Agenda Noii Ordini Mondiale într-un Joc de Cărţi din 1995

Jocul de carti care a prezis cu acuratete viitorul! http://mucenicul.wordpress.com/2009/06/09/inwo-jocul-de-carti-care-a-prezis-cu-acuratete-viitorul/Semnificaţia ocultă a numerelor la Illuminati http://dantanasescu.ro/2013/12/13/semnificatia-oculta-a-numerelor-la-illuminati.html Planurile Illuminati zadarnicite in Romania http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.ro/2013/05/planurile-illuminati-zadarnicite-in.html Illuminati dirijeaza evenimentele la nivel mondial prin tehnica opozitiei controlate. http://dantanasescu.ro/2013/02/05/illuminati-si-opozitia-controlata.html Sursa video – http://youtu.be/QJebVT9wuQw
Duşmanii Illuminati
“Neamul nostru nu a dus niciodată războaie de cotropire, noi doar am fost siliţi să folosim arma împotriva celuilalt, ca să ne apărăm pământul şi valorile date nouă de Dumnezeu. Noi nu am avut cutezanța să atacăm şi să deranjăm alte popoare. Toţi cei care au venit ca asupritori peste noi ne-au devenit duşmani şi sigur că au fost întâmpinaţi cu neîncredere şi înverşunare…” “…Nu deschizi foc împotriva cuiva decât atunci când eşti în stare de apărare proprie. Românii nu au scos sabia niciodată împotriva cuiva – avem această cinste. Ne-au luat Cadrilaterul, ne-au luat Basarabia şi Bucovina, noi nu ne-am răzbunat să cucerim, dar sângele martirilor noştri care au luptat să dezrobească aceste pământuri strigă înaintea lui Dumnezeu pentru nedreptatea ce ni s-a făcut; vor fi judecaţi şi vor plăti înaintea lui Dumnezeu toţi cei care ne-au nedreptățit. Iar noi am stat şi am aşteptam mereu o pace, o linişte sau ajutor promis de străini, care niciodată nu a venit. Noi nu am tulburat niciodată istoria omenirii. Noi am fost oamenii păcii şi am adus linişte Europei.” – Iustin Parvu. Un regim statal care impiedica pe cetateni sa se inarmeze este un regim de ocupatie, care se impotriveste cetatenilor. In istoria lumii, orice regim liber s-a realizat prin inarmarea tuturor cetatenilor. Stefan cel Mare, Constantin cel Mare, Teodosie cel Mare, Iustinian si oricati alti mari imparati sau domnitori de-ai nostri vrem sa dam, toti au inarmat populatia. Nu exista niciun stat liber in istoria lumii in care cetatenii sa nu fi fost inarmati si pregatiti de lupta. Daca o tara vrea sa fie libera, toti cetatenii cu drept de vot trebuie sa poată purta liberi arme. Concluzia corecta o poate trage oricine gandeste sanatos.” – Parintele Mihai-Andrei Aldea. http://oasteadigitala.wordpress.com/2011/12/28/postarile-facebook-decembrie-2011/

România se pregăteşte pe şestache de război?!

Globaliștii care creează războaie de 200 de ani au disperată nevoie de un război în Europa…. Faptul ca in spatele NATO se ascunde o structura masonica nu mai este demult un secret. Chiar masonii nostri penibili, corupti si orgoliosi s-au laudat ca au pus „o vorba buna” ca sa intram in NATO, alianta militara care a ucis sute de mii sau chiar milioane de oameni nevinovati. In timp ce conducatori de paie defileaza prin fata televizoarelor, pe la tot felul de conferinte si summit-uri, fluturand virtualele amenintari teroriste ale unor presupuse grupuscule si clamand ca fac razboaie pentru a aduce pace (oare oamenii realizeaza aberatia asta?), armatele marilor puteri dezvolta tot mai multe tehnologii de control si manipulare ce sunt aplicate mai ales in domeniul civil. Sub masca unor „aparatori ai pacii si securitatii” adevaratii teroristi ai planetei se ascund nestiuti de nimeni, pentru ca nimeni sa nu-i poata acuza ori ataca. Ei reusesc insa sa manevreze economic, politic, militar, social, mediatic, spiritual, cultural si educational, o multitudine de guverne, corporatii, organizatii mondiale sau locale, popoare sau tari.

Tine minte!

Un gând bun în fiecare zi ….

Atât trupul cât și sufletul au nevoie de hrană pentru a trăi. Dar din păcate noi ne rezumăm doar la trup să-i oferim tot ceea ce îi place și de suflet uităm cu desăvârșire. Așa se face că sufletul fiind mai mult mort decât viu, nu se mai bucură de ce este frumos în viață și nu-L mai simte pe Dumnezeu în preajma lui, iar omul devine ateu nefericit.

Hollywoodul Satanic

Hollywoodul Satanic 2 http://youtu.be/JrdPSC6HhuA SHINee Lucifer videoclip plin de simboluri satanice http://youtu.be/aRa3Ay60_5c Simboluri oculte sataniste in videoclipul ALEJANDRO –Lady GaGa http://youtu.be/ku60sXq-1lE Industria Muzicala Demascata http://youtu.be/20qz3nFw_18 Simboluri Illuminati in filme http://youtu.be/Knd0nru1s74 Illuminati in Romania http://youtu.be/MHM_KSKxQ2E Simboluri satanice secrete (in logouri) http://youtu.be/csuLTERpV_U Tom & Jerry desene Illuminati expus 2010 (simboluri oculte – manipulare) http://youtu.be/duJXrIMnmoE Tom si Jerry un desene masonic care arata copiilor ca singura cale este conflictul,dualitatea,rivalitatea,agresi­vitatea…Tin minte ca atunci cind eram mic copil si vizionam acest desene asteptam ca Tom si Jerry sa se impace,dar acest lucru nu s-a intamplat niciodata. Atunci cind radem, subconstientul nostru este foarte activ. Acesta este si motivul pentru care Industria de divertisment amesteca violenta cu comedia.( pentru ca in subconstientul nostru sa se inregistreze violenta,ura,invidia). „Ëi”(Cei din umbra- Elita oculta ) stiu foarte bine cum functioneaza mintea umana si se folosesc de aceste cunostinte pentru a manipula si indobitoci masele de oameni.