GEORGE SOROS si marioneta BARACK OBAMA

Imagine  Iata ce aflam din articolul LOVITURA SUPREMĂ: Obama i s-a vândut lui Soros:

Informațiile potrivit cărora Soros îi dictează lui Obama unde și ce bani să dea par să prindă contur. Soros nu este numai cel care cumpără rezervele de cărbune ale unei țări întregi precum Kosovo sau cumpără drepturile de exploatare ale unor mari rezerve de gaze de șist ale unui stat precum Polonia.

Soros se află în spatele unor decizii strategice ale celui mai puternic om de pe planetă. Cel puțin, acestea sunt concluziile unei lucrări de amploare care tocmai a apărut în Statele Unite, scrisă de Peter Schweizer, un conservator care și-a făcut studiile la Oxford Univeristy și care a fost consilier pe probleme de politică externă al lui Sarah Palin.
Ce spune Peter Schweizer în lucrarea sa “Throw Them All Out”?

Miliardarul George Soros i-a dat președintelui american Barack Obama direcții despre cum să aloce așa numitele “pachete de stimulare a economiei” într-o serie de întâlniri private pe care Soros le-a avut cu consileierii de rang înalt ai Casei Albe.
Soros l-a întâlnit pe economistul șef al lui Obama pe data de 25 februarie 2009, dar și cu alți oficiali pe datele de 4 martie și 25 martie, exact în perioada în care se luau hotărâri cu privire la planul de stimulare a economiei. Tot în primul trimestru al anului 2009, Soros a cumpărat pachete de acțiuni la companii care în cele din urmă au beneficiat de fonduri la stat. http://www.capital.ro/lovitura-suprema-obama-i-s-a-vandut-lui-soros-156953.html Comentariu :

Imagine  Obama nu este cel mai puternic om al planetei . El a fost de la inceput marioneta grupului din care face parte si acest Soros: Pentru a intelege directia spre care merge SUA si planeta, este esential sa cunoastem detalii despre puternicele curele de transmisie dintre ELITE si ocupantul de la Casa Alba, prin care adevaratii PAPUSARI sforaresc marioneta numita presedinte.
Dennis C. Blair

 

 

   Dennis Cutler Blair (1947-), amiral, Director of National Intelligence. Fost Commander in Chief, U.S. Pacific Command. Fost prim asociat al Director of Central Intelligence pentru suport militar.

   Participant intruniri Bilderberg Group . Membru Council on Foreign Relations  Membru Comisia Trilaterala.

 

   Hillary Clinton

   Hillary Diane Rodham Clinton (1947 -), participanta Bilderberg Group , US Senator, candidata prezidentiale 2008, secretar de stat in administratia Obama, participanta  World Economic ForumSalzburg Global Seminar si Renaissance Weekend. Membra Democratic Leadership Council, membra Trilateral Commission, membra Council on Foreign Relations. A intrat de mica in CASTA politicienilor, ajutandu-l pe guvernatorul Nelson Aldrich Rockefellerin campania republicana. 

   Intr-o actiune pro avort din timpul campaniei ei electorale a spus (referitor la o vizita in Romania):

  

  Imagine

Rahm Israel Emanuel

Imagine

 

   Rahm Israel Emanuel ( 1959 – ), evreu,  White House Chief of Staff al presedintelui Obama.

   Este co-autor al cartii scrisa in 2006: “ The Plan: Big Ideas for America “, in care arata necesarele schimbari fundamentale ale societatii americane, odata cu venirea iminenta la putere a democratilor.

   Are dubla cetatenie, americana si israeliana, servind si in armata ultimeia in 1991 in Razboiul din Golf. Tatal sau a fost membru al Irgun (organizatie sionista militara in pamantul Israelului) intre 1931 – 1948.

   Este un foarte puternic suporter al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) .

   Este pro avort.

   A fost managing director al Wasserstein Perella & Co., o banca de investitii creata de Bruce Wasserstein ( 1947 – ), actualmente Chairman si CEO al Lazard LLC si de Joseph R. Perella ( 1941 – ), plecat intre timp la Morgan Stanley. Legatura dintre ultimii doi giganti cu Federal Reserve dar si cu mega criza planetara actuala

Imagine

   Foarte important insa pentru a ne dumiri asupra viziunii sale geopolitice si sociale, este apartenenta sa la New Democrat Coalition, un grup format in 2002 la initiativa senatorilor Evan Bayh, Bob Graham, Joe Lieberman.

