RADU MORARU (“Nasul”) promoveaza NOUA ORDINE MONDIALA …

Imagine   “In mass-media romaneasca, nu exista posturi tv real anti sistem, ci doar “alternative”. Unitatea in diversitate, ofera telespectatorilor variantele A sau B din sistemul (AB). Pentru ea, nu exista un C, neapartinator acestui (AB).”

Acum niste zeci de ani, erau 2 formatii care faceau legea in muzica:
1. The Beatles
2. Rolling Stones
Primii erau “baietii buni” si ceilalti “baietii rai”. Aceeasi vrajeala, de fapt ambele grupuri fiind satanice.
Asta e vrajeala cea mai buna a elitelor, sa simuleze un conflict, si apoi sa polarizeze oamenii pe grupuri, in jurul muzicienilor, politicienilor, savantilor, teologilor, etc.
Aceeasi vrajeala dar mereu in alta prezentare.

Ma socheaza naivitatea cu care oamenii accepta aceste lucruri ca fiind adevarate.
Am remarcat ca daca vorbesti in costum si cu dintii putin stransi asa, esti mult mai credibil decat daca vorbesti in bermude si relaxat.
Asta e principiul dupa care se ghideaza toti. Daca oamenii se inchina banului, e normal sa dea crezare si alora care au bani mai multi. Lucru verificat. In sistemul de justitie, are dreptate ala cu bani mai multi. Saracii o iau pe coaja mereu.
Insa ce e cel mai rau să le spui oamenilor ca aceste false reprezentari de bine si rau nu sunt altceva decat bratele unui creier malefic care vine sa ii subjuge. Prieteni, trebuie inteles ca astfel de personaje, precum Radu Moraru, au un rol clar: acela de a parea luptatori anti-sistem, de a prezenta opiniei publice imaginea falsei NOI ORDINI MONDIALE si de a promova pe fata sau subtil “valorile” realei NOI ORDINI MONDIALE. Daca va mai amintiti, acesta l-a avut invitat pe masonul Silviu Prigoana și nu este singurul,asa cum si la realitatea,tvr,protv,kanald,antena1,2,3 etc. sunt invitati masoni care defapt ne fură in fiecare zi.

2 gânduri despre &8222;RADU MORARU (“Nasul”) promoveaza NOUA ORDINE MONDIALA …&8221;

Lasă un comentariu