Iliescu nu a colaborat cu ruşii după 1989, ci a executat, întocmai şi la timp agenda impusă de la Washington şi de la Bruxelles

61436726

Se scoate de la naftalină minciuna în toţi aceşti ani că Ion Iliescu este un comunist, că este agent KGB, că e cu ruşii, că a studiat la Moscova, că a făcut şi a dres. Ce legătură au toate astea cu ce se întâmplă azi în România şi cu situaţia dezastruoasă a poporului roman ?
Iliescu a vrut să aducă ruşii în ţară, acum două decenii şi aceştia nu au venit. Azi Băsescu a adus deja americanii în ţară şi a distrus-o. Ce e mai important, faptul că Iliescu a minţit şi nu s-a întâmplat nimic, sau faptul că Băsescu ne minte azi zi de zi şi ne vinde străinilor, iar ţara se duce de râpă?

Dacă e să-l luăm pe Iliescu la bani mărunţi vom observa că el nu a colaborat cu ruşii după 1989, ci a executat, întocmai şi la timp agenda impusă de la Washington şi de la Bruxelles. Comunism înseamnă proprietatea întregului popor asupra mijloacelor de producţie. În România timp de 26 de ani proprietatea întregului popor a fost confiscată de către stat şi vândută la străini, sau distrusă şi dată la fier vechi. Asta s-a întâmplat inclusiv în timpul celor două mandate şi jumătate ale lui Iliescu la preşedinţia României. Despre ce ruşi şi despre ce comunism este vorba aici?

Din câte ştiu eu FMI, care azi efectiv face legile în ţara noastră, are sediul la Washington, nu la Moscova! Iar odată cu instalarea lui Traian Băsescu la putere în România a fost instaurat treptat un regim de tip fascist cu puternice influenţe balcanico-manelistice, dar care foloseşte din plin metode de propagandă de tip stalinist. Ţara a devenit un fel de dublă colonie, americană şi europeană, care nu beneficiază cu nimic de pe urma acestei ocupaţii. Mai ales datorită faptului că Băsescu, prin slujirea stăpânilor săi de peste Ocean, a determinat ostilitatea multor lideri ai statelor europene, rivale Americii.

Ce legătură au toate astea cu faptul că Iliescu a vrut să îi cheme pe ruşi acum două decenii şi aceştia nu au venit? Comunismul a murit acum 26 de ani la Târgovişte, odată cu executarea soţilor Ceauşescu, dar propagandiştii trebuie să reînvie această fantomă a trecutului, pentru a ţine departe atenţia publicului de ticăloşiile care se fac în prezent sub ochii lui. Iar idioţii obsedaţi de comunism au motive din nou să spumege de furie, pentru nişte lucruri care sunt deja îngropate în trecut.

Iată însă că a venit 2009, anul în care Traian Băsescu a făcut acel împrumut criminal de 20 de miliarde de euro la FMI şi a început şi propaganda cu “criza economică”, apoi a urmat 2010, cu acele tăieri de salarii şi pensii, mărirea TVA la 24% şi restul ticăloşiilor “de dreapta”, pentru ca în oameni să se nască spiritul revoluţionar, de luptător “împotriva sistemului”.

În societate transformările se produc lent

Sursa

Iliescu vinovat că a sunat la Moscova şi ruşii nu au venit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s