 

   Robert Gates

Imagine

   Robert Michael Gates (1943-) fost si actual United States Secretary of Defense. A servit timp de 26 de ani in Central Intelligence Agency si National Security Council iar sub George H. W. Bush a fost Director of Central Intelligence.

 

    A fost membru al Iraq Study Group comisie condusa de James A. Baker III si Lee Hamilton.

   Membru activ si presedinte al societatii secrete Alpha Phi Omega .

   Membru al board of trustees al Fidelity Investments

 

   Board of directors la NACCO Industries , Brinker International , Parker Drilling Company, Science Applications International Corporation.

   Membru Council on Foreign Relations. Participant intruniri Bilderberg Group. Membru Comisia Trilaterala

 

   Timothy F. Geithner

Imagine

 

   Timothy Franz Geithner (1961-), evreu, secretarul trezoreriei, fost presedinte al Federal Reserve Bank of New York. Din pozitia actuala are inclusiv rolul de a directiona raspunsul economic al tarii la criza financiara si cum sunt alocate sutele de miliardele alocate “solutionarii”.

   Dupa terminarea studiilor a lucrat la Kissinger and Associates. Este protejatul lui Robert Rubin iar Lawrence H. Summers ii este mentorul.

   Membru din 2002 al Council on Foreign Relations ca Senior Fellow in the International Economics department. A fost director Policy Development and Review Department (2001-2003) la FMI. Cititi va rog si articolul:

 

FMI, organizaţia care va conduce finanţele lumii

 

   In 2006 devine membru alGroup of Thirty

   In 2008 aranjeaza vanzarea Bear Stearns pe nimic catre JPMorgan Chase (Rockefeller).

   Participant intruniri Bilderberg Group. Membru Comisia Trilaterala.

 

   Richard Holbrooke

Imagine

   Richard Charles Albert Holbrooke (1941-), din 22 ianuarie 2009 este consilier special pentru Pakistan si Afghanistan in administratia Obama, participant intruniri Bilderberg Group , fost U.S. Ambassador to the United Nations, director Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala, presedintele comitetului executiv Asia Society , fondata de John D. Rockefeller 3rd. Vice presedinte Credit Suisse First Boston, director Lehman Brothers,

 

    Editor Foreign Policy 

 

   G-ral JIM JONES

   James Logan Jones, Jr. (1943 – ), National Security Advisor, fostSupreme Allied Commander, Europe (SACEUR) (2003-2006) si comandant al United States European Command (COMUSEUCOM) (2003-2006). A mai fost Commandant of the Marine Corps (1999 – 2003).

   In 2007 a fost Chairman al Independent Commission on Security Forces of Iraq. Trimis special al United States Secretary of State in 2007 pentru securitatea in Orientul Mijlociu. Chairman al Atlantic Council of the United States. Presedinte al Institute for 21st Century Energy.

   Board of Directors al The Boeing Company, companie membra Council on Foreign Relations.

   La 28 mai 2008 este ales board of directors la Chevron Corporation (Rockefeller).

   Participant intruniri Bilderberg Group, membru Comisia Trilaterala.

 

   Henry Kissinger

Imagine

   Henry Kissinger (1923 -), evreu, State Department Special Envoy. Participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977. Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001, fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ). Membru Bohemian Grove.

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing

, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMIşi BANCA MONDIALA.

 

Imagine

   A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord

   Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

    “ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

   A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

   Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Si foarte important :

  Imagine   NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

 Imagine  In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie. Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

   Dupa alegerea lui Obama, acesta spunea:

   Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.


   Janet Napolitano

Imagine

   Janet Napolitano (1957-), guvernatoare Arizona, United States Secretary of Homeland Security.

   Membra Council on Foreign Relations.

 

 

 

   Susan Rice

Imagine

   Susan Elizabeth Rice (1964-), U.S. Ambassador to the United Nations. A lucrat in cadrul National Security Council si a fost Assistant Secretary of State for African Affairs in al doilea mandat al lui Clinton.

   Fiica lui Emmett J. Rice, fost guvernator al Federal Reserve System.

   Membra Phi Beta Kappa. Madeline Albright, veche prietena de familie, ii este mentor si i-a facilitat postul de Assistant Secretary of State for African Affairs in 1997.

   In 2002 se alatura Brookings Institution  ca senior fellow in politica externa si programe de dezvoltare economice globale.

   Membra Council on Foreign Relations.

   A fost suspectata ca nu a dorit prinderea lui Bin Ladin cand Fatih Erwa , ministrul apararii din Sudan, a propus cooperarea in acest lucru. Comisia 09.11 a scos-o insa basma curata.

