Casa Regală a Marii Britanii a primit o pajişte din Transilvania

Cadoul oferit cuplului britanic, William şi Catherine o pajişte din Valea Zălanului din judeţul Covasna. Ludmila Bess, văduva contelui Felix Kalnoky, decedat înainte de reforma agrară a Regelui Ferdinand. Ludmila Bess a acceptat exproprierea averii contelui Kalnoky, încasând bani grei pentru toate terenurile expropriate, în medie 300 de lei pe iugăr. Deocamdată suntem în posesia CF-urilor – pentru cei interesaţi – 283 şi 230 din fostul judeţ Trei Scaune, numere de top 1993, 1723,2194, 2205, 576,1127 şi vor urma pentru Arcuş, Valea Crişului, Bicfalău, cu sute de hectare de teren şi imobile retrocedate contelui din Covasna, după ce  Ludmila şi-a încasat banii.

Sa reamintim!

REGELE MIHAI, UN URMAŞ AL LUI NATHAN MAYER ROTHSCH-ILD, CREATORUL MALEFICEI ORGANIZAŢII ILLUMINATI. RE-GELE MIHAI ŞI REGINA MARII BRITANII ELIZABETH A II-A A. Articol preluat de pe :Basarabia Literara

Prinţul Alexei al Rusiei(1904-1918), fiul ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea, a rămas celebru în istorie pentru că a suferit de hemofilie, o boală genetică foarte rară. De unde a căpătat acest copil această boală? De la străbunica sa, celebra regina Victoria a Marii Britanii(1819-1901). Prinţul Alexei fu copilul ţarului Nicolae al II-lea şi al împărătesei Alexandra Romanov
(1872-1918), la rândul ei fiica prinţesei Alice al Marii Britanii(1843-1878), copilul reginei Victoria.
Un alt fiu al reginei Victoria, prinţul Leopold, duce de Albany (1853-1884), a suferit, de asemenea, de hemofilie. Tot misterul e dat de faptul că niciunul din înaintaşii reginei Victoria n-a suferit de vreo formă de hemofilie. Părinţii reginei au fost prinţul Edward, duce de Kent (1767-1820) şi Victoria de Saxe-Coburg Saalfeld (1786-1861). Niciunul din ei n-au fost hemofilici; în plus, Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld a mai avut alţi doi copii, dintr-o altă căsătorie, ambii copii (dar şi urmaşii lor), neavând probleme de hemofilie.
Cum regina Victoria n-a moştenit boala de la niciunul din părinţi, misterul se poate rezolva, dacă am presupune că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward (la rândul său, fiul regelui
George al III-lea al Marii Britanii), ci al unui alt tată… Un cercetător pe nume Greg Hallett, citând anumite surse secrete, crede că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward, ci al celebrului bancher evreu Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), al cărui tată, bogatul comerciant Mayer Amschel Bauer (1743-1812), s-ar fi aflat în spatele creării maleficei organizaţii francmasonice Illuminati. Mayer a conceput în 1773 un plan secret
Dar, dacă tatăl ilegitim al reginei Victoria a Marii Britanii a fost Nathan Mayer Rothschild, ar exista vreo dovadă că familia evreiască Rothschild a suferit vreodată de hemofilie? Nu am dovezi clare, dar, o scurtă căutare pe Internet, mi-a oferit câteva indicii. De exemplu,unul din descendenţii actuali ai familiei Rothschild, Chantal Rothschild, este un cercetător din Franţa care suferă de hemofilie. De asemenea, familia Rothschild sponsorizează o asociaţie din SUA privind hemofilia. În plus, coincidenţă sau nu, evreii europenişi cei din Iraq sunt cel mai des afectaţi de această boală genetică.
Mai există şi alte elemente care fac să ne pună pe gânduri puţin… De exemplu, până în secolul al XIX-lea evreii n-au fost niciodată bine văzuţi în înalta societate britanică, fiind într-un fel “banaţi”. Nathan Rothschild (1840-1915), nepotul lui Nathan Mayer Rothschild a fost primul evreu britanic care a fost făcut Lord, având astfel acces la Camera Lorzilor, iar tatăl său, Lionel Rothschild, a fost primul parlamentar evreu în Parlamentul Marii Britanii. Fără influenţa reginei Victoria, toate aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat niciodată. În plus, unele din fiicele lui Nathan Mayer Rothschild, Hannah Mayer (1815–1864) s-a căsătorit în 1839 cu Henry Fitz Roy
(1807-1859), descendentul regelui englez Charles alII-lea (1630-1685).
Dacă regina Victoria a fost şi ea un membru al familiei Illuminati Rothschild, atunci consecinţele ar fi incredibile pentru întreaga istorie până în prezent. Descendenţii reginei Victoria formează toate casele regale din Europa, inclusiv cele din România. Aşadar, marile case regale ale Europei sunt răspândite cu “virusul Rothschild”?https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010496_491126284307380_839370444_n.png  Cât priveşte casa regală a României, reprezentată la momentul actual prin regele Mihai, şi acesta ar fi un urmaş “demn” al ticălosului de Nathan Mayer Rothschild. Bunica regelui Mihai a fost regina Maria (1875-1938), care era fiica ducelui Alfred (1844-1900), acesta din urmă fiind fiul reginei Victoria. Mai jos puteţi vedea un mic arbore genealogic explicatoriu:

Nathan Mayer Rothschild (1777-1836) – Victoria de Saxe-Coburg Saalfeld (1786-1861)

Regina Victoria a Marii Britanii (1819 – 1901)

Ducele Alfred de Saxa-Coburg ( 1844-1900)

Regina Maria a Romaniei ( 1875-1938) – Regele Ferdinand al Romaniei ( 1865- 1927)

Regele Carol al II-lea al Romaniei (1893-1953)

Regele Mihai I al Romaniei ( 1921)

Aşadar, regele nostru e un urmaş al creatorului real al organizaţiei malefice Illuminatii.

REGELE MIHAI PREZENT LA O RECEPŢIE GĂZDUITĂ DE REGINA MARII BRITANII ELIZABETH A II-A ACU PRILEJUL JUBILEULUI EI DE DIAMANT

Potrivit noblesseetroyautes.com, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a invitat reprezentanţii monarhiilor la o recepţie organizată la castelul Windsor, pentru a marca jubileul său de diamant.
Toate casele regale au fost reprezentate la eveniment, cu excepţia celor din Spania, Bhutan, Cambodgia şi de sultanatul Omanului.
Alături de regina Elizabeth a II-a, la eveniment, au participat ducele de Edinburgh, ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul Harry, ducele de York, prinţesele Beatrice şi Eugenie, contele şi contesa de Wessex.

Această recepţie a permis membrilor familiilor regale să se întâlnească într-o ambianţă care părea foarte relaxată. Ei au schimbat îmbrăţişări, au purtat discuţii informale şi au făcut fotografii oficiale, mai scrienoblesseetroyautes.com.
Prânzul oficial a durat o oră şi jumătate şi a fost precedat de o sesiune foto oficială la care au luat parte regina Elizabeth a II-a şi monarhii celor 26 de ţări prezente la eveniment, se spune pe site-ul familiei regale a României.
Într-o fotografie de grup realizată cu acest prilej, regele Mihai I al României este aşezat chiar în dreapta reginei Elizabeth a II-a, în timp ce în stânga monarhului britanic se află regele Simeon al Bulgariei, se arată pe noblesseetroyautes.com.
Alături de aceştia, tot în primul rând, în fotografie apar împăratul Japoniei, regina Olandei, regina Danemarcei, regele Constantin al Greciei, sultanul din Brunei, regele Suediei, regele Elveţiei, prinţul Hans Adam de Liechtenstein.
Pe rândul al doilea, în spatele reginei Elizabeth a II-a apar: prinţul Albert de Monaco, marele Duce de Luxembourg, regele din Lesotho, regele Albert al II-lea, regele Norvegiei, emirul din Qatar, regele Iordaniei, regele din Bahrein şi regele din Malaysia.
Pe ultimul rând apar prinţul Nasser Mohamed Al-Jaber din Kuweit, primul moştenitor din Abu Dhabi, prinţul Alexandru al Serbiei, regele din Tonga, prinţul moştenitor al Thailandei, prinţesa Lalla Meriem din Maroc şi prinţul Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz Al Saud al Arabiei Saudite.
La această recepţie, regina Elizabeth a II-a a purtat un costum din mătase albă, în timp ce principesa Margareta a purtat un costum de culoare roşie.

https://i0.wp.com/www.secretsofthefed.com/wp-content/uploads/2012/10/FederalReserve8Families.jpgFamilia Rothschild, conducatorii din umbra ai lumii: Multe enigme acoperă centrul ascuns al Băncii internaţionale a Rothchildsilor.

