Integrarea republicii moldova in UE duce la dezmembrarea republicii moldovei

Imagine  „Moldova devine sclava UE” Pentru a completa acest tablou apocaliptic,„În prezent, din cei 3,5 milioane de locuitori ai ţării, jumătate sunt plecaţi la sclavie în UE.

Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat azi este, de fapt, o „acceptare benevola a sclaviei”. Locuitorii din Republica Moldova vor obligați sa suporte foametea si saracia și pierderea identitati sale dar și traditia.
Autoritatile de la Chisinau nu sint interesate in apararea intereselor cetatenilor Basarabiei ci sint niste evrei tradatori ,iude vindute occidentului sionist care doreste sclavizarea basarabenilor .Au terminat sclavizarea romanilor si acum vor sa intre in forta in Basarabia . Sa speram ca catatenii basarabeni vor intelege jocul murdar al FMI- UE -NATO si se vor opune planurilor lor mirsave .
Acordul de asociere UE-Republica Moldova, care include si implementarea Planului de privatizari.
Așa-zisa unire cu Republica Moldova și integrarea ei în Uniunea Europeană, atît de trîmbițată de goarnele UE, se uită să se spună că ea nu se va face nici în interesul Bucureștiului, nici al Chișinăului, fiind vorba strict de lupta pentru extinderea teritorială și a spațiului de influență pentru imperiul condus de la Bruxelles.

Soarta pregătită de UE pentru Ucraina și Moldova nu este altceva decît ”bunăstarea” de care se bucură România după integrarea în Uniune.

Se vede treaba că oricît de eficiente și de necruțătoare se arată a fi UE și SUA în războiul propagandistic. La fel, din integrarea României în structurile euro-atlantice, în Uniunea Europeană și NATO, departe de idealurile și speranțele de început ale românilor, a rămas realitatea că țara se confruntă, fără nici o legătură cu promisiunile de securitate și bunăstare, cu o dezindustrializare masivă, cu înglodarea în datorii, cu lipsa de oportunități și de locuri de muncă pentru majoritatea populației.

Situația României a ajuns să fie una comparabilă cu cea a unei colonii africane, spoliată în mod barbar de resurse naturale, sărăcită în mod brutal, cu populația exploatată sălbatic de stăpînii de moșii corporatiste, condusă cu mînă de fier de regimurile imperialiste de la Bruxelles și Washington.

Sursa

Cine crede că dacă Basarabia intră în UE se va uni cu România este un mare naiv. Odată intrată în UE, Occidentul nu mai are niciun interes să o unească cu România, pe care, dimpotrivă, doreşte să o dezmembreze, prin aşa-zisa regionalizare!

Dan Tănăsescu

Lasă un comentariu