A venit timpul să ne unim şi să acţionăm pentru a ne elibera ŢARA de tagma jefuitorilor

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwqO1yzUv25AIgM9gA3YwUV8Nf0R6SE24cXAi7sNWtfEvg24as7Q A venit timpul să ne unim şi să acţionăm pentru a ne elibera ŢARA de tagma jefuitorilor, pentru a ne recâştiga dreptul de a fi proprietari pe capitalurile şi veniturile realizate din munca noastră!

Gata cu utilizarea banilor şi a statului ca instrumente de jefuire a cetăţenilor!

Gata cu îmbogăţirea prin hoţie, corupţie şi înşelăciune!

Gata cu economia oligarhică!

Gata cu mafia politică!

Gata cu nomenclaturiştii şi securiştii transformaţi în politicieni!

Gata cu guvernanţii afacerişti, care s-au îmbogăţit furându-şi propriul popor!

Gata cu sărăcirea şi umilirea neamului românesc!

Gata pentru o economie democratică, productivă şi competitivă!

Gata pentru crearea unui sistem financiar care să apere capitalurile şi veniturile cetăţenilor!

Gata pentru construirea unui stat popular, care să ne garanteze drepturile şi libertăţile!

Gata pentru îmbogăţirea prin muncă, inovaţie şi economisire!

Gata pentru o clasă mijlocie înstărită, capabilă să deţină puterea economică şi politică şi să-şi impună propriile valori morale: munca, hărnicia, inventivitatea, spiritul de întreprindere, cinstea, demnitatea, solidaritatea socială şi naţională!

Gata pentru întoarcerea acasă a tuturor românilor care şi-au părăsit ţara şi familiile în căutarea unui loc de muncă!

Gata pentru prosperitate, demnitate şi credinţă!

GATA PENTRU ROMÂNIA NOASTRĂ!

Stimaţi concetăţeni,

1. În timpul regimului comunist, în perioada 1948-1989, cetăţenilor României le-a fost interzis dreptul de a avea capital în proprietate privată. Cetăţeanul a avut dreptul să aibă în proprietate privată numai unele bunuri de consum – casă, autoturism, mobilier, etc. – nu si bunuri de producţie (capital). Statul comunist a preluat o parte – circa o treime – din veniturile create de cetăţeni şi a transformat-o în capital real – fabrici, uzine, hoteluri, spaţii comerciale, etc. – care a intrat, formal, conform Constituţiei, în proprietatea comună, a întregului popor, de fapt, atribuţiile dreptului de proprietate fiind exercitate de statul comunist. Aceasta a fost, în fond, esenţa regimului comunistlipsa dreptului cetăţeanului la proprietate privată asupra capitalului – de aici decurgând şi încălcarea celorlalte drepturi şi libertăţi fundamentale ale omului.

2. Abolirea regimului comunist ar fi trebuit să se concretizeze în trecerea imediată şi integrală a capitalului din proprietatea comună (comunistă) a întregului popor în proprietatea privată a celor din ale căror venituri a fost acumulat acest capital, adică în proprietatea privată a tuturor cetăţenilor României. Aceasta formă de privatizare a capitalului acumulat în timpul regimului comunist a fost propusa prin proiectul de reformă cunoscut sub denumirea de „VARIANTA COJOCARU”. A se vedea, în acest sens, lucrările: „PRIVATIZAREA: DE CE? CUM? PENTRU CINE?” ( 1990); „IEŞIREA DIN PRĂPASTIE”, (1998); „CRIMA NUMITĂ PRIVATIZARE”, (2008).