În anul 1750, Mayer Amschel Bauer a preluat banca tatălui său în Frankfurt, dându-i numele Rothschild (după placheta roşie de deasupra uşii de la intrare, care reprezenta semnul revoluţionar al evreilor din Europa de est).

Mayer Rothschild a avut 5 băieţi şi 5 fete. Numele fiilor săi au fost Amschel, Salomon, Nathan, Carol, Jacob (James). Prosperitatea lui Mayer a început sub protecţia prinţului Wilhelm al IX-lea de Hessen-Hanau, cu care a luat parte la şedinţele masonice din Germania. Wilhelm, un prieten al casei domnitoare engleze de Hanovra, primea sume enorme de bani prin închirierea de mercenari germani casei regale engleze. Această armată a fost aceeaşi care a luptat contra lui George Washington în Valley Forge, Mayer Rothschild devenind bancherul personal al prinţului Wilhelm al IX-lea. Din cauza unor tulburări politice, prinţul Wilhelm a trebuit să fugă din Germania în Danemarca şi a depus în banca lui Rothschild 600.000 lire sterline, solda mercenarilor.

Nathan Rothschild, fiul cel mare al lui Mayer, a luat aceşti bani, a plecat în Anglia şi a deschis acolo o bancă. Aurul care servea de garanţie provenea de la “East India Company”. Nathan obţinea profituri împătrite, împrumutînd bani ducelui de Wellington, care îşi finanţa operaţiile militare. Au mai fost scoase profituri imense din vânzarea mai târziu a aurului (depus ca garanţie) în mod ilegal.

Aceasta a fost originea averii imense a familiei Rothschild. Acum s-a dat startul unui consorţiu bancar internaţional, când fiecare fiu al lui Mayer a deschis o bancă în capitalele europene: Amschel în Berlin, Salomon la Viena, Jacob la Paris şi Carol în Neapole. Salomon devenise şi el mason, ca tatăl său. Mayer Amschel Rothschild a lăsat prin testament cum să se administreze averea de către urmaşi. Averea va fi administrată exclusiv de membrii familiei bărbaţi, cel mai mare având un vot hotărâtor în cazul unor diferenţe sau decizii importante. Toate conturile urmau să fie ţinute absolut secret, mai cu seamă faţă de guvernele ţărilor unde se aflau.

În 1773 a avut loc în casa lui Mayer Amschel Rothschild o întâlnire foarte importantă la care au participat 12 evrei bogaţi, ce acordau credite sume foarte mari. La această întâlnire, bineînţeles secretă, s-a discutat elaborarea unui plan spre a putea controla averea întregii lumi. Ei au constatat că prin înfiinţarea Băncii din Anglia au reuşit să controleze economia întregii ţări, dar planul lor era să poată avea un control absolut asupra averii lumii întregi. Un asemenea plan a fost discutat în astfel de cercuri cu câteva secole înainte. La această dată, Rothschild l-a prelucrat din nou. Acest plan poartă numele de „Protocoalele Înţelepţilor Sionului“. Ele au fost secrete până în anul 1901 când, printr-o întâmplare, au căzut în mâna unui profesor rus, S. Nilus, care le-a publicat. Victor Marsden le-a tradus în engleză în anul 1921, un exemplar aflându-se la British Museum din Londra. Nu mexicanul numit Carlos Slim sau Bill Gates, Donald Trump, Warren Buffet ori mai ştiu eu ce păcălici dat pentru presă! Marile averi sunt deţinute de clanurile de cămătari internaţionali, familiile regale şi “nobilimea neagră” din Europa. Aceste bogăţii fabuloase nici măcar nu sunt înregistrate contabil, ca să nu mai vorbim de taxe şi impozite.

500 de trilioane de dolari înseamnă 500.000 de miliarde de dolari, asta reprezentând mai mult de jumătate din întreaga bogăţie a planetei!

Rothschild este centrul finanţelor mondiale, cu o reţea în peste 30 de ţări.  Rothschild s-a impus încă din secolul XVI în domeniile bancar şi financiar. Trei sute de ani mai târziu, susţinea sionismul, pe care Edmond Rothschild îl explica astfel : “ Un evreu american care dă bani unui evreu englez pentru a aduce un evreu polonez în Palestina”.

Regulile de fier ale clanului atotputernic

La moartea lui Amschel Rothschild, în 1818, familia era influentă şi primise moştenire câteva reguli despre care sunt respectate şi în zilele noastre. Respectarea acestora ar fi unul din secretele succesului în afacerile bancare al clanului Rothschild, dar şi o explicaţie pentru discreţia lui.Amschel a lăsat cu limbă de moarte ca toate posturile importante din companiile familiei să fie ocupate de membrii acesteia. Fiul cel mai mare al celui mai mare fiu este… şeful familiei. Pentru ca averea să rămână în familie, membrii ei trebuie încurajaţi să se căsătorească între ei, fiind acceptate căsătoriile între verişori primari sau “de al doilea”. Amschel a scris în testament: “Niciodată să nu fie făcut un inventar public, de către tribunale sau de oricine altcineva, a averii mele. Interzic publicarea oricărei evaluări a moştenirii mele”. Astăzi, câteva dintre principalele active ale familiei, cele la vedere, sunt băncile de investiţii “NM Rothschild & Sons” din Londra, “Group Edmond de Rothschild” din Elvetia sau grupul francez “Compagnie Financiere”. Activitatea Rothschild înseamnă consiliere financiară, investiţii financiare şi sectorul M&A (fuziuni şi achizitii), afaceri care oferă control în toate domeniile. Discreţia a rămas atotstăpânitoare ! Sunt membri ai familiei se află în consiliile de administraţie ale marilor companii industriale sau ale băncilor importante. Legenda continuă.

Amschel Mayer, “tatăl pieții financiare”

Membrii acestei familii nu apar niciodată în topurile miliardarilor, pe care le publică revistele, dar sunt consideraţi cei mai puternici de pe planetă. Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a invins pe Napoleon la Waterloo. Au finanţat războiul de secesiune din SUA, consolidând democraţia modernă, l-au sprijinit pe Cecil Rhodes, cel care a schimbat faţa Africii, au finanţat armata britanică în timpul cuceririlor coloniale şi au făcut afaceri cu împăraţii Prusiei şi cu ţarii Rusiei. Intuind perfect „vremurile” au construit primele căi ferate din Europa, finanţându-le. Averea uriaşă este cea care a creat mitul dinastiei Rothschild. Amschel Mayer Rothschild iubea la nebunie banii, motiv pentru care şi-a început ca­­riera ca negustor de monede vechi, la Frankfurt. El a transformat comerţul cu vânzare pe datorie, practicat de tatăl său, într-o bancă, începând să speculeze moneda, profitând din plin de vremurile turbulente, când o valută sau alta se aprecia sau dimpotrivă, în funcţie de războaie. A intuit, fireşte, că aurul este singura valută uni­­versală şi a imaginat un sistem de trans­­mitere a informaţiilor, revoluţionar în epocă. Amschel şi-a trimis cei cinci fii să creeze sau să preia conducerea unei filiale a băncii Rothschild. Amschel jr. a rămas la Frankfurt, Nathan a fost trimis la Londra, James la Paris, Salomon la Viena şi Karl la Napoli.

