Victoria grobianismului asupra bunului simț!

globalism2

Motto: „Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, până şi chiar Austria-şi are faliţii săi, în fine oricare naţiune, oricare popor, oricare ţară îşi are faliţii săi… Numai noi să n-avem faliţii noştri!… Cum zic: această stare de lucruri este intolerabilă, ea nu mai poate dura!” („ O scrisoare pierdută”  – I.L. Caragiale, 1884)

Andrei Baciu este un medic resident în vârstă de 29 de ani, propus initial ca ministru tehnocrat al Sănătății de către premierul Dacian Cioloș.  Apărut cam de nicăieri, am aflat doar cu ocazia nominalizării că tânărul e și președintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, devenită și aceasta cunoscută doar după ce a lansat luna trecută o amplă campanie media pentru promovarea liberalului Cristian Bușoi, cică medic și el, dar și notar, și europarlamentar, și ochelarist, și viitor candidat la Primăria București, și membru în grupul Martorii lui Gâdea – Antena 3…  „Tehnocratul” Andrei Baciu a stabilit recordul la proba ministru-viteză, fiind retrasă nominalizare lui după două ore! Motivul? Niște fotografii indecente, cu adiere de parfum poponautic,  apărute pe internet și generatoare a unei  revolte feisbuciste.

Andrei Baciu

Andrei Baciu

andrei-baciu-sexy

Oamenii răi și retrograzi românii ăștia! Păi, măi concetățeni, voi nu ați înțeles că le monsieur Cioloș a fost numit de UE ajutor de Gauleiter, în frumoasa noastră colonie, tocmai pentru a ne ridica pe înaltele culmi ale europenismului? De ce să nu avem și noi un ministru la fel de tehnocrat și falnic precum  ministrul Culturii din Suedia, Alice Bah Kuhnke?  Suntem mai puțini pregătiți ministerial ca să ne tragem de sfârcuri și să ținem un trabuc insinuant în gură?

 Alice Bah Kuhnke, ministrul suedez al Culturii.

Alice Bah Kuhnke, ministrul suedez al Culturii.

Există o tendință la actualele politici neoliberale, pentru a se arăta cât de departe se poate merge cu „progresul” şi emanciparea… Însă astfel de numiri ale unor persoane, dubioase şi nule profesional, făcute doar pe criterii manipulatorii, nu rămân fără urmări! Madam ministru al Culturii din Suedia a declarat, încă de la începutul mandatului, că pentru ea un act cultural înseamnă show-ul de televiziune „Paradise Hotel”, că ei nu-i place muzica clasică, care e apreciată doar de burghezii snobi, că ei îi plac doar filmele produse după 1990 și că ea doreşte să promoveze cultura pentru popor. Un popor cam despuiat și în curul gol, adăugăm noi… Ce înseamnă asta? Că în Traviata cântărețele se vor dezbrăca pentru ca şi masele populare să înțeleagă arta… Că teatrele de păpuşi trebuie să promoveze, în fața copiilor, familii homosexuale, cu doi tați sau două mame, deoarece tinerele vlăstare trebuiesc crescute într-un spirit nou și dezinhibat… Că arta adevărată trebuie impozitată, pentru a finanța arta degenerată!

Armele oacheșei muieri, care a înlocuit imaginea  suedezei clasice, blondă și cu ochi albaștri, sunt:  aroganța, tupeul, invocarea  multiculturalismului şi acuzațiile de înapoiere şi rasism aduse oponenților!

Acesta este triumful barbariei asupra lumii civilizate, victoria grobianismului asupra bunului simț! Astfel de personaje provin din familiile care au promovat o educație imorală progeniturilor lor, o educație „lipsită de prejudecăți”! Astfel de oameni sunt promovați de sistemul globalist pentru distrugerea familiei tradiționale, spălarea creierelor, pierderea reperelor identitare și  îndobitocirea oamenilor.

     De    Marius Albin MARINESCU

După http://sibiu.justitiarul.ro/ca-europeni-musai-sa-avem-falitii-nostri/

Dacă şi atentatul acesta de la Paris se va termina cu un „marş de solidaritate” şi o campanie pe Fb de „solidarizare”, înseamnă că e grav de tot….

Băieţii prind curaj. Ne buşesc tot mai sistematic (atentatul de ieri a fost un atac armat bine coordonat, impecabil), periodic- riscând să ne trezească. Cu toate acestea ei mizează pe cu totul altceva: pe frica noastră. Nu frica noastră de ei, de Islam- ci frica noastră de a recunoaşte că de 250 de ani, dar mai acut de 50 de ani am construit o lume de iluzii.
Că totul e iluzoriu- de la economia noastră ficţională, „de pe” bursă, până la felul în care am înţeles democraţia, libertatea, egalitatea, societatea…

Ei ştiu că felul nostru, al occidentalilor, de a reacţiona la probleme este acela de a ne face că nu există. Iar atunci când ele ne lovesc, de a le minimiza prin reacţii stupide- de un comercialism ieftin.
După orice eveniment al lumii occidentale, că e dramatic sau glorios, de 50 de ani încoace ai o certitudine- te poţi alege măcar cu un tricou „comemorativ”, dacă nu şi cu alte câteva materiale „promoţionale”. Sau măcar vreun sticker „solidar” pe Facebook.
Însă după această reacţie puternică emoţional, ieftină dar colorată comercial şi plină de pathos, vine apoi replierea în propriile valori comode, în credinţa în progres şi cea mai bună dintre lumile posibile.
Fiecare eşec este tratat panglossian (de la Pangloss, un simpatic personaj al lui Voltaire, pentru necunoscători). După secvenţa telenovelistică, a lacrimaţiei pentru victime, ne scufundăm capul şi mai adânc în nisipurile iluziilor ideologice cu care ne-am înconjurat.

După fiecare atentat se mai pierd nişte libertăţi civile pentru….cetăţenii occidentali, se insistă şi mai mult pe secularism ….împotriva creştinilor şi se promovează şi mai tare ideea că….trebuie să înţelegem şi să respectăm mai bine Islamul.
Oricărui eşec al multiculturalismului i se răspunde cu mai mult multiculturalism, oricărui eşec al UE i se replică cu mai multă integrare ueuropeană.
Să nu uităm că acesta este departe de a fi primul antentat. El vine dintr-o lungă serie de atentate ale căror consecinţe au fost….mai puţină libertate, mai mult multiculturalism, mai puţină suveranitate,mai multă UE, mai puţin creştinism, mai mult Islam.
A vorbi despre ciocnirea civilizaţiilor şi jidhad, e „fascism” si incorect politic. A cere integrarea sau expulzarea musulmanilor, e de-a dreptul „rasism”.

Adevărul cel mai trist? Acela că musulmanii ar fi tâmpiţi să nu profite de pe urma prostiei noastre. Şi cum nu sunt tâmpiţi, calvarul e la început.

După https://bogdanduca.wordpress.com/2015/11/14/e-doar-inceputul/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s