Naţionalismul ultima linie de apărare a libertăţii

12096257_472899902891041_7470232672080173649_n

Cred că devine evident pentru din ce în ce mai mulţi că criza terorismului religios este una creată şi întreţinută artificial până la punctul în care democraţia reprezentativă care aparent încă mai funcţionează o să fie înlocuită oficial de sclavagismul economic care se manifestă deja, de la ţări şi până la indivizi. Aici cred că trebuie date câteva argumente. Globalizării îi put ţările care nu au datorii. Şi România a fost una dintre ele! Nu mai este. În numele libertăţii şi democraţiei am doborât regimul Ceauşescu tocmai la timp pentru ca lipsurile la care am fost supuşi de către regimul Ceauşescu să se transforme în avantaje pentru România şi poporul român. Astfel am ajuns ca ţară să avem datorii care sunt folosite pentru a controla toate guvernele de după 89, deci, şi politica statului român, care şi-a predat toate resursele Noii Ordini Mondiale (New World Order), şi a ne controla şi pe noi.

Nu mai avem un semn marcat cu fierul roşu pentru ca să se ştie că suntem sclavi şi care este stăpânul nostru sau o zgardă în jurul gâtului, ci avem cărţi de credit, card de sănătate, paşapoarte şi cărţi de identitate telemetrice. Pentru o bună organizare şi ordine, şi pentru ca să se reducă evaziunea fiscală şi furăciunile împotriva statului şi a persoanelor fizice se propune scoaterea din uz a monedei, şi adoptarea doar a cardurilor şi tranzacţiilor electronice,aţi ghicit,prin bănci.

Prin lege se cere instalarea camerelor de luat vederi la toate instituţiile publice, în Marea Britanie existând pe multe din străzi, doar pentru ca cetăţeanul să fie păzit mai bine de infractori. Sunt state care deja începând cu 1 ianuarie 2016 vor cipa toţi noi născuţii (dacă este adevărată informaţia citită pe net). Unde este libertatea actuală şi cea viitoare?

La noi în ţară s-au dat legi care au dat puteri sporite instituţiilor de forţă şi prin care acestea pot intra în viaţa noastră personală, şi pentru a ne controla opiniile şi crezurile. După ce “democraţiile” o să rezolve diversiunea teroristă pentru a ţine oile liniştite în ţarc, uniformizarea controlului la nivel mondial o să continue în numele menţinerii libertăţii şi democraţiei. Cine stă în calea acestei uniformizări şi controlului ? Naţionalismul şi Patriotismul. GLOBALIZAREA şi NWO (Noua Ordine Mondială) nu au nevoie de naţiuni şi popoare, ci de indivizi supuşi care trebuie să-şi cumpere pâinea prin intermediul cipului de la încheietura mâinii cu ajutorul căruia să fie eliminaţi dacă devin incomozi.

Nu cred că o să treacă foarte mult timp până când teroriştii de azi o să lupte cot la cot cu cei pe care îi terorizează pentru a-şi apăra libertatea, aşa cum o percepe fiecare. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat la noi în ţară ! Ce au cerut manipulaţii care au ieşit în stradă în urma unei alte făcături (incendiul din Club Colectiv) şi ce au obţinut ? Unde mai suntem noi acum, dar mai important unde o să fim atunci când în schimbul promisiunii a unei vieţi încărcate de beneficii şi bunăstare o să fim forţaţi să ne predăm banului, al cărui instrument de manipulare este frica?

Câţi o să preferăm să fim maşini de produs bani, şi câţi vom alege să luptăm pentru a elimina adevăratul terorist care este Sistemul Bancar Mondial, caracatiţa care ne-a transformat pe toţi în sclavi? Tu ce preferi: o pâine aruncată de stăpân ca să te plimbi pe sârma legată de lanţ sau libertatea de a fi Naţionalist într-o Naţiune liberă?

Sursa

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s