Familia Rothschild era prezentă nu doar în sistemul bancar pe care-l domina, ci şi în toate marile companii. Royal Dutch Shell, Rio Tinto, De Beers, Standard Oil sunt doar câteva exemple de afaceri pe care familia Rothschild le controla sau la care avea acţiuni. Edmond Rothschild investise masiv în podgorii şi domenii franceze, iar alţi membrii ai clanului cumpăraseră artă şi terenuri, peste tot în lume. Al doilea Război Mondial a fost dezastruos pentru business-ul familiei. Rothschild a finanţat regimul nazist  Hitler si a avut descendenţă Rothschild după un bunic.

Stăpânii lumii

De multă vreme se vor­­­beşte că familia Rot­­­schild a înfiinţat şi finan­­ţat e­­nigmatica organizaţie Iluminati, care reprezintă unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspiraţiei. Este un grup care se afla în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lumea capitalistă, comunistă, sionis­­tă, islamică sau catolică, etc. Familia re­­gală britanică, în cadrul pre­­şe­­dinţiei americane, în ca­­drul UE sau ONU, al masoneriei, al cavalerilor templieri; toate acestea are legătură cu illuminati, conducatorii secreţi ai lumii. Preţul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Ceremonia anunţării cotaţiei zilnice participă şi astăzi un membru al familiei. E bine de ştiut că la Bursa de aur din Londra se învârt sute de miliarde de euro pe zi! Doar în primul trimestru al anului, s-au făcut tranzacţii de 10.000 de miliarde de lire sterline, ceea ce înseamnă că în fiecare zi, în medie, la Londra se fac tranzacţii de aproximativ 111 miliarde euro. Şi familia Rothschild nu lipseşte niciodată, fiindcă orice investitor se­­rios deţine şi o cantitate de aur în portofoliu.  Rothschild sunt stăpânii uni­­versului, deoarece prin­­tr-o reţea extraordinară de complexă, cu rădăcini sioniste,  controleaza încă finanţele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI,UE,BM,Familile regale,OMS,NATO,ONU,UNESCO,LOJI FRANCMASONICE,ORGANIZATII,Mass-media,Corporatii,etc. Familia Rothschild deţine o avere evaluată la peste 500 de tri­­lioane de dolari! ARTICOLE PRELUATE. Acum sa vedem ce spune urmatorul articol preluat !http://raportatacarearomanieideonu.files.wordpress.com/2012/12/rege1.jpg?w=640&h=545

Romanie e in EROARE totala si asta datorita acestor plosnitarii si pusculite din bani publici, numite: asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri, ferme si agricultura privata, programe private guvernamentale care toate au patroni privati-particulari romani si straini si pentru care se risipesc zeci de miliarde de euro anual.

De asemenea, e bine de stiut ca membri acestor plosnitarii sunt soldati-militari in civil si masa de manevra pentru Soros si Israel in Romania sau R. Moldova ori pentru atentate teroriste prin Bolivia sau Peru ori Siria sau chiar Libia, iar Romania NU este condusa de PARLAMENT sau de GUVERN, ci e condusa fascist si conspirativ mascat de aceste plosnitarii din comisiile prezidentiale Basescu.

tismaneanu dddCine nu crede sa priveasca COMISIA PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE care constituie o cacelma jidaneasca si o batjocora la adresa poporului roman si o risipa de peste un milion de dolari pentru a proteja crimele regelui Mihai si ale kominternistilor evrei agenti NKVD-KGB, crime comise de parinti acestor membri ai comisiei Basescu-GDS-Tismaneanu, crime comise de acestia impotriva natiei romane, crime comise impotriva romanilor care se impotriveau deportarilor in Siberia Stalinista-bolsevicia si implementarii CIOMU-NISMULUI in Romania, crime comise in perioada MONARHISTA 1944-1947.

Iar, pentru cine nu intelege spun ca Romania este in EROARE si ca in 1989, Romania nu mai avea datorii externe la SOROS-ISRAEL, cei care conduc si controleaza America, respectiv la SRL-urile lor: FMI si Banca Mondiala, iar dupa 1989 Romania are o datorie care depaseste 120 de miliarde de euro si peste 80% din bani sunt la aceste plosnitarii si puscalite din bani publici si pentru studii gratuite in Romania pentru cetateni straini care sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman si care imi aduce aminte de vorba unui evreu kominternist NKVD-KGB, SILVIU BRUCAN care spunea ca:

eu24“Dupa 20 de ani va fi democratie in Romania.“

Adica, dupa ce toti cetateni romani vor fi inlocuiti in institutiile statului roman de acesti “neaica nimeni“, respectiv cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii si sudoarea si spinarea romanilor care de fapt, insemna a doua sovietizare si bolsevizare a Romaniei si cine nu crede sa priveasca:

INSTITUTUL EUDOXIU HURMUZACHI
https://hurmuzachi.ro/

Mai mult, acesti straini ne-au instalat si stema in limba latina la ministere si chiar la sediile serviciilor de informatii ale Romaniei: “Patria a priori“, dar vad ca SRI-ul nu o mai foloseste pe NET, probabil o foloseste in documente scrise pentru Soros si Israel, deoarece SRI-ul si SIE sunt subordonate lui Soros si Iasraelului si occidentului si printului Charles.

Romania NU are bani pentru tinerii cetateni romani care reprezinta VIITORUL ROMANIEI si mai mult, sunt vanati la examene cu camere video si jandarmi si politisti si procurori, dar in schimb sunt bani si fara numar pentru ca Romania sa aduca cetateni straini la studii gratuite pentru ca sa-i angajeze ulterior in institutiile statului roman si mai mult, Romania are bani sa le finanteze si asociatiile, fundatiile si ONG-urile fabricate de acesti “NEAICA NIMENI“ in Romania.Totul a pornit de la REMUS CERNEA membru USL, mai exact membru PSD, dar care e si membru GDS si in miscarea HOMOSEXUALA care sunt dusmani pe fata ai fiintei umane.
Peste toate acestea a mai aparut o problema, preotii refuza sa mai tina slujbe in CIMITIRE PARTICULARE- private si de aici tot acest razboi.

usaREMUS CERNEA promoveaza homosexualitatea pe strazi si in centrul Bucurestiului si schimbarea de sex din bani publici si care numai o singura operatie costa 60 000 de euro si face acest lucru la solicitarea Israelului si al ambasadelor straine occidentale si a Americii, toate subordonate Israelului si lui Soros, dar daca Romania avea un Parlament sanatos, in secunda doi si dupa ce puneau cerere la primarie pentru autorizarea acestor mitinguri si festivaluri GAY si HOMOSEXUALE in Romania, toti ambasadori straini plecau din Romania si de urgenta cu suturi in cur si cu pietre si bolovani la usa celor care promoveaza aceasta maladie planetara.

asociatii gdsSi, pentru cultura multor cititori, le spun ca Soros personal are cateva fundatii in Romania care sunt finantate din bani publici, mai exact din creditele facute de Romania la SRL-urile lui Soros: Fundatia Soros, Transparency International, Fundației Soros pentru o societate deschisă si altele.

Unde au fost aceste ONG-uri cand s-au inchis scoli si spitale sau atunci cand a intrat Romania in NATO sau M-UE?

A fost Societatea civila si acum tot Societatea civila se numesc, dar sunt niste plosnitarii si pusculite din bani publici care participa la distrugerea si vanzarea Romaniei si exterminarea natiei romane.

Romania e in CRIZA, AUSTERITATE si in RECESIUE si NU sunt bani pentru scoli si spitale si se inchid sau NU sunt bani pentru salarii si pensii si se reduc, dar sunt bani pentru aceste plosnitarii si pusculite din bani publici: asociatii, fundati, ONG-uri,IMM-uri sau ferme si agricultura privata ori programe guvernamentele care sprijina aceste asociatii sau pe patronii lor, privati romani si straini, iar daca cineva ar verifica cat costa aceste plosnitarii si pusculite pe bani publici ar putea vedea ca se risipesc zeci de miliarde de euro anual si Romania vinde CFR- marfa si Posta Romana  si alte institutii jefuite si falimentate special pentru ca NU sunt bani si Romania NU are bani. Despre ce vorbim?

