„Teoria conspiratiei” dauneaza grav sanatatii

Unul dintre cei mai activi luptatori impotriva Federal Reserve a fost politicianul republican Louis Thomas McFadden (1876-1936), Chairman al United States House Committee on Banking and Currency 1920-1931. Iata o mostra din discursul sau anti ELITE din perioada trimfului nazist din Germania:

   “Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

   Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

   Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

   Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie. A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit …

Iata ce declara congressmanul Lawrence Patton McDonald:

Imagine „Activitatea familiei Rockefeller si a aliatilor lor este de a crea un singur guvern mondial combinand supercapitalismul si comunismul sub aceeasi umbrela, totul sub controlul lor. Ma refer la o conspiratie? Da. Sunt convins ca exista un asemenea complot, international in scop, planificat de generatii, incredibil de rau in intentie” 

Larry McDonaldNew World Order – YouTube

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Personajul, (1867–1922) a fost un evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau, a avut legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti. Mayer Amschel Rothschild:

   Dati-mi controlul banilor unei natiuni si nu-mi mai pasa cine ii face legile”. Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie(otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

   Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.Putem aminti si cateva din interesele mega familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan (Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.Cum au Câştigat Bancherii Internaţionali Controlul Americii

Acesta este, poate cel mai complex şi mai bine realizat documentar despre aceasta aşa zisă „Criză Financiară”.
Este un documentar profetic, făcut în anul 1995, când accesul la internet, la informaţie, era mult mai greu accesibil. Pe vremea aceea abia apareau Windows 95 si calculatoarele Pentium 1, iar internetul era un lux aproape inexistent. De aceea este cu atât mai mult de apreciat efortul acestor jurnalişti , de a se documenta atât de trainic şi de a concepe un documentar de 3 ore jumate, în care ni se dezvăluie în profunzime, cum au apărut banii, cum se fac banii, care sunt centrele monopoliste ale puterii finaciare din lume, cauzele crizelor lumii contemporane, cine e în spatele lor. Pe lângă faptul că demască într-un mod fără echivoc elita ocultă aflată în spatele tuturor marilor evenimente ale secolului 20, acest documentar propune şi soluţii practice pentru a preîntâmpina o eventuală criză financiară (la vremea respectivă , 1995, economia americană era pe val şi nimeni nu anticipa o eventuală criză economică) sau pentru a stopa eventuala criză financiară, pornită deja în prezent.
Imagine Suntem în plină criză finaciară, în timp ce pendulăm pe marginea unui amplu declin economic alimentat de politicile monetare excesiv inflaţioniste a guvernelor şi a cartelurilor bancare internaţionale sub care operează, poporul  s-a întors către un om care le-a fost prezentat cu încredere ca fiind ultima lor SPERANŢĂ.

În timp ce privim fix dincolo de prăpastie într-un abis cultural, moral şi spiritual care a fost adus din ce în ce mai aproape de către politicile străine care au intervenit de-a lungul deceniilor şi de creşterea unui plan politic dominat de un complex militar şi industrial, masele s-au identificat cu strigătul pentru SCHIMBARE organizat cu grijă.
În timp ce privim de-a lungul unei dezbinări cât mai îndepărtate dintre libertatea lipsită de constrângeri şi un sistem autoritar întărit de continua distrugere a libertăţilor fundamentale, publicul a ales să-şi investească încrederea fragilă într-o imagine despre care au fost convinşi cu tărie să o asocieze cu PROGRESUL.
El este Obama.
Aceasta este ÎNŞELĂCIUNEA OBAMA.

Frauda cinică din spatele imaginii pline de farmec a noului preşedinte, un bărbat rafinat care a ieşit în faţă pentru oligarhiile corporatiste care au preluat controlul ţării din umbră.Cei care au sprijinit alegerea lui Obama îşi vor schimba fără îndoială părerea când vor vedea cum continuă să răspândească maşinăria războiului, cum a permis intenţionat şi meticulos să existe în continuare cadrul torturii şi al extrădării, cum a sprijinit personal cauţiunile bancare, cum a promovat planul elitist al Uniunii Nord-Americane şi multe altele.În jurul banilor se învârte întreaga societate de astăzi şi fără ei, sistemul aşa cum îl ştim noi, ar claca. De aceea, bancherii, oamenii monopol, dictează tot ceea ce se întâmplă în lumea de azi. Cu toate astea prea puţini cunosc ce sunt banii cu adevărat, cine îi creează, pe ce bază, cum de sunt tot mai mulţi şi mai mulţi, şi până când se poate umfla acest balon financiar. ARTICOLE PRELUATE

Imagine

Stapanii Banilor (The Money Masters) CD1 – YouTube

Stapanii Banilor (The Money Masters) CD2 – YouTube

Banii ca Datorie – Video – Trilulilu

Lasă un comentariu