Naivii sunt mereu aceiaşi. Doar liderii lumii ştiu să se învârtă

soros_2100374b

În zilele de 1-5 decembrie 2009 tineri străini, aduşi la studii gratuite în România, au ieşit în stradă, împreună cu GDS, au facut acţiuni de protest în toate oraşele mari din România pentru susţinerea lui Băsescu. George Sörös este cel care a contribuit, prin mişcarea “revoluţia portocalie”, la schimbările politice din Ukraina, Georgia şi instaurarea Regimului Băsescu în România! Pentru această reuşită, Soros şi-a „făcut mîna” cu sîrbii de la OTPOR care l-au îndepărtat de la putere pe Slobodan Miloşevici, care au instruit, ulterior, activişti din toate ţările revoluţiilor portocalii! Şi „Mişcarea din 6 aprilie“, vîrful de lance al revoluţiei egiptene, a fost pregătită de OTPOR. Centrul pentru Acţiuni şi Strategii Non-violente Aplicate (CANVAS), cu sediul la Belgrad, este fundaţia unde lucrează mulţi veterani ai OTPOR. CANVAS este finanţat, printre alţii, de fundaţia Freedom House a lui George Soros şi de Institutul Internaţional Republican, care are sediul în biroul lui John McCain, fostul candidat la preşedinţia SUA, din 2008. Despre CANVAS,se știe că s-a implicat în majoritatea „revoluţiilor colorate” din fostul spaţiu sovietic, de la „Revoluţia trandafirilor” din Georgia, în 2003, la cea „Portocalie” din Ukraina, în 2004, şi pînă la cea a „Lalelelor” din Kîrkîzstan, în 2005.

„Organizaţiile Non-Guvernamentale” (ONG) au apărut la începutul anilor ’80, prin „privatizarea” unor activităţi specifice CIA. Fondatorul lui „National Endowment for Democracy”, Allen Wistein – un ONG binecunoscut – spunea: „Facem o mulţime de lucruri, pe care acum 25 de ani le făcea CIA.” Ideea a fost foarte bună. Prin „privatizarea” unor activităţi CIA, SUA impiedicau astfel adversarii să o critice pentru „amestec în treburi interne”. Aşa au apărut „Freedom House” (director James Woolley, fost director CIA), „National Democratic Insitute” (condus de fostul secretar de Stat, Madeleine Albright), „Open Society Institute” (patronata şi finanţată de George Soros).

În afară de bursele oferite unor oameni care au devenit, ulterior, consilieri prezidenţiali, miniştri, europarlamentari sau şefi de servicii secrete externe (ce stupid!), în România, Soros s-a mai ocupat şi de elaborarea şi tipărirea manualelor şcolare alternative, care au bulversat învăţămîntul de azi! În acest moment,nimeni nu vorbeşte despre prezenţa miliardarului Soros între acţionarii companiei Gold Corporation.

În aceste condiţii, despre care INTERES NAŢIONAL vorbim? Să mai înţelegi ceva? Fără cuvinte…

Diversiunea de ametire a românilor a prins printr-o propaganda mass-media alimentata cu banii negri ai mafiei, mizând pe Klaus Johannis de a ajunge la Cotroceni. Marii si micii evazionisti si-au dat mâna cu cioburile din PDL, pentru a sustine victoria lui Iohannis in alegerile prezidentiale. A se vedea campaniile purtate de PRO tv, Realitatea lui Guse, Evz lui Dan Andronic.

Trebuia sa fii orb sa nu vezi ca in spatele lui Iohannis se aflau Blaga, Anastase, Flutur, Unguianu-SIE si alte figuri sinistre ale portocaliilor si sa nu realizezi ca neamtul va trebui sa fie recunoscator finantatorilor campaniei sale prin acordarea de sinecuri in ceea ce el a numit „ guvernul meu”. Electoratul român a inghitit diversiunea cu votul din strainatate lansata de Realitatea Tv si s-a emotionat. Lasa ca si in tara banii negri ai Elenei Udrea au adus voturi pentru neamt, in turul 2, din partea tiganilor si rudarilor analfabeti, carati la sectiile de votare de agentii electorali basisti.

Era clar ca presa evazionista, sustinatoare de Iohannis si noul PDL, va specula orice eveniment. Iohannis, Isarescu si Ciolos sunt masoni!

George Soros s-a implicat în România, în ultimele zile ale anului 1989, imediat după căderea regimului Ceaușescu. Unii spun însă, că activitatea magnatului american de origine maghiaro-evreiască, a început cu mult înainte de căderea regimului Ceaușescu.