UDMRPentru cine nu stie UDMR-Tokes este un ONG si nu partid si mai mult, membri UDMR au asociatii si fundatii, iar BOC, Basescu si guvernul PDL- UDMR reducea salariile si pensiile si inchidea scoli si spitale si guitau ca porcii: CRIZA, AUSTERITATE si RECESIUNE si ca nu sunt bani si mai mult, toate aceste plosnitarii primesc sedii, case, terenuri, locuinte si chiar vile de la RA APPS si pentru cine nu crede ii rog sa priveasca:

Guvernul Boc a dat bani şi unui ONG al ginerelui ministrului Borbely, şi fundaţiei lui Kelemen Hunor
http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/36363/Guvernul-Boc-a-dat-bani-si-unui-ONG-al-ginerelui-ministrului-Borbely-si-fundatiei-lui-Kelemen-Hunor

De asemenea, Romania finanteaza asociatii si fundatii alcatuite din grupari paramilitare ai caror membri sunt cetateni maghiari si generali NATO le pregatesc militar si cu armament de razboi, pentru a alcatuia noua armata a noului stat Republica Transilvania, respectiv: Turáni Vadászok (Vînatorii Turanici), Turul Szövetség (Asociatia Turul), Rongyos Gárda (Garda Zdrentărosilor), Magyar Rendfenntartó Bizottság (Comitetul maghiar pentru mentinerea ordinii publice), Nemzetőrség (Garda natională), Székely Legio (Legiunea Secuiasca sau Legion Siculis) in Romania.

BarnaGrupari paramilitare pregatite de generali NATO la Oradea si care vor forma noua armata a statului Republica Transilvania, care sunt trimise pentru actiuni teroriste prin Chile, Bolivia sa capete experienta si altele. Se poate vedea si incercarea de asasinare a presedintelui Boliviei Evo Morales la ordinul Israelului si al Americii, in care doi membri ai grupari paramilitare maghiare Székely Legio (Legiunea Secuiasca sau Legion Siculis) din Romania, au fost ucisi de fortele speciale boliviene: Árpád Magyarosi si Eduardo Rózsa-Flores.

Nu doresc sa aprofundez toate aceste PLOSNITARII si PUSCULITE din bani publici, care sunt finantate si de PARLAMENUL ROMANIEI si GUVERNUL ROMANIEI si sunt lipite de aceste institutii ale statului roman, ci doresc sa intru in esenta lucrurilor si sa vedem de unde au aparut aceste plosnite financiare.

Pe 5 ianuarie 1990, la invitația lui Silviu Brucan, a aterizat pentru prima oară la București la bordul avionului personal, miliardarul american de origine maghiară George Soros, împreuna cu o femeie, agent MOSSAD, blindat cu arme, chiar si la chilotei si cu acoperire diplomatică, avand pasaport diplomatic si o mica functie de consilier la Ambasada Americii din Ungaria.

mae patapieviciSoros a mers direct la sediul GDS, sediu repartizat de Iliescu lui Brucan, dar si fondurile de peste un miliard de dolari în numele FSN, în fostul local UTC din Calea Victoriei 120, numindu-l pe Alin Teodorescu-agent AVO, director al GDS și al nou înființatei FUNDATIA Soros, filiala România, finantata de toate guvernele de 23 de ani.

SOROS a susținut totodată crearea unui săptămânal numit Revista 22 si Editura HUMANITAS, fosta Editura Politica, iar in aceasta Revista 22 si editura Humanitas sa publice GRATUIT si pe bani romanilor, toti membri ai postului de Radio Europa Libera si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si toti membri GDS si ICR, sa constituie propaganda SOROS in Romania, fiind finantata de toate guvernele Romaniei de 23 de ani, avându-l ca redactor-șef pe Stelian Tănase și pe Dan Pavel redactor sef adjunct și înființarea pe lângă Fundația Soros, care sa constituie nucleul propagandei si al actiunilor SOROS in Romania pentru numeroase asociatii, fundatii si ONG-uri satelit, intitulate apărătoare ale drepturilor omului, dar care in realitate sa aibe rol de manipulare, santaj politic si SOROS sa aibe un control total al vietii sociale, politice, culturale, militare si economice in Romania.

La ordinul lui Soros si pentru ca toti membri GDS sa-și ascunde originile evreiesti si kominterniste NKVD-KGB si paterniatea lor la diferite agentii de spionaj international, acestia sa se lipeasca de partidele istorice reînfiinţate după 1989, PNȚ-CD, PNL și PSDR si mai mult, acestia sa lupte si sa uneasca aceste partide intr-o alianta politica puternica, reusind sa faca acest lucru în anul 1991, formand alianță politică și electorală numită Convenția Democratică-CDR sau ALIANTA DREPTATE si ADEVAR-DA in 2004 si Uniunea Social Liberara-USL in 2012.

În 1996, această alianță Convenția Democratică-CDR penetrată și dirijată de SOROS, prin membri GDS l-au adus la preşedinția României pe secretarul PCR al Universității București – Emil Constantinescu.

Numeroşi membri GDS şi ai Reţelei Soros in Romania au beneficiat de favoruri înalte, începând din 2004,  atunci când l-au sprijinit pe jidanul- evreu Traian Băsescu sa ajunga Presedintele Romaniei, conform alternanței la putere decisă de la Tel Avi, prin Washington.

Andrei Pleşu şi fosta şefă a Fundaţiei Soros, Renate Weber, au fost numiţi consilieri la Cotroceni,

Vladimir Tismăneanu (fiul lui Leon Tismineţchi, zis Ciungul, kominternist NKVD-KGB, stabilit în România după 23 august 1944, demnitar în cadrul CC al PCR ) sef la ICCCMER

liiceanuHoria Roman Patapievici (din 1999 membru al CNSAS, șef al Institutul Cultural Român în perioada 2005-2012, fiul lui Dionis Patapievici traducător al Armatei Roșii, devenit director al Direcției Circulație Monetară la BNR și reprezentat al RPR la CAER), sef la institutia guvernamentala ICR, o fosta fundatie a lui Patpievici si a altor membri GDS, dar si aceasta e finantata de guvernele Romaniei de 23 de ani si constituie propaganda si arma lui SOROS in Romania.

Monica Macovei a fost procuror care emitea documente pentru arestari si perchezitii abuzive si ilegale in ALB fara MOTIVATII, membru PCR și pusă ministru al Justiției de Basescu, la ordinul SOROS..

Cristian Preda, fost consilier prezidenţial al lui Băsescu şi Constantinescu a ajuns europarlamentar PDL,

Mihai Răzvan Ungureanu, fostul membru al CC UTC, bursier Soros, dar şi al controversatului afacerist mondial Marc Rich, a fost numit ministru de Externe, șef la SIE și premier de Basescu la ordinul SOROS.

SOROS cu ajutorul membrilor GDS si al numeroaselor plosnitarii: asociatii, fundatii si ONG-uri, finantate de natiunea romana si pentru care e datoare peste 120 de miliarde de euro la SOROS, acesta își prezintă de 23 de ani viziunea asupra societății din Romania prin

parvulescuCristian Pîrvulescu-Pro Democratia,

Andreea Pora, jurnalista Revista 22, a inceput sa-l atace pe Basescu:

“Un cap în gura Maiestăţii Sale Regele Mihai” este titlul pe care Andreea Pora l-a dat materialului său, argumentând că a folosit “un limbaj apropiat de cel prezidenţial” si “a comis o mitocănie impardonabilă, unul dintre cele mai josnice şi gratuite atacuri politice din cariera sa.”, potrivit revista22.ro

Andreea Pora: Basescu a indraznit sa se dea la omul lui SOROS-Tel Aviv-Washington!

Andreea Pora a uitat ca a participat cu Hossu, Boc si Vasilescu BNR la fabricarea Legii Sclavului roman in Romania si aceasta lege a fost fabricata de SOROS-Washington si sustinuta de membri GDS si ICR, la sediul GDS in Calea Victoriei 120, de mercenarii lui SOROS-Tel Aviv-Washington si ai regelui Mihai?

Traian Ungureanu (redactor Europa Liberă, post coordonat de CIA, în prezent eurodeputat PDL),

pipidiAlina Mungiu Pippidi-Asociata Academica Romana, finantare facuta prin intermediul Academiei Romane,

Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, iar in 2009, a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi a fos numit de Basescu ministru de externe.

