Opriți finanțarea războaielor!

12295430_730613913737083_5555080693523054935_n

Fie că ne place sau nu, afirmația că războiul a devenit o afacere profitabilă a marilor corporații nu mai este demult o teorie conspirativă, ci este un fapt. Rolul de „polițist dur” care urmărește să „salveze” lumea pe care SUA și l-a asumat (și ținând cont de faptul că America deține cele mai puternice corporații la nivel global) demonstrează, de fapt, că privatizarea razboaielor este următorul pas, ce decurge logic, pe care Casa Albă (și aliații săi) l-a făcut pentru a deține puterea.

Liderii corupți contractează Companiile Militare și de Securitate Private (PMSC), obținând (și unii și alții) profituri de zeci de milioane de dolari din războaie. Aceste companii sunt complice la încălcările flagrante ale drepturilor oamenilor, punând profiturile mai presus de orice. Cine luptă împotriva cui este irelevant; ceea ce contează este că armele se vând, banii se fac.

Treburile murdare ale companiilor private au ajutat și ele. Problema este că nu vom afla cu certitudine toate datele, pentru că aceste companii nu pot fi chemate să dea explicații, nu sunt supuse controlului, iar acțiunile lor sunt extrem de secrete.

Principalele vinovate de atrocitățile și crimele de război comise, companiile private nu pot fi trase la răspundere din punct de vedere legal pentru acțiunile comise.

the-corporation-dvd-label

 

70% impozite plăteşte buticarul de România, nu banca şi multinaţionala străină. Dacă străinii şi-ar plăti impozitele în România, am putea sta toţi acasă pe bani primiţi de la stat, dar, din păcate, ce nu plătesc la stat străinii trebuie să plătească amărâţii de patroni români, liber profesioniştii, salariaţii şi restul populaţiei.

Ai o firmuliţă cu 30 de angajaţi şi plângi de mila multinaţionalelor şi băncilor! De aia a ajuns România în ultimul hal, pentru că oamenii în loc să fie solidari, indiferent de categorie socială, ţin cu duşmanii ţării.

Dacă băncile şi multinaţionalele şi-ar plăti impozitul pe profit, atunci statul nu ar mai fi nevoit să mărească fiscalitatea pentru firmele mici şi salariaţi. Dacă multinaţionalele nu ar încasa TVA, după care ar scoate banii ilegal din ţară înainte să fie fiscalizaţi, atunci statul ar putea să reducă taxele pentru IMM-uri şi populaţie. Dacă băncile nu ar îndatora statul lună de lună cu bani împrumutaţi tot de el de la FMI atunci… etc. Trebuie să dăm jos ochelarii de cal şi să privim imaginea de ansamblu!

Metoda de control este veche şi foarte eficientă

http://dantanasescu.ro/2014/05/28/de-ce-este-mereu-dezbinare-intre-salariati-si-patronat.html

Sistemul financiar functioneaza dupa o curba de crestere exponentiala specifica parazitilor si tumorilor canceroase.

http://dantanasescu.ro/2013/02/17/sistemul-bancar-functioneaza-asemeni-unui-parazit.html

De la Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s