Aeroportul Francmasonic Noii Ordini Mondiale din Denver

https://i0.wp.com/beforeitsnews.com/contributor/upload/5385/images/1574386747_69a78e0942_o.jpg În acest material va aducem la cunostinta niste anomalii descoperite la aeroportul international din Denver, Colorado, si niste caracteristici pe care consideram ca autoritatile încearca sa le musamalizeze. Acest aeroport pune multe semne de întrebare prin multitudinea simbolurilor, imaginilor si povestilor care au iesit la iveala. El a fost construit în 1995 pe o suprafata de peste 85 km patrati. Chiar daca Denver avea deja un aeroport operational s-a decis constructia unuia nou. Acest nou aeroport are mai putine piste si nu este nici mai avansat tehnologic. Singurul lucru pe care îl are acesta în plus, fata de cel vechi, este suspect de mult spatiu.

Imaginea de ansamblu a noului aeroport a socat multi oameni.  Pistele aeroportului din Denver sunt pozitionate în asa fel încât sa se asemene izbitor cu o zvastica.   Nu numai forma aeroportului a fost pusa sub semnul întrebarii. Dar si ce se afla în interiorul sau.  Dar cine este responsabil de detalii ciudate din acest aeroport ?    Consensul general atribuie responsabilitatea “Noii Ordini Mondiale”.

Dar cine este Noua Ordine Mondiala ?   Este un grup elitist din care fac parte majoritatea bogatilor planetei precum lideri politici cunoscuti si cei având legaturi cu Monarhia Britanica.  Scopul lor principal este crearea unui guvern mondial care nu are granite regionale.   Dar planul lor poate fi realizat într-un singur fel: prin GENOCID.  Sa reduca populatia planetei la 2 miliarde de oameni.  Astfel îsi vor facilita controlul asupra pamântului.  Aeroportul din Denver contine o multitudine de simboluri asociate “Noii Ordini Mondiale”.

Aeroportul a fost construit în anul 1995 pe 34000 de acri (137.000 de metri patrati). Constructia sa a fortat Aeroportul International Stapleton sa se închida, desi folosea mai multe porti si piste decât DIA. Costul initial al constructiei a fost de 1,7 miliarde $, dar proiectul final a ridicat factura la 4,8 miliarde de dolari: cu 3,1 miliarde $ peste buget. Numeroase nereguli, au fost raportate în ceea ce priveste constructia lui:

# – Contractori diferiti au fost angajati pentru a construi diferite parti ale aeroportului. Au fost toti concediati dupa terminarea muncii lor. Acest lucru i-a facut pe observatori sa creada ca a fost o strategie care sa faca imposibila cuiva cunoasterea anvergurii complete a proiectului si scopul acestuia.

# – 110 milioane de metri cubi de pamânt au fost mutati, cu mult mai mult decât este de obicei necesar. Acest lucru a dus la aparitia suspiciunii ca de fapt se construieste în subteran.

# – 5300 mile de fibra optica au fost instalate pentru comunicatii (întrega coasta a SUA este de 3000 de mile pentru a face o comparatie).

# – Sistemul de alimentare cu carburant poate pompa 1000 galon/minut de carburant pentru avioane. Aceasta cifra este cu totul absurda pentru un aeroport comercial.

# – Granit importat din întreaga lume, chiar daca proiectul a trecut deja extrem de mult peste buget.

# – Construirea unui sistem imens de tuneluri (camioanele pot circula prin ele) si trenuri subterane. Cele mai multe dintre ele nu sunt utilizate la momentul actual.

Se poate trage cel putin o concluzie: aceasta structura gigantica va deveni în cele din urma mult mai mult decât un aeroport comercial regulat.   Acesta are capacitatea de a gestiona o cantitate foarte mare de oameni si vehicule, care a facut observatorii sa creada ca structura ar putea fi utilizata ca baza militara si altele, chiar s-a adaugat ca va fi utilizata ca un lagar de concentrare civil în viitorul apropiat.

La intrarea spre aeroport se gaseste un armasar din fibra de sticla cu înaltimea de 32 picioare (ft), cu vene pulsându-i pe întregul sau corp si ochi demonici rosii stralucitori. Fapt interesant: calul si-a ucis creatorul, Luis Jimenez, în timp ce acesta lucra la el. O parte din sculptura s-a sfarâmat si l-a lovit, provocându-i rani mortale. Prietenii lui spun acum ca animalul este blestemat.

