Controlul total asupra omenirii și al resurselor planetei este deținut de o organizație elitistă care ne va duce spre sclavia definitivă

planeta-este-controlata-din-umbra_501227

Conform humansarefree.com, omenirea este condusă în secret de un grup de oameni numiți „elită”, forțe oculte care își doresc stabilirea Noii Ordini Mondiale și care dețin controlul total asupra omenirii și al resurselor planetei Pământ.

Forțele oculte care își doresc stabilirea Noii Ordini Mondiale sunt de fapt o organizație extrem de elitistă cunoscută sub numele de Consiliul celor 13 familii, format după cum îi sugerează și numele, din top 13 cele mai influente familii de pe planeta noastră, un consiliu în care nimeni de pe Pământ nu poate aplica pentru calitatea de membru. Cu toate că aceste familii reprezintă mai puțin de 1% din populația planetei Pământ, ei consideră că au dreptul de a conduce restul de 99% din populație deoarece sunt descendenții direcți ai regilor antici, se consideră la rândul lor regi și își permit să organizeze toate evenimentele majore ale lumii și să ne ducă încet, dar sigur spre sclavia completă și definitivă. Familiile care fac parte din acest consiliu sunt: Rothschild, Bruce, Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair, Warburg și Windsor.

Dintre toate familiile din consiliu, dinastia Rothschild este fără îndoială cea mai puternică familie de pe Pământ cu o avere estimată în jurul sumei de 500 de trilioane de dolari, o familie ce își exercită puterea în imperiul bancar mondial pe care îl deține aproape în totalitate.

Stabilirea Noii Ordini Mondiale și înrobirea populației se realizează cu ajutorul unor instituții aflate în state independente care au propriile lor legi și nu pot fi urmărite de nicio instanță de judecată de pe Pământ. Finanțele sunt controlate de familia Rothschild din City of London, o entitate administrativă independentă ce nu aparține de Marea Britanie, dar și prin banca privată a SUA, US Federal Reserve. Pe de altă parte, îndoctrinarea și inducerea fricii sunt realizate cu ajutorul bisericii din Vatican care nu face parte din Italia, iar depopularea și controlul minții se fac din Washington DC care nu face parte din SUA.

Libertățile oamenilor sunt luate treptat și omenirea este foarte aproape de sclavia absolută. Educația slabă și îndoctrinarea constantă, teama generată de religie, frica de a fi pedepsit de sistem sau înrobirea invizibilă a sistemului monetar, toate acestea sunt arme de sclavie care combinate au avut un impact enorm asupra societății noastre și asupra modului în care gândim.

Sistemul financiar a înrobit încet, încet populația. Oamenii lucrează cel puțin 8 ore pe zi cu singura motivație de a lua salariul și acela de cele mai multe ori foarte mic și totul e conceput cu atenție de marile puteri pentru că un om care are grija zilei de mâine nu va avea niciodată timp pentru autoeducare, introspecție și trezire spirituală. „Elita” nu are nevoie de oameni educați, cu gândire critică și obiective spirituale, ci de oameni ascultători, destul de inteligenți pentru a lucra bine și a ține în funcțiune sistemul, dar suficient de proști pentru a nu pune întrebări.

Liderii noștri au fost corupți cu bani, iar misiunea colectivă a omenirii pe Pământ a fost și ea deturnată de bani. Rămâne de văzut dacă în viitor omenirea va reuși să scape de controlul „elitelor” sau dacă dimpotrivă se va instaura Noua Ordine Mondială pe care acestea și-o doresc.

blastingnews.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s