Vine 1 Decembrie…

apărați poporul român, sau călăii poporului român

Iar vom afișa tricolorul peste tot, vom umple paginile de Facebook cu mesaje naționale și patriotice, ne vom lăuda că suntem urmașii dacilor, vom striga sus și tare ce înseamnă să fii român. Dar ce înseamnă să fii român? Cu ce ne diferențiem noi de celelalte popoare? Cu nimic. Suntem un neam manipulabil și laș. Urăm socialismul dar,în același timp iubim capitalismul. E ciudat, nu?

Suntem români. Cel mai minunat popor. Tirania e prezentă în continuare prin corporațiile străine. și noi ce facem? Ce am făcut de 2000 de ani. Nimic.

încep să-i respect pe Păpușari. De ce? Pentru că merită. S-au folosit de slăbiciunile noastre și le-au folosit în interesul lor. Noi de ce nu facem la fel? De ce nu refuzăm să lucrăm pentru ei? De ce nu cumpărăm doar produse românești? De ce votăm doar oameni propuși de ei? De ce nu boicotăm alegerile, refuzând să ieșim la vot? De ce …? Pentru că ne complacem în situație. Pentru că așteptăm ca „cineva” să iasă în față. Pentru că așteptăm ca altcineva să gândească pentru noi.

Ne merităm soarta dragii mei!

 

 

2 gânduri despre &8222;Vine 1 Decembrie…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s