Ce reprezinta ?
Este al patrulea cal în cartea Apocalipsei, din Biblie, si este corect numit “moarte”.                               “Si m-am uitat si iata un cal galben-vânat si numele celui ce sedea pe el era: Moartea; si iadul se tinea dupa el; si li s-a dat lor putere peste a patra parte a pamântului, ca sa ucida cu sabie si cu foamete, si cu moarte si cu fiarele de pe pamânt.”
Apocalipsa 6:8

Cu alte cuvinte, calul “moarte” aduce moartea din cauza armelor, a foamei si a bolii. Dar va veti da seama curând ca se potriveste perfect cu restul DIA (Denver International Aeroport)

Lespedea Masonica din piatra

Piatra este situata în “Sala Mare” a aeroportului (termen care este, de asemenea, folosit de masoni pentru a se referi la sala de reuniune). Exista simboluri Francmasonice pe piatra si pe “tastatura “, care pare a fi scrisa în Braille.

Inscriptia de pe lespedea de piatra mentioneaza “Comisia Aeroportului Noii Lumi”. Aceasta comisie speciala, nu exista, asa ca cel mai probabil se refera la “Noua Ordine Mondiala”.  Exista, de asemenea, o capsula a timpului îngropata sub piatra pentru a fi deschisa în 2094.

De asemenea exista o placuta pe podea care contine simbolurile AuAg.  Unii ar presupune ca are legatura cu Aurul si Argintul.  Totusi unul dintre sponsorii aeroportului a descoperit o noua tulpina mortala, de hepatita, cunoscuta ca Antigen Australian, de asemenea simbolizat prin Au Ag.  Înspaimântator este faptul ca simbolul Au Ag este localizat în fata unei imagini murale care reprezinta GENOCIODUL. Dar sa discutam mai mult despre imaginile murale de pe aeroportul din Denver.
Când analizezi simbolismul picturilor murale, îti dai seama ca ele spun o poveste terifianta despre evenimente viitoare pe cale sa se întâmple, de parca ar fi  un fel de profetie. Exista referinte specifice, sociale si politice si alte detalii oculte care practic transforma aceste picturi într-un manifest al Noii Ordini Mondiale.  Pictoru Leo Tanguma initial a confimat spusele conform carora el a fost cel care a trasat liniile directoare pentru tablouri si a fost platit cu 100 000 $ pentru primele. Mai târziu, el a negat ca a fost cel care a dat instructiunile si a respins orice întrebari cu privire la sensurile ascunse din picturile sale. Precedentele picturi murale ale lui Leo Tanguma au fost tipice artei Chicano, cu încarcatura politica si orientate spre comunitate. Cu toate acestea, activitatea sa de la DIA transmite o ” vibratie ” total diferita, dând impresia ca el pur si simplu a desenat viziunea altcuiva.   Sa le luam pe rând:

Site-ul oficial al aeroportului spune ca denumirea picturii murale este “pace si armonie cu natura”. Serios?  În centrul piesei, copii întristati cu animale si specii de plante disparute. În fundal, o padure în flacari si mai în spate, un oras arzând.

Un fapt interesant despre acel oras este faptul ca acesta a fost retusat si pictat de mai multe ori pe parcursul anilor, ca si cum ar reprezenta ceva important pentru creatori.  Pare înconjurat de o ceata de culoare  bolnava, ca si cum ar fi fost atacat de arme bio-chimice.

Unul dintre copii tine o tablita Maya.  Aceasta ne duce cu gândul la 21.12.2012, din calendarul Mayas, care prezice ca lumea va trece printr-o renastere.

În partea de jos, din aceasta pictura pasnica, vom vedea trei sicrie deschise, continând femei moarte apartinând unor culturi diferite.

În stânga este o femeie neagra (de culoare), în centru fiind o femeie nativ indiana.  De ce sunt ele acolo împreuna cu alte animale? Se prezice disparitia acestor rase?  Se stie deja ca armata a dezvoltat arme chimice specifice fiecarei rase.  Iata ce are de spus despre asta unul din capii “Proiectului pentru New American Century” (PNAC), care defineste politica externa si de aparare a SUA:
“… Arta razboiului … va fi cu mult diferita decât este în prezent … “Lupta” probabil va avea loc la noi dimensiuni …  formele avansate ale razboiului biologic care pot “tinti” genotipuri specifice pot face din razboiul biologic atât un instrument al terorii  cât si un instrument util din punct de vedere politic”. (cumva Au Ag ?)
Fata din dreapta tine o Biblie si o stea galbena “iudaica”  utilizata de catre nazisti pentru a-i identifica pe evrei. Pare a simboliza moartea convingerilor iudeo-crestine.  Principalul înteles al acestei picturi este Distrugerea Lumii, dar nu totala (scaderea populatiei, amintita anterior).

