PRU acest pseudo partid nationalist a fost înființat de CIA, prin SRI-stul Bogdan Diaconu

A4M_4673

Partidul România Unită condus de Bogdan Diaconu este o nouă creație CIA în România

Mai ușor cu laudele la adresa PARTIDULUI ROMÂNIA UNITĂ și a recuperatorului de cămătărie campionul SPP Ghiță! Și DIACONU e tot din aceeași unitate militară ca și Laurențiu PRIMO! Oameni buni, nu mai puneți botul la „soluții” oferite tot de INVADATORUL SIONIST!

Susțineți doar acea MIȘCARE DE ELIBERARE NAȚIONALĂ care își propune RECĂPĂTAREA SUVERANITĂȚII NAȚIONALE prin NAȚIONALIZAREA BNR și a SISTEMULUI BANCAR ROMÂNESC, NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR și reinstaurarea REPUBLICII SOCIALISTE! Restul sunt creații ale SERVICIILOR SECRETE pentru că știu că actualele partide sunt expirate!

De razboi nu scapam, intrucat planul CIA este sa pacaleasca romanii, polonezii, ucrainenii, balticii să se uneasca si sa atace FEDERATIA RUSA!

PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ este un fel de PDL îmbunătățit cu PRM și PUNR!

Observ iarăși un val emoțional (pe care îl cunosc bine de la isteria cîinilor fără stăpân, a „loviturii de stat” din iulie 2012 cand 7.4 milioane dintre români au concediat un dictator bețiv și chior, cruciada anti-PONTA din 2014 și explozia emoțională cretină cu COLECTIVul) care este OPERA CIA și SRI/STS în ROMÂNIA.

Despre ce e vorba?
GRUPUL INFRACȚIONAL OCULT ȘTIE că ROMÂNII S-au SĂTURAT! Că vor LIBERTATE și SUVERANITATE!
Scopul a tot ceea ce se întâmplă este CONSERVAREA STATUTULUI de IMPERIU GLOBAL și menținerea pârghiilor de control existente.
Cei care mă citesc de mult timp, cât și unii aterizați pe aici cu misiune sau din greșeală, ȘTIU că le-am oferit ARGUMENTELE despre CUM OPEREAZĂ IMPERIUL GLOBALISTO-SATANIST!

Valul emoțional căruia tocmai i-ați căzut victime, că deh, așa e românul sentimental și nu gândește deloc cu creierul ci cu alte părți ale corpului, este O NOUĂ CREAȚIE A CIA în ROMÂNIA.

În toate discursurile publice, individul BOGDAN DIACONU nu a făcut NICIODATĂ REFERIRE la LIPSA DE SUVERANITATE A ROMÂNIEI drept cauză principală a corupției și sărăciei din țară.
De când îl urmăresc pe DIACONU bate apa în piuă cu TRANSILVANIA și cu pericolul secuilor/maghiarilor care cică ar vrea ei să fure TRANSILVANIA.
Între maghiari și români NU EXISTĂ DIVERGENȚE! Este normal, din moment ce România și-a pierdut suveranitatea în 1989, ca minoritatea maghiară din TRANSILVANIA să își fi arogat niște drepturi mai multe decât li s-a cuveni! Dar pentru asta nu maghiarii trebuie învinovățiți ci nouă, românilor, că am tolerat discriminarea majorității de către minoritate!

Ce am văzut la mitingul PRU? Steaguri tricolore, mâini peste inimi la intonarea IMNULUI, în general întreaga recuzită de trucuri de adormit vigilența românilor mizându-se pe emoția generată.
Să știți că la turul doi de scrutin în 16 noiembrie 2014, la ambasada Londrei securiștii și agenții lui SOROS făceau tărăboi exact cu steagul României găurite și cu imnul din care știau doar o strofă!

BOGDAN DIACONU și GHIȚĂ SPP au înființat o structură denumită MILIȚIE menită să apere cetățeanul român!
Să-l apere de cine și de ce? Cauza traiului greu a românilor și a genocidului la care e supus NEAMUL Românesc acum este tocmai LIPSA DE SUVERANITATE! Nu i-am auzit pe cei doi haiduci să vorbească ceva ELIBERAREA ROMÂNIEI!

În schimb dumnealor vorbesc de 10 rătăciți din secuime care au fost arestați că au pus un banner în limba rusă deși nu li s-a găsit absolut nimic gen exploziv sau altceva care să îi califice drept teroriști.
În TRANSILVANIA trăiesc peste 500 de mii de maghiari și vorbitori de limbă maghiară care dacă ar avea ceva de gând în sensul unei autonomii gen KOSOVO nu ar putea fi opriți!

