Sponsorii lui Hillary Clinton si Bernie Sanders

Hillary-Clinton-Monsanto-2016

Este binecunoscut faptul ca, puscariile private americane s-au inmultit ca ciupercile in SUA. Este la fel de binecunoscut ca aceste puscarii private fac trecerea de la fabrica-puscarie la puscaria-fabrica si detinutii sint angrenati in procese industriale pentru marile corporatii americane, care la rindul lor se lauda ca aduc investitii.

In acest moment, toate industriile americane se bazeaza mai mult sau mai putin in structural or de productie, pe puscariile private americane. Puscariile federale, platesc detinutii cu 1,25 dolari pe ora, pentru a produce echipament militar, pentru ca intradevar au nevoie, dar nimeni nu intelege, de ce…

Puscariile americane muncesc pentru cele mai mari corporatii din SUA: Chevron, Bank of America, IBM, Motorola, Microsoft, AT&T, Starbucks, Nintendo, Victoria’s Secret, J.C. Penney, Sears, Wal-Mart, Kmart, Eddie Bauer, Wendy’s, Procter & Gamble, Johnson & Johnson, Fruit of the Loom, Motorola, Caterpillar, Sara Lee, Quaker Oats, Mary Kay, Microsoft, Texas Instruments, Dell, Honeywell, Hewlett-Packard, Nortel, Nordstrom’s, Revlon, Macy’s, Pierre Cardin si Target.

http://www.truthdig.com/report/page2/the_prison_state_of_america_20141228

Deci, cu o asa industrie infloritoare, era normal ca soarta alegerilor politice in SUA, sa fie dictate de sponsorizarile politice venite de la puscarii…

Printre recipienti ai banilor de la puscarii, in cursa pentru Casa Alba, se afla la cel mai inalt nivel de “cotizatii”, cum era normal, “saraca” evreica Hillary Rothman Clinton… dupa cum arata Intercept:

https://firstlook.org/theintercept/2015/07/23/private-prison-lobbyists-raising-cash-hillary-clinton/

Saraca evreica, ea vrea sa fie Presedinte, dar se vaita ca nu are bani sa plateasca in intregime casa in care locuieste cu “saracul” ei sot Bill Clinton.. dar ei tin conferinte pentru sute de mii pentru o ora si jumatate sau doua ore.

Asa se aleg presedintii in super puterea mondiala numita America. In Romania, in schimb, la “beciul domnesc” se scriu carti si se vind la fraieri ca piine calda, pentru ca “puscariasii de lux” inca nu sint angrenati in campanii electorale, pentru ca Romania nu are corporatii de aceasta factura, dar foarte curind, isi va da seama si papa lapte – Iohannis sau poate il vor invata sefii lui de la Tel Aviv si Washington.

A inceput campania electorala pentru ocuparea postului de Presedinte al SUA, al carei final va fi anul acesta in toamna. Circ de proportii si cu rasturnari de situatii care arata mai mult decit orice grafic economic, o disperare de proportii a poporului american. Republicanii au in acest moment un lider detasat, in persoana lui Donald Trump, un candidat bogat, dispus sa faca circ de proportii si care nu are nimic de pierdut, care apare in aceasta campanie cu promisiuni pe care nici el nu le crede, exact ca intr-unul din show-urile lui de pe ecranele americane. Isi bate joc de toti ceilalti candidati, ii numeste amariti pentru ca nu au banii lui, cersetori, perdanti, milogi, politicieni care nu stiu si nu inteleg nici ei ce spun si asa mai departe.

Evident, Trump conduce detasat in alegerea candidatului Republican si dupa cum arata situatia, este greu de crezut ca va putea pierde nominalizarea din partea Republicanilor, iar mai departe, poate intra in cursa directa cu Hillary Clinton, lidera in cursa Democratilor pentru Casa Alba, o alta „caricatura”.

Louis D. Brandeis, spunea cu ani in urma: „Noi putem avea Democratie sau putem avea bogatie concentrata in citeva miini, dar niciodata nu le putem avea pe amindoua.”

Se pare ca este un mare adevar, care reflecta exact situatia sistemului capitalist actuala si faptul ca este total in afara conceptului de Democratie, despre care nici nu mai poate fi vorba, daca luam in calcul acumularea exponentiala a bogatiei in miinile citorva familii americane, in timp ce populatia devine din ce in ce mai saraca si inimaginabil de saraca pentru romani, care inca mai vad in americani un Superman, care va veni si va salva Romania, ceea ce este de domeniul SF.