Grupul care sta la originea imaginilor de pe acest aeroport  NU SUNT în mod cert crestini sau evrei. Societatile secrete au propriul lor sistem de credinta care este mult prea complex pentru a fi explicat aici. Se poate spune însa ca sicriele sunt o parte importanta a simbolismului masonic dupa cum puteti vedea în imaginea de mai sus reprezentând simbolurile principale ale Masoneriei. Mormintele sunt, de asemenea, o mare parte a ritualurilor Skull & Bones.

A doua pictura murala este o bucata formata din doua parti. Copii de toate culorile, îmbracati în costume folclorice dau arme înfasurate în steagurile nationale ale  tarilor lor unui baiat … german?? Da, costumul bavarez nu lasa nici o îndoiala. Baiatul din centrul imaginii, care tine ciocanul aparent construind ceva, este german. Chiar si copilul american (îmbracat ca un boyscout) pare dornic sa dea armele si pavilionul sau baiatului german. Suntem în cel mai mare aeroport din America, în mijlocul SUA, iar aceasta pictura murala este afisata acolo. America, cu bucurie, se preda Germaniei. Este pur si simplu prea ciudat pentru a te gândi chiar.

Acest lucru reprezinta în mod evident, tarile lumii care renunta la armatele si identitatile lor nationale pentru “binele comun”. O alta referire la o “Noua Ordine Mondiala”, cu un singur guvern si o singura armata. Dar de ce este baiatul german în centrul tuturor? Exista atât de multe aluzii la Germania si Nazism în acest aeroport, încât NU poate fi doar o coincidenta.

Amplasata în partea de jos a picturii este o silueta cazuta care tine o pusca (reprezentând razboiul), cu doi porumbei sezând în partea de sus a acesteia (reprezentând pacea).

Acum, urmariti linia curcubeului care începe sub aceasta statuie, merge în jurul copiilor si va duce la o a II-a parte a picturii murale.

Monstrul s-a trezit! Aceasta persoana militarista, mare si agresiva, este îmbracata într-o uniforma nazista (vezi simbolul de pe sapca), cu o fata în forma de masca de gaze.   În mâini tine o pusca si o sabie ce molesteaza destul de violent  porumbelul purtator de pace.În partea stânga este descris un sir nesfârsit  de parinti plângând si strângând la piept trupurile lipsite de vlaga ale copiilor lor morti.

Aceasta este o pictura cu adevarat atroce, fara nici un mesaj salvator sau moral. Faptul ca acest lucru a fost afisat la poarta principala a celui mai mare aeroport din America, în timpul vârstei corectitudinii politice (anii ’90) este total aberant. Figura militarista este glorificata si atotputernica, situata în centrul actiunii. Ea si-a recapatat puterile sale, pe care parea ca si le pierduse dupa cel de al doilea razboi mondial.  .  Aceasta este din nou în vigoare si deschide calea spre un nou holocaust.  Priviti cu atentie la oamenii din stânga si copiii morti de pe caramizi. Nu exista nici o urma de violenta pe ei.  Sunt pur si simplu, lipsiti de viata, ca si cum acestia au fost otraviti de gazul cenusiu, mortal, emis de aceasta entitate. Aceasta pictura este cea cu simbolul Au Ag care reprezinta tulpina de virus mortala.

Aceasta imagine reprezinta o purificare  care va ucide miliarde în calea sa. Totusi într-o nota stranie aceasta pictura a fost acoperita recent .
Monstrul, protejat de masca sa de gaze, a aliniat victimele cu  fata  îndreptata spre scrisoarea din stânga jos.   Este o scrisoare reala scrisa de Herchenberg Hama, 14 ani, care a murit  pe 18 decembrie 1943 în lagarul de concentrare de la Auschwitz (asa cum scrie în partea de jos a scrisorii). Un pic cam îngrijorator, nu?  Auschwitz-ul a devenit faimos datorita utilizarii gazelor toxice. Prezenta unui curcubeu colorat si a unui ursulet în aceasta imagine, simboluri pe care mintile noastre, instantaneu, le asociaza cu copilaria si nevinovatia, este complet revoltatoare si hidoasa.Un ultim lucru despre sabia încovoiata: este un simbol des utilizat în imagistica masonica.
Ce faci atunci când ai ucis cea mai mare parte a populatiei lumii, cu gaze toxice? Sarbatoresti în jurul unei stralucitoare plante modificate genetic, desigur! Oameni fericiti din întreaga lume înainteaza irezistibil catre planta, unii aproape  zburând spre ea.

