În sfârșit am intrat și noi în rândul țărilor „civilizate”

the-bilderberg

Din pacate, dupa ’89, Romania nu mai este un stat romanesc (adica nu mai apartine romanilor), fiind confiscat de o mafie formata in mare masura din alogeni (adevarate iude), si care l-au pus la discretia totala a unor interese straine , oculte si demonice.

Articolul 1 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” a devenit astazi o formulare de tot rasul– amar pentru noi, romanii. Pentru a respecta realitatea , Articolul 1 din Constitutie ar trebui reformulat astfel:” România este o colonie antinaţionala, cu trupe americane de ocupatie, fara drepturi in politica interna si cea externa, unitar in hotie si coruptie , faramitat pe zone de interese si minoritati.”

Ca o concluzie: CE AM FOST SI CE-AM AJUNS!

Bine ati venit in Colonia Romania, al 51-lea stat al SUA!
In ultima vreme, Stapani de la Washington le-a cazut greu la bila, BOR, ca deh, aceasta promoveaza cuvantul lui Hristos, iar dracilor de acolo le sta in gat ca o scobitoare. Tonul extrem de dur al Stapanilor americani , arata clar faptul ca ei se adreseaza nu unui stat independent, nici unei colonii in adevaratul sens al cuvantului, nici macar populatiei unui stat componet al SUA , ci pur si simplu, unei populatii de MAIMUTE, caci de fapt asta suntem pentru ei.

Ce este astazi Romania? O Colonie jalnica SUA-UE, in care legile se fac dupa cum doreste sufletelul stapanilor nostri externi, intr-o DEMOCRATIE ORIGINALA , pe care as numi-o , DEMOCRATIE de COLONIE, asemanatoare , ca atmosfera, cu cea din fabula “Cainele si catelul ” a lui Grigore Alexandrescu.

N-avem voie sa gandim , n-avem voie sa avem modele proprii de urmat, n-avem voie sa ne cunoastem adevarata istorie, n-avem voie sa deschidem anumite subiecte deranjante pentru stapanii nostri externi, n-avem voie sa avem politica proprie,educatie proprie . Totusi , fiind o democratie (nu in adevaratul sens al cuvantului , ci doar de COLONIE) avem si unele libertati si drepturi (care se inputineaza pe zi ce trece): dreptul de a consuma, cel de a ne imprumuta, libertatea credintei (va fi si asta cat de curand suprimata), iar pentru cei “smecheri”, adica pentru cei agreati de stapanii nostri.

O sa spuneti ca avem si dreptul de a vota, iar eu o sa va spun ca acest drept este doar in aparenta , pentru ca oricine ar castiga la vot , el va fi lacheul stapanilor nostri. Chiar si atunci, cand romanii voteaza impotriva intereselor stapanilor (cum a fost in cazul lui Basescu, la referendumul din 2012) , se trece peste votul lor majoritar. Pesemne ca marinarul betiv stia ce-o sa ne-astepte , cand ne ura cu ranjetul sau cameleonic: “Sa traiti, bineee!”(…..cat mai puteti), pentru ca peste 11-12 ani , urarea lui sa se transforme in: “Mai traiiiti???

NU CRED CA SE MAI POATE FACE CEVA IUDEOMASONI NE AU PUS JUVATUL DE GAT .LANTURI LA MAINI SI LA PICIOARE .MULTI NU LE VAD .DAR EU LE SIMT .MA DOR SI PLANG.
Avem GENOCID NATIONAL, copii au ajuns sa se sinucida, nu au viitor, nu au serviciu, salariu si nici un venit si multi traiesc din prapaditele de pensii ale parintilor sau sunt parinti care traiesc din micile alocatii ale copiilor.

Romania este jefuita si distrusa.

Taxele si impozitele romanilor sunt si ele jefute si impartite particularilor-privatilor straini si statul pune biruri si taxe mai mari si suplimentare pe tot ce ne inconjoara si ne ataca zilnic cu SS gestapo-NAZISTUL-FASCISTUL Soros, adica ANAF-UL.