   Membra Comisia Trilaterala.

 

   James B. Steinberg

Imagine

 

    James B. Steinberg (1953-), evreu, actual Deputy Secretary of State. Fost senior fellow la Brookings Institution.

   Participant intruniri Bilderberg Group, Membru Council on Foreign Relations si

Comisia Trilaterala.

 

   Lawrence Summers

Imagine

   Lawrence Henry “Larry” Summers (1954 -), evreu, economist, Secretarul Trezoreriei sub Bill Clinton, economist sef la BANCA MONDIALA (1991–1993).

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Participant intruniri Bilderberg Group .

   In 1997 – 1998 , impreuna cu evreiiRobert Rubin si Alan Greenspanlucreaza cu FMI pentru combaterea crizei financiare din Rusia… 

 

   Actualmente este seful National Economic Council al presedintelui Obama.

 

   Paul Volcker

Imagine

Impreuna cu Alan Greenspan. Foto

   Paul Adolph Volcker ( 1927 – ), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.

De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank. (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al World Bank)

   Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. L-a ajutat pe David Rockefeller in crearea in 1973 a Trilateral Commission. O lunga asociere cu Rockefeller family, fiind inclusiv membership of the Trust Committee al Rockefeller Group, Inc. .

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Membru Bohemian Grove. Participant intruniri Bilderberg Group.

   Paul Volcker a afirmat in februarie 2009 ca economia globala s-ar putea deterioara chiar mai rapid decat in cazul Marii Depresiuni din anii ’30, remarcand ca productia industriala la nivel mondial se afla intr-o scadere mai accelerata decat in SUA, care are oricum probleme grave.
Nu tin minte nici o perioada, poate nici macar in timpul Marii Depresii, in care economia scade intr-un ritm atat de alert si atat de uniform in lume“, a declarat acesta.

 

   Iata-i in continuare si pe sustinatorii lui Barack Obama in timpul campaniei sale pentru fotoliul prezidential:

 

   Madeleine Albright

Imagine

   Madeleine Korbel Albright (nascuta Marie Jana Korbelová), (1937-), evreica, este prima femeie United States Secretary of State. Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

   In 1959 se marita cu Joseph Medill Patterson Albright nepotul lui Joseph Medill Patterson, fondatorul New York Daily News.

   Sefa intre 1981 si 1982 la Center for Strategic and International Studies  pentru Uniunea Sovietica si Europa de Est. Co fondatoare in 1981 si presedinta a Center for National Policy. Inainte de a deveni secretar de stat , a fost US Ambassador to the United Nations . A fost sfatuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate nationalain campanie . 

   Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii. Astfel, pe cand era la ONU, nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda. In 1996, in emisiunea “60 de minute“ a postului CBS, Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sanctiunilor impotriva Irakului: “Am auzit ca peste o jumatate de milion de copii au murit. Vreau sa spun ca sunt mai multi decat au murit la Hirosima “. Raspunsul ei: “ Cred ca este o decizie grea dar pretul merita “ S-a opus United States resolution on Armenian genocide, fapt pentru care a primit critici din partea armenilor, dar putin ii pasa ei. O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe, prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei. Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti, cand pe bombele lansate era scris “Paste Fericit“. Mult mai dragi i-au fost insa teroristii albanezi, in frunte cu Hashim-Thaci, seful UCK.

   Tatal sau, Josef Korbel (1909 – 1977), diplomat ceh pana la fuga sa din calea nazistilor. Mentorul secretarului de stat Condoleezza Rice. Fondatorul Graduate School of International Studies. Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

   A promovat in Romania vaccinul GARDASIL – SILGRAD .

   Center for Strategic and International Studies este un think tank politica externa fondat in 1964 de Arleigh Burke si David Manker Abshire, ultimul fiind si seful National Security Group (ce include si State and Defense Departments,  U.S. Information Agency, Central Intelligence Agency). Fost director la Proctor & Gamble.

Imagine   Centrul i-a avut sefi pe greii: Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, William Cohen, George Argyros si Brent Scowcroft.

   Analizele lor includeau terrorism, homeland security, energy, trade si technology.

   CSIS de asemenea a sponsorizat Iraq Study Group si Operation Dark Winter (numele de cod al unui atac terorist simulat in 22 – 23 iunie 2001).

 

   Zbigniew Brzezinski

Imagine

   Zbigniew Kazimierz Brzezinski (1928-), participant Bilderberg Group , fost National Security Advisor, membru Council on Foreign Relations, la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Comisiei Trilaterale, unde a fost si director.