Exact în dreptul acestei plante (care nu exista în viata real)a) este un Mesia – ca persoana, dar care nu este în mod cert Iisus – (Antichrist)?

Toate speciile disparute, din pictura murala 1, sunt din nou în viata si poti vedea chiar un mic porumbel care apare din floare. Cât de frumos. Ei se simt mult mai bine acum când exista mult mai putini oameni pe pamânt. Animalele sunt de asemenea fericite si ele va multumesc ca ati murit. Oamenii pot folosi acum un nivel ridicat de cunostinte stiintifice pentru a trai într-o stare de fericire sintetica furnizata de plantele modificate genetic. Bravo lor! Balenele sar în aer, de cinci coti. Daca te uiti atent la puii de tigru, ei au fete de copii.    Destul de bizara aceasta  întreaga bucata plina de modificari genetice si de magie.

În concluzie, aceste picturi murale înfatiseaza în mod clar obiectivele recunoscute, le puteti citi în documentele în asteptare, ale “Noii Ordini Mondiale”:
– Depopularea masiva a pamântului.
– Moartea convingerilor iudeo-crestine.
– Un guvern mondial.
– Restaurarea naturii.

Daca ati citit despre Guidestones Georgia, este posibil sa observati ca temele sunt strict similare. Coincidenta? Guidestones Georgia, de asemenea, au o placa cu o capsula a timpului îngropata sub ele. Nu exista nici o teorie a “conspiratiei” aici, acestea sunt fapte. Totul este scris în piatra pentru ca tu sa vezi. Elitele sunt proprietarele acestui loc si si-au construit monumente pentru a-si celebra cultura. Cunostintele lor “divine” sunt totusi inaccesibile pentru tine cu exceptia cazului în care esti un înalt membru.

Dupa cum au demonstrat psihologii, daca vrei ca un mesaj sa fie rezonant în subconstientul unui individ, acesta trebuie transmis fara ca individul sa fie constient ca îl receptioneaza, adica subminal.  De asemenea se stie ca atentia este atrasa de scene, sau simboluri, sexuale.  Ei bine se pare ca proiectantii aeroportului au folosit din plin aceste informatii. La cele aratate mai sus merita amintite observatiile lui William Tapley, un autoproclamat profet american, cunoscut sub numele de “Al Treilea Vultur al Apocalipsei”, care sustine, într-o înregistrare postata pe YouTube, ca Aeroportul International din Denver este împânzit de simboluri falice, unele mai evidente decât altele.

Primul obiect analizat de asa-zisul profet este o pictura murala care se gaseste la aeroportul din Statele Unite, despre care multi au spus oricum ca este cel putin stranie, întrucât înfatiseaza cadavre de animale si copii. Conform „Vulturului”, în partea stânga a imaginii apare o femeie goala pusca, ale carei organe genitale sunt reprezentate de o pasare cu aripile întinse. În imediata apropiere, se afla un pinguin peste care este pus un ecuson îndreptat spre silueta respectiva. Biletelul este inscriptionat cu numele speciei din care provine pinguinul, disparuta în 1844. În limba latina, aceasta este Alca impennis, Tapley subliniind al doilea cuvânt pentru a-si sustine teoria.
Un alt simbol falic, despre care vorbeste americanul, este statuia albastra a calului. Animalul, un mascul, este cât se poate de falic, de la forme si detalii amplificate la pozitia în care este reprezentat.

Un alt simbol falic despre care vorbeste William Tapley este regasit chiar în planul aeroportului din Denver. „Vulturul Apocalipsei” prezinta o fotografie facuta aerportului dupa o ninsoare, lucru care face ca forma despre care vorbeste sa iasa si mai mult în evidenta. În fotografia respectiva, Tapley sustine ca planul arata exact ca organele genitale ale unui barbat, lucru care, sustine el, a fost facut intentionat.