Emil Hurezeanu ( fost director al departamentului românesc al Europei Libere si Vocea Americii, care in 1989, impreuna cu Pacepa injura si ataca Romania.),

Toate canalele media finantate o parte de Guvernele Romaniei si acesti kakanari ordinari si agenti si tradatori de neam si tara, ne sunt serviti de SOROS ca niște ORACOLE SUPREME, kakanari ordinari si scursuri umane, care ne invata cum sa mancam paine goala si pe aceea daca o avem, cu apa plina de fecale de la APA NOVA.

Soros fiind jidan, adica tigan evreiesc si smecher, ii trebuie propaganda pozitiva si armata si MASA DE MANEVRA in Romania, dar sa nu plateasca el, ci Romania si romani si asa Romania a ajuns in EROARE si sa se imprumute la SOROS-Tel Aviv-Washington, adica la SRL-urile lor: FMI, Banca Mondiala, Rezervele Federale Americane si sa finanteaza propaganda, armata si MASA DE MANEVRA a lui SOROS in Romania, toate plosnitariile: asociatiile, fundatiile, ONG-urile, IMM-urile, corporatiile, dar si toate atacurile teroriste internationale planetare ale SRl-ului lor: NATO, ONU, vezi Rezolutia ONU pentru atacarea Siriei, dar dupa ce NATO imbracati in civili au atacat Siria si au ucis civili si militari Sirieni, asa cum au facut in Romania in decembrie 1989, pentru ca SOROS sa le poata jefui FASCIST si cu ajutorul papusilor si marionetelor.

Si, cine nu crede ii rog sa priveasca cum conduce SOROS Romania:

schema masonica BUNA NOU AS

Povestea cu Biserica Ortodoxa nu va inceta pana nu isi atinge scopul sau Sorors nu va zice: STOP JOC.

In legatura cu EROAREA din Romania, aici intervine si o alta problema foarte importanta, aceste asociatii -plosnitarii au ca tema UNIREA R. Moldova cu Romania, dar este o cacealma si care in realitate se urmareste destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania, aceasta constituind o contra pondere la solicitarile Ungariei si care sprijina actiunile Ungariei in Romania si alt aspect, il constituie luptatori pentru DACIA STRABUNA care pe o parte lupta pentru traditia milenara a statului Roman si pe de alta parte sustin Ungaria si Tokes, dar si toate actiunile ANTIROMANESTI ale lui Basescu si PDL-ului si sunt de acord cu inchiderea scolilor si spitalelor de catre membri UDMR si Ungaria in Romania, dar nu i-am vazut protestand impotriva actiunilor UDMR-ului si Tokes in Romania si nu au protestat atunci cand UDMR si Ungaria din guvernul Romaniei au inchis spitalele din Romania.

Si, dupa cum se poate vedea asistam la alte EROARI in Romania, intrucat Romania piere si peste 5 milioane de romani au parasit Romania si avem actiuni pentru UNIRE si la ce mai foloseste aceasta UNIRE sau la reafiintarea Daciei sau Romaniei MARI, acum cand toti acestia impinsi de Soros de la spate lupta pentru distrugerea si desfiintarea statului Roman?

Si, la ce mai foloseste Unirea Basarabiei cu Romania, daca Romania se destrama si se infiinteaza R. Transilvania? Despre ce vorbim?

Priviti cine stabileste soarta Romaniei si a fiecaruia dintre noi, dar si viitorul Romaniei si al copiilor nostri
http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/21/priviti-cine-stabileste-soarta-romaniei-si-a-fiecaruia-dintre-noi-dar-si-viitorul-romaniei-si-al-copiilor-nostri/

Vorbim despre UNIRE, dar de fapt se urmareaste FEDERALIZAREA ROMANIEI si la ce mai foloseste aceasta UNIRE cand saptamanal se tin sedinte de guvern comune Romania si R. Moldova?

Aceste manifestatii organizate si sustinute de SOROS in Romania si R. Moldova nu constituie decat o alta EROARE in Romania si care are ca scop atragerea atentiei cetatenilor romani de la painea cea de toate zilele care lipseste cu desavarsire si ca SOROS sa poata sa vanda si sa distruga Romania cu ajutorul asociatiilor si plosnitariilor infiintatea la ordinul sau in Romania.

Aceste asociatii si plosnitarii si membri lor sunt folosite la actiuni teroriste si diversioniste in Romania si R. Moldova de Soros, prin Traian Basescu, iar Basescu le asigura lucuri de munca in institutiile cele mai importante ale statului roman: consuli, ambasadori, magistrati, judecatori sau procurori, fac ce vor si cand vor si fara sa plateasca pentru faptele lor, cine nu crede sa priveasca:

Basarabenii si UNIREA: MASA DE MANEVRA a UNGARIEI in Romania
http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/14/basarabenii-si-unirea-masa-de-manevra-a-ungariei-in-romania/

obamaDe asemenea, doresc sa atrag ATENTIA la ce se intampla in Rusia lui Putin, in care Putin a inteles rolul acestor asociatii-pusculite pe bani publici si a inceput sa aresteze din membri lor si chiar sa desfiinteze o parte al acestor asociatii-plosnitarii pentru ca sunt MASA DE MANEVRA a lui Soros in Rusia si Putin ii finanteaza pentru ca sa-l atace pe Putin si la ordinul lui Soros-Tel Aviv -Washington, iar cine nu crede sa priveasca:

Romania colonie feudala-fascista: Razboiul Putin-Moscova si Soros-Washington

http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/02/01/romania-colonie-feudala-fascista-razboiul-putin-moscova-si-soros-washington/

STOP FINANTARII PLOSNITARIILOR SI PUSCULITELOR DIN BANI PUBLICI: ASOCIATIILOR, FUNDATIILOR, ONG-URILOR, IMM-URILOR, FERME SI AGRICULTURA PRIVATA SI PROGRAME GUVERNAMENTALE PRIVATE RABLA, CORNUL SI VACA, CASA VERDE SI ALTELE SI ROMANIA IESE DIN HOLOCAUSTUL APOCALIPTIC IN CARE DE GASESTE DE 23 DE ANI. http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/02/08/romania-in-eroare-ataca-biserica-la-ordin-extern-ce-sunt-ong-urile-si-cine-le-mani-puleaza/

Mugur Isarescu după Lovitura de stat din decembrie 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe-MAE, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost numit Guvernatorul Băncii Nationale a României de Ion Iliescu l-a ordinul regelui Mihai si al ambasadorului SUA Alan Green la Bucuresti.

bushColegii mei ticalosi pensionari, au obtinut aceasta informatie, dar si fotografia acestui terorist care in decembrie 1989 a impuscat cetateni romani nevinovati pe la spate in Piata Universitatii, sa creasca presiunea populatiei impotriva lui Ceausescu, acesta se numeste Alan Green, ambasador al SUA in Romania in perioada 1989-1992 si a fost nominalizat ambasador SUA in Romania de George Bush senior, la 8 septembrie 1989.

Regele Mihai si Alan Green sunt membri ai aceleiasi secte satanice masonice:

Ordinul Suveran Militar de Malta, iar cine nu crede sa priveasca:

Regele Mihai, vizită oficială la Roma
http://www.ziuaveche.ro/international/externe/regele-mihai-vizita-oficiala-la-roma-71524.html

Majestatea Sa Regele Mihai I efectuează, duminică şi luni, o vizită oficială de două zile la Roma, la invitaţia Alteţei Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta.

Conform unui comunicat al Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai, întâlnirea cu Alteţa Sa Eminentisima Fra’ Mattew Festing va avea loc în cursul zilei de luni, la Palatul Magistral din Roma. Discuţiile se vor axa pe continuarea şi extinderea colaborării pe care Ordinul Suveran Militar de Malta a avut-o cu România în activităţile cu caracter umanitar, precum şi pentru cooperarea în organizaţiile internaţionale.

Majestatea Sa Regele va avea întâlniri cu personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic şi cu reprezentanţi ai societăţii civile italiene, se mai arată în comunicat.