   A “anticipat“ doua evenimente majore. Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS.

   A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network.

   Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board.

   A fost in consiliul de conducere al Freedom House, pe unde s-au mai perindat si Samuel HuntingtonDonald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz.

   Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig.

   A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA: Pol Pot (raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene, acesta i-a depasit pe Hitler, Stalin si Mao luati lau un loc).

   A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline.

 

   A fost Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama, alaturi de fiul sau Mark Brzezinski.

   Citat Zbigniew Brzezinski

   “Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

   Referitor la situatia din Georgia, Zbigniew Brzezinski declara:

   “Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seamănă înspăimântător de mult  cu cel al lui Stalin şi Hitler în anii 1930. „

   Si:

   “O data si o data Rusia tot va pierde estul sau”

 

   David Geffen

Imagine

David Geffen (1943-), evreu, record executive, producator de film si teatru american, homosexual.

   Vechi coleg cu Barry Diller, fondeaza in 1970 Asylum Records unde au inregistrat Jackson Browne, The Eagles, Joni Mitchell, Bob Dylan, Tom Waits, Linda Ronstadt si J.D. Souther. Compania se uneste in 1972 cu Elektra Records si devine Elektra/Asylum Records in care ramane pana in 1975 cand pleaca la studiourile de film Warner Brothers ca Vice Chairman.

   In 1980 fondeaza Geffen Records si il recruteaza ca presedinte pe Ed Rosenblatt de la Warner Brothers Records. Inregistreaza Donna Summer, Asia cu Steve Howe si John Wetton, Elton John The Fox album, Cher, Sonic Youth, Aerosmith, XTC, Peter Gabriel, Lone Justice, Blink-182, Guns N’ Roses, Pat Metheny, Sloan, Nirvana, The Stone Roses, Neil Young, Weezer si Rufus Wainwright. Marca este vanduta in 1990 catre MCA, azi fiind parte a Interscope-Geffen-A&M divizie a succesorului MCA, Universal Music Group.

   In 1994 cofondeaza studiourile DreamWorks SKG impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg. 

L-a sprijinit pe Barack Obama in campania prezidentiala. Despre sotii Clinton spunea : “Toti in politica mint , dar ei o fac atat de usor, incat devine suparator “.

 

   Jeffrey Katzenberg

   Jeffrey Katzenberg (1950-), evreu, CEO al DreamWorks Animation, chairman al The Walt Disney Company, producator american de film: Shrek, Shark Tale, Madagascar, Over the Hedge, Bee Movie si Kung Fu Panda.

   Asistent al lui Barry Diller (Chairman al Paramount Pictures) are succes cu Star Trek: The Motion Picture(1979). Continua munca si devine presedinte de productie sub Chief Operating Officer (COO) Michael Eisner.

   Katzenberg s-a alaturat lui Steven Spielberg si Haim Saban in sustinerea prietenului lor Arnold Schwarzenegger in functia de guvernator al Californiei.

   L-a sustinut financiar pe candidatul Barack Obama.

   DreamWorks SKG

DreamWorks, LLC, cunoscuta si ca DreamWorks Pictures, DreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane, producator si distribuitor inclusiv de jocuri video si programe de televiziune.

   A inceput in 1994 ca proiect ambitios al mogulilor Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen (de unde si initialele SKG) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen, cofondatorul Microsoft. In 2006 o parte importanta din actiuni sunt cumparate de un grup condus de George Soros. Cititi va rog si articolul:

 

Illuminati si industria satanista de la Hollywood

Personalitati masoni si organizatii masonice: INTELLIGENCE COMMITTEE

Imagine

Intelligence Committeeinclude:

   Office of the Director of National Intelligence,

   Central Intelligence Agency,

   Defense Intelligence Agency,

   National Security Agency,

   National Geospatial-Intelligence Agency,

   National Reconnaissance Office

   Componentele de informatii din :

   Department of State,

   Federal Bureau of Investigation,

   Department of the Treasury,

   Department of Energy.

   In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001, se dovedeste mai mult decat important. Presedinte este …

Imagine   Jay Rockefeller (1937-), actual US Senator, nepotul lui Nelson W. Aldrich, ruda cu Charles H. Percy , ruda cu Mark Dayton. Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society, creata de tatal sau. Membru Council on Foreign Relations.

   In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa  

   Mai detine urmatoarele functii:

   Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

   Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

   Presedinte comisia senatoriala Health Care

   Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor. De asemenea pentru tortura practicata de CIA.