Simbolurile aeroportului pot fi înca subiect de dezbatere dar un lucru care nu poate fi pus la îndoiala este faptul ca au avut loc o multime de lucrari, de constructii misterioase în subsolul lui. În planul initial au fost specificate 5 cladiri dar, din senin, constructorilor li s-a ordonat sa îngroape cladirile pentru ca er fi fost cladite gresit. În mod normal cladirile cladite gresit sunt demolate, dar în acest caz nu a fost. Astfel s-a permis constructia unei baze subterane. Înca sunt muncitori trimisi sa lucreze periodic în aceste baze subterane. Dar când sunt întrebati despre natura muncii lor toti refuza sa comenteze.

Aceste baze subterane au fost extinse si acum au tuneluri subterane care leaga toate cladirile. Potrivit unor constructori aceste tuneluri au un sistem ciudat de stropitori adaugate pe tavane. Dar, sistemul de stropitori nu pare a avea vreun scop deoarece aceste tuneluri sânt din beton si se afla sub pamânt. Daca corelam sistemul de stropitori cu simbolul AuAg din fata picturii simbolizând genocidul, ne putem întreba ce scop are un sistem de stropitori într-un tunel aflat la 50 metri sub pamânt (prin analogie cu simbolurile naziste, din picturile aeroportului, locuri de introducere de gaze toxice … sau instalatii de decontaminare ?).

Aceste baze subterane par a fi zone de retinere datorita dimensiunilor impresionante.  Unii chiar le aseamana cu lagare de concentrare deoarece: 1# Nu au nici un scop clar definit iar când autoritatile aeroportului au fost întrebate au spus ca sânt folosite pentru depozitare.

# Gardurile de sârma ghimpata sunt orientate spre interior nu spre exterior cum ar fi normal. Aceasta arata ca sânt facute sa tina ceva înauntru în loc sa blocheze accesul în interior.                                                   3# Sistemul de stropitori nu are nici un scop, desi poate fi legat de virusii mortali amintiti anterior si de scopurile “Noii Ordini Mondiale”.

Oficialii au încercat sa sustina ca bazele subterane sunt depozite dar o întrebare persista: De ce bazele subterane au o suprefata de 159 km patrati ?  Si de ce au fost cele 5 cladiri initiale îngropate ?  Nici un aeroport nu are sau nu necesita un asemenea spatiu de depozitare.   Deci pentru ce este folosit acest spatiu cu adevarat ?   Autoritatilor întrebate nu li se permite sa raspunda.

Nu suntem singurii fascinati de acest aeroport.  Regina Angliei, alaturi de multi monarhi si politicieni europeni, cumpara anonim propietati în apropierea aeroportului.   Oricine poate concluziona ca este ceva important în legatura cu acest aeroport.

Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetator, autor si realizator de filme în domeniul stiintelor de avangarda.

Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru Revista Forbes si ca editor pentru regiunea Asia Pacifica. Fulford este cât se poate de bine documentat, fiind o persoana publica pe internet înca din 1999 si câstigând încrederea multor oameni în diverse programe secrete, având astfel contact cu un numar incredibil de diferite surse.

Recent, aceste surse l-au informat ca de fapt cutremurele care au aparut în zonele Colorado si Washington DC, în datele de 22 si 23 August 2011 au fost în realitate atacuri nucleare împotriva instalatiilor militare subterane.
# Aceste baze subterane au fost construite de catre guvernul Americii de la începutul anilor 1960, având costul de trilioane de dolari.
# 80 de tari diferite au format acum o alianta împotriva „Noii Ordini Mondiale”.

“Pe data de 23 August 2011 doua uriase orase subterane au fost distruse de doua bombe atomice în zona partii de sud a orasului Washinghton Dc,Virginia, se pare ca epicentrul a fost în Mineral town si în Colorado lânga Denver.
La stiri au fost semnalate cutremure având magnitudinea de 5,3 si 5,9 care au o scala neobisnuita de manifestare specifica unei bombe atomice, pe data de 23 august 2011.
Deasemenea au fost înregistrate sunete neobisnuite în întregul oras. Se pare ca în acel moment când explozia s-a declansat, în fiecare din aceste doua orase subterane au fost pâna la 30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese.
Tipii acestia nu si-au imaginat vreodata ca aceste facilitati subterane ar fi putut fi atacate.”
Benjamin Fullford

“Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90%.
Aveau de gând sa se ascunda în aceste baze subterane dupa ce ar fi declansat un holocaust nuclear.
Planul original era sa porneasca un razboi nuclear între Iran si Israel.”           În orice caz, ceea ce s-a întâmplat este ca exista un grup în interiorul Pentagonului si agentiile sale care au realizat ca acest plan era nebunesc.
Stiau ca planul de a ucide 90% din umanitate este o nedreptate. Apoi au aruncat în aer bazele subterane pe care elitele aveau de gând sa le utilizeze pentru a se ascunde atunci când ar fi realizat holocaustul lor nuclear.
Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite si de catre anumite civilizatii extraterestre benefice.
Acest sprijin al atacurilor a fost total neasteptat, întrucât cabala (elitele) a fost condusa sa creada ca extraterestrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau sa intervina vreodata- sub orice forma. (legea liberului arbitru)
Mai multe documente top-secrete au relevat ca daca extraterestrii nu au fost invitati în mod special sa apara de o majoritate a oamenilor, si/ sau de catre conducatorii lor, nu ar putea aparea în mod public si deschis, la nici o scara larga, pâna la sfârsitul anului 2012. În orice caz, extraterestrii au oprit în mod constant rachete si facilitati nucleare.
Ajungem la un moment în care totul o sa devina public. O sa fie pe undele radio. O sa fie la stiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp.”
Benjamin Fullford

Aceleasi evenimente povestite, prin intermediul clarauditiei, de Matei:
<< Poate ati auzit ca au fost distruse doua spatii subterane imense, care adaposteau laboratoarele, vehiculele, armamentul, depozitele si locuintele Iluminatilor, dar acest lucru s-a întâmplat prin tehnologii sigure, nu prin mijloace nucleare; si câtorva din tabara Iluminatilor li s-a luat puterea, dar nu prin ucidere. Atât cea ofensiva, cât si cea defensiva. “Fortele Luminii” folosesc puterea si tehnologia Luminii, fara efecte vatamatoare. Ele sunt constiente de planurile Iluminatilor si daca acestea includ instalarea de explozibil în poduri, ce poate fi detonat cu telecomanda, ele îi pot opri. Daca asta poate parea violarea legii Creatorului a liberului arbitru, sa stiti ca nu este – ci e respectarea dorintei Pamântului.  Dupa 9/11, Pamântul a ales ca astfel de atentate teroriste, de asemenea amploare, sa fie prevenite si, cu acceptul lui Dumnezeu, familia noastra universala a dejucat multe încercari. >>
P.S. Pare o explicatie mai veridica a miscarilor tectonice, varianta nucleara presupunând crater si mai ales radiatii mortale la exterior.
Alta pictura din aeroportul Denver.  Sa sugereze oare o renastere cu ajutorul unor vizitatori extraterestii ? (figura centrala seamana izbitor cu reprezentarile rupestre ce evidentiau “zeii” coborâtori din ceruri)

Este foarte usor sa ignori o Teorie a Conspiratiei  dar este mai greu sa ignori dovezile palpabile care o sustin. Întâmplarile ciudate din acest aeroport au fost puse sub semnul întrebarii.  Dar toate întrebarile au fost ignorate si înca asteapta un raspuns.   Este adevarat ca “Noua Ordine Mondiala” va încerca sa ia controlul ?   Si daca este asa, recunoasteti în “elita” româneasca pe cei aserviti “Noii Ordini Mondiale” ?

Pentru realizarea acestui material au fost folosite ca surse materialele postate la adresele:
http://saccsiv.wordpress.com/category/aeroportul-international-din-denver/
http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/dulcebook_denver
http://dianarn.files.wordpress.com/2007/07/denver

http://piatza.net/aeroportul-international-denver/
http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/08/aeroportul-international-denver-dia.html                                                                       http://www.rostirea.ro/news/dezvaluirile-extraordinare-ale-unui-jurnalist-american-despre-iminenta-prabusire-a-asa-zisei-elite-mondiale-ce-doreste-instaurarea-%E2%80%9Enoii-ordini-mondiale%E2%80%9D
http://www.220.ro/documentare/Aeroportul-Noii-Ordini-Mondiale-Din-Denver-1din2/28uEXgvfm0/
http://www.220.ro/documentare/Aeroportul-Noii-Ordini-Mondiale-Din-Denver-2din2/s3nMjVOTVK/ http://artapeintelesultuturor.blogspot.ro/2012/01/misterele-aeroportului-denver.html

Lasă un comentariu