Manual de tras țepe

Imagine

După tot ce s-a întâmplat în ultimii ani în politica românească se poate face cel mai tare manual de tras țepe. După ce portocaliii lui Băsescu au făcut cel mai mare jaf din istoria României,lumea s-a revoltat și a ieșit în stradă. Băsescu și Boc au pus jandarmii să-i ciomăgească și i-au băgat în spitale pe mulți dintre ei iar marele Licurici american a început să se îngrijoreze și să trimită comunicate de avertizare. Așa că a fost demarat proiectul USL,chipurile pentru salvarea României. Boc a fost dat jos și s-a încercat păcăleala cu „tehnocratul intelectual” MRU. N-a ținut deloc și atunci s-a mers pe varianta guvern de opoziție cu Băsescu la butoane. Văzându-se pe cai mari USL și-a luat-o în cap și a încercat să-l răstoarne pe Băsescu,dar au intervenit Licuricii mari,care au impus proiectul USL la guvernare,coabitare Ponta-Băsescu și Băsescu în continuare la butoane.

Dar mai trebuie albiți infractorii din PDL și asigurat un viitor pentru Băsescu,așa că s-a început infestarea PNL cu PDL-iști masoni,care urmau să controleze partidul din interior. A urmat propaganda și zvonurile interminabile cu „se rupe USL” și lui Antonescu i s-a trimis Niels Schnecker,pe post de consilier,ca să-l spele bine de tot pe creier. Apoi Crin Antonescu a rupt USL și masonul Frunzăverde a aranjat în secret trecerea PNL la PPE. Faza finală se desfășoară acum,adic- PNL fuzionează cu PDL și în curând la fuziune se vor alătura Udrea/PMP/Băsescu,mai exact aceștia se vor numi de acum înainte liberali. Altfel spus,Partidul Albă-ca-Zăpada profețit de Sebastian Lăzăroiu,care îi face curați ca lacrima pe foștii gropari ai României. Prostimea a uitat repede ce a pățit în 2009-2012 și va vota cu entuziasm Dreapta Unificată ! Halal!

Sursa: http://dantanasescu.ro/2014/05/29/manual-de-tras-tepe.html Cine reprezintă interesele străine în detrimentul românilor, cine pune umărul la spolierea prin privatizare (sic!) a ultimelor rămășițe din avuția națională, cine cedează pe doi lei resursele țării, ese băsist.

În consecință, cine susține exploatările pe bază de cianuri și fracturare hidraulică, cine este complice la dispariția pădurilor din România, aparține acelorași rețele mafiote caracterizate de băsism.

Omorîrea în chinuri a animalelor sălbatice și domestice deopotrivă, eutanasierea cîinilor, distrugerea definitivă a sistemului de sănătate și a celui de învățămînt, umilirea batrînilor și bolanavilor din această țară, punerea pe butuci a economiei naționale, sînt fapte ticăloase ce țin tot de panoplia nemerniciilor băsiste.

Cedarea de suveranitate, regionalizarea țării, sînt, de asemenea, teme băsiste preluate, iată, cu atîta voluptate de cei ce dețin în prezent majoritatea parlamentară și guvernarea.

Să rămîi cantonat, acum, la mai bine de un an de zile de la referendumul eșuat pentru demiterea lui Băsescu, în paradigma ce împarte jucătorii de pe eșicherul politic în băsiști și anti-băsiști, este o clară dovadă de prostie și incapacitate de adaptare la realitățile politice, sociale și economice românești.

Sau, după caz, este o manipulare ordinară, menită să îi dezbine și pe mai departe pe români. După cum se poate vedea cu ochiul liber, toată clasa politică românească este una băsistă, din moment ce achesează fără rezerve la schizofreniile bășite de locatarul ilegal de la Cotroceni.

Iar cei mai mari băsiști în funcție nu sînt alții decît liderii USL, Victor Ponta și Crin Antonescu. În urma prestației lor lamentabile, Traian Băsescu este încă un factor major de putere în România, deși 9 din 10 români și-au exprimat opțiunea de a-l vedea debarcat din scaunul de Președinte.

Ponta și Antonescu s-au dovedit a nu fi altceva decît niște momeli patetice, niște jokeri din mîneca intereselor obscure care îl vor și pe mai departe pe Băsescu vătaf peste România. Sursa   Cred că cea mai mare slăbiciune a poporului român este NAIVITATEA. Românii sunt cel mai uşor de păcălit. După ce ne-au păcălit cu capitalismul, cu tranziţia, cu economia de piaţă, cu liberalizările, cu privatizările, cu NATO, cu UE, cu dreapta, că ne atacă ruşii, acum vine un urechilă pe nume prinţul Charles, care se visează rege al României, sau măcar al Transilvaniei. Şi mulţi români nu numai că nu sunt indignaţi, ba chiar se simt onoraţi să-i pună la picioare România, fiind uimiţi cât de modest, educat, civilizat este şi cât de frumos vorbeşte el cu oamenii simpli! Ce mai, un adevărat nobil, aşa cum numai prin filme mai vezi! :((
Înainte regii şi prinţii, ca să cucerească o ţară, trebuia să poarte un război sângeros. Azi e suficient să îşi cumpere câteva case în ţara respectivă, să le viziteze din când în când şi să beneficieze de puţină popularizare din partea presei.

Dan Tănăsescu

Lasă un comentariu