Trecerea imediată – în 1990 – a întregului capital în proprietatea privată a tuturor cetăţenilor României ar fi determinat crearea, în România, a unei economii democratice, productive şi competitive, crearea unei clase mijlocii majoritară în societate, care ar fi deţinut şi puterea economică şi puterea politică şi ar fi asigurat funcţionarea unui stat de drept, cu adevărat democratic, clasă socială care şi-ar fi impus şi propriile valori morale: munca, hărnicia, inventivitatea, spiritul de întreprindere, cinstea, solidaritatea socială şi naţională. Guvernanţii au realizat, repede, că cele 300 de miliarde reprezintă o avere uriaşă, care nu poate fi, pur şi simplu, împărţită între ei. Ar fi fost linşaţi de popor. Astfel că au pus la cale “privatizarea”, adică o uriaşă inginerie financiară, prin care au trecut această avuţie, din proprietatea privată a statului, în proprietatea privată a lor, a guvernanţilor, a camarilei lor şi a străinilor, pe şest, gratuit, sau aproape gratuit, însă “cu acte”, legal, cu respectarea legilor, făcute de ei, legi care le-a permis să „cumpere” la preţ de 500 mii euro fabrici în care poporul român investise 3-4 miliarde de euro, echivalent (vezi IMGB, SIDEX, ROMPETROL etc). NU SUNT BANI PENTRU ROMANI, dar sunt bani pentru asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri romanesti si straine si pentru jurnalisti, scriitori si sportivi straini, lucru recunoscut de numerosi consilieri de la Primaria Municipiului Bucuresti, asa cere Israel-Soros si Ungaria-Tokes si mai mult, se inchid scoli si spitale si se reduc salariile si pensiile si se scumpesc toate energia si gazele si lumina si benzina si alimentele, dar avem bani pentru straini, sa-i finantam cu 200 000 de euro lunar daca angajeaza 2 romani si pe urma le da un sut in cur si angajeaza alti 2 romani si primesc 200 000 de euro si apoi le da un sut in cur romanilor si angajeaza alti doi romani si asa mai departe. Nu sunt locuri de munca si bani pecetateni romani, dar sunt bani pentru straini care sunt adusi la studii gratuite in Romania, burse, cazare, transport, rechizite si manuale gratuite,vezi ACAB si copii nostri sunt vanati la examene cu jandarmi si politisit si procurori si dupa ce termina stuidiile sunt muritori de foame pe strada fara serviciu si salariu si fara nici o speratnta si fara nici un viitor, asa cere Israel-Soros si Ungaria-Tokes si mai mult, acestor tineri straini statul roman le mai finanteaza si PLSNITARII, respectiv: asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri ori ale kominternistilor-comunistiulor NKVD-KGB, GDS-Tismaneanu sau ICR-Patapievici ori Forta Civica -Pippidi si Putin a recunoscut ca aceste PLOSNITARII particulare sunt agentii de informatii pentru occident, Israel si America.

NU SUNT BANI PENTRU ROMANI, dar sunt bani pentru asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri romanesti si straine si pentru jurnalisti, scriitori si sportivi straini, lucru recunoscut de numerosi consilieri de la Primaria Municipiului Bucuresti, asa cere Israel-Soros si Ungaria-Tokes si mai mult, se inchid scoli si spitale si se reduc salariile si pensiile si se scumpesc toate energia si gazele si lumina si benzina si alimentele, dar avem bani pentru straini, sa-i finantam cu 200 000 de euro lunar daca angajeaza 2 romani si pe urma le da un sut in cur si angajeaza alti 2 romani si primesc 200 000 de euro si apoi le da un sut in cur romanilor si angajeaza alti doi romani si asa mai departe.

siria tokesBasescu cand era ministrul transporturilor scria pe toate drumurile si pe toate gardurile: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!, iar de cand este presedinte nu a schimbat zicala si lozinca si o spune zilnic de 8 ani de zile: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!, adica la straini si la PLOSNITARIILE lor.

Stie Basescu ce zice, doar e CORSAR si marinel. Da, dar banii nostri acum sunt la straini si la PLOSNITARIILE lor din Romania si pentru romani nu sunt bani pentru salarii si pensii si medicamente, asa cere Israel-Soros si Ungaria-Tokes.