Iar, Mugur Isarescu este membru al altei secte masonice Clubul de la Roma, dar o sa spuneti ce legatura are Ordinul Suveran Militar de Malta cu Clubul de la Roma sau cu Grupul Bilderberg?

dennisAu legatura, deoarece sunt constituite sub forma unor asociatii sau fundatii si toti sunt in aceste organizatii masonice sataniste, asa cum si in Romania o sa vedeti in GDS, ICR, Forta, Civica, Pro Democratia, Asociatia 21 decembrie 1989 si altele, care sunt finantate de poporul roman de 22 de ani, aceleasi persoane disidenti si agenti pentru occident si chiar agenti straini, precum Dennis Deletant-M16, iar aceste persoane conduc si distrug Romania din comisiile prezidentiale Basescu, ataca politicieni si-i santajeaza, le asculta telefoanele, le fabrica dosare penale, ii aresteaza de pe strada, vezi senatorul Voicu sau Nastase, dosar fabricat de comisia juridica Basescu, asa se conduce America.

Si, toti acestia din asociatiile lor, care sunt sustinute financiar de poporul roman, guita ca porcii: CRIZA, AUSTERITATE si RECESIUNE si ca NU sunt bani si guita din comisiile prezidentiale Basescu si inchid scoli si spitale si reduc salariile si pensiile, dar pentru ei sunt bani si pentru ei nu este CRIZA si celelalte.

Nu doresc sa fiu inteles gresit, nu-i sustin pe Voicu-PSD sau pe Nastase-PSD, din contra acestia m-au atacat, deoarece am participat la constituirea Raportului Apartamentul, ci doresc sa arat ca oricare cetatean roman poate sa ajunga in aceasta situatie si nu au relatiile si puterea celor doua personaje mentionate mai sus.

Cine e Mugur Isarescu?

Un infractor care participa la jefuirea si distrugerea Romaniei.

Cine nu crede sa priveasca:

Radu vasile

În 18 decembrie 2003, Ioan Mureșan a fost deferit justiției de Parchetul Național Anticorupție (actualul DNA), după ce procurorii au obținut avizul legal pentru declanșarea urmăririi penale.

Alături de el, procurorii au mai trimis în judecată alte trei persoane – Ioan Truță Enea (fost secretar general adjunct și consilier în cadrul Ministerului Agriculturii și Alimentației – MAA) – pentru deturnare de fonduri și complicitate la luare de mită în formă continuată, Silvia Căpitanu (fost director general al Direcției Integrare Europeană și Cooperare Internațională din MAA) – pentru deturnare de fonduri, și Dan Jiga (fost director general al Direcției Generale Economice și Relații Bugetare din MAA) – pentru două infracțiuni de luare de mită în formă continuată.

Ioan Avram Mureșan, în calitate de ministru, ar fi întocmit, în mai 1999, noiembrie 1999 și aprilie 2000, mai multe rapoarte pentru scoaterea din rezerva de stat sub formă de împrumut a cantității de 5.000 de tone de ulei.

De asemenea, Mureșan ar fi deturnat fonduri cauzând o pagubă Ministerului Agriculturii și Alimentației de 25,5 de miliarde de lei vechi, bani care ajung intr-o banca offshore in strainatate.

În aprilie 2011 a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 7 ani de închisoare cu executare pentru corupție în dosarul în care era acuzat de deturnare de fonduri.

Pe 28 mai 2012 a primit verdictul final în acest dosar, judecătorii respingând recursul lui Mureșan, și a intrat în arest. Mureșan a fost condamnat de magistrații instanței supreme și la interzicerea mai multor drepturi, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei.

De asemenea, instanța supremă a decis condamnarea fostului consilier personal al lui Mureșan, Ioan Truță, tot la 7 ani de închisoare cu executare, iar Silvia Căpitanu, fost director în cadrul Ministerului Agriculturii, a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Un alt director din cadrul ministerului, Dan Jiga, a fost achitat de magistrații Înaltei Curți.

Dar, cine a aprobat aceasta jefuire a Romaniei?

Mugur Isarescu a solicitat prin MEMORANDUM necesitatea jefuiri Romaniei, memorandumuri care a fost aprobate de primul ministru Radu Vasile.
Si, care a fost partea lor din acest jaf national si deturnare de fonduri?

Mugur Isarescu ii intorce inapoi serviciul regelui Mihai, pentru ca a fost numit Guvernator al BNR la dispozitia majestatii sale si in 2011 il invita pe regele Mihai sa vada Tezaurul Romaniei sa stie ce mai are de furat si jefuit din Romania.

BNR l-a invitat pe Regele Mihai să vadă tezaurul

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/bnr-l-a-invitat-pe-regele-mihai-sa-vada-tezaurul-153211.html

Autor: Valentin Vioreanu Miercuri, 21 Septembrie 2011

MihaiBNR l-a invitat în primul rând să vadă tezaurul pentru că Regele Mihai este legat de câteva momente importante din istoria noastră privind aurul României şi privind aurul de la BNR, şi era normal ca Regele să fie invitat să discutăm la BNR despre acele momente”, a declarat consilierul guvernatorului Mugur Isărescu, Adrian Vasilescu, într-o emisiune TV.

Care este leagatura dintre casa regala germana Hohenzollern si tezaurul Romaniei?

Acesti regi de vita germana Hohenzollern nu iubesc Romania, ci numai aurul romanesc si fac tot posibilul sa ajunga la AURUL ROMANESC si sa distruga Romania si sa extermine natia romana.

In 1916, regele Ferdinand duce Tezaurul Romaniei la Moscova, la rudele lor, la nepoata Tarului Rusiei si mama regelui Mihai, sau cum se spune regina mama, adica a doua Elena Lupescu sau Elena Ceausescu care au condus Romania, dar si despagubirea pe care a primit-o regele Mihai de la Churchill si Stalin de 191 de tone de aur din BNR pentru ca a sprijinit implementarea Comunismului in Romania si pentru palatele abandonate in Romania la ABDICAREA sa, abdicare stabilita in perioada cand a fost la nunta reginei Elisabeta.

Cine este regele Mihai?

Daca privim inapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din Romania a fost infaptuita de regele Mihai cu ajutorul kominternistilor agentilor NKVD-KGB Emil Bodnaras, Lucretiu Patrascanu, Constantin Parvulescu, vezi si scrisoarea celor sase, unchiul lui Cristian Parvulescu pro democratia-PNL.

antonescuAntonescu si ministrii sai au fost invitati de regele Mihai la Palatul regal spunandu-le ca regele Mihai a semnat ARMISTITIUL cu UNIUNEA SOVIETICA la Cairo, iar cand Antonescu si ministri au ajuns in sala tronului servitori, paza palatului, cunostinte si prieteni regelui Mihai au tabarat pe acestia si i-au luat la bateie si ciomagit si apoi au fost dusi si sechestrati intr-o casa conspirativa a kominternistilor NKVD-KGB, intr-un beci in care au stat fara lumina, mancare si apa, peste 20 de zile.

In final, Antonescu si ministri Romaniei au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu in septembrie 1944, care era condus de Ana Pauker, matusa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici si alti, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada monarhista 1944-1947.

executiaSi, ginionul regelui Mihai, Uniunea Sovietica nu le gaseste nici o vina si-i trimit inapoi in Romania si sunt ucisi de regele Mihai, prin decret emis de acesta, sa nu se afle despre lovitura de stat de la 23 august 1944 si abandonarea militarilor romani in Crimeea, Uniunea Sovietica.

In Ungaria are loc reanhumarea liderul revolutiei ANTICOMUNISTE maghiare din 1956, Imre Nagy, agent sovietic NKVD-KGB cu onoruri oficiale, la care participa un grup de generali romani condusi de Victor Atanasie Stanculescu si Iulian Vlad, dar si grup de intelectuali romani kominternisti NKVD-KGB, copii si nepoti lor, adusi de Congresul SUA si de Franta in Ungaria.

