Majoritatea oamenilor mecanismul electoral

12249709_723791194419355_2562059953745174518_n

Majoritatea oamenilor de bună credință din această țară (chiar și băsisto-ciolaniștii și pro-occidentalii pensionari care aplaudă conflictul creat între „asistații bugetari” și tinerii „frumoși și liberi”) nu știu care este MECANISMUL ELECTORAL.
Merg frumos și disciplinat la vot, convinși că fac ceva important pentru țară și apoi stau cu ochii pe TV-uri să vadă dacă au tras lozul câștigător sau nu.
CATEGORIC ROMÂNIA este într-unul din cele mai grele momente ale istoriei sale: peste 7 milioane de oameni refugiați economic fără să se tragă un glonț raportați la populația totală de 21 de milioane cât eram prin 2000 este un HOLOCAUST.
Celor rămași acasă li s-au creat niște condiții de genocid: veniturile (asta dacă au fiindcă 50% din populație nu AU VENITURI STABILE) nu sunt suficiente pentru supraviețuire.
În aceste condiții totuși poporul român supraviețuiește semn că DUMNEZEU nu îngăduie exterminarea în masă a românilor!
Revenind la discuțiile legate de procedura electorală nu am văzut în cei 12 ani vreun reportaj din secțiile de votare DUPĂ închiderea perioadei legale de vot.
Din simplul motiv că pe durata scrutinului (exprimării prin vot) președintele secției de votare are o autoritate absolută și este INTERZISĂ PREZENȚA altor persoane decât cele acreditate să facă parte din comisia de votare.
Ca om care din 2000 și până în 2012 (când am fugit din calea INVADATORULUI SIONIST și mi-e rușine pentru asta) am participat la tot ce înseamnă proces electoral dați-mi voie să explic pe scurt ce se întâmplă după votare!
Se desigilează urnele și președintele secției de votare începe să scoată vot cu vot și să-l arate tuturor membrilor comisiei. Uneori există suspiciuni și orice membru din comisia de votare poate verifica dacă votul este valid sau nu. Bineînțeles că în comisie, fiind membri delegați ai partidelor adverse se pot verifica reciproc buletinele de vot. Am întâlnit cazuri când voturile nule erau băgate între voturile corect exprimate sau membrii unor comisii de votare având asupra lor o ștampilă de vot anulau voturile „inamicului” prin aplicarea unei a doua ștampilă lângă cea existentă.
După verificarea fiecărui vot și împărțirea pe partide se trece la numerotarea acestora și la întocmirea procesului verbal în care sunt trecute numărul exact de buletine de vot primite, voturi exprimate, nule, anulate, și ale fiecărui candidat sau partid.
Apoi se sigilează absolut totul și se fac copii ale procesului verbal care sunt contrasemnate de toți membrii comisiei de votare.
Așadar posibilitatea de FRAUDĂ în interiorul secției de votare este aproape NULĂ. Care băsist ar accepta să își riște pielea intrând la închisoare favorizând vreun candidat al PSD? Sau viceversa?
Apoi, sub pază militarizată, sacii cu voturile și ștampilele merg la MUNICIPIU de județ sau Tribunalul Teritorial unde este organizat BEJ (biroul electoral județean).
Cum știu partidele rezultatele parțiale înaintea BECULUI?
Simplu: după numărătoarea voturilor transmit la sediul județean al partidului prin telefon cifrele importante: număr de voturi exprimate, număr de voturi al partidelor proprii și ai celorlalți.
Județul PRAHOVA are de exemplu 108 comune și 7 orașe. Cât durează centralizarea rezultatelor primite prin telefon într-un fișier EXCEL cu 115 câmpuri care face automat suma și procentele obținute? Câteva zeci de minute dacă numărătoarea se realizează rapid.
Apoi de la BIROUL ELECTORAL JUDEȚEAN rezultatele oficiale sunt transmise la BIROUL ELECTORAL CENTRAL din București prin intermediul unei conexiuni de internet verificate de STS. Cât durează să se centralizeze voturile din 41 de județe? Câteva zeci de minute din momentul primirii rezultatelor județene!
Per ansamblu FRAUDELE nu se pot face la secțiile de votare sau în preajma acestora! Bineînțeles că întotdeauna vor fi mici incidente de genul X a încercat să voteze pentru Y în special la alegerile locale unde tensiunea și mizele sunt mai importante. Însă 0.0001% din total voturi exprimate nu pot influența rezultatului „MINUNEA” din 16 Noiembrie 2014 prin care tinerii „frumoși și liberi” și-au luat țara înapoi s-a realizat simplu prin FRAUDAREA REZULTATULUI SCRUTINULUI de la BEC!
Era imposibil în condițiile în care Ponta avea peste 2 milioane de voturi în fața lui Johannes să piardă acele alegeri. Thinkagain.ro i-a prezis manevra din 2 NOIEMBRIE când la PSD se bea șampanie.