Multi jurnalisti, analisti pulitici si chiari politicieni-pulitici sustin ca in Romania e DEMOCRATIE. Eu personal nu stiu ce este aceea Democratie, poate e bine sau rau, poate e o vaca sau un bou, dar eu vad foarte bine si foarte clar ca masoni conduc Romania, respectiv satanisti si fascisti conduc Romania, adica corupti si mincinosi pulitici, cei care in campania electorala spun una si cand ajung la ciolan fac ce spun straini Soros si FMI si Israel si Tokes sau se incoloneaza la Ambasada SUA sau Israel sa primeasca ordine si Romania a scapat de COMUNISM si a trecut la o societate MASONICA FASCISTA SCLAVAGISTA.\

NU SUNT BANI PENTRU ROMANI! Dar, sunt bani pentru tortionari si criminali cei care au ucis milioane de romani fara mila si in acest caz putem vorbi de regele Mihai un escroc si un asasin al natiei si pentru el sunt bani si-i finantam infiintarea de PIATETE si ii fabricam si monumente ca doar a facut si fapte bune sarcul, a implementat si COMUNISMUL in Romania si a DEPORTAT milioane de civili si militari romani in Siberia Stalinista-Bolsevica in perioada MONARHISTA 1944-1947, perioada de care refuza sa vorbeasca ACADEMIA ROMANIA sau cei cu PAMPERSI la CUR ori ANALISTI PULITICI si jurnalisti si POLITICIENI-PULITICI.

Romania se imprumuta la Soros si FMI sa-i finateze pe Soros si FMI si actiunile lor criminale planetare. Romania a intrat in NATO si M-UE sa finateze actiunile militare si teroriste ale evreilor pe Terra, vezi Siria azi si Romania in 1989.

Cine nu crede sa priveasca M-UE infiintat de evrei pentru evrei, adica romani se imprumuta la evrei si-i finanteaza pe evrei si Israel, asta chiar e CACEALMA pe fata si romani executa ordinele evreilor in Romania.

Cine nu crede sa priveasca: M-UE finanteaza statul Israel si Israel nu e membru M-UE, ci doar conduce si dirijeaza M-UE si mai mult, Romania finanteaza actiunile militare ale M-UE in Africa, vezi actiunile jandarmilor romani in Africa.

Pardon, pentru asta a fost infiintat M-UE?

VESTE TERIBILĂ pentru milioane de părinţi din România. DIN CAUZA LIPSEI BANILOR, copiii lor vor suferi.

La această situaţie s-a ajuns după ce banii alocaţi medicinei dentare au fost reduşi la zero. „Vorbim de o situaţie gravă, fără precedent, deşi, prin Constituţie, tinerii până la 18 ani beneficiază de asistenţă medicală gratuită. Cum respectăm Constituţia? Sunt copii din familii sărace, defavorizate, pensionari cu pensii foarte mici, persoane cu nevoie speciale care nu mai pot beneficia de asistenţă gratuită. În aceste condiţii, se va întâmpla un dezastru, pentru că sunt probleme complicate pe care nu le mai putem rezolva. Dacă vreţi să vă convingeţi, priviţi că tot mai mulţi oameni, dar şi tineri nu au dinţi în gură”, a spus profesorul Brezoescu.

