In Rusia imperiul lui Soros incepe sa tremure din temelii

george-soros-vs-putin
Pana unde merge amestecul antiromanului George Soros in politica romaneasca si administrarea statului?

Dupa ce Soros a numit ca sefi ai serviciilor secrete SRI si SIE doi fosti angajati/busieri de-ai sai, via Klaus Iohannis, dupa ce a numit si premierul Romaniei, via Bruxelles, iata ca acest prim-ministru, numit din exterior, cheama la discutii privind bugetul ONG-urile lui Soros, cica reprezentand societatea civila. Deci se intalneste Soros cu Soros ca sa hotareasca soarta financiara a Romaniei.
Teoriile ca toata tragedia de la Colectiv a fost o operatiune ”sub steag fals” si acei tineri au fost ucisi premeditat, in scopul acapararii puterii totale, devin astfel din ce in ce mai credibile!

Daca in Romania si in alte tari, acest magar evreu de proportii planetar, George Soros, isi face de cap si speculeaza, isi bate joc de forta de munca, transforma tari est europene in destinatii de vacanta si furnizoare de materii prime, pune presedinti si prim ministri, corupe tot ce misca si valorifica orice slabiciuni, a venit rindul lui sa fie aruncat ca o masea stricata de Presedintele Putin, din Rusia, deocamdata.

Cu siguranta, acest evreu ungur, practic fara tara si fara mama sau tata, va fi primit cu onoruri de Iohannis si altii, care inca mai cred ca se pot baza pe el, cel putin in a-si mentine pozitiile politice, fara sa stie ca Soros a fost si este un tradator si pentru bani este in stare de orice.

Dar cea mai notabila schimbare a zilei de astazi a fost cea prin care Procurorul General al Rusiei a “recunoscut” Open Society Institute, patronat de evreul ungur Soros, infractor international, precum si alte organizatii afiliate acestei figuri sinistre la nivel global, ca fiind “grupuri indezirabile”, in contradictie cu legea rusa, interzicind cetatenii si organizatiile ruse de la participarea in continuare la orice proiect generat de aceste organizatii decadente si cu accent politic puternic, ale lui Soros.., care a crezut ca Presedintele Putin isi va inclina spatele in fata lui si a gastii evreesti trimise de Rotschild, pentru a domina si dezechilibra situatia politica si economica din Rusia.

http://genproc.gov.ru/smi/news/genproc/news-978768/

In declaratia oferita de procurorii de top din Justitia rusa, cu numai citeva ore in urma, se arata ca “Open Society Institute si Open Society Institute Assistance Foundation au fost (pentru ca sint in afara legii si jocului in Rusia),o amenintare majora la ordinea constitutionala si securitatea nationala a Rusiei”.

Cine a mai aruncat sub aceasta forma un “lider” evreu cu state vechi in crimele si razboaiele de pe intreg globul, cu miinile pline de dolari si de singe?

Cine a mai facut-o vreodata? Nimeni si de aceea un intreg glob are intreaga stima si consideratie fata de singurul om care mentine, cu eforturi uriase, echilibrul mondial.

Multi se intreaba daca aceste decizii ale Preseedintelui Putin sint sfirsitul globalizarii.. Dar, eu cred ca daca globalizarea poate fi inteleasa sub forma in care Soros sa se impuna si sa creeze haos mondial, sa deruleze actiuni speculative si sa creeze mediul pentru razboaie devastatoare, atunci pur si simplu, omenirea nu are nevoie de globalizare, controlata de magari de acest fel…

Dupa cum vedem mai jos, procurorii au lansat probe palpabile si directe legate de activitatile celor doua organizatii sponsorizate in totalitate de Soros, in special dupa luna Iulie a acestui an, 2015, dupa ce parlamentarii rusi au aprobat asa numita “lista de eliminarea  activitatilor nepatriotice”, care viza pentru inceput 12 grupuri, asupra carora Procuratura rusa s-a concentrat, incluzind National Endowment for Democracy, condusa de evreul Kagan, sotul lui Victoria Nuland, niste criminali si circotasi internationali, International Republican Institute, National Democratic Institute, MacArthur Foundation si Freedom House, printre altele…

Procurorii rusii au dovedit ca aceste organizatii au cheltuit sute de milioane de dolari in incercarea lor de a destabiliza alegerile legitime din Rusia si a crea o imagine deplorabila la adresa serviciilor militare ruse… Toate aceste ONG-uri au fost eliminate si nu mai au voie sa isi desfasoare nici o activitate in Rusia, practic in acest moment orice ONG este interzis in Rusia..

Sub legea rusa, atunci cind un grup sau o organizatie este considerat “indezirabil”, bunurile ei de pe teritoriul rus, sint inghetate, birourile sint inchise si orice materiale si servicii emit acestea, sint total interzise…

Daca aceste legi de control, izolare si executare a acestor organizatii, vor fi violate, cei ce o vor face, vor suporta pedepse foarte grele cu privarea de libertate.

Cu siguranta Soros nu va mai calca vreodata prin Rusia, dar probabil ca va incerca sa destabilizeze si sa fie un “formator de opinie” in tarile est europene si la granita ucrainiana cu Rusia. Pe numele lui Soros s-a emis si un mandate de arestare, procurorii rusi intrind in posesia e-mail-urilor acestui evreu bosorog veninos, care si-a batut si isi bate joc de soarta a milioane de tineri.

Din aceste e-mail-uri, reiese foarte clar rolul de pausar jucat de Soros in Ucraina, incepind cu lovitura de stat.. Aveti mai jos e-mail-urile care pot prezenta un interes deosebit pentru fiecare cititor al acestui articol.

https://www.rt.com/news/264037-soros-ukraine-poroshenko-leak/

http://cyber-berkut.org

Va incerca SUA sa produca “valuri”, avind in vedere ca Soros este si cetetan american si miliardar, el dorind fara discutie sa fie aparat de aceasta calitate?

Vor inaspri americanii sanctiunile impotriva Rusie, care dupa cum vedem, le-a adus acestor americani numai efecte negative in economia lor?

Va avea loc o alta provocare a NATO pentru Rusia, de genul celei instrumentate de “naivul” Erdogan, mai ales printr-o eventuala blocare a traficului pentru navele ruse care trec prin Bosfor?

Este greu de dat un raspuns, dar realitatea este ca Presedintele rus, este din ce in ce mai mult in control si este dispus sa faca orice efort pentru a elimina din ecuatie gasca de criminali occidentali si clonele lor teroriste.

Eu cred ca sint mai mult decit binemeritate, respectul, stima si consideratia de care liderul rus se bucura pe tot globul. Nu putem decit sa fim alaturi de el si sa ne dorim o lume fara acesti farsori si creatori de haos controlat, care vedem unde a adus globul.

Adrian Cosereanu alternativaromaniei.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s