Atât timp cât serviciile românești de informații sunt conduse și pline cu agenți de influență străini (Unguent a fost surprins în flagrant în timp ce preda documente prezidentiale strict secrete către un ofițer MOSSAD) încrederea că SISTEMUL DE VOT este CORECT este NULĂ.
De aceea nu mai are sens să votăm! Sau să ne supărăm pe cei care votează cu X sau Y! Indiferent ce doresc deținuții unui lagăr, directorul închisorii face ce vrea!

Pe 12 decembrie 2012 după alegerile parlamentare USL a obținut peste 65% din sufragii,și peste 70% din mandatele de parlamentar,adică o majoritate CLARĂ. Ce trebuia PONTA să facă atunci: în calitate de parlamentar, lider al USL și președintele PSD trebuia să ia act de faptul că Curtea Constituțională a făcut un abuz în formă calificată emițând o decizie prin care un președinte suspendat de popor era repus în drepturi.

CCR nu are aceste atribuții de a spune dacă un președinte își ia locul sau nu,liderii USL trebuiau să iasă în fața poporului și să explice că se află într-o situație CRITICĂ: instituția SUPREMĂ a ROMÂNIEI PARLAMENTUL este în conflict deschis cu PREȘEDENȚIA și cu SISTEMUL MAFIOT al lui BĂSESCU,se promulga în PARLAMENT o decizie care să țină cont de votul celor 7.4 milioane de cetățeni și se suspenda atât președintele cât și șefii de servicii secrete împreună cu adjuncții lor erau arestați în numele poporului român,se făcea un COMITET NAȚIONAL de GESTIONARE A CRIZEI cu doleanțele poporului,se anulau ca fiind ILEGITIME, IMORALE și ILEGALE orice contract de credit cu FMI sau cu băncile comerciale,se naționaliza BNR și se explica poporului că fără această măsură nu are SUVERANITATE,se făceau alianțe economice cu CHINA, RUSIA , JAPONIA și se termina cu NATO și UE. Arestarea lui ȘOVA va duce sigur la încarcerarea și cretinului de PONTA lucru care pe mine mă umple de bucurie,PONTA a salvat si PDL, si pe Băsescu și întreaga INVAZIE SIONISTO-SOROISTĂ și-a bătut joc de poporul român care în 2012 s-a trezit în ciuda tuturor manevrelor executate împotriva sa de aceea când PONTA va fi arestat bucuria mea va fi mai mare decât când tinerii frumoși și liberi vor plânge la decesul celui mai schizofrenic și bețiv dictator din istoria României.

Degeaba votați cu cine doriți! Voturile se numără CORECT în secțiile de votare și rezultatele se centralizează la nivel național la BEC București. Procedura este sigură și transparentă la nivelul dumneavoastră al alegătorilor! Problema este că acolo la BUCUREȘTI un grup ales pe sprânceană controlat de STS, care este o filială în România a CIA, oferă public rezultatul dorit! În 2000 VADIM a fost ales președintele României iar majoritatea de voturi însă acest SISTEM l-a dat câștigător pe ILIESCU! În 2004 câștigătorul REAL a fost ADRIAN NĂSTASE, în 2009 a fost GEOANĂ și în 2014 a fost PONTA! La anul merg la vot și voi face o căsuță suplimentară pe care scriu VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN și aplic ștampila VOTAT! Indiferent ce votăm numai CIA desemnează „câștigătorii”!


PS. Softul de centralizare al voturilor poate fi modificat de orice absolvent de liceu secția Informatică în 3 minute! În câmpurile unde se introduc datele se bagă rezultatele de pe procesele verbale însă în câmpurile care furnizează SUMA acelor câmpuri vor fi afișate alte valori! De asta se dorește VOTUL ELECTRONIC fiindcă nu se pot renumera voturile și demonstra frauda în caz de suspiciune! VOTURILE fizice pot fi numărate în fața camerelor de luat vederi și suma lor la fel!

