Noua formă de guvernare aleasă de către Păpușari

untitled

Cu toții știm că sistemul actual este putred și se agăță cu ultimele puteri să supraviețuiască. Democrația s-a transformat în dictatură. Populația are impresia că alege. Când chiar o face, nu poate să aleagă decât dintre câțiva candidați puși pe tavă de către elite. Odată ajunși pe posturile lor, aceștia au puteri nemăsurate, nerespectand în mare parte promisiunile făcute în campanie. Păpușarii pregătesc terenul pentru o altă formă de guvernare. Una accesibilă populației, o formă de organizare care să lase impresia că oamenii pot în sfârșit alege în beneficiul lor.

În acest peisaj a apărut o alternativă care promite că poate scoate România (umanitatea) din impas – meritocrația. Într-o societate de tip meritocratic, teoretic, nominalizările pentru funcțiile în stat sunt făcute bazându-se pe abilitățile și talentul candidatului și nu a averii sau a familiei din care provine.

Acest cuvânt – meritocrație – mai este folosit și pentru a descrie un tip de societate în care bogăția și poziția socială sunt obținute prin competiție. Nu știu de ce, dar mi se pare destul de asemănător cu sistemul capitalist.

În realitate, știm că doar anumite persoane cu legături influente pot accede la anumite contracte, iar competiția rămâne doar la stadiul de teorie. Istoria ne-a demonstrat că atunci când doar un grup de persoane acced și primesc funcțiile înalte, se creează un cerc vicios ce este greu de penetrat. Cu timpul, aceste persoane, chiar dacă nu mai sunt la conducere, consiliază noii veniți și astfel se formează mica elită ce conduce țara. Spun „mica elită” pentru că în realitate ordinele vin de la Păpușari.

Preluare: conspiratiisimistere.wordpress.com

Cine să cureţe sistemul şi cum să accepte puterile străine curăţarea sistemului, când corupţia sistemului a fost creată chiar de puterile străine??? Sunt copii de grădiniţă la ora de poveşti?!

Puterile străine care au ocupat România şi care au organizat protestele de la începutul lunii şi incidentul de la clubul Colectiv. Iohannis este doar un om de paie aşezat în scaunul de preşedinte.

Să presupunem că 2 – 3 milioane de oameni ies în stradă. După cum credeţi voi că puterile străine care au ocupat România vor lăsa nişte amatori să îşi instaureze sistemul dorit de ei, fără ca aceste puteri care conduc de facto România să nu controleze ele acest sistem???

Nici un propagandist al MERITOCRAŢIEI nu a oferit un răspuns la această întrebare!!! Toţi au început să facă spume la gură, să se isterizeze şi să mă acuze că sunt securist, dezinformator, că apăr sistemul şi că vreau să îi descurajez.

Ştiţi care este culmea ironiei în cazul MERITOCRAŢIEI?! Deşi meritocraţia are ca principiu de bază guvernarea pe bază de elite şi specialişti, este promovată de persoane cu capacităţi intelectuale foarte limitate, uneori chiar reduse mintal!

Meritocraţia este forma de guvernare a Noii Ordinii Mondiale şi actuala formă de guvernare a UE, unde o organizaţie formată numai din birocraţi (tehnocraţi) nealeşi prin vot popular şi susţinuţi din spate de Oligarhia Bancaro-Corporatistă elaborează legile şi ia hotărârile cele mai importante.

Dacă s-au fraudat alegerile pe 16 noiembrie 2014, când votul a fost clasic, vă daţi seama ce simplu şi uşor va fi cu cel electronic, în care se lucrează numai cu semnale lectrice într-o reţea de computere!

Meritocraţia e o fantezie în primul rând pentru că nu ţine cont de realităţi. Cum să schimbe populaţia actualul sistem, când România este o colonie controlată din afară cu mână de fier de SUA, UE, FMI şi alte organizaţii globaliste? Cum să schimbe populaţia sistemul când populaţia de 25 de ani nu ştie decât să iasă în stradă şi strige şi de fiecare dată e păcălită de cei de la conducere??? Cum să introducă populaţia meritocraţia, când populaţia nici nu ştie bine ce înseamnă asta şi cum se pune în aplicare? Şi când spun asta mă refer exact la cei care o promovează şi care au preluat ideile de la nişte manipulatori din umbră? Să nu îmi spuneţi acum că meritocraţia este invenţia lui Primo sau a altui cetăţean obişnuit!

Eu nu sunt împotriva meritocraţiei, dar nu am încredere în aplicabiltatea practică a acestui sistem. Şi să susţii ceva ce nu se poate aplica cu rezultate în practică este o minciună.

Nu e vorba de a ne merita sau nu soarta, e vorba de cum merg lucrurile pe lumea asta. Sunt nişte legi care guvernează fenomenele sociale şi societatea ca organism, care nu depind de noi şi de voinţa noastră.

Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s