UE și-a pus guvern la București

11169493_1682657651949285_5750641834587826258_n

Bruxelles-ul a reușit să-și pună un guvern într-o țară de pe bătrânul continent. Și pentru România este tot pentru prima oară când toată țara este predată diplomatic unei puteri continentale. Mojicimea din România părea să răsufle ușurată astăzi pentru că, în sfârșit, țara are un guvern tehnocrat, așa cum a cerut strada. Miraj mai înșelător ca acesta nu poate exista. Marea majoritate a miniștrilor numiți de premierul Dacian Cioloș au legături strânse cu Comisia Europeană și FMI. Orice comentariu este de prisos. Este clar ce făină se va măcina de acum în România. Serviciile secrete și-au îndeplinit misiunea. De acum se pot îndrepta către alt azimut. Vezi relațiile miniștrilor cu Europa.

Șeful de cabinet al primului-ministru va fi Dragos Tudorache, șef de unitate în cadrul Relațiilor inter-instituṭionale ṣi cetăṭenie la Direcṭia Afaceri Interne a Comisiei Europene. El se află la Bruxelles din 2011

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Achim Irimescu, reprezentantul României pe sectorul agricol pe langă Comisia Europeană. Se află la Bruxelles de șaptesprezece ani, cu o pauză în 2012 când a ocupat funția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri – Victor Vlad Grigorescu, în prezent membru în consiliul de administrație al Electrica S.A. A ocupat anterior timp de doi ani poziţia de director al AG Industrial Consult. În perioada 2007-2011, Grigorescu a ocupat poziţia de secretar II în cadrul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă UE, secţia comercială, cu responsabilităţi în
domeniul politicii comerciale comune a UE.

Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice – Adrian Curaj, profesor la Automatică – Politehnica Bucuresti și fost consultant al Băncii Mondiale, UNESCO și al Comisei Europene.

Ministerul Finanţelor Publice – Anca Dana Paliu,analist economic în cadrul Direcṭiei Generale Economie ṣi Finanṭe (ECFIN) a Comisiei Europene.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Cristiana Pașca Palmer, șef de unitate la Unitatea pentru mediu în cadrul Comisiei Europene.

Guvern FMI-Bruxelles-Washington

Cât despre restul componenței Guvernului, se poate spune că, România va fi condusă de foștii angajați de la Comisia Europene, FMI, Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare sau ONG-uri susținute de Washington.

România condusă de afară și în beneficiul cercurilor de interese străine.

FMI s-a făcut remarcat în România prin politicile de austeritate împotriva populației în timp ce banii pentru investiții erau furați exact de oamenii guvernării care impuseseră măsurile de sărăcire cu acordul FMI. Astfel, Ministerul Finanțelor, cel mai important portofoliu, va fi condus de un fost angajat al FMI de la București din perioada tăierilor de salarii! Banca Mondială este cea care a gestionat multe din privatizările care au avut ca rezultat distrugerea industriei și unităților de producție din România. Freedom House, susținută financiar de Comisia Europeană și de Ambasada SUA, ONG-ul de unde provine ministrul Justiției, se ocupă cu a atrage atenția pe plan internațional că minoritatea maghiară și cea țigănească din România nu au destule drepturi!

România intră, o dată cu Guvernul Cioloș, într-o guvernare corporatistă de genul multinaționalelor peste care se adaugă influența determinantă a birocrației bruxelleze care a dus Europa în pragul dezastrului și a experimentelor nefericite ale FMI care nu are în portofoliu nici măcar un exemplu fericit de țară pe care să o fi ajutat să se dezvolte. De un lucru însă putem fi siguri: că toate directivele Comisiei Europene, FMI, precum și interesele transatlantice ca de exemplu implementarea organismelor modificate genetic sau tratatul TTIP vor fi aplicate cu maximă strictețe în România!

12249709_723791194419355_2562059953745174518_n

Fara sprijinul UE/SUA/CIA,Basescu si Johannis nu ar fi ajuns la Cotroceni.

Avem un Guvern ilegitim, neales de nimeni, fara program de guvernare ci doar cu o lista de „obiective” data in plic de FMI, BM, CE si CIA spre executare si iata avem acum si un Parlament care a abdicat cu totul de la votul celor care i-au trimis acolo.

Cum se explică faptul că în Anglia , Franta, Suedia, Elvetia, SUA etc nu au loc lovituri de stat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s