Cum poate fi democratie, cind canalele Media americane sint ale oligarhilor, cind SUA a fost capturata si corupta de niste oligarhi sociopati, care dezvolta un sistem sclvagist de tip neo feudal in economie, iar standardul de viata al populatiei celei mai dezvoltate tari din lume, este apropiat de al Africii.

Ce democratie mai poate fi, atunci cind soarta alegerilor prezidentiale depinde de o mina de familii americane cele mai bogate din SUA ? Oare asta nu inseamna Oligarhie si oligarhi?

Ted Cruz, unul dintre candidati la Presedentie, a colectat 37 de milioane numai in citeva zile in aceste alegeri, de la „numai” trei familii, iar in cazul lui Cruz, numai un singur investitor din New Yok, Robert Mercer, a donat 11 milioane de dolari… Asta in conditiile in care Ted Cruz se pronunta a fi unul dintre cei mai credinciosi evanghelisti si o figura proeminenta agreata de biserica evenghelica americana….dar el stie foarte bine unde este piine si untul si in ce trebuie sa creada, in aceasta campanie „democratica”…

La prima aparitie a candidatuoui Jeb Bush pe scena, corporatia Jasper Reserves, a donat un milion de dolari pentru acesta…

Acesti donatori de calibru, nu sint numai patronii candidatilor, dar si sfatuitorii lor, oferindu-le modele de afaceri cu, care sa tenteze publicul, in dorinta de a-i face sa creada ca prosperitatea si locurile de munca sint „pe drum”.

Braman, unul din principalii donatori in campania electorala a lu Marco Rubio, a „subventionat” pentru ani de zile salariul lui Rubio si a angajat-o in pozitie executiva pe sotia candidatului la Presedentia SUA.

Fernandez, care a devenit miliardar, dupa ce a construit o serie de companii in domeniul privat al  sanatatii, a primit „facilitati” enorme pentru afacerile lui, de la Jeb Bush, guvernator de Florida, dupa cum arata e-mail-urile interceptate..

Guvernatorul de New Jersey, Chris Christie, a primit donatii imense de la American Leads, un grup de investitori care construiesc un cazino de peste 4 miliarde de dolari in statul New Jersey….

Nu am sa merg mai departe cu lista donatorilor si candidatilor, dar este foarte clar unde se situeaza omul de rind in cadrul celei mai mari „democratii” a globului.

Este „democratia” care doreste sa fie un exemplu pentru toate statele lumii… Va dati seama unde vom ajunge in acest caz, daca acesti americani corupti pina in maduva oaselor, vor impune tipul lor de „democratie”…

“Bravo” liderilor romani capitalisti care ne duc in aceasta directie ! Dar cu acordul nostrum si votul la urne, pentru ei…

Aceasi presa americana dominata de gunoaie, a facut cunoscut interviul lui Madelein Albright (jewmericana si ea), Secretarul de Stat al SUA din perioada lui Bill Clinton la Casa Alba, prin care spunea ca uciderea a peste 500.000 de copii irakieni prin impunerea sanctiunilor si militar a fost „un cistig”. Acum, ea este o personalitate respectata in trupa de campanie electorala prezidentiala a lui Hillary RODHAM Clinton (acelasi singe).

Razboaiele generate de americani si vest in general se intetesc, dar manifestarile, protestele anti razboi sint din ce in ce mai putine si ne intrebam pe buna dreptate: Este lumea multumita cu aceste razboaie? Ne fac fericiti miile si sutele de mii de morti generati de aceste razboaie, copii, femei, batrini si oameni nevinovati? Am devenit psihopati si ne multumeste raul altora? Nu sintem in stare sa ne punem in situatia celui din fata noastra, pentru care viata este un cosmar?

Greu de inteles unde s-a putut ajunge si cit de „bine” este valorificata aceasta atitudine a popoarelor, acolo unde nu este o confruntare militara. Marile publicatii americane ignora total miscarile anti razboi din SUA si nu dau nici un detaliu, asa cum s-a intimplat si in 2005 in Washington, cind o demonstratie de acest gen, la care au participat pste 300.000 de oameni nu s-a regasit in presa dominata de neoconservatori si evrei.

Pe linga acestia, trebuie sa mai adaugam alte milioane de musulmani dispersati prin lume de acest conflicte, care si-au pierdut casele familiile si gospodariile pe care le-au construit in ani de zile, in acest moment ei inundind Europa.

