Alegerile prezidentiale SUA: „George Soros si „Democracy Alliance” o retea de donatori liberali de la Hollywood si de pe Wall Street o sustin pe Hillary Clinton

hillary-georgesoros-020302

Miliardarul George Soros si grupul sau de progresisti „Democracy Alliance” are o influenta majora in alegerea presedintelui Statelor Unite ale Americii. Pentru alegerile prezidentiale din 2016, Soros si „Democracy Alliance” o sustin pe democrata Hillary Clinton.

„Un alt grup de familii, care-l include pe George Soros, investitorul in fonduri speculative – „hedge funds” – si pe fiul acestuia Jonathan, are legaturi stranse cu „Alianta Democratiei” – „Democracy Alliance”, o retea de donatori liberali care i-au presat pe Democrati sa se miste mult mai agresiv in ceea ce priveste „legislatia impotriva schimbarile climatice” si in ceea ce priveste „legislatia pentru taxarea progresiva”.

„Acesti donatori, multi dintre ei de la Hollywood sau de pe Wall Street, au pus milioane de dolari in spatele lui Hillary Rodham Clinton”.

Campaign For America's Future Holds Take Back America Conference

WASHINGTON:  George Soros – Hillary Clinton

Multi dintre cei mai mari donatori ai Super PAC-ului lui Clinton au legături cu Alianța Democrației, un club care s-a străduit să construiască o „infrastructură progresivă” cu grupuri de reflecție – „think tanks” – de stânga , cu grupuri de activisti și cu organizații la nivel local.

Acest grup de donatori, il include pe George Soros, un membru fondator al Alianței; un investitor in fondurile speculative, coleg cu S. Donald Sussman; și Stephen M. Silberstein, un programator din San Francisco, zonă care a făcut avere.

Clinton este, de asemenea, susținută de Amy Goldman Fowler, o filantroapa și moștenitoarea unei vaste averi imobiliare in New York, si de Patricia A. Stryker, un membru al unui grup influent de donatori progresivi din Colorado cunoscuti sub numele de „Banda celor patru.”

Ce urmareste „Democratic Alliance” ?

AmericanBridgeDA

Soros şi-a anunţat intenţia de a dona 25.000 de dolari unui grup de strângere de fonduri pentru Hillary Clinton. Omul de afaceri George Soros susţine o campanie de strângere de fonduri pnetru o eventuală candidatură a fostului secretar american de stat, Hillary Clinton, la preşedinţia SUA.

George Soros, un donator generos al democraţilor americani, susţine eforturile de convingere a fostului secretar american de stat, Hillary Clinton, să candideze la preşedinţia SUA.

Soros şi-a anunţat intenţia de a dona 25.000 de dolari unui grup de strângere de fonduri pentru Hillary Clinton, a anunţat un purtător de cuvânt al omului de afaceri.

Soţia fostului preşedinte, Bill Clinton, este văzută drept principala favorită la obţinerea nominalizării partidului Democrat în cazul în care se hotărăşte să candideze.

Sursa: Cotidianul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s