Administraţia Obama pregăteşte scenariul fals al unei invazii extraterestre! Scopul este acela de instalare a unei guvernări totalitare! Ştim cu toţii scenariul conform căruia pentru a trece la o nouă etapă de represiune a libertăţilor oamenilor, cei aflaţi la conducerea lumii organizează din umbră scenarii ale unor evenimente tragice. Ca de exemplu, evenimentele teroriste de la New York “9/11″ din 11 septembrie 2001 au fost puse în scenă de administraţia Bush de la conducerea SUA pentru a putea lansa noi războaie şi pentru a restrânge drepturile şi libertăţile omului. Nu trebuie să uităm că, datorită mass-mediei alternative, oamenii au început să se mai trezească şi să nu mai accepte cu uşurinţă restrângerile de libertate pe care marii conducători ai lumii le iau.

Pe acelaşi scenariu mizează acum şi administraţia Obama. Aflată în cădere liberă, ea trebuie să creeze un mega-scenariu de film hollywoodian, mult mai important decât piesa de teatru “9/11″ pusă în scenă de Bush. Pe cartea terorismului, Obama nu mai poate să mizeze. De aceea, Obama, împins din spate de Oculta Mondială, va încerca să pună în aplicare scenariul invaziei extraterestre, pentru a ajuta la crearea unor instituţii mondiale. Şi de ce nu? Oamenii au fost într-un fel pregătiţi, în subconştient, de iminenta invazie extraterestră printr-o mulţime de filme hollywoodiene, cel mai celebru fiind cel din 1996, “Independence Day”. Aşa cum am mai precizat şi altă dată, preşedintele american Ronald Reagan era obsedat în anii ’80 de posibilitatea invaziei extraterestre. El a ţinut şase discursuri vorbind specific de o ameninţare din spaţiul extraterestru, de unele specii de pe alte planete: “Poate că avem nevoie de o ameninţare globală de afară. Câteodată, mă întreb cât de repede diferenţele noastre la nivel global ar dispărea dacă ne-am confrunta cu o ameninţare extraterestră, din afara lumii acesteia.”
Imagine  Marea manipulare a Ocultei Mondiale: crearea unei ameninţări extraterestre inventate, arătam clar care este scopul creării unei ameninţări extraterestre inventate la adresa Pământului: pentru a se putea instala o guvernare mondială şi totalitară!

Dar, de ce ar trebui să îl bănuim pe Obama că ar dori să falsifice o invazie extraterestră, pentru a speria omenirea? Fostul şef de personal al preşedintelui Clinton, John Podesta, a fost numit noul consilier al preşedintelui Obama (citeşte ştirea de pe 10 decembrie 2013 de pe site-ul Businessweek.com). Dar acesta, în vârstă de 64 de ani, este un cunoscut avocat al existenţei extratereştrilor şi OZN-urilor. Podesta, mai mult decât o dată, a cerut public guvernului SUA să publice orice dosar OZN care ar putea ajuta oamenii de ştiinţă să determine natura reală a acestui fenomen. Astfel, în anul 2002, Podesta, într-o conferinţă de presă susţinută în 2002 la Clubul Naţional de Presă, a cerut autorităţilor americane declasificarea dosarelor OZN care sunt mai vechi de 25 de ani.

În cuvântul de început al cărţii din 2010 a lui Leslie Kean, “OZN-uri: mărturiile generalilor, piloţilor şi oficialilor guvernamentali”, Podesta spunea: “E timpul să tragem cortina şi să aflăm adevărul. Poporul american şi oamenii din întreaga lume doresc să ştie; ei pot să suporte adevărul.”

Acum că Podesta a devenit consilierul lui Obama, ce va face el? Îl va sfătui pe Obama să dea publicităţii dosarele ascunse ale guvernului american privind OZN-urile şi extratereştrii? Sau va participa alături de ceilalţi oameni din administraţia Obama în a ajuta la crearea unui scenariu fals (“false flag” în limba engleză) privind o invazie extraterestră catastrofală, care ne va duce către ultima fază a noii ordini mondiale? Dacă acest plan se află în derulare, jucătorii majori din comunitatea ufologică vor fi recrutaţi nu numai pentru a ajuta la stabilirea scenariului de invazie, ci şi pentru a convinge populaţia că guvernul spune adevărul.

Vom trăi şi vom vedea… Să nu spuneţi că nu v-am avertizat! Dar, totuşi, trebuie să ţineţi cont că şi asta e doar o posibilitate.

lovendal

Lasă un comentariu