Masonul Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avort și anti familie

http://saccsiv.files.wordpress.com/2013/11/gloriasteinem3.png?w=720

Obama acorda Medalia Prezidentiala pentru Libertate activistei pro-avort Gloria Steinem

Activista pro-avort Gloria Steinem a primit astăzi cea mai mare onoare pe care Statele Unite o poate dărui un cetătean care nu este membru al armatei americane. Obama a acordat astăzi saisprezece Medalii Prezidentiale a Libertatii si unul dintre acesti beneficiari este activista pro-avort Gloria Steinem. Medalia Prezidentiala a Libertatii este “acordata persoanelor care au adus contributii meritorii la securitatea sau interesele nationale ale Statelor Unite, la pacea mondială sau pentru eforturi semnificative publice sau private, in domeniul cultural sau de altă natură”, si aparent, Obama consideră ca a-ti dedica viata pentru a promova avortul este o parte a acestei liste.

Obama dă medalia de libertate unei femei care a descris uciderea copilului ei nenăscut ca o “experientă esentiala si constructiva.”

Steinem are o lunga istorie in care a promovat avortul ca fondator al Ms Magazine colectand fonduri pentru campania prezidentiala a Obamei..

gloriasteinem2

Obama a mai acordat Medalia Prezidentiala a Libertatii activistilor pro-avort.

Senatorul Ted Kennedy a votat zeci de ani in mod repetat pro-avort, a promovat avortul, s-a opus interzicerii avorturilor-nastere partiala. Dar el a primit o Medalie Prezidentiala a Libertatii de la Obama în 2009. Obama de asemenea a acordat o medalie si fostei activiste pro-avort, Judecator al Curtii Supreme, Sandra Day O’Connor.

Nu numai că O’Connor a promovat în mod repetat dreptul nelimitat la avort pe tot parcursul sarcinii, în timpul mandatului său la Curtea Supremă de Justitie, ea a scris si decizia judecătoreasca, care a anulat interdictia statelor la avortul prin nastere partiala. Curtea Supremă a trebuit ani mai târziu sa revizuiasca decizia ei si a inversat-o pentru a permite la nivel national avortul -nastere partiala să stea.

Obama a mai acordat medalia si lui Billie Jean King, apreciat jucător profesionist de tenis în anii 1960 și 1970. Cu toate acestea, King s-a alăturat grupului pro-avort „Lista lui Emily” in martie 2007 pentru a lucra pentru campania prezidentială a sustinatoarei pro-avortului, Hillary Clinton.

Pastorul Joseph Lowery a primit, de asemenea, o medalie de la Obama, chiar dacă el a participat la un eveniment în octombrie 2006, unde s-a alăturat liderilor negrii pro-avort, Al Sharpton si Jesse Jackson care sustineau ca avortul nu este o problemă pentru americanii de culoare.

Obama a dat, de asemenea, un premiu si Mary Robinson, prima femeie presedinte a Irlandei si fost Înalt Comisar al Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului. Robinson sustine avortul ca un drept al omului. Obama a acordat medalia si reprezentantului pro-avort, judecator al Curtii Supreme, John Paul Stevens.

În timp ce Obama sprijina activistii pro-avort onorandu-i, presedintele George W. Bush a acordat medalia sustinatorilor pro-life: Henry Hyde, fost membru al Congresului a primit o medalie la fel si activistul pro-viata Dr. Oscar Elias Biscet. Sa nu ne inchipuim ca Bush ar fi fost vreun minunat:

Personalitati si organizatii: familia BUSH

Doar ca in SUA inca se mai pastreaza o aparenta de dreapta – stanga, adica in general republicanii ar avea vederi de dreapta, ca atare anti homosexualitate si anti avort, iar democratii joaca rolul stangii pro homosexualitate si pro avort.

Si acum cateva cuvinte despre evreica Gloria Marie Steinem, nascuta in 1934, activista feminista celebra.

pi9j2ha2111

Foto: http://www.whale.to/b/steinem_h.html

A fondat multe organizatii si a fost beneficiara a numeroase premii si distinctii.

Cofondatoare Ms. magazine

Sustinatoare a casatoriilor intre homosexuali.

Impreuna cu evreica Betty Friedan, ce a fondat National Organization for Women cu finantare Rockefeller Foundation, pune bazele National Women’s Political Caucus.

