Miliardarul sionist George Soros instaureaza starea de necesitate de razboi

12289748_725792540885887_7228020466593211293_n

Atentatele si razboaiele aduc bani fara numar lui Soros si elitei mondiale. Bani care provin din vanzari de arme, cei mai mari producatori de arme sunt America, Marea Britanie, Franta si altele. Atentatele le aduc miliarde, scad valoarea actiunilor la bursa si le pot cumpara rapid si ieftin si apoi cresc actiunile pe simple vorbe impuse de Soros si elita sa, asa cum creste valoarea VALUTEI. Accidentele aviatice nu sunt intamplatoare, sunt atentate criminale, MARCA SOROS. Scad actiunile la bursa atunci cand au loc accidente aviatice poentru firma aviatica TINTA, elita si Soros cumpara actiunile firmei si devine a lor. Atentatele si revoltele de strada provocate in Sira, Libia,Romania si altele, au sprijinul CIA si MOSSAD si altele, urmate de interventia agentilor CIA si MOSSAD care impusca oameni nevinovati de pe cladiri inalte cu arme cu luneta, vezi : Gaddafi, Assad si alti, insotite de JOS DICTATURA! sau Moarte Dictatorului! Actiuni teroriste criminale internationale bine instrumentate de mass media fascista sionista.

Soros si elita sa isi numesc apoi marionete in locul lui Gaddafi sau Assad si vand si distrug tara respectiva, asa cum e cazul Romaniei. Romania e cea mai vulnerabila tara de pe Terra. Nu credeti priviti, Romania nu mai are industrie si economie.

Spun lucrurile acestea de mult timp si scriu exact ce se va intampla si nimeni nu doreste sa vada si sa inteleaga realitatea de pe Terra. Soros si elita internationala ataca planeta si ucid milioane de fiinte umana si nu platesc pentru faptele lor.

Povestea e foarte grava pentru intreaga planeta, dar si pentru americani care platesc prin taxe si impozite pentru toate razboaile si invaziile militare americane. Eu le transmit un MESAJ SIMPLU SI CLAR AMERICANILOR: VOI SUNTETI TERORISTII PLANETI! VOI SUSTINETI PRIN TAXE SI IMPOZITE ATENTATELE SI CRIMELE SI RAZBOAIELE SI INVAZIILE MILITARE COMISE DE SOROS SI ELITA MONDIALA!

Uilonam Nitnelav

Legea Martiala instaurata in Europa: operatiuni „Steag Fals”, legi Big Brother si Statul Politienesc care vor lua libertatile oamenilor

Legea Martiala instaurata in Europa: operatiuni „Steag Fals”, legi Big Brother si Statul Politienesc care vor lua libertatile oamenilor.

Europa-Legea-Martiala

Sub pretextul unor asa-zise „alerte teroriste”, autoritatile din Belgia au ridicat la maxim nivelul de securitate, ceea ce inseamna ca, toti cetatenii sunt tratati ca posibili „teroristi”, masinile sunt perchezitionate, metroul oprit, iar oamenii sunt „rugati” sa nu iasa din case si… sa nu raspandeasca zvonuri false, utilizand doar comunicari oficiale.

Atentatele de la Paris au fost mecanismul hegelian (Problema <-> Reactie <-> Solutie) pe care globalistii, adevaratii autori ai atentatelor sub „Steag Fals”, le vor utiliza pentru a lua libertatile oamenilor si pentru a consolida Statul Politienesc. Aceeasi stare de alerta este si in Franta, Anglia, Germania si chiar in Romania, doar ca la granite.

In baza unei astfel de alerte teroriste, fie ea falsa sau reala, ei, cei care le declanseaza, pot face absolut orice in numele „Sigurantei Nationale”. Chiar asa, ei considera ca am uitat de legea Patriot Act semnata in octombrie 2001 de catre George W. Bush dupa operatiunea „11 septembrie 2001” ? Desigur, legea Patriot Act a fost declarata neconstitutionala in 2007.

Politia din Franta a primit superputeri, inclusiv capacitatea de a aresta oamenii la domiciliu, fara proces, doar pe baza „suspiciunii de terorism”, putand sa perchezitioneze casele cetatenilor fara mandat de la judecator. Parlamentul Frantei, sub pretextul „alertei teroriste”, si-a extins starea de urgenta din tara, timp de trei luni.

Starea de urgenta a fost declarata sambata, imediat dupa operatiunea „Steag Fals”. Guvernul condus de Emmanuel Valls a afirmat ca, „acesta este raspunsul rapid pe care il da o democratie, atunci cand se confrunta cu un act de barbarie”. Cu alte cuvinte asa inteleg globalistii „democratia” si ne-au aratat asta de-a lungul deceniilor.