Nu sunt bani pentru cei care platesc taxe si impozite, pentru salarii si pensii, dar sunt bani pentru firme si ONG-uri si firme particulare-private straine.

Eu am incredere in aceasta natiune ca se va trezi si ca vom scapa de acest jug colonial si imperialist.

Am fost si inca suntem colonia tuturor imperialistilor care au venit la putere in Romania la furat si jefuit si ucis de sute de ani.

Talharii moralisti ai planetei

In ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta. Este evident ca Romania se confrunta cu o conspiratie a acestor specimene care, pentru a-si pastra locurile privilegiate, se inghesuie unele in altele si isi tin de „sase” pentru ca lumea sa nu afle ca sunt doar niste lipitori lacome.

Ţările aşa-zis „civilizate” din occident s-au dezvoltat pe spinarea ţărilor sărace, inclusiv pe spinarea României (asta presupune statutul de colonie!).

FRANTA: putere coloniala care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri patrati, aproximativ 9% din intreaga suprafata a uscatului mondial. Un numar impresionant de tari au fost ocupate cu forta de catre francezi. Prosperitatea Frantei se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea – Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos s.a.

ANGLIA: cel mai mare imperiu colonial – a cuprins peste 20%!!! din suprafata uscata a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea – India, Africa de Sud, Birmania s.a.

SUA: jandarmul planetar. A initiat, dupa Al Doilea Razboi Mondial, mai mult de 10 razboaie importante – Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in toate colturile planetei. Sub masca apararii drepturilor omului au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: „Sa le luam petrolul libienilor!”

GERMANIA: a provocat doua razboaie mondiale cu consecinte catastrofale – zeci de tari daramate, zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!!

AUSTRIA : – Imperiul Austro-Ungar a avut sub stapanire Cehoslovacia, partea nordica a Regatului Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, Transilvania, Bucovina, parti din Banat, Crisana si Maramures, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei se bazeaza si pe crimele si jaful din teritoriile ocupate.

Desigur, lista tarilor „dezvoltate” din Occident care si-au consolidat puterea si prosperitatea pe crima si jaf este mai larga dar ma opresc aici. Prin urmare, oameni buni, trebuie sa privim lucrurile mai in profunzime si sa nu mai acceptam impertinenta talharilor moralisti ai planetei care ne tot dau lectii pe diverse teme. Pana la urma ei reprezinta tari care au „mainile” patate de sange. Daca adevarul ar fi respectat, toti acesti caraghiosi ar trebuie sa le spuna pentru inca 500 de ani celor din tarile pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, „sarumana” si „va rugam sa ne iertati!”.

Iluziile în care credem (sau cred mulţi din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor şi metodelor de distrugere mentală premeditată ce au fost aplicate pe români mai ales după lovitura de stat din 1989 iar România a fost transformată pas cu pas într-o colonie săracă şi distrusă a Vestului.

Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile şi pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menţinuţi premeditat blochează accesul la adevăr, blochează conştientizarea adevărului despre realitatea în care trăim, blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României.

În dicţionarul explicativ al limbii române, iluzia este definită că fiind „o percepţie falsă, denaturată a realităţii; aparenţă înşelătoare din cauza perceperii deformate a realităţii.”

Iluziile ni se impun / ni se strecoară / ne sunt trimise în creier încă de mici copii.

Mă interesează dreptatea şi adevărul.
Dacă observ că SUA şi UE sunt „moartea” pentru România, fiind puterile care au distrus în ultimii 26 de ani ţara noastră, asta nu înseamnă că sunt comunist/extremist de stânga sau ceva de genul ăsta, ci doar că am fost capabil să observ aceste realităţi… Dacă aş fi observat că entităţi/ţări/instituţii din zone declarate ca fiind „socialiste” distrug ţara noastră, aş fi zis la fel de bine că acele puteri străine sunt „moartea” pentru România. Dar… nu e cazul în prezent. În prezent, „cancerul” României este reprezentat de „Imperiul Atlantist” – SUA, UE și stăpânii lor din umbră. Dar, mulţi oameni încă mai trăiesc cu iluzia că SUA şi UE sunt „de bine”.

