Cum sunt indoctrinati oamenii sa asculte Mesaje satanice ascunse în melodii celebre

Imagine  Muzica este instrumentul perfect în manipularea oamenilor de către societăţile oculte, alături de mass-media, filmele, unele secte şi religii, precum şi unele teorii ştiinţifice. În anul 2009 scriam un articol despre această temă (http://www.lovendal.ro/wp52/muzica-instrumentul-perfect-de-manipulare-a-oamenilor-de-catre-societatile-oculte/) în care arătam unele adevăruri crude. De exemplu, tinerii cred greşit că se revoltă împotriva societăţii prin muzica pe care o ascultă. Ei nu-şi dau seama că artiştii (cântăreţii şi formaţiile) îşi promovează muzica prin intermediul marilor case de discuri care…surpriză!…aparţin şi ele de forţele oculte care conduc această lume. Dacă formaţia Beatles, de exemplu, îşi încurajează fanii să consume droguri, există destul de mulţi interpreţi care transmit subliminal mesaje sataniste!

Dar cum? Căci versurile unor melodii celebre nu par a conţine versuri explicite prin care satana este adorat. E adevărat doar dacă melodiile sunt derulate normal…Dar dacă ar fi derulate înapoi? În cazul acesta aţi avea o surpriză extrem de mare! Pentru că veţi vedea nişte versuri sataniste care te fac să te cruceşti! Coincidenţă? Desigur că nu! E clar că totul e făcut pentru a ne induce în subconştient mesaje pentru venerarea lui satan. De ce? De ce se doreşte a ni se transmite această forţă malefică prin intermediul muzicii?

În continuare veţi auzi câteva fragmente muzicale din melodii celebre, derulate normal şi derulate în sens invers. Veţi citi apoi versurile originale şi traducerea lor. Vedeţi probele şi apoi trageţi singuri concluziile!

1) Led Zeppelin – “Stairway To Heaven”

Celebra melodie a formaţiei britanice (în traducere “Drumul către paradis”) a fost lansată în anul 1971, fiind compusă de chitaristul Jimmy Page, precum şi de vocalistul Robert Plant, pentru cel de-al patrulea album al formaţiei, fără nume (de obicei e cunoscut sub numele de Led Zeppelin IV). Piesa are 8 minute şi 2 secunde în total şi este compusă pe câteva secţiuni, ce cresc în tempo şi volum, odată cu derularea ei. Secţiunea finală este un tempo înalt de hard rock. Piesa este considerată a fi una dintre cele mai mari melodii rock din toate timpurile, aflându-se pe locul 3 din clasamentul “Cele mai mari 100 piese rock din toate timpurile”, realizat de postul muzical TV VH1. “Stairway To Heaven” a fost cea mai cerută piesă în anii 70 la radiourile din Statele Unite.

Până aici, totul e minunat. Să ascultăm un fragment din această piesă: Continuarea pe http://www.lovendal.ro/wp52/mesaje-satanice-ascunse-in-melodii-celebre/

Demascarea Industriei Muzicale – YouTube

Un gând despre &8222;Cum sunt indoctrinati oamenii sa asculte Mesaje satanice ascunse în melodii celebre&8221;

  1. am citit documentarul de mai sus si am ramas surprins mirata de ce este scris aici din pacate si eu sint o martora a lui iehova ma numar printre ei dar numi pare rau nu vad dc ii uraste lumea cu respect va salut in numele lui iehova

Lasă un comentariu