Tarile care au generat refugiatii, sint acelea unde SUA a invadat, a deposedat guvernele de la putere, a sustinut gruparile teroriste insurgente si a intervenit in razboaie civile create si ele la comanda Washingtonului. 

America continua sa taca…. chiar daca se stie ca este problema lor, a liderilor americani. De ce nu recunosc acesti lideri americani ca totul a fost o eroare, ca interventia lor a dus la acest dezastru umanitar, chiar si in parte?

Washingtonul a aruncat miliarde pentru a proteja grupari teroriste in Orientul Mijlociu, a aruncat banii in grupari naziste in Ucraina, in grupari paramilitare in multe tari din America Centrala si de Sud, in teroristi africani de genul Boko Haram si asa mai departe, in plus subventioneaza o serie de partide politce si politicieni peste tot pe glob, dar in schimb tac atunci cind este vorba de vietile distuse de ei ale unor oameni nevinovati si familiile lor…

Cum vad contribuabilii americani acest lucru? Ei nu mai vad nimic, sint cu ochelari de cal la ochi.

De ce nu iese SUA in fata comunitatii internationale pentru a pune presiune pe Arabia Saudita, Emirate, Qatar sau Bahrein, pentru a accepta refugiatii si a negocia international locuri de cazare si trai pentru acestia?

Pai, nu au de ce sa o faca, pentru ca situatia actuala ii avantajeaza, creind o Europa la cheremul lor financiar, cu guverne care vor trebui sa imprumute dolari si in felul acesta sa termine Europa.

Americani exploateaza fotografia copilului mort aruncat de ape pe plajele Turciei, revendicind deficiente grave in tratarea umanitara a situatiei de catre Europa, iar in schimb, aceasi americani solicita eforturi masive de la comunitatea internationala pentru a-l indeparta pe Assad de la putere in Siria, stiut fiind ca asta inseamna un razboi de proportii in situatia in care trupele ruse sint acolo si in final va fi un numar si mai mare de refugiati… Unde? Spre Europa, evident !

Tot in acelasi context, americani ameninta Rusia pentru implicarea in Siria, in timp ce ei au creat haos de nescris in zona si vedem unde s-a ajuns si cu siguranta americani nu pot fi multumiti cu pacea in Siria si nici cu alegeri democratice acolo, asta incurcindu-le total schemele diabolice…

Ziarele americane titreaza cu litere de-o schioapa: „Europe’s Abdication”…. Washington Post, indemnind opinia publica internationala la „o schimbare de regim strict necesara in Siria”, pentru a-si ajuta seicii aliati si cu bani in bancile evreesti din America si a distruge Europa in favoarea lor…

Ei mai spun in stilul characteristic, ca intreaga criza actuala a refugiatilor se datoreaza Siriei si lui Assad, ca o comicarie de proportii… Dar cu afganii cum ramine? Dar cu irakienii cum ramine? Dar cu yemenitii cum ramine? Dar cu libienii cum ramine? Tot Assad sa fie de vina? Bietul Assad, cita influenta poate avea si noi nu stiam?!?!

Drumul catre sclavie dictat de principiile fundamentale ale capitalismului “modern”, continua si chiar cu o dinamica din ce in ce mai mare.

La o analiza simpla a atacurilor teroriste, incepind din 2001, putem observa fara nici un dubiu, ca eforturile SUA de “combatere” a terorismului si miile de miliarde de dolari cheltuiti pe “War on Terror”, a dus la o crestere dramatica a numarului de victime, a numarului celor care sufera sub diferite forme din cauza acestui terorism.

In 2015, pe 11 Septembrie, a fost publicat un raport intersant al lui Paul Gottinger, reporter la Reader Supported News, care a urmarit sa analizeze incidenta terorismului de la George Bush si pina in prezent. El a gasit, uluitor pentru foarte multi, ca terorismul a crescut in plan global, cu peste 6.500%. Trebuie spus ca Gottinger a folosit datele eliberate de Departamentul de Stat al SUA, deci o sursa care are toate motivele sa “vindece” in descrestere cifrele…Numarul victimelor au crescut cu 4.500%..

http://readersupportednews.org/opinion2/277-75/32339-focus-despite-14-years-of-the-us-war-on-terror-terror-attacks-have-skyrocketed-since-911

Tarile ocupate de America sau bombardate pina la neidentificarea granitelor de catre militarii americani, prezinta cele mai dezastruoase statistici cu cele mai mari cresterii ale terorismului si victimelor…

Si atunci, pentru ce s-au cheltuit banii si daca urmam acest trend, unde putem ajunge si de ce acele tari, pe care SUA a promis ca le ajuta, sint afectate in continuare si din ce in ce mai mult de terorism????