În decembrie 2012, poporul român sătul de dictatura USA-UE (ambele structuri fasciste si imperialiste) și exasperat de anularea prin fraudă a rezultatului referendumului privind suspendarea unui dictator bețiv și schizofrenic, a legitimat prin 60-65% din mandatele din PARLAMENT o coaliție de forțe politice DEMOCRATIC ALESE pe nume USL.
SOROȘ, un șarpe mizerabil și infect care cândva o să-l prăjească DUMNEZEU la foc înfipt într-o suliță, l-a cumpărat pe Crin Antonescu și l-a silit să-i predea PNL-ul și l-a distrus pe Victor Ponta, profitând de prostia și de lipsa acestuia de experiență.


Nu fiți supărați pe SOROȘ! El doar profită de slăbiciunile oamenilor în care noi facem greșeala să ne punem speranțele!


VICTOR PONTA este complicele și trădătorul poporului român fiindcă în august 2015 trebuia să scoată tot bazinul electoral al USL după ce CURTEA CONSTITUȚIONALĂ a anulat rezultatul unui referendum perfect valid.


Dacă analizați în acești 3 ani faptele lui PONTA veți vedea un fel de TSIPRAS de mâna a 7 a conceput special pentru a manipula și a orbi poporul.
Acești mizerabili de colonizatori care au pus piciorul pe gâtul fiecăruia dintre dumneavoastră le este frică de un singur lucru: de o REVOLUȚIE cum a fost cea din 2012 ianuarie precum și momentul 29 iulie 2012!


Adevărata REVOLUȚIE care se va întâmpla în mod sigur în ROMÂNIA va fi cea de ELIBERARE NAȚIONALĂ!


Această REVOLUȚIE nu va avea liderii! Din simplul motiv că liderii sau vectorii de opinie pot fi lesne cumpărați, corupți, șantajați, asasinați, înlăturați!


ADEVĂRATA REVOLUȚIE CARE VA DUCE LA SCHIMBAREA ACESTUI SISTEM TOTALITAR REPRESIV autodenumit democrație va mobiliza oamenii pentru o singură idee: SUVERANITATE!


România nu are în acest moment SUVERANITATE!


Cei 20 de mii de maidanezi soroiști cu circul lor din ultimele 2 săptămâni precum și serviciile de informații SRI și SIE care acționează împotriva intereselor poporului român nu vor fi capabile decât să ofere o nouă gură de oxigen HIDREI ce sufocă pe români acum!


Așadar eu sunt de părere să promovăm (toți cei care au sesizat clar de la început măgăria și operațiunea de steag fals) aceste idei ce dau dureri de pancreas și ulcer SOROIȘTILOR: Recâștigarea Suveranității NAȚIONALE și NAȚIONALIZAREA BNR!

Ca să începeți să înțelegeți de ce și cum a ajuns în halul acesta de distrugere ROMÂNIA trebuie să vedeți niște fotografii alb negru:

SILVIU BRUCAN alias SAUL BRUCKNER a fost agent al CABALEI SATANISTE venit cu tancurile sovietice și parte din grupul de conspiratori ai ANEI PAUKER zgorniți de STALIN din RUSIA! După cum vedeți în legitimație a fost un „comunist” dedicat! Și s-a folosit de toate instrumentele regimului comunist să ajungă inclusiv la NAȚIUNILE UNITE!

Puteți vedea relația extrem de apropiată cu GEORGE SOROȘ (Gyorgy Schwartz) precum și colaboratorii din 1990 ai Grupului pentru DIALOG Social azi mari anti comuniști: Băsescu-Braunovici și LIICHEANU!

Discipolul numărul unu al lui BRUCKNER a fost Lucian Mânduță pe care îl veți putea vedea dezinformând constant poporul cu minciunile globaliste!


BRUCKNER a fost unul dintre călăii poporului român și un dușman neîmpăcat al NEAMULUI ROMÂNESC!

Întrebare: cum a fost posibil ca Securitatea lui CEAUȘESCU să nu recomande lichidarea acestui oxiur penibil, întrucât în timp ce era în arest la domiciliu conspira cu ILIESCU și Gelu Voican Vociulescu să-l lichideze pe CEAUȘESCU?

Concluzia logică era că SECURITATEA era infectată cu agenți CIA și MOSSAD și și-au protejat la momentul respectiv omul!

Informații preluate de la Luci Lucescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s