„Noi ne cerem drepturile. Nu vrem să fim contra cuiva. Suntem pentru a găsi soluţii favorabile să asigurăm pacienţilor un tratament de calitate. Dar autorităţile ne spun că nu sunt bani. Noi spunem că sunt. Când apar situaţii de criză, de la Guvern se direcţionează bani imediat pentru rezolvarea crizei. Or Guvernul nu poate să direcţioneze bani pentru copiii acestei ţări, viitorul acestei ţări. Copiii vin la stomatolog, mai ales la cel de medicină şcolaă, dar nici aceia nu au bani pentru materiale sanitare”, a mai precizat acesta. Imagine Te-a speriat cumva criza economica?
Nu-ti fa probleme, va urma ceva cu mult mai rau: Noua Ordine Mondiala.
Considerata pana nu de mult o simpla “teorie conspirativa”, Noua Ordine Mondiala devine o realitate ce nu mai poate fi ignorata sau evitata. La summitul de la Pittsburgh din 24-25 septembrie 2009, liderii celor mai puternice 20 de economii ale lumii au decis transformarea grupului G-20 in “principalul consiliu de guvernare economica la nivel international“.
Iata ca mai repede chiar decat ne asteptam, liderii institutiilor financiare ale lumii emit deja mesaje despre necesitatea stringenta de a se reconstrui o lume noua, o lume care ne va modifica radical pe toti.
Globalizarea este o transformare de proporţii istorice, apocaliptice chiar. Ea schimbă societatea intr-un ritm extrem de rapid, intervenind in mod grav in viaţa noastră. Dar globalizarea si-a produs deja efectele: cortinele de fier au disparut, frontierele sunt deschise, circulatia populatiei si a informatiei este libera pe tot globul, culturile si religiile se intrepatrund. Acum e momentul sa se puna ordine in tot acest aparent haos.
Planul pentru Noua Ordine Mondiala e facut de mult timp, dar abia acum incepand cu anul 2010 el va deveni vizibil si “oficial” pentru populatie.
– “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura intrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.“ declara James Paul Warburg in fata Senatului SUA pe 7 februarie 1950. Intr-adevar, toate evenimentele sunt legate intre ele si importante sunt declaratiile facute de-a lungul vremii de diferite personalitati si care dovedesc ca tot ce se intampla acum era planificat de mult.
Iata cateva :
“Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala“ spunea David Rockefeller, unul din principalii PAPUSARI ai planetei.
Guvernatorul Nelson Rockefeller (New York), intr-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962: “Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna in practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala. “
James Paul Warburg, declaratie in fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: “Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial…”
David Rockefeller, la Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994: “Dar aceasta fereastra de ocazii, in care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.“ ( aceasta ar explica graba cu care se precipta evenimentele )
George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine in intreaga lume.“
Conducătorii lumii incearcă să convingă intreaga umanitate că singura soluţie in stabilirea şi menţinerea “păcii mondiale” este crearea Noii Ordini Mondiale, prin unificarea tuturor superputerilor lumii.
În realitate, Noua Ordine Mondială inseamnă planuri masive de reducere a populaţiei, sfârşitul democraţiei şi distrugerea suveranităţii naţiunilor. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale va marca sfârşitul democraţiei, sfârşitul autodeterminării naţionale, sfârşitul drepturilor omului şi sfârşitul multor servicii publice (incluzând sănătatea şi invăţământul).