Pina 2014, peste 74% din victimele terorismului au fost inregistrate in:Irak, Afganistan, Siria, Nigeria si Pakistan. Dintre acestea, doar Nigeria nu a avut “experienta unor bombardamente de proportii ale americanilor, ei trimitind acolo trupe speciale, care au presarat moartea, cu mult mai mult decit terorismul real…

Atacurile teroriste din Irak, dupa invazia “salvatoare” a americanilor, asa cum rezulta din raportul lui Gottinger, au sarit numeric, de la 208 in 2002, la peste 11.000, numai in trei ani, in 2005.

Pe 10 Decembrie 2015, candidatul Republican, Ted Cruz sugera in intilnirea candidatilor pentru presedentia SUA, ca “Orientul Mijlociu a fost cu mult mai stabil inainte de invazia americana si razboiul care a urmat, decit inainte”… Pentru ce si pentru cine a fost generat razboiul si moartea  milioane de oameni nevinovati?? Poate un raspuns la aceasta intrebare este “dragostea” irakienilor fata de americani si aliatii lor si inrolarea a din ce in ce mai multi tineri in gruparile teroriste islamice.

Marile corporaţii Occidentale, principala sursă a răului şi a corupţiei în întreaga lume.
Sponsorii lui Hillary Clinton si Bernie Sanders

Citigroup Inc $824,402
Goldman Sachs $760,740
DLA Piper $700,530
JPMorgan Chase & Co $696,456
Morgan Stanley $636,564
EMILY’s List $609,684
Time Warner $501,831
Skadden, Arps et al $469,290
University of California $417,327
Sullivan & Cromwell $369,150
Akin, Gump et al $364,478
Lehman Brothers $362,853
21st Century Fox $340,936
Cablevision Systems $336,613
Kirkland & Ellis $329,141
National Amusements Inc $328,312
Squire Patton Boggs $328,306
Greenberg Traurig LLP $327,890
Corning Inc $322,450
Credit Suisse Group $318,120

Bernie

Machinists/Aerospace Workers Union $105,000
Teamsters Union $93,700
National Education Assn $89,242
United Auto Workers $79,750
United Food & Commercial Workers Union $72,500
Communications Workers of America $68,000
Laborers Union $64,000
Carpenters & Joiners Union $62,000
National Assn of Letter Carriers $61,000
American Assn for Justice $60,500
American Fedn of St/Cnty/Munic Employees $58,198
Intl Brotherhood of Electrical Workers $53,100
United Transportation Union $48,500
Sheet Metal Workers Union $47,000
Operating Engineers Union $46,100
Service Employees International Union $44,014
UNITE HERE $42,875
United Steelworkers $41,750
American Postal Workers Union $37,700
American Federation of Teachers $36,112

ONG-urile lui Soros

Advancement Project
America Votes
American Constitution Society
Americans for Financial Reform
Ballot Initiative Strategy Center
Brennan Center for Justice
Catalist
Center for American Progress
Center for Community Change
Center for Media and Democracy
Center for Popular Democracy
Center on Budget and Policy Priorities
Color of Change
Constitutional Accountability Center
Demos
Economic Policy Institute
Issue One
Leading Green, a joint venture of the League of Conservation Voters and the Natural Resources Defense Council
MapLight
Media Matters for America
National Employment Law Project
National People’s Action
New Media Ventures
New Organizing Institute
Organizing for Action
PICO National Network
ProgressNow
Progressive Majority
Roosevelt Institute
State Engagement Initiative
State Innovation Exchange
State Voices
Wellstone Action
Women’s Equality Center
Working America
Working Families Party

În Statele Unite ale Americii, concerne precum ExxonMobil şi Monsanto sprijină campaniile electorale pentru preşedinţie cu milioane de dolari şi aşteaptă în schimb o politică favorabilă industriei. Au fost probate actele de corupţie a peste 360 de firme americane, în special în „state legate prin prietenie”. Mituitorii purtau nume cunoscute: ExxonMobil, United Brands, Merck, Westinghouse, Firestone, Philipp Morris, ITT, Boeing.

Adrian Cosereanu – alternativaromaniei.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s