In timp ce la noi fundatiile Soros isi fac de cap cu inginerii sociale scotand tinerii frumosi si liberi spre instaurarea unui guvern cu totul aservit papusarilor, in Rusia: Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

12274657_1486866238287860_2053689703707266902_n

In timp ce la noi fundatiile Soros isi fac de cap cu inginerii sociale scotand tinerii frumosi si liberi de pe facebook in piata spre instaurarea unui guvern cu totul aservit papusarilor, iata ce se petrece in Rusia:
Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse” .

Cei care manipulează pe români de regulă sunt toţi oamenii care timp de 26 de ani au manipulat şi minţit că Rusia şi ruşii prezintă cel mai mare pericol în lume, câştigând bani, vile, lux, putere, iar acum le mai trebuie numai siguranţă pentru ziua de mâine; motiv pentru care inventează şi programează românii cu sondaje considerând că vor reuşi să doarmă liniştiţi şi siguri mult timp! Manipulările, minciunile cu care timp de 26 de ani au manipulat şi minţit pe români!

Fostul guvern Ponta a fost numai o partidă de şah al bancherilor cu cetăţenii ca să facă publicitate pentru goimi că-i cel mai bun de după 89; dar era şi va fi inevitabil ca guvernele să rămână la putere mulţi ani de zile, deoarece majoritatea guvernelor sunt proprietăţi private ale bancherilor care pregătesc să formeze un singur guvern mondial!

Propagandistii ONG-urilor sioniste=sorosiste fac un rau incredibil Romaniei. Forteaza jefuirea si aservirea totala a poporului Roman si domnia corporatiilor transnationale. Paleta lor de actiune e incredibil de larga: anularea identitatii nationale prin promovarea marxismului cultural, al ideologiilor asa zis liberale sau progresiste. Ei stiu foarte bine ca spalarea pe creier trebuie inceputa de pe bancile scolii, altfel nu are efectul scontat, asa incat sustin la unison introducerea educatiei sexuale in scoli si a elementelor de „corectitudine politica”. Dupa Colectiv, au dat o noua LOVITURA DE STAT impreuna cu Johannis. Ciolos si gasca lui numita „guvern” sunt de fapt ONG-isti. Nu a fost de ajuns ca amerlocii ne manau ca pe oi si pana acum. Era nevoie sa fim condusi in mod direct de catre transnationale. Colonia numita Romania nu mai trebuie sa aibe nici macar aparenta unui stat independent. Dragi tineri, daca veti mai iesi vreodata in strada, trebuie sa stiti ce sa cereti: interzicerea tuturor ONG-urilor cu finantare externa.

Nu mai suntem în România românilor, suntem în Uniunea Europeană, nu mai avem dreptul la ceea ce ne reprezintă!

Guvernul Ciolos este emanatia acestor ONG-uri si a ocultei mondiale

Guvernul Ocultei deja a fost instalat. Mass Media plina si ea de agenti Soros. Multi habar nu au ce planuri are Soros in Romania. Sandra Pralong , mana dreapta a lui Soros e si mana dreapta a lui Johannis,Cioloș,MRU si alti membri din guvern – Helvig , seful SRI, agent Soros. Mai e cineva agent Soroș ? Tismăneanu , Plesu, Renate Weber, H.R. Patapievici, Moise Guran, Andreea Pora, Baconschi, Monica Macovei, Alina Mungiu, Stelian Tănase, Adrian Cioroianu, Rodica Culcer, Gabriel Liiceanu, Traian Băsescu, Mircea Toma, Lucian Mîndruță, Andreea Esca, Vasile Blaga, Elena Udrea, etc.

Fundatia Soros, dar si altele, au tinte precise in diferite tari, inclusiv in Romania, care sunt departe de interesele nationale ale popoarelor. Cand un guvern de tehnocrati are si un premier afiliat unei astfel de organizatii, ramane la latitudinea dvs. sa apreciati in ce directie se actioneaza.

International-ARREST-WARRANT-For-ROTHSCHILD-SOROS

Daca in Romania si in alte tari „democratice”, speculantul evreu, George Soros, a pus bazele unor adevarate Centre de Comanda, de unde se creaza si se gestioneaza in mod artificial revolutii impotriva celor, care nu sunt „political correctness”, in Rusia lucrurile stau altfel,procurorii rusi au interzis Fundatia „George Soros” pe care o considera „o amenintare la adresa securitatii nationale ruse”.

Tinerilor Frumosi si Liberi din Rusia nu o sa le placa aceasta decizie, mai mult ca sigur. La data de 21 noiembrie 2014, George Soros incita oamenii la un razboi impotriva Rusiei, Rusia fiind supusa unor sanctiuni, fara temei, din partea Occidentului.

In Aprilie 2014, Rusia a emis chiar un mandat de arestare pe numele lui George Soros, tocmai din aceste motive pe care i le imputa procurorii rusi.