Eveniment care are ca scop si formularea unei Declaratii care sub masca multiculturalismului, pluralismului cultural, religios, diversitate sexuala si promovarea homosexualitati, se urmareste dezmembrarea Romaniei pe criterii etnice si se solicita AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea Republicii Transilvania cu moneda proprie, stema si ambasade.

De asemenea, exista date si informatii care arata ca problema Transilvaniei este veche, iar istoricul sovietic T. M. Islamov, a publicat documente care arată că Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman-PNL:

“Ar fi pledat în fata membrilor Comisiei Litvinov, la 29 iunie 1944, în favoarea înfiintării statului independent Transilvania, girat de marile puteri Uniunea Sovietică, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.”

Victor Atanasie Stanculescu recunoaste dupa 22 de ani, ca a fost complice la lovitura de stat din decembrie 1989 si ca a colaborat atat in Ungaria cat si in Romania cu generali din Ungaria, GRU, KGB si NATO, chiar si cu Arady, ataşatul militar ungar la Bucureşti.

Generalul Victor Athanasie Stănculescu şi-a lansat vineri cartea “În Sfârşit Adevărul”. Evenimentul nu a avut loc într-o librărie, ci în spitalul penitenciar Jilava, acolo unde generalul îşi ispăşeşte pedeapsa primită în dosarul “Lovituri de stat de la Timişoara.“

Stănculescu oferă detalii despre discuţia purtată cu Arady, ataşatul militar ungar la Bucureşti, cu puţin timp înainte de Lovitura de stat, care i-a cerut în mod concret să pună umărul la căderea lui Ceausescu si distrugerea statului Roman si exterminarea natiei romane.

Stănculescu s-a întâlnit, cu câteva luni înainte de evenimente, la Balaton, Ungaria la data de 16 iunie 1989, cu şeful KGB pe zona de Europa de Est, generali NATO, dar şi cu înalţi oficiali maghiari, tema discuţiei fiind:

1.Căderea regimului condus de Ceauşescu, prinderea si impuscarea sotilor Ceausescu.
2. Implementarea PRIVATIZARI, RESTRUCTURARI si DISPONIBILIZARI in Romania, arme cu care s-a scos Romania la vanzare.
3. Aducerea regelui Mihai la putere in Romania si acesta trebuia sa vina dupa ce Ceausescu va fi indepartat de la putere.

Regele Mihai trebuia sa soseasca in Romania imediat dupa citirea de catre Ion Iliescu a Comunicatului CFSN catre natiunea romana, in noaptea de 22-23 decembrie 1989. Ion Iliescu cunoscand acest comlot impotriva Romaniei si facand parte din conspiratie fiind membru in gruparile CORBI I si II.
Iliescu a organizat acele atrocitati de la Aeroportul Otopeni din noaptea de 22-23 decembrie 1989, sa nu vina regele Mihai inRomania.
Un amanunt foarte important, regele Mihai trebuia sa soseasca la Bucuresti impreuna cu renumitul agent britanic M15, Dennis Deletant pe care il gasim angajat in numeroase institutii din Romania, fiind cel care venea clandestin in Romania in 1989 si se intalnea la Ambasada Olandei cu disidenti-agenti pentru oocident, acestia fiind copii si nepoti kominternistilor NKVD-KGB cu care regele Mihai a dat Lovitura de stat de la 23 august 1944 si cu care a implementat COMUNISMUL in Romania in perioada Monarhista 1944-1947.
4. Aducerea unei organizatii maghiare, respectiv UDMR la putere in Romania, in parlament si guvernul Romaniei si care sa fie sprijinita sa destrame Romania si sa infiinteze Republica Transilvania.

Printre semnatarii DECLARATIEI din partea românească sunt si membri ai postului de radio “Europa Libera“: Stelian Bălănescu, Cercului Român din R.F.G., Mihnea Berindei vice-preşedinte al Ligii pentru apărarea drepturilo omului în România – LDHR, Paris, Adriana Combes, vicepreşedinte LDHR, fiica Doinei Cornea, Ion Vianu, LDHR – Elveţia, Dinu Zamfirescu, din partea Partidului Naţional Liberal-PNL, Mihai Korne,directorul revistei „Lupta“ – Paris, Paul Goma, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Neagu Djuvara-PNL, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea, Doru Braia, Bujor Nedelcovici, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dumitrescu, Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, Adrian Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, George Barbul, Dina Brătianu-Missirliu, Al. Missirliu, Ileana Verzea.

O parte din acestia, in luna ianuarie 1990, vor forma GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL – GDS, avandul la conducere pe Silviu Brucan kominternist NKVD-KGB, iar dupa decesul acestuia, conducerea GDS a fost preluata de Andrei Plesu, care a pus mana pe sediul UTC, situat in Calea Victoriei nr.120 si fondurile acestuia de peste un miliard de dolari.

Iar, in 2005 vor alcatui, COMISIA Basescu- GDS-ICR-Tismaneanu-Patapievici, renumita COMISIE PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA, dar fara crimele parintilor lor kominternisti NKVD-KGB si ale regelui Mihai, crime comise impotriva natiei romane care lupta impotriva implementarii COMUNISMULUI si DEPORTARILOR in Siberia-Bolsevica..

Din partea maghiară, au semnat lideri ai Frontului Democratic Maghiar: Antal G. Laszlo, Balogh Julia, Biro Gaspar, Fur Lajos, Keszthely Gyula, Molnar Gustav, Illyes Maria şi actualul ministru de externe, Geza Jeszinsky, dar si Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras pentru Federaţia Tinertului Democrat, Partidul Liber Democrat, Asociaţia Maghiarilor din Transilvania – prin Kiss Bela, preşedinte – redacţia revistei „2000“, prof. Bela Kalmann, Bojtar Endre etc,

Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui APEL către românii din România, în ziua de 18 iunie 1989, atât la BBC cât şi la „Europa Liberă“, asa lucreaza tradatori de neam si tara si in mod special grupul GDS. Acestia formuleaza APEL-uri, in stil masonic-satanist, vezi APEL-urile GDS si ale lui Sorin Iliesiu, membru PNL, pentru atacarea Romaniei adresate ONU, vezi si semnatarii acestora, care sunt aceiasi kominternisti NKVD-KGB si disidenti-agenti pentru occident, dar si semnatarii Proclamatiei de la Timisoara din 11 martie 1990.

Si de tot rasul si batjocora la adresa natiei romane, acestia si-au facut asociatii, fundatii si ONG-uri pe care le finanteaza toate Guvernele Romaniei de 22 de ani, la ordinul lui UNGARIEI, Soros & Co si Israel, iar pentru cetateni romani nu sunt bani pentru scoli si spitale, salarii si pensii sau medicamene.

COMUNISMUL a fost implementat de familiile de evrei bogati din America, pentru distrugerea si desfiintarea BISERICII ORTODOXE.

COMUNISMUL in Romania a fost implementat dupa LOVITURA DE STAT de la 23 august 1944, organizata de Regele Mihai, prin bataia, ciomageala si sechestrarea maresalului Ion Antonescu si a ministrilor sai intr-o casa conspirativa, detinuta de kominternisti NKVD-KGB, fara mancare, apa si lumina.  Servitori, paza palatului regal si amici casei regale au participat la aceast Lovitura de stat, iar regele Mihai a folosit radio pentru a minti militari romani care se gaseau pe front si natiunea romana:

“În noaptea de 23 august 1944, regele Mihai anunţa la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii. În fapt armistiţiul nu a fost semnat până pe 12 Septembrie, la Moscova. Dat fiind că nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi; soldaţii şi ofiţerii au plecat captivi către Rusia. Aşa că a fost o capitulare necondiţionată, nu un armistiţiu. Exista un rege care îşi preda armata duşmanului. În ce ţară din lume poate fi găsit un şef de stat asemănător? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin mareşalul Tolbuhin din ordinul lui Stalin „Ordinul Victoriei Sovietice”. Tristă onoare de a fi decorat de către duşmanul de moarte al poporului său!”
General Platon Chirnoaga, sef-adjunct al Statului Major al Armatei a III-a pe Frontul de Est.