La reuniunea Partidului Popular European (PPE) din anul 1012 a început, la Palatul Parlamentului, cu un seminar în care vor avea intervenţii liderul grupului europarlamentar PPE, Joseph Daul, preşedinte al PPE, Wilfried Martens, preşedintele PDL, Vasile Blaga, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor şi liderul delegaţiei române în grupul PPE al Parlamentului European, Theodor Stolojan, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, preşedintele Traian Băsescu, cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boiko Borisov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk, deplasaţi la Bucureşti şi ultarpăziţi ca proaspeţi premianţi Nobel pentru Pace!

Vă mai amintiţi cum ameninţa că dacă nu va fi desemnat cîştigător, Bucureştiul se va transforma într-un nou Kiev ? Sute de milioane de dolari erau pregătite, în buzunarele ONG-urile afiliate Soros, să scoată lumea în stradă! Acum, a venit vremea scadenţei. Din cauza acestui trădător, milioane de români au plecat din ţară.

Nu mai e niciun secret ca PDL este creatia lui George Soros si ca acest partid a fost finantat cu 1 miliard de euro de catre acesta. George Sörös este cel care a contribuit, prin mişcarea “revoluţia portocalie”, la instaurarea Regimului Băsescu/Johannis în România.

Un alt progresist si mare sustinator al lui George Soros in Romania; este vorba despre Remus Cernea. Cine este Remus Cernea??? Presedintele miscarii verzilor.

Nimic din tot ce se intampla pe scena politica din Romania nu este intamplator.

guvernul-ciolos

Macar comunistii si-au iubit tara, capitalistii au vandut-o strainilor

în ultimii 25 de ani, capitalul NAȚIONAL s-a diminuat. Privatizările, investițiile străine, restituirile au creat condițiile în acest sens. Clasa politică este pusă sub tutelă, ambasadele străine se pronunță frecvent în legătură cu viața politică și cu diverse teme de politică internă. Unele ONG-uri, sponsorizate din străinătate, produc agenți de influență care, ulterior pătrund și în zonele de decizie sau în apropierea lor. În activitatea lor, serviciile de informații, procurorii lucrează foarte strâns cu reprezentanți străini. Armata își desfăsoară acțiunile în străinătate sub steaguri străine.

Tinerii români merg în numeroase orașe occidentale, devenind – mulți – un fel de apatrizi ai multinaționalelor ce colonizează inclusiv țara lor.

Ultimă redută a identității naționale, care nu se supune globalizării, este Biserica Ortodoxă Română. BOR trebuie să rămână, așa cum a fost mereu, un protector al identității naționale românești.

Un gând despre &8222;Naivii sunt mereu aceiaşi. Doar liderii lumii ştiu să se învârtă&8221;

  1. Sunt total de acord cu ce citit, cu o singura precizare insa, BOR e un aparat, la fel ca mass-media si alte mijloace de a manipula masele. Eu nu zic ca BOR-ul nu tine la identitatea nationala intrucat, asta face religia , cel putin cea crestin ortodoxa. Insa sunt convins ca BOR-ul de mult si-a ridicat ,,straile,, si s-a lasat batjocorit si folosit. Eu nu sunt anit progresivitare asa cum nici voi nu o faceti. Nu pot sa ii induc cuiva sa gandeasca intr-un mod, mai mult decat sa-i spun sa studieze ce-i place, nu sa-i bag ceva in cap prin alte mijloace. Eu sunt un produs 100 % descris de voi mai sus, fac parte din acea categorie a tinerilo apatrizi. Chiar cu radacini si simturi mai adanci, avand in vedere ca m-am nascur in R. Moldova , m-am mutat in Romania, cand aveam 10 ani , alti 10 i-am petrcut in Romania, unde am urmat cursul normal al vietii, liceu, facultate ca ulterior sa lucrez in strainatate pentru straini. Si nu pentru ca asta mi-am dorit, ci pentru ca am fost nevoit si nu las sau prost, ci mi-am dat seama din timp cine sunt papusarii si cine sunt spectatorii, Nu zic ca nu se poate produce schimbare, se poate, dar cu sacrificii enorme, martiri s.m.d.. Eu unu stiu ca am o viata , o traisc asa cum vreau si stiu ca singurul lucru care face diferenta , e studiul, sa citesti, asa te poti elibera din ,,lanturile,, marilor elite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s