Așadar nu există PERICOLUL IREDENTIST!
Dar populația românească începe să se trezească și să priceapă că nu e în regulă ca ROMÂNIA, o țară cu resurse imense, să aibă un popor ce emigrează de foame! Și ca să nu se trezească SRI/SIE/STS și CIA le dau românilor ceva de făcut: să aplaude ca niște proști constituirea unor patrule de indivizi cu costume cu steagul românesc care vor lupta cu cine? păi cu maghiarii, cu ISIS, cu extratereștrii, cu oricine mai puțin cu SISTEMUL OCULT MAFIOT care a infectat la vârf ROMÂNIA și a adus-o în sapă de lemn!

Prezic de pe acum acestei mișcări FALS ROMÂNEȘTI și FALS NAȚIONALISTE un viitor scurt!

De la Luci Lucescu

O fi bine pentru el! Şi pentru toate jigodiile „de dreapta” care au sinecuri grase în schimbul turnătoriilor pe care le fac la ambasada SUA. Şi, mai ales, în schimbul trădării de ţară! Căci TRĂDARE DE ŢARĂ este vânzarea acesteia, transformarea în ţintă prin căcatul ăla de „scut antirachetă” şi prin transformarea tineretului român în carne de tun în cazul unui conflict pentru interesele americane!

Am citit rezoluția primului congres al „partidului„ PRU.

NICI UN RÂND DESPRE NATO. Toate punctele referitoare la economie, de pildă, sunt strict irealizabile în cadrul UE. Vezi tu vreun punct acolo despre ieșirea României din UE? Deci,e propagandă de prostit proștilor. Punctul 3 nu e doar cel mai prost din acest program, e și singurul „realizabil„ – pentru că exact la astfel de „realizații„ aspiră stăpânii euroatlantici ai României: folosirea ei ca o alianță de spate (și, desigur, de sacrificiu). Nu-i nimic: veți „primi Moldova înapoi„ – românește: o ruină va fi reanexată unei colonii, sub strigături de „muie rușilor„ dar, evident,și la prețul unei îndatorări externe astronomice. Sunt aproape sigur că asta este caterinca emoțională. Menirea PRU, pentru asta a fost înființat acest pseudo-partid de CIA, prin SRIstul Bogdan Diaconu: pentru a crea condițiile unui război civil interetnic în România, și un conflict cu Rusia.

Când o să văd ieșirea din NATO și din UE printre cele 9 puncte o să cred că SRI-stul Diaconu, frații Roncea și ceilalți clienți de omenie ai ambasadei SUA au trecut printr-o metanoie steinhardtiană și nu mai sug la licurici. Iar în privința banilor, dacă chiar n-ai primit, cere acum: e păcat să-ți trădezi credința și tara pe gratis. De la ei tot ce se așteaptă este tensiune etnică.

Stiati ca „tinerii frumosi” care conduc mobilizarea de la Chisinau au fost instruiti la o scoala a CIA, la Belgrad, acolo unde s-au pregatit si primaverile arabe?

Și eu îmi doresc refacerea României cu Republica Moldova dar în contextul actual ar fi o greșeală! De ce? În primul rând trebuie ca România să recapete independența politică,economică pierdută după momentul 89. România are nevoie de un program de recuperare a bogățiilor patriei care au fost date gratuit Occidentului pervers.

9 gânduri despre &8222;PRU acest pseudo partid nationalist a fost înființat de CIA, prin SRI-stul Bogdan Diaconu&8221;

  1. PACAT CA SPORTIVUL DANIEL GHITA A DECAZUT IN ASA HAL ,S-AU ESTE SANTAJAT DE SA BAGAT IN STRUCTURILE ACESTUI PARTID ANTINATIONAL. IMI PARE RAU DANIELE ,ERAI UN SPORTIV SI LUPTATOR DE K-1 FOARTE BUN. INCA M-AI AI TIMP PENTRU A TE LEPADA DE ACEST PARTID . FII TU INSATI ,, DANIEL GHITA ,, NU O MARIONETA CARE ASCULTA INFRACTORI .

  2. Ce treaba are Miscarea Meritocrata care vrea disparitia partidelor si dizolvarea parlamentului cu PRU ? Nu incerca sa induci lumea in eroare postacule .

  3. Eu cred ca autorul acestui articot ori e prost, ori tocmai asta vrea sa faca :- Sa duca lumea in eroare pentru a nu empatiza cu o stare nationalista. Se poate sa fie intr-un final si asa cum spune (orice scenariu e posibil) , dar pe ce se bazeaza cand o face? Eu cred ca inainte de toate , trebuie sa-i lasam sa se manifeste, sa-i vedem intr-un final sunt ori nu sageti CIA? Pai asa cu gandire de dobitoc, orice om de buna credinta, hopa e sluga CIA, atunci cand chiar, papusarul coloniei Romania este deranjat sau vizibil inspaimantat de posibila miscare nationalista.>!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s