În timpul celor 10 ani la presidentie,ce a facut Basescu bun pentru Romania ?

poza2_02593400

OBSERV MULTI FANI TRAIAN BASESCU
DOMNILOR VA ROG SA MI SPUNE-ȚI IN TIMPUL CELOR 10 ANI LA PRESIDENTIE , CE A FACUT BUN PENTRU TARA NOASTRA ROMANIA ???

A cedat suveranitatea României,a vandut tara.

Cei care încă îl mai regretă pe Băsescu, sunt exact asemeni femeilor care se îndrăgostesc de violatorul care le răpește, le ține sechestrate și le violează cu brutalitate.
După asta, în cazul în care scapă, dacă dau de un bărbat care se poartă frumos și tandru cu ele și nu le bate sau nu le brutalizează, li se pare ciudat, anormal.
Deci, după părerea mea, cei care îl regretă pe Băsescu (în afară de cei care „au mâncat” de pe urma lui) au devenit instabili psihic.
Oare ce șansă mai avem cu astfel de creiere spălate, la propriu, mai ales că sunt mulți în categoria aceasta???

Din moment ce regreți răul, este mai mult decât clar că ori ai făcut parte din gașca lor ori ești deja instabil psihic…
Și valabil pentru toți, în România stăpân trebuie să fie românul-cetățeanul-poporul, nicidecum parlamentarul, politicianul, serviciul secret, primarul, prefectul sau oricare altul, plătit de către cetățeni.

FANII LUI BĂSESCU SUNT CEI FĂRĂ CULTURĂ GENERALĂ DE 2 BANI !

De 25 de ani sute de mii de romani au fost fortati prin politici fasciste sioniste , privatizare, restructurare si disponibilizarea sa ajunga sa nu isi mai poata plati cotele de intretinere si sa fie oblligati sa cedeze de buna voi apartamentul la mafia imobiliara din asociatiile de bloc, mafie care e porezenta in toate partidele.

STOP evacuarilor fortate poentru ca cetateni romani au ajuns sa nu aiba posibilitatea sa-si plateasca cotele de intretinere si sa se interzica evacuarea lor. Singurul vionavat e CLASA POLITICA CRIMINALA si terorista subjugata lui George Soros, Israelului si Americii. Amnistia a fost aplicata jurnalistilor care aveau sute de miilioane de lei datorii la statul roman sau milioane de euro pentru televiziuni particulare PRO Tv si altele, azi Realitatea TV are o datorie de peste 20 de milioane de euro si nu plateste nimic si nu este inchisa si nu este evacuata. Amnistia nationala pentru toti cetateni care au datorii la intretinere, banci pentru ca bancile sunt vinovate si functionarii lor sunt niste infractori ordinari si tot felul de amenzi.

Stoparea RETROCEDARILOR, intrucat sunt acte criminale si teroriste politice pentru a vinde Romania. Statul roman a platit despagubiri in aur pana in anul 1956, pentru toate retrocedarile solicitate dupa 1989.

In timpul asta, capitalul strain a pus stapanire pe economia, pe bancile si pe magazinele din Romania. A pus stapanire, intr-o masura, si pe politica din Romania. Lupta anti-coruptie si lupta impotriva evaziunii fiscale au devenit pilonii activitatilor parlamentare si mediatice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s