Luni, 30 noiembrie, Parchetul General de la Moscova a emis un comunicat prin care arată că Institutul pentru o Societate Deschisă al lui George Soros și alte organizații afiliate sunt ”grupuri indezirabile”, interzicând cetățenilor ruși și organizațiilor ruse participarea într-un fel sau altul la proiectele acestor entități.

Procurorii ruși spun că activitățile Open Society Institute și al Open Society Institute Assistance Foundation sunt o amenințare la adresa ordinii constituționale a Rusiei și a securității naționale. Procurorii spun că Ministerul Justiției va fi informat despre aceste concluzii și va trece aceste organizații pe lista organizațiilor străine indezirabile.

Potrivit site-ul rus RT.com, procurorii au deschis o investigație cu privire la activitățile celor două organizații – ambele sponsorizate de miliardarul George Soros. Se întâmpla în iulie anul acesta, după ce senatorii ruși au aprobat o listă cu 12 grupuri care, în opinia lor, trebuiau verificate pentru presupuse activități anti-ruse.

Alte grupuri de pe această listă sunt National Endowment for Democracy (suspectat pentru implicarea în revoluțiile colorate, din Serbia si până în Georgia și Ucraina), International Republican Institute (condus de senatorul John McCain), National Democratic Institute (condus de Madeleine Albright), MacArthur Foundation și Freedom House.

În iulie, Ministerul Justiției de la Moscova a declarat US National Endowment for Democracy drept grup indezirabil, după ce procurorii au descoperit că organizația a cheltuit milioane de dolari în încercarea de a pune sub semnul întrebării corectitudinea alegerilor din Rusia si pentru a ataca prestigiul armatei ruse.

Legea pentru organizațiile străine indezirabile a intrat în vigoare în această vară. În momentul în care Ministerul Justiției declară indezirabilă o organizație, activele sale din Rusia sunt înghețate, sediile sunt închise și este interzisă distribuirea oricăror materiale produse de acest grup.

Cât privește Fundația pentru o Societate Deschisă, este puțin probabil ca aceasta să mai aiba active în Rusia, deoarece programele sale s-au restrâns în 2003, după venirea lui Putin la putere. În anii 1990, fundatia a fost însă extrem de activă.

În cazul în care interdicția nu este respectată, angajații organizațiilor respective și orice cetățean rus care colaborează cu aceasta riscă amenzi mari și chiar închisoarea.

george-soros-give-ukraine-50-billion-to-foil-russia

Procurorul General al Rusiei a recunoscut că Institutul Societății Deschise a lui George Soros și alte organizații afiliate considerabile indezirabile, interzice cetățenilor ruși și a organizațiilor rusești să participe la oricare din proiectele lor.

Într-un comunicat dat luni, procurorul spune că activitățile Institutului Societății Deschise și Fundația de Asistență a Societății Deschise au fost o amenințare la adresa fundamentelor constituționale ale Rusiei și la securitatea națională.

El adaugă că Ministerul Justiței va fi informat în mod corespunzător cu privire la aceste concluzii și ar adăuga cele două grupări pe lista organizațiilor nedorite de către Rusia, potrivit RT.

Procurorii au lansat o sondă în activitățile celor două organizații, amândouă sponsorizate de binecunoscutul finanțator George Soros, în iulie anul acesta, după ce senatorii ruși au aprobat așa zisa „lista patriotică” a 12 grupuri care au atras atenția asupra activităților ”anti rusești”. Lista mai cuprinde alte ong-uri, precum: Institutul Internațional Republican, Istitutul Național-Democratic, Fundația MacArthur și Casa Freedon House.

Legea cu privire la organizațiile nedizerabile a fost adoptată la începutul acestei veri. A fost nevoie ca Ministerul rus al Afacerilor Externe să elaboreze o listă a ONG-urilor străine nedorite și să scoată în afara legii activitatea lor.

În cazul în care interdicția este încălcată, membrii organizației aflată în afara legii, și orice cetățeni ruși care cooperează, riscă amenzi grele sau chiar pedepse cu închisoarea în cazul infracțiunilor repetate.

rt.com

soros

„Agentii lui Soros, agentii monstruoasei coalitii , care vizeaza distrugerea Romaniei, vor sa pecetluiasca, simbolic, de Ziua Nationala, si desfiintarea Romaniei. Tradatorii se pregatesc intens la Cluj, Timisoara, Odorhei, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Bucuresti. Spalatii pe creier ai lui SOROS indeamna, de luni de zile, pe Facebook, sa se iasa in strada pe 1 Decembrie. Impotriva Parlamentului, impotriva  Romaniei. De ce si in numele a ce? Daca sobolanii iti invadeaza casa, ii starpesti, nu dai foc acesteia la vreme de iarna! Drept urmare, in numele Societatii Civile Organizate, adresez, tuturor romanilor care mai gandesc, rugamintea de a-si lamuri copiii si nepotii ca fac jocul asasinilor Romaniei si ai propriului lor viitor. Pe cale de consecinta, dragi romani,lasati doar asasinii (straini) si tradatorii (constienti sau nu) de neam si Tara !