Comunismul a fost implementat in Romania de Regele Mihai cu sprijinul kominternistilor evrei rusi agenti NKVA, parinti lui Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman si alti, respectiv: Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici, Walter Neulander Roman, iar regele Mihai prin Decrete emise de Casa Regala a condamnat la moarte sau temnita grea ori pe viata pe toti cei care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania.

Pentru cine nu stie sau nu a trait acele momente din decembrie 1989, va spun ca Tokes si Regele Mihai au instigat natiunea romana la revolta si crima impotriva Romaniei si natiei romane si alti disidenti- agenti romani de la Radio Europa libera au venit cu lozincile :

JOS COMUNISMUL!

Moarte dictatorului!

Iar, pentru cine intelege, asa a fost, Ceausescu si Comunismul nu mai sunt, iar Romania e vanduta si distrusa si natia romana ucisa fara mila.

Dupa 1989, exista doua forte principale in Romania.

Gruparea A – Ion Iliescu si  gruparea B-Vladimir Tismaneanu, grupari kominterniste NKVD-KGB-iste si care  au ca teme desfiintarea statului roman, infiintarea Republicii Transilvania, aducerea regelui Mihai la putere si exterminarea natiei romane.

ILIESCUA- kominternisti agenti NKVD-KGB, copii si nepoti lor din Romania Iliescu,  Ponta- USL, ajutati de Moscova-GRU care au pus mana pe putere in 1989.

B- kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidenti agenti pentru straini din Romania ARD-PDL, sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele.

tismaneanu ddd

Iar, amandoua gruparile kominterniste NKVD-KGB sustin Ungaria si UDMR pentru destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania si aducerea regelui Mihai la putere.

In 1989, gruparea- B,  kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei au venit cu programul si implementarea PRIVATIZARILOR, DISPONIBILIZARILOR si RESTRUCTURARILOR in Romania pentru scoaterea Romaniei la vanzare, dar se pare ca gruparea B a avut ghinon, gruparea-A care a pus mana pe putere in 1989, au scos Romania la vanzare si gruparea B, nu au ajuns la putere si nu au ce vinde.

Daca privim inapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din Romania a fost infaptuita de regele Mihai cu ajutorul kominternistilor agentilor NKVD-KGB Emil Bodnaras, Lucretiu Patrascanu, Constantin Parvulescu, vezi si scrisoarea celor sase, unchiul lui Cristian Parvulescu  pro democratia-PNL.

Antonescu si ministri sai au fost invitati de regele Mihai la Palatul regal spunandu-le ca regele Mihai a semnat ARMISTITIUL cu UNIUNEA SOVIETICA la Cairo, iar cand Antonescu si ministri au ajuns in sala tronului servitori, paza palatului, cunostinte si prieteni regelui Mihai au tabarat pe acestia si i-au luat la bateie si ciomagit si apoi au fost dusi si sechestrati intr-o casa conspirativa a kominternistilor NKVD-KGB, intr-un beci in care au stat fara lumina, mancare si apa, peste 20 de zile.

In final, Antonescu si ministri Romaniei au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu in septembrie 1944, care era condus de Ana Pauker, matusa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici si alti, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada monarhista 1944-1947.

ARMISTIUL cu Uniunea Svoietica a fost semnat pe 12 septembrie 1944, la Moscova si nu la 23 august 1944, asa cum a mintit regele Mihai natiunea romana de la postul de radio si a condamnat la moarte militari romani de pe frontul din CRIMEEA.

Iar, pentru cei care au urmarit toate evenimentele din Romania din 1989 pana azi, se poate vede ca exista un conflict deschis in acesti 22 de ani, intre aceste grupari kominterniste NKVD-KGB.

B- kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidenti agenti pentru straini din Romania ARD-PDL, sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele, au organizat revolta de la Targu Mures din perioada 15-20 martie 1990 si au participat la toate atrocitatile din acea perioada, revolta pentru destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

Trebuie facuta precizarea ca, aceasta declaratie a fost inmanata regelui Mihai in iunie 1989, la Geneva si este de acord cu destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

De asemenea, o alta actiune terorista si mercenara a acestei grupari B, o constituie renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990.

De fapt, in aprilie 1990, gruparea B, dupa atrocitatile de la Targu Mures s-au mutat la Bucuresti si au inceput GREVA FOAMEI si acesti kominternisti agenti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei si disidenti-agenti pentru straini sprijiniti de PNL si PNTCD au guitat si ghuita de 22 de ani:

JOS COMUNISMUL!

FARA COMUNISTI!

Sa dea jos de la putere kominternisti agenti NKVD-KGB care au pus mana pe putere in decembrie 1989 si sa-l aduca pe regele Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, lucru recunoscut de renumitul regizor care a facut filmele despre Piata Universitatii din 13-15 iunie 1990, Sorin Iliesiu membru GDS si PNL in 2012, la Antena 3.

Acestia sunt REVOLUTIONARII ROMANIEI, komintetrnisti si agenti NKVD-KGB care de 22 de ani vand si distrug Romania si guita  ca porcii:

DEMOCRATIE!

LIBERTATE!

CRIZA!

AUSTERITATE!

Si, ei de 22 de ani distrug si vand Romania si ne ucid fara mila si condamna natia romana pentru crimele lor si ale parintilor lor si ale regelui Mihai, crime comise de acestia impotriva natiei romane.

Iar, daca urmariti presa internationala dupa alegeri, adica gruparea B care guita si urla ca disperati ca nu au ajuns la putere Tismaneanu, Patapievici, Pippidi, MRU si alti membri GDS si ICR si ai altor asociatii si fundatii finantate de romani 22 de ani, care au fost si sunt in comisiile de la Cotroceni-Basescu, de unde contraleaza si santajeaza toata clasa politica si vinde si distruge Romania, fiind suparati ca nu au ajuns si ei la putere sa vanda si ei din saraca Romanie.

În numele libertăţii presei: Agenţii lui Băsescu se plâng că au fost demascaţi

http://gandeste.org/general/in-numele-libertatii-preseiagentii-lui-basescu-se-plang-ca-au-fost-demascati/25428

Iar, cine isi mai aduce aminte de Radio Europa Libera de la care ne instiga si regele Mihai sa-l sustinem pe Tokes si sa-l ucidem pe Ceausescu si sa luptam impotriva COMUNISMULUI, adica comunismul implementat de majestatea sa regele Mihi si kominternisti de azi si copii si nepotii lor sau Emil Horatiu Hurezeanu de la realitatea TV, ataca si injura Romania in 1989, de la Vocea americii, azi se pupa in cur cu seful SRI George Maior la  realitatea TV, seful SRI care-l ataca si ameninta pe Ion Stan cu puscaria daca nu inceteaza sa divulge conspiratia pentru destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania.

Si, ca o mica informatie, dupa 1989 membri postului de Radio Europa Libera sunt la TVr si au o paguba de peste 100 de milioane de euro.

De asemenea, e foarte important de retinut faptul ca in Romania se inchid scoli si spitale si se reduc salariile si pensiile pentru ca intreaga clasa politica sustine in chip mincinos si ordinar ca nu sunt bani, dar Romania are bani sa finanteze asociatii, fundatii, ONG-uri romanesti si straine sau IMM-uri, ferme si agricultura privata ori programe guvernamentale, cornul si vaca, marul, rabla, casa verde si studii gratuite pentru straini in Romania si burse pentru straini in strainatate, conform celor mentionate in articolul de mai sus si pentru propaganda straina indreptata impotriva Romaniei si natiei romane.

In final, arat ca in acesti 22 de ani, a fost si este o doar o lupta interna a kominternistilor NKVD-KGB gruparea A din Romania care au pus mana pe putere in 1989 in Romania si a kominternistilor NKVD-KGB gruparea B din afara Romaniei si supararea este si mai mare pentru gruparea B, deoarece ei au adus programul sionist pentru scoaterea Romaniei la vanzare si exterminarea natiei romane: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA si alti au pus-o in aplicare si mai mult, acestia au solicitat aducerea regelui Mihai la putere si gruparea A il vor aduce la putere.

Cine sunt sustinatorii regelui Mihai? UDMR, USL-PNL si ARD-PDL. http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/page/10/

Lasă un comentariu