Ca parte a planurilor Noii Ordini Mondiale, toate sursele de valori culturale independente au fost plasate sub atac. Acestea includ instituţiile familiei şi bisericii, organizaţiile pentru drepturile omului, muncitorilor şi legii internaţionale, cât şi multe mijloace tradiţionale de promovare a valorilor morale (de exemplu, in literatură, artă şi mijloacele de informare). Suntem martorii unor incercări fără precedent de “deregularizare” a modelului familial tradiţional, a slăbirii autorităţii părinteşti şi de reducere a timpului de calitate pe care familiile il petrec impreună.
Observăm subfinanţarea, supraincărcarea şi zăpăcirea invăţământului de stat şi a sistemului de sănătate de stat, in incercarea de a le distruge eficienţa.
Observăm inchiderea posibilităţilor recreaţionale accesibile din afara oraşelor pentru familiile muncitoare, in incercarea de a restrânge masele din clasele de jos la ghetourile urbane. Suntem martorii eforturilor de reducere a variatelor aptitudini de supravieţuire, rezultând in dependenţa mărită a publicului faţă de serviciile statului şi corporaţiilor.
Observăm creşterea costurilor vieţii la nivele nerezonabile. În consecinţă, observăm scăderea standardului de viaţă şi creşterea sărăciei, o tendinţă care face imposibilă obţinerea independenţei financiare pentru majoritatea familiilor muncitoare, o tendinţă care prinde pe viaţă oamenii in capcana ipotecilor şi imprumuturilor, o tendinţă care subjugă oamenii.
Observăm creşterea sprijinului pentru multiculturalism şi deregularizarea majorităţii standardelor culturale, morale şi naţionale.
Dacă aceste schimbări ar fi anunţate deschis, ar genera aproape sigur proteste masive şi violenţe la scară mondială.
De aceea, planurile conducătorilor din umbră sunt păstrate secrete şi implementate gradual, secret si cu un ridicat grad de dezinformare.
Populaţia este masiv dezinformată prin mass-media.
Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor. Mayer Amschel Rothschild:
   Dati-mi controlul banilor unei natiuni si nu-mi mai pasa cine ii face legile
Primul care a inceput punerea in practica a experientei acelor deschizatori de drum in domeniul financiar bancar politic a fost Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), fondatorul imperiului bancar al familiei Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Numit initial Mayer Amschel Bauer, si-a schimbat numele in  Rothschild, in traducere SCUTUL ROSU si vom vedea in cele ce urmeaza si motivul.
Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.
Sa vedem cine au fost fii sai :
   Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.
   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.
Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.
Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.
Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.
   Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).
   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.
In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului. Sa urmarim acum un scurt istoric al evolutiei prietenilor familiei Rothschild.
SUA
Dupa declararea independentei, timp de peste un secol, preocuparea gigantului a fost extinderea teritoriala la nivel nord american si dezvoltarea economica. Influenta sa internationala in acest timp a fost minimala. Fapte realizate relativ usor, cumparand un imens teritoriu ocupat de prietenii francezi iar in rest masacrand populatia bastinasa.
Au aparut astfel cativa giganti in petrol, otel, carbune, cai ferate, banci, etc. Dar super imbogatirea nu era pentru oricine, ci preponderent pentru locotenentii familiei Rothschild desemnati anume pentru a folosi capitalul enorm al puternicului clan in aceste sectoare de activitate. Sa amintim cativa:
   ANDREW CARNEGIE
   Andrew Carnegie (1835–1919), magnatul Carnegie Steel Company, cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala. Dupa tranzactie se retrage din afaceri.
   Fondatorul in 1910 al institutiilor care ii poarta numele. Printre personalitatile ce le-au condus: David Rockefeller, Alger Hiss, John Foster Dulles, Dwight D. Eisenhower, fondatorul IBM Thomas J. Watson, Elihu Root presedintele Carnegie Endowment for International Peace (1910 – 1925) a fost un apropiat al lui Andrew Carnegie.
   J.P.MORGAN
   John Pierpont Morgan (1837– 1913), un adevarat gigant in banci – finante, industrie. La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.
S-a nascut intr-o familie de bancheri relativ bogata si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Insa dupa Razboiul Civil, brusc, Morgan a intrat in mega afaceri, incepand sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor. El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “morganizare”.    Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol – Standard Oil Company – care a adus „ordine” in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina „haosul”. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.
Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci – si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers, si Kuhn & Loeb.    Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.    La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.
UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …
Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie.
Insa la moartea sa, pe numele sau ramasese o suma infima, multi contemporani mirandu-se. Curand insa s-a descoperit ca nu jucase decat rolul locotenetului puternicei familii Rothschild.
   A mai avut relatii stranse de afaceri cu Nelson W. Aldrich si familia Warburg.
A fost unul din fondatorii Federal Reserve.
Iata inca un exemplu de implicare a sa, pentru a intelege mai bine nivelul afacerilor la care se lucra:
   General Electric Company, pe vremea cand avea sloganul “noi aduce lucruri bune pentru viata “, au fost principalii furnizori ai suportului tehnic pentru fabricarea bombelor atomice lansate asupra Japoniei.
Este cotata a sasea companie pe plan mondial si s-a format in 1892 prin unirea Edison General Electric Company si Thomson-Houston Electric Company printr-un aranjament al gigantului J. P. Morgan. Companie este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Acum au sloganul “ imaginatia la lucru “. La ce sa ne asteptam?