Iat-o pe MAKERS, finantare Rockefeller Foundation si Carnegie Corporation of New York:

http://video.pbs.org/video/2332136826/ Henry Kissinger: Barack Obama, cel mai indicat pentru a implementa Noua Ordine Mondială . Henry Kissinger a afirmat că alegerea lui Obama ca preşedinte al SUA şi conflictele existente în prezent la nivel internaţional creează cadrul ideal pentru implementarea Noii Ordini Mondiale.

https://i0.wp.com/i1.ytimg.com/vi/4bKwH3kJew4/hqdefault.jpg Henry Kissinger a ocupat poziţii importante în conducerea SUA, cum ar fi cele de consilier pe probleme de securitate naţională sau secretar de stat în administraţiile Nixon, Ford şi Reagan. A condus acţiunile militare americane şi ale CIA în perioada 1969-1977. S-a implicat în războiul din Vietnam şi în bombardarea Cambodgiei de către SUA. Este membru CFR, Bilderberg, Comisia Trilaterală, Shriner, francmason şi participă la ritualurile satanice de la Bohemian Grove.

Kissinger este celebru şi pentru următoarea declaraţie: „nu poate fi nicio criză săptămâna viitoare, agenda mea este deja plină”. Poate de aceea, Bush l-a numit preşedinte al comisiei care a anchetat evenimentele de la 11 septembrie 2001. Aceeaşi Nouă Ordine Mondială de care vorbea şi George Bush senior într-un discurs din 1989 în faţa Congresului: „A început un nou parteneriat între naţiuni. Asistăm astăzi la un moment unic şi extraordinar. În aceste vremuri zbuciumate, va apare o nouă eră, în care naţiunile lumii, Estul şi Vestul, Nordul şi Sudul vor prospera în armonie. Este cel de-al cincilea obiectiv al nostru,  o nouă ordine.”

Imagine Fiind implicat în mai toate organizaţiile Noii Ordini Mondiale, Kissinger este un bun cunoscător al planului şi vorbise despre acesta şi în 2008. Proaspăt alesul preşedinte american, Barack Obama, şi-a construit campania electorală în jurul ideii de schimbare. Şi a reuşit, speculând speranţa americanilor că se va schimba ceva. De altfel, „stabilitatea ” şi „schimbarea” sunt cei doi poli cu care jonglează toate campaniile electorale.Persoane care ocupă poziţii importante în  echipaă de la Casa Albă . Rahm Emanuel, şeful echipei prezidenţiale (chief of staff) a  fost consilier personal al lui Bill Clinton. Un alt fost consilier al lui Clinton, Peter Orszag, este directorul Serviciului de Buget al Casei Albe. Eric Holder, avocat apropiat de Clinton şi fost Procuror general adjunct al SUA, a fost numit Procuror general al SUA în administraţia Obama. Lawrence Summers, secretarul pentru Trezorerie din administraţia Clinton a fost numit de Obama preşedinte ale Consiliului Economic Naţional de la Casa Albă.

Pe listă se mai află şi:

– John White, fost Secretar adjunct al Apărării în administraţia Clinton, Wendy Sherman, fost consilier în Departamentul de stat şi consilier special al preşedintelui Clinton,
– Sandy Berger, fost adjunct al consilierului pentru securitate naţională în administraţia Clinton,
– William Perry, fost Secretar al Apărării în administraţia Clinton,
– Madeleine Albright, fost Secretar de Stat în administraţia Clinton,
– Christopher Edley, fost adjunct al şefului de cabinet şi fost consilier al lui Clinton,
– Robert Rubin, secretar al Trezoreriei în administraţia Clinton.
– Michael Froman fost şef de cabinet pentru Robert Rubin
– John Podesta, şef de cabinet al lui Clinton.

Bill Richardson, ambasador la ONU în administraţia Clinton şi secretar pentru energie, a fost numit secretar al Comerţului în cabinetul Obama, dar a refuzat postul. În istoria recentă a SUA există foarte multe dovezi care probează faptul că preşedinţii chipurile „aleşi democratic” ai Statelor Unite sunt de fapt reprezentanţi ai unor grupuri oculte de interese. Cei care ocupă această poziţie atât de importantă în politica actuală (preşedintele SUA fiind deseori supranumit „cel mai puternic om din lume”) trebuie să aibă acceptul elitei oculte. Mai mult decât atât, există suficiente dovezi care atestă că grupul Bilderberg stabileşte preşedinţii SUA, deşi publicului i se prezintă întreaga mascaradă a campaniilor electorale şi a aparentelor alegeri democratice. Pentru americani este şocant să descopere că preşedinţi precum popularul Jimmy Carter, care şi-a construit întreaga campanie electorală pe ideea de sinceritate şi a jucat cartea populismului, fuseseră în prealabil aleşi de grupul ocult Bilderberg.