Premierul Frantei, Emmanuel Valls, sustine ca, „aceste masuri sunt instrumente moderne si eficiente de combatere a amenintarii teroriste”.

Ce este Legea Martiala ?

Legea marțială este un sistem legal care este folosit (de obicei după un anunț oficial) atunci când o autoritate militară preia controlul în locul administrației civile obișnuite.

De obicei legea marțială suprimă unele dintre drepturile individuale ale cetățenilor, limitează durata unui proces, și prevede pedepse mai dure decât în mod obișnuit. În multe țări unele infracțiuni se pedepsesc cu moartea, chiar dacă legea obișnuită nu conține pedeapsa capitală.

La început legea marțială era impusă în timpul războaielor sau în teritoriile ocupate, pentru a permite guvernului să controleze mai ușor populația. Astăzi este folosită de guvernele autoritare, așa cum s-a întâmplat de exemplu după lovitura de stat din Tailanda (2006), atunci când apare amenințarea unor proteste antiguvernamentale (China 1989), și așa mai departe. Legea marțială poate fi declarată și în cazul unor dezastre naturale, deși unele țări folosesc o construcție legală separată, starea de urgență.

În multe țări legea marțială prevede anumite reguli specifice, cum ar fi interzicerea circulației după anumite ore (seara). De cele mai multe ori, puterea judecătorească este exercitată de tribunale militare, numite curți marțiale. De asemenea, autoritățile pot să dispună lipsirea de libertate a anumitor indivizi fără a fi nevoie de o condamnare judecătorească.

Operatiunile „Steag Fals”: atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile oamenilor

Iluminatii au nevoie de a instaura cat mai rapid Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial, iar pentru aceasta, intai de toate, oamenii trebuie convinsi, prin metode specifice Serviciilor Secrete, sa renunte la libertatile civile, acceptand totodata legi antiteroriste, legi Big Brother, carduri biometrice si chiar microcipuri implantate sub piele.

Cu ce ne afecteaza ? Simplu: ei vor sa ne faca, sa credem in existenta unui astfel de „dusman”, care totusi este invizibil, dar dusman pe care nu-l vei invinge niciodata. In schimb, noi, trebuie sa ne cedam libertatile noastre civile, pentru „a fi in siguranta”.

Terorismul – creatia SUA-UE pentru a putea lua libertatile civile ale oamenilor

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară.

Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare.

In anii ’50, SUA au pus la cale Operatiunea Northwood’s, in baza careia trebuiau comise o serie de atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, pentru a se da vina pe Fidel Castro, urmand ca apoi Cuba sa fie invadata. Documentele Operatiunii Northwood’s au fost declasificate, din greseala, in 1997, in timpul anchetei cu privire la scandalul Watergate.

Spre sfarsitul anilor ’70, pe teritoriul Italiei, NATO a desfasurat Operatiunea clandestina Gladio, in baza careia s-au pus la cale o serie de atentate teroriste, care spre deosebire de cele din Operatiunea Northwood’s au fost duse la indeplinire, iar dupa acestea au fost invinovatiti socialistii italieni.

Existența structurii Gladio a fost dezvăluită abia la începutul anilor 1990 de către fostul premier italian Giulio Andreotti care a confirmat că „armata italiană din spatele frontului numită Gladio” a existat începând cu 1958 cu aprobarea guvernului italian.

In 1998, SUA au doborat in avion civil, iranian, omorand astfel 290 de civili, iar Presedintele SUA, George H.W. Bush a declarat la 2 august 1988 ca, nu-si va cere scuze niciodata pentru cele intamplate. Ei bine, iata cata ura din partea lor, a teroristilor „democrati”!

La data de 22 septembrie 2005, doi soldati britanici din elita SAS au fost prinsi de politia irakinia in timp ce faceau ture cu masina impuscand civili, acestia fiind deghizati in vesminte specifice arabilor.

In urma perchizitiei efectuate, autoritatile au gasit asupra lor o cantitate uriasa de explozibil utilizata la fabricarea celebrelor „masini-capcana”. Acestia au fost retinuti fiind arestati la o inchisoare din Basra.

Imediat, autoritatile britanice stiind ca in urma unui astfel de „incident” se poate declansa un scandal international monstru, au solicitat eliberarea lor de urgenta, dar autoritatile irakiene au refuzat.

Asadar, militarii britanici au intrat la propriu cu tancuri in inchisoare eliberandu-si teroristii. V-au spus cei din estabilishment-ul mass-media si cei din Think Tank-ul SUA-UE aceste intamplari ? Evident ca nu !

După dzr.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s