   Familia WARBURG (evrei)
Paul Warburg (1868–1932) impreuna cu fratii sai Max Warburg (1867–1946) si Felix Warburg (1871–1937) , toti bancheri, au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania. Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff, la care se alatura si Otto Hermann Kahn (1867–1934)
Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan. De asemenea primul director COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR).
Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben. Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg. Mai mult, fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Nazismul a venit la putere in 1933, imediat incepand si prigoana impotriva evreilor. Insa de abia in august 1938, Max Warburg pleaca impreuna cu familia din Germania …
   Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff, fiica lui Jacob Schiff.
In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co. , formandu-se Warburg Dillon Read , redenumita apoi UBS Warburg , acum parte a UBS AG .
   James Warburg (1896-1969, fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “
JAMES STILLMAN
James Stillman, impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate (Texas and Pacific Railroad, Southern Pacific Railroad, International-Great Northern RailroadUnion Pacific Southern RailwaySt. Louis, Brownsville and Mexico RailwayMexican National Railroad) precum si National City Bank of New York.
Fetele lui, Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller, fii asociatului, prietenului si presedintele Standard Oil, William Rockefeller.
   Unul din descendentii astfel rezultati, James Stillman Rockefeller, a fost presedintele  National City Bank of New York, acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman. Tot el a incorporat si First National Bank. 
Dar legaturile nu se opresc aici. Unul din directorii National City Bank of New York a fost Jacob Schiff. Acesta a devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Paul Warburg cel ce impreuna cu J. P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve.
NELSON ALDRICH
   Nelson W. Aldrich (1841 – 1915), politician si bancher. Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg.
Vizionarul Federal Reserve Act.   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …
Foarte activ mason. Fiica sa , Abby Aldrich, este mama lui David Rockefeller.
ROCKEFELLER
John D. Rockefeller (1839 –1937), este considerat a fi cel mai bogat om al tuturor timpurilor. A fost intemeietorul Standard Oil (stramosul actualelor ExxonMobil, Chevron, BP, partial Shell)
Dupa aceasta enorma acumulare de capital, s-a trecut la crearea unui organism care sa controleze intregul sistem financiar bancar al SUA, anume:
Crearea FEDERAL RESERVE
In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.
Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …
Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.
Presedintii SUA n-au fost nici atunci lasati de capul lor si au avut sfatuitori si supraveghetori. Sa vedem cine a fost acest ultim personaj:
   Bernard Mannes Baruch (1870–1965), evreu. Dupa ce si-a parasit afacerile a devenit eminenta cenusie sfatuitoare a presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D. Roosevelt pe probleme economice (aparea in momentele importante generate de implicarile SUA in cele doua razboaie mondiale). In timpul primului razboi mondial a fost presedinte War Industries Board (cunoscut ca tarul industriei americane), jucand un rol principal in efortul industrial de razboi avantajand enorm US Steel. L-a secondat pe Woodrow Wilson  la Versailles Peace Conference. Membru Brain Trust. In timpul celui de al doilea razboi mondial , a fost consultant economic al presedintelui Franklin D. Roosevelt. Reprezentantul SUA in 1946 la United Nations Atomic Energy Commission.
In timpul primului razboi mondial ii cere lui Clarence Dillon sa fie assistant chairman al aceluiasi War Industries Board.
Se cuvine aici sa mai amintim de doua importante personaje:
   William Howard Taft (1857–1930), fost presedinte SUA (1909–1913), fiul lui Alphonso Taft, mason, membru Bohemian Grove, Skull and Bones, Psi Upsilon, Acacia Fraternity, Theta Nu Epsilon.
In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich (mason). Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare (1913). Este foarte important, caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve.
Despre acest ticalos sistem de taxare cititi va rog si articolul:
DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare
   Stephen Samuel Wise (1874-1949), rabin, nascut in Ungaria, plecat in SUA, lider sionist. Fondator al New York Federation of Zionist Societies in 1887. Secretar onorific al Federation of American Zionists, colaborator apropriat al lui Theodor Herzl. Prieten apropriat al presedintelui mason Franklin Delano Roosevelt.
Intr-o conferinta in New Jersey din 1911 a spus:
Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii
Vorbea despre Woodrow Wilson … Dupa cum vedeti, in istoria moderna a lumii democrate, alegerile sunt de ochii lumii, in fapt sunt desemnari. Aidoma s-a petrecut cu presedintele Obama.In 1914 co-fondeaza NAACP (National Association for the Advancement of Colored People). Printre acestia se afla si evreul Jacob Schiff, unul din fondatorii Federal Reserve.
Co presedinte al American Zionist Emergency Council, precursor al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC)
In primavara anului 1941 a decis un embargo complet al tuturor ajutoarelor catre evreii din tarile ocupate de nazisti. In acest sens a trimis ordine stricte delegatilor Congresului Mondial Evreiesc din Londra si Geneva.                     https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSACucdLeKm_NX8naY2BvWh1hxDTd55R77n69xdECY6DY15_AnpA

A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)
Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.
Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.
   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.
Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.
Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …
Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

Societățile secrete – Scribd

MATERIALE PRELUATE

Lasă un comentariu