Suntem conduşi din umbră de oameni din afara ţării noastre (cu centre de comandă în SUA, UE, Israel, Vatican etc.), iar cei pe care îi vedem la televizor şi care ocupă anumite funcţii în stat sunt doar instrumente în sistemul de exploatare ascuns, pe care oamenii din umbră îl gestionează şi în care noi ne trăim vieţile de sclavi.

Intrarea în NATO a însemnat distrugerea definitivă a propriei armate şi eliminarea oricărei şanse de a ne mai apăra singuri ţara. Adică, adio independenţă militară, independenţă a teritoriului ţării.

Intrarea în UE a însemnat de fapt semnarea pactului cu diavolul şi pierderea şi mai accentuată a independenţei economice, a suveranităţii, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor. Legile se decid la nivelul UE, preţurile se decid la nivelul UE, viaţa noastră este gestionată de la nivelul UE etc. Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. Intrarea în UE a însemnat, pe scurt, pecetluirea statutului de colonie al României!

La schimb, pentru acceptarea de către populaţie a intrării în UE, fără să aibă habar în ce se bagă, ni s-au oferit doar iluzii:

1. Iluzia intrării într-o familie „civilizată” unde sunt floricele pe câmpii şi totul e roz

2. Iluzia că Europa ne vrea binele şi vrea să ne ajute să îi prindem din urmă pe cei „civilizaţi”, când, în realitate, fiecare este pentru el şi ne-au acceptat în UE din interes – piaţă de desfacere de 20 milioane de locuitori, resurse de exploatat pe 2 lei, creiere inteligente de folosit în multinaţionalele din Vest pentru a produce şi mai mulţi bani etc.

3. Iluzia unei bunăstări „ca în Vest” (care de 23 de ani tot n-a venit);

4. Iluzia unei libertăţi de mişcare şi decizie pentru popor

(„Poftim, mişcaţi-vă, călătoriţi, munciţi, supravieţuiţi şi cheltuiţi unde vreţi voi! Oriunde veţi face asta, noi tot vom suge din munca voastră, noi tot pe spinarea voastră vom trăi, noi tot vă vom exploata şi voi tot sclavii noştri veţi fi, indiferent de ţara aleasă ca destinaţie!”)

5. Iluzia unor fonduri europene, care într-adevăr au ajutat pe mulţi, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România a cotizat la UE mai mult decât a accesat!

6. Iluzia că în Vest nu e corupţie

7. Iluzia că o să primim democraţie, ca ideal în viaţă al fiecărei naţiuni – ce stupiditate!

Cum să fie democraţie, normalitate, bunăstare într-un sistem de exploatare care îi ţine pe oameni drept sclavi muncitori? Cum să fie democraţie când masele de oameni muncesc ca să ţină în spate nişte infractori paraziţi care nu ştiu decât să exploateze munca sclavilor şi să trăiască în lux de pe urma ei… Cum să fie democraţie cu atâta corupţie? Cum să fie democraţie atâta timp cât nu există transparenţă în „afacerile publice”? Cum să fie democraţie cu atâta sărăcie înjur?

8. Iluzia că FMI, CE, Banca Mondială sunt instituţii serioase care ne vor binele şi vin să ne ajute cu bani – Ce glumă sinistră! În realitate, îndatorarea statelor este metoda modernă de colonizare / transformare în sclavi.

Expunerea iluziilor în care trăiesc românii zi de zi:

Mass-media spune adevărul – fals!
Presa minte, manipulează, dezinformează şi ascunde adevărul!

