Sistemul capitalist stă bine mersi în România

capitalism-v-islam

Crizele ce cuprind întreaga lume capitalistă în fiecare deceniu, vin să dezmita în fața întregii lumi pretențiiile de umanizare a capitalismului. În zilele noastre exportul de poluare si găsirea de mână de lucru ieftină este la ordinea zilei. Corporatiștii mută fabricile poluante iar muncitorii sunt plătiți cu un salariu sub limita existenței, aceștia nu mai pot fi numiți muncitori, devenind un fel de sclavi care muncesc pe bani putini. Chiar daca muncesc cu carte de munca, sunt tratați de parcă ar munci la negru. Romania si Bulgaria au avut in 2014 cea mai ieftina mana de lucru.

Masuri de Urgenta care trebuie luate pentru a stopa catastrofa in care se afla Romania :

Denuntarea de urgenta a acordului criminal cu FMI, care ne-a adus in cea mai neagra stare de sclavie din intreaga istorie a tarii noastre. Marirea imediata a salariilor si pensiilor. Guvernul se plange ca „nu sunt bani”? Bani EXISTA, ei trebuie sa fie luati de la ESCROCI. NATIONALIZAREA IMEDIATA A BANCILOR furate de capitalistii straini precum si a RESURSELOR NATURALE furate de ei. INCETAREA IMEDIATA a concedierilor din sistemul bugetar, ordonate de aceiasi vampiri internationali numiti FMI. Iesirea imediata a Romaniei din UE si NATO, instrumente ale capitalului occidental pentru jefuirea altor tari precum si pentru terorizarea acelor tari care indraznesc sa „miste in front” (vezi bombardarea Serbiei si a Libiei, vezi invadarea Afghanistanului si Iraqului). Statul sa ia masuri urgente pentru ajutorarea oamenilor celor mai defavorizati, care se zbat la limita supravietuirii, nu in ultimul rand a saracilor. Masuri care trebuie sa mearga pana la CREAREA DE CATRE STAT a NOI LOCURI DE MUNCA. Sa se stie ca numai asigurarea de catre stat a locurilor de munca poate rezolva problema saraciei, la noi si oriunde in lume. Sistemul capitalist, momentan, stă bine mersi în România.

Cine sunt patronii? Dusmanii poporului!

Toate felurile de mincinosi aflati in slujba burgheziei ne mint sistematic in privinta patronilor. De exemplu mincinosii liberali ii lauda pe fata, ii ridica in slavi, de parca ar vrea sa inlocuiasca vechea Cantare a Romaniei cu „Cantarea Antreprenorilor”. Ei sunt cei care, vezi Doamne, trebuie „lasati in pace”, trebuie „lasati sa produca”, de parca ei ar fi cei care ar „produce” si nu angajatii lor. Ei trebuie protejati de orice revendicare legitima a salariatilor in spatele careia s-ar ascunde maleficul „neocomunism”. Pe de alta parte mincinosii de teapa cealalta, social-democratii, asa-zisii „keynesieni”, se fac ca ii apara pe muncitori dar vorbesc de „complementaritatea intereselor”, vorbesc de parca patronii si muncitorii ar fi „parteneri” si nu dusmani, cauta sa arunce praf in ochi cu teoria ca „doar excesele” patronilor trebuie combatute si ca pomenile pentru muncitori ar fi „conditia” pentru ca „alianta” dintre patroni si muncitori sa mearga ca unsa. Totul doar-doar ca poporul sa nu-si dea seama cine sunt patronii cu adevarat.

Cine sunt, asadar, patronii cu adevarat? Regi ai productiei, eroi in viata, parteneri ai muncitorilor, oameni buni de felul lor dar care cateodata mai fac si ei, ca oamenii, excese, si trebuie corectati de keynesieni?

Nici una nici alta. Patronii sunt EXPLOATATORII celor ce muncesc, VAMPIRII care se imbogatesc din sangele, sudoarea si lacrimile muncitorilor, oameni de prisos, care nu fac nici un bine, distrugand in schimb nu numai vietile oamenilor ci si planeta cu lacomia lor de nestins.

Știm bine că în capitalism instituțiile și statul sunt aservite total burghezimii și intereselor acestora, facand tot posibilul sa-i apere, pentru continuarea exploatării omului. Mai nou companiile străine, corporațiile, fac legea în diverse state de pe glob, devenind chiar mai rele decât burghezimea naționala, printre acestea se numara bancile și bancherii străini.

Din cauza nivelului de trai scăzut, romanii s-au împrumutat în masă dupa anii 2000 de la diverse banci străine controlate de capitaliști străini, oameni împrumutându-se pentru a investii în mici afaceri locale sau pentru nevoi personale, cu gândul ca vor reușii să aibă un trai decent pe viitor. Din păcate aceasta a fost doar una dintre marile iluzii ale capitalismului, care ne sunt bagate pe gât de către burghezime pentru prostirea omului, devenind astfel un sclav al acestora prin condițiile absurde care erau impuse prin contractarea împrumuturilor, printre acestea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s