Cât despre actualul preşedinte al SUA, Barak Obama, acesta împreună cu Hillary Clinton au participat la întâlnirea anuală a grupului Bilderberg. Cert este că, la fel ca majoritatea preşedinţilor americani care l-au precedat, inclusiv Bill Clinton, Barak Obama a participat la întâlnirea Bilderberg, ceea ce a făcut posibil ca el să câştige, cu acceptul şi sprijinul elitei oculte mondiale.

Obama face simboluri satanice!

Imagine  Obama face “semnul cu mâna”. Acest semn a fost făcut de multe ori de către George Bush, precum şi alt candidat la fotoliul de preşedinte al SUA, Hillary Clinton. Se pare că fiecare candidat arată “semnul”.  Dar de ce şi pentru ce scop? Poate că ei vor să semnalizeze “puterilor din umbră” că ei vor “juca aşa cum li se va spune”.

https://i0.wp.com/www.lovendal.ro/wp52/wp-content/uploads/2008/11/semnul-lui-satan.gif Următorul fragment provine din “Biblia satanică”:  “Mâna cu coarne” sau “Mano Cornuto”: Acest gest este un salut satanic, un semn de recunoaştere a membrilor aparţinând Satanismului sau altor grupuri necredincioase.

Imagine  Semnul cu mâna “El Diablo” este adesea confundat cu semnul surdo-muţilor, “Te iubesc.”  Deşi la prima vedere pare o asemănare accidentală, totuşi descoperim că persoana care a descoperit sau creat acest semn pentru surdo-muţi, nu este altcineva decât Helen Keller, un mare ocultist şi teosofist, adoratoare a Satanei. Astfel, ea a spus la un moment dat: “Lucifer reprezintă… Viaţa… Gândirea… Progresul… Civilizaţia… Libertatea… Independenţa… Lucifer reprezintă Cuvântul, şarpele, mântuitorul.” Oare intenţionat Keller a creat semnul “te iubesc” pentru surdo-muţi pentru a imita clasicul semn al Satanei? Vrea oare Keller să ne spună “Te iubesc, diavole”? Trebuie să fii tare credul să crezi că semnul cu mâna pentru surdo-muţi n-are de-a face cu satanismul.  Gândeşte-te la următoarea situaţie: eşti surd şi vrei să-i spui cuiva că îl iubeşti. Cum ai face să exprimi asta?  O mână care să o ţii deasupra inimii ar fi cel mai potrivit.  Nicio persoană întreagă la minte nu ar face semnul inventat de Keller, care este exact semnul de salut al Satanei. Cum poţi sune că “te iubesc” e reprezentat de două degete ţinute în sus, când cele două degete ar semăna mai mult cu nişte coarne de fapt?

https://i0.wp.com/www.lovethetruth.com/nwo/signs_of_satan.jpg Unii au spus că semnul “mana cu coarne” făcut atât de des de preşedintele Bush este simbolul echipei de fotbal american “Texas Lomghorn”. Dar totuşi: dacă simbolul reprezintă echipa texană de fotbal, de ce îl fac oameni ca Silvio Berlusconi sau Bill Clinton, oameni ce n-au de-a face cu Texasul.

Mai jos sunt câteva fotografii unde gestul cu mâna cu coarne e făcut într-un context satanic clar: Imagine  Aceasta e coperta albumului formaţiei rock Dio. Albumul se numeşte “Scufundătorul sfânt”. Cântăreţul formaţiei Dio este fostul component a lui Black Sabbath, Ronnie James. Personajul Satana arată în mod clar acelaşi simbol cu mâna. Şi acesta e un fan al formaţiei texane de fotbal? Fotografia aceasta este pe coperta unui album de rock a lui Ozzy Osbourne.  Se vede clar că semnul inventat de dna Keller îl laudă pe Diavol. Anton LaVey, liderul şi fondatorul Bisericii lui Satan, autorul Bibliei Satanice, arătând “Mâna cu coarne” (salutul satanic) cu mâna stângă, pe coperta din spate a Bibliei Satanice.

Imagine  De ce fac preşedinţii americani şi atât de mulţi oameni importanţi din lume semnul Satanei? Ce vor ei să ne spună? Pe acesti satanisti ii acceptam sa ne conduca? http://www.lovendal.ro/wp52/obama-face-simboluri-satanice/

Lasă un comentariu