„Ne-am luat tara inapoi” o bascalie si manipulare ordinara!

heinkel_he_100d_1_greif_by_comradeloganov-d4w73co

Victoria lui Klaus Iohannis a fost asociată cu un mesaj transmis atât în stradă, dar mai ales în mediul virtual: „Ne-am luat ţara înapoi”.

Sincer să fiu, o prostie şi o gogomănie mai mare ca asta rar mi-a fost dat să aud. Oricum, peste ani şi ani, acest slogan va intra în dezbatere la lecţiile de manipulare dintre cele mai bine orchestrate şi gândite.

Cum naiba se poate afirma că şi-ai luat ţara înapoi?

Care ţară am luat înapoi? Aia în care principalele resurse au fost oferite aproape gratis străinilor şi noi am rămas doar cu noroaiele şi necazurile?

România nu mai are Romgaz, nu mai are Electrica, nu mai are Petrom, aoleu, şi nu vreau să continui pentru că mă ia cu deprimarea. În schimb, are OMV, are E.ON Gaz, E.ON Energie, Enel şi multe alte companii în toate domeniile importante. Companii care fără nici o excepţie mulg această ţară şi trimit banii la ele acasă.

Da, asta este ţara pe care credem că am luat-o înapoi. Pentru că, în realitate, nu am luat nimic, totul este deja vândut. Şi totul în mai puţin de un sfert de secol.

Oamenii „liberi” nu au lideri (slogan ordinar si manipulator), am atras atentia in repetate randuri de activistii lui Soros, civicii lui peste prajit (masteranzi pregatiti in strainatate) si puscariasi apretati si calcati in cardasie jidaneasca cu serviciile romanesti care apara jaful facut in Romania.

Sunt „indivizi” care participa la acţiuni şi scenarii fără să ştie în ce se bagă, cei care participa şi ştiu aceste aspecte sunt doar nişte ticăloşi care o fac pentru bani şi din convingeri pur personale. Nu ştiu unde pot fi încadraţi aceşti „indivizi” care au tot suportul logistic şi financiar pentru a fi promovaţi în mediul online şi mass media românească!

Centrului de Resurse pentru Practica Publica (CeRe) si Fundatia Strawberrynet sunt doua organizatii care se implica in revolutiile de pe strazi. Ele sunt sustinute mai mult sau mai putin din umbra de miliardarul in dolari Soros.

George Soros sustine in mod direct Fundatia Soros Romania care s-a numit anterior Fundatia pentru o Societate Deschisa. Partenera acestei societati este Centrul de Resurse pentru participare publica. „Fundatia a fost constituita in anul 1990, sub numele Asociatia Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa, odata cu implicarea omului de afaceri si filantropului George Soros in sustinerea valorilor si idealurilor societatii deschise in Europa Centrala si de Est”, se arata pe pagina oficiala a Fundatiei Soros.

CeRe – Centrul de Resurse pentru Participare Publica este partener al Asociatiei Miscarea Civica Militia Spirituala in cadrul proiectului CRIM (CReativitate/IMaginatie), alaturi de ARDOR – Asociatia Romana de Dezbateri si Oratorie, Asociatia One World Romania si Grupul Informal pentru Patrimoniu si Actiune Civica.

George Soros este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Societatea civila care sprijina protestele din Romania este finantata de asemenea de George Soros, care ar putea avea interese ascunse in viitorul Romaniei. Soros este cunoscut pentru afacerile pe care au inflorit peste noapte si cele mai mari tunuri din lume.

Printre colaboratorii Centrului de Resurse pentru Participare Publica se numara Agentia pentru Strategii Guvernamentale, aflata in subordinea Guvernului, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ambasada Frantei, Black Sea Trust for Regional Cooperation, Camera Deputatilor, Comisia Europeana, International Republican Institute, Mecanismul Financiar al SEE, National Democratic Institute, Open Society Institute, The Balkan Trust for Democracy, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, Uniunea Europeana prin Programul Phare 2005, Uniunea Europeana prin Programul Phare 2006 si World Learning.

De cand l-am auzit pe Ciolos ca vorbeste despre o reforma a statului care este necesara, m-am gandit la austeritate. Acum se pare ca e oficial, se instituie austeritatea, mai multi angajat la stat isi vor pierde slujbele. Guvernarea Boc s-a intors, pe cand taierile de salarii si pensii? Si cand te gandesti ca astia nu ajungeau la putere daca nu ar fi fost manifestatiile tinerilor maniosi si aparent liberi.

Tineri “studenți” și activiști ai ONG-urilor lui Soros, organizați și cu mare atenție conduși din umbră, au confiscat protestele cerând o nouă generație de politicieni. Politicieni noi, tineri… O noua generație de politicieni de succes. O nouă generație de lupi flămânzi ce vor jura că “ei nu o să fure”, că nu vor semăna cu generația lui Ponta, Sova,Iliescu etc. Incă o păcăleală și încă 15 ani furați din viața românilor.

Oamenii fundațiilor lui George Soros se luptă pe toate televiziunile vândute serviciilor secrete să ne convingă de faptul că nu se poate fără politicieni, că avem o clasă politică bolnavă, dar care trebuie reformată. Pe toate canalele de televiziune, aceiași lefegii ai păpușarilor, autointitulați jurnaliști și care până mai ieri se întreceau în a cânta osanale politicienilor aflați la putere, se dau de ceasul morții să ne convingă de necesitatea păstrării sistemului, de indispensabilitatea partidelor și a politicienilor.

Poporul român nu trebuie sub nicio formă să se poate elibera din sclavia corporațiilor Noii Ordini Mondiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s