In ce scop au iesit, atunci, in strada, minunatii tineri romani? Pentru ca au fost manipulati sa sprijine Neamtul?

George SOROS, care investeste, de 26 de ani, milioane de Euro, in zeci de mii tineri romani spalati pe creier, grupati in ONG-uri transnationale, a hotarat ca, inainte de a da socoteala Satanei, trebuie sa-si vada visul implinit – desfiintarea Romaniei ca stat!
Hecatomba de la  „Colectiv”,a constituit pretextul. Pe un fond de solidaritate nationala fara precedent, cand toata tara plangea sacrificarea, inexplicabila, a zeci de tineri nevinovati, presedintele Romaniei anunta, cu cinism, ca era nevoie ca acestia sa moara pentru ca guvernul sa cada si a incitat la iesirea in strada.  O iesire fara un obiect concret, fara perspective, pe ideea ca cineva trebuie sa ia nota ca vrem doar sa fie bine si tot romanul sa prospere. Tot presedintele a dat si lozinca, la fel de siderala, „Jos coruptia care ucide!”.  A fost secondat de Traian Basescu si de oameni de afaceri deghizati in ziaristi, care au manipulat in directia obiectivului vizat: „Demisia!”.
Pe fond, agenti externi si tradatori interni au pregatit mimarea razboiului civil. Pentru a doua oara (ca si-n 16 decembrie 2014) criza a fost dezamorsata de catre cei care i-au sugerat lui Victor Ponta sa-si dea demisia. Ne-am trezit,cu un guvernator si cu viceguvernatori impusi de Banca Mondiala, FMI si George Soros. Dar nu le este destul! Vor distrugerea Romaniei si o fac, pas cu pas, prin readucerea in strada a tinerilor care nu au inteles nimic.
In anii ’90,romanii au iesit in strada impotriva unui comunism, urland „Libertate!” si am primit o „Democratie” de n-o putem duce! Cu complicitate interna ne-au distrus toate capacitatile de productie si ne-au furat tot, lasandu-ne fara locuri de munca si fara viitor. Lipsa de carte, de asistenta medicala, de mijloacele minim necesare supravietuirii, au venit ulterior. Cine ne-a invins? Marii asasini economici si financiar-bancari transnationali! Au incercat sa ne lase si fara tara in 22 Decembrie 1989, in 15 martie si 13 iunie 1990, in 1991, 1992, 1999 etc.
Din 16 noiembrie 2014, ne confruntam cu o „lovitura de stat in cascada”, adica ne lovesc, programat, pe etape. Manipulandu-ne pe Facebook si agitatnd tinerii postdecembristi, formati fara istoria, geografia economica, limba si literatura neamului, ne-au facut sa uitam sfatul testamentar al sfantului martir Constantin Brancoveanu: „In nemti nu avem nici o nadejde, precum nu am avut niciodata pana acum si ne rugam lui Dumnezeu sa nu avem niciodata de-a face cu dansii!”. Si ne-au ales, pe post de presedinte, un neamt cu destule bube legislative in cap, dovedite intre timp, pentru a ne starpi „coruptia”. Pentru ca problemele sociale si financiare, datorita tenacitatii SCMD si CNSC, dupa trei ani de tradare a USL, gratie coabitarii, extern impusa, cu tiranul asasin Basescu, au inceput sa fie rezolvate.
In ce scop au iesit, atunci, in strada, minunatii tineri romani? Pentru ca au fost manipulati sa sprijine Neamtul in tentativa, zilnic programata. Ceausescu a fost asasinat in ziua de Craciun. Se vrea asasinarea Romaniei. Semnalul l-a dat tot presedintele, care a refuzat sa marcheze Ziua Nationala in fata reprezentantilor marilor puteri, sub pretextul ca niste tineri au fost asasinati in cluburi din Bucuresti si Paris. A uitat ca aceasta zi nu este una „de chermeza”, ci de comemorare a celor peste 969.000 de tineri morti cu arma in mana, in anii 1916 – 1919, pentru ca noi sa avem o Tara numita Romania. Si, ceea ce este si mai jignitor, a uitat ca tocmai a serbat cu sampanie, la Cotroceni, instalarea ginerelui Sefului Serviciilor Secrete Franceze, pe post de Guvernator al Romaniei.
Daca in ceasul al 14-lea nu ne desteptam, ne vom merita soarta si nu vom mai avea nimic de facut.
Ar fi interesant de ştiut câţi bani au plecat din România spre vest şi câţi spre est. Ca să ştim cum stăm. Că m-am săturat să tot văd că se spune că suntem sub tutela Moscovei, dar ţara a fost şi este expoliată de corporaţiile occidentale.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s