Vladimir Putin da cartile pe fata si spune intregii lumi cine a creat ISIS!

isis-made-in-america-uk-israel-saudis-regime-qatar-erdogan-turkey-etc

Cand Rusia a cerut ajutor sau macar sa-i spuna unde se afla teroristi ISIS care este Israel secret Intelligent service nu a primit, iar acum cand au vazut ca Rusia va rezolva problema in Siria si NATO si tot occidentul privesc de pe margine si mai mult, Rusia le-a atras ATENTIA sa nu-i prinda prin spatiul aerian sirian ca le rupe picioarele. Asa a fost provocat atentatul de la Paris de catre serviciile de informatrii franceze si straine pentru ca Franta si NATO sa intre in joc in Siria si sa aibe motive sa survoleze spatiul aerian sirian si sa bombardeze anumite poztii strategice din Siria, fara sa fie atacati de Rusia. Cu siguranta Franta ataca pozitiile militarilor sirieni si nu ale teroristilor. Asta e politica de strat a Israelului, America si Soros si a elitei masonice criminale internationale.

Gruparea Statul Islamic este finanțată de 40 de țări, inclusiv de state membre G20. Acuzația a venit luni, din partea președintelui Vladimir Purtin.

”Am dat exemple, bazate pe informațiile noastre privind finanțarea diverselor unități ale ISIS (Statului Islamic) de către persoane individuale. După cum am stabilit, acești bani provin din 40 de țări, iar printre ele se numără și state G20”, a spus Putin.

G20 include statele membre G7, adică – Germania, Canada, Statele Unite, Franța, Italia, Japonia, Marea Britanie – și alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic și Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeană.

RT

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda !
Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie.

10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n

Operatiunea „Primavara Araba” (2011): orchestrata de SUA

Operatiunea „Primavara Araba” a condus la criza imigrantilor, tarile distruse de „democratia” SUA-UE au ajuns, din state cu o economie infloritoare si trai ridicat, niste ruine, iar pentru toate aceste razboaie, pe care americanii le-au declansat si intretinut timp de 222 de ani, incepand din 1776, este cazul ca acestia, impreuna cu aliatii lor din Europa sa plateasca, cu varf si indesat, iar crimele de razboi, crimele impotriva umanitatii, crearea si finantarea celulelor teroriste din Orientul Mijlociu si din lume trebuiesc pedepsite.

Noua Ordine Mondiala a Iluminatilor si Guvernul Masonic Mondial – un cosmar pentru omenire

Francmasonul James Paul Warburg, facea o declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

La intalnirea anuala a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bil Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat:

„Suntem recunoscatori fata de Washington Post, The New York Times, Time Magazine si alte mari publicatii ai caror directori au luat parte la intrunirile noastre si si-au respectat promisiunea de a fi discreti timp de aproape 40 de ani…

Ar fi fost imposibil sa dezvoltam planul nostru mondial daca ar fi fost dat publicitatii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticata si mai pregatita sa se indrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernationala a unei elite intelectuale si a bancherilor internationali este bineinteles de preferat autodeterminismului national practicat in ultimele secole.”

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s