Televizorul ne informează – fals!
Televizorul mimează informarea! Televizorul manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de trunchiere a realităţii, de falsificare a istoriei, de îndobitocire şi pierdere de timp.

Mâncarea din supermarketuri e bună de mâncat – fals!
„Alimentele” din supermarketuri reprezintă, în principiu, mâncare-otravă pe care o ingurgităm distrugându-ne sănătatea în fiecare zi. Supermarketurile distrug, de asemenea, economia locală (elimină micii comercianţi români şi micii producători) şi sug banii românilor, bani care ajung la firmele din Vest (o să observaţi că în supermarketuri nu prea găsiţi produse româneşti…). Supermarketul este pentru oamenii obişnuiţi o „autoritate”. Ei gândesc inconştient ceva de genul „dacă se vinde în supermarket şi cumpără atâţia oameni, n-are cum să nu fie bun de mâncare…”. Oamenii ignoră faptul că legislaţia criminală le permite producătorilor de alimente să adauge substanțe toxice în produse pentru a le conserva/aroma/păstra timp îndelungat etc. (adică E-uri toxice, arome cancerigene, conservanţi nocivi etc.). Deci pe lângă faptul că mâncarea este otravă în mod legal, ea este şi mai toxică în mod nelegal – are şi mai multe substanţe nocive decât e legal (E-uri interzise, hormoni de creştere, chimicale ilegale, marfă expirată sau ţinută/gătită în condiţii infecte etc.).

Culturile OMG (organisme modificate genetic) sunt benefice agriculturii româneşti şi industriei alimentare – fals!
OMG sunt, în realitate, nocive pentru organism şi distrug mediul.

Privatizarea companiilor de stat ajută economia României – fals!
Unde aţi trăit în ultimii ani? Privatizările care s-au făcut au avut ca unic scop distrugerea economiei României, exploatarea resurselor naturale din România, furtul banilor şi producţiei de bunuri din România de către companiile „Imperiului Atlantist” care au venit „să facă un ban cinstit” pe spinarea muncitorilor sclavi români în colonia România.

Topurile celor mai bogaţi oameni de pe planetă / din România sunt reale – fals!
Acele topuri sunt doar o manipulare pentru a prosti oamenii naivi; în realitate adevăraţii bogaţi ai planetei sunt ascunşi şi conduc lumea din umbră.

Este posibil să te refugiezi, tu şi familia ta, de sistemul de exploatare şi să trăieşti bine – fals!
Aceasta este o iluzie, pentru că pe termen lung este inevitabil să scapi de „sistem” fără să îl schimbi/distrugi/înlocuieşti. Foarte mulţi oameni caută o independenţă faţă de sistemul de exploatare în care suntem sclavi muncitori săraci, printr-o viaţă cât mai autonomă, la ţară, într-o gospodărie tradiţională sau o microfermă care consumă puţină energie, îţi asigură apă gratis şi de calitate şi hrană ieftină şi sănătoasă. Într-adevăr, în acest mod devii mai independent, însă… cât o să ţină figura asta? Chiar credeţi că vă puteţi izola de sistem şi că el va „funcţiona” în jurul vostru fără să vă afecteze? Uitaţi cum încearcă să distrugă „sistemul” această posibilitate: gazele de şist – exploatarea lor conduce la poluarea apei pentru a ne face mai dependenţi de „sistem”. Să spunem totuşi că aţi reuşi să vă rupeţi de „sistem” printr-o mică gospodărie ţărănească izolată undeva la ţară. Foarte frumos! Bravo vouă! Dar copiii voştri? Vor continua în acelaşi mod? Va ţine figura la infinit? Ignorarea/evitarea sistemului oferă nişte avantaje personale doar pe termen scurt/mediu. Pe termen lung, singura şansă pentru a o obţine bunăstarea fizică şi psihică reală este schimbarea sistemului cotropitor.

Sursa: ceicunoi.wordpress.com

Un gând despre &8222;În sfârșit am intrat și noi în rândul țărilor „civilizate”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s