Tinerii frumosi si liberi care si-au luat tara inapoi !

Pitestiul_respinge_manipularea

GUVERNUL CIOLOŞ- O CARICATURĂ

România intră, o dată cu Guvernul Cioloș, într-o guvernare corporatistă de genul multinaționalelor peste care se adaugă influența determinantă a birocrației UE/SUA care a dus Europa în pragul dezastrului și a experimentelor nefericite ale FMI care nu are în portofoliu nici măcar un exemplu fericit de țară pe care să o fi ajutat să se dezvolte”. Toate directivele Comisiei Europene, FMI, precum și interesele transatlantice ca de exemplu implementarea organismelor modificate genetic sau tratatul TTIP vor fi aplicate în România!

Este lesne de văzut că acest guvern Cioloş este o caricatură jalnică, menit unui singur scop:anexarea fermă a României la NATO şi la corporatismul transnaţional. Acesta din urmă va beneficia de mâna ieftină de lucru existentă aici pentru a-şi instala aici marea industrie, pentru a practica pe pământul românesc o agricultură performantă. Adică pentru a produce şi a exporta ceea ce ar fi trebuit să producă şi să exporte statul român. Şi să încaseze valuta ce ar fi trebuit să revină de drept statului român.

Marian Rădulescu

Văzând aseară lista guvernului Cioloş, trag concluzia că vom avea un guvern format exclusiv din băsişti, ONG-işti, neoconi şi stângişti soroşişti. Cea mai tare e madam Guseth aia care e directoarea fundaţiei Freedom House, organizaţie care promovează în lume fascismul neocon.

Până una alta, dacă guvernul este instalat, fasciştii ăştia ne vor hotărî nouă soarta cel puţin un an de acum încolo. Suficient cât să vândă ce mai e de vândut şi să mai bage nişte legi de sclavizare în masă ca pe vremea regimului Boc.

Dan Tănăsescu

Au si reaparut pe la televiziuni indivizii isterici „de dreapta”, extrem de agresivi in a-si sustine viziunile fasiste pentru viitoarea guvernare. Cam cum erau si aia din perioada Boc-Basescu.
Sper sa va dispara din cap fanteziile cu tehnocrati. Cand in strada erau tinerii frumosi si liberi urland ,,vrem guvern tehnocrat” din toti bojocii, obosisem sa explic prosteala care li se serveste cu tehnocratismul asta. Nu ma asculta nimeni atunci. Fiecare ,,tehnocrat” din guvernul asta are o agenda clara de executat, impusa de lobby-ul care l-a impins in fata : FMI- Soros-corporatii.

Pana una alta, avem un ministru la Comunicatii de extrema dreapta, ce detine un site fascistoid de trepanati, ILD, ca sa nu mai vorbesc de conflictul de interese fiind membru in CA al Telekom, dar noi discutam despre chilotii frumuselului. Sunt atatea probleme cu guvernul asta, incat daca i-am lua la rand nu ne-ar ajunge cateva zile de enumerat conflictele morale si legale in care se afla cu functia pe care sunt numiti.

Doru Neacsu

De la Maria Olteanu :

Se ingroasa rau de tot treaba cu „guvernul de tehnocrati „! Stiam ca o sa fie urat, dar asteptam sa faca miscari ca sa imi confirm temerile. Acum este clar: Ministrul Telecomunicatiilor, Marius Bostan, este detinatorul site-ului de o violenta si un rasism extreme, www.inliniedreapta.net.
Care vad in orice idee care nu se suprapune pe ideologia dreptei extreme (si economice, si rasiste dar antinationale, pro-americane) este un comunist, sprijinit de Putin. Ei fac si lista lui Dughin…
Pentru cine nu stie, ei sunt, ca si prietenul Mandrutza, marii sustinatori ai unui razboi cu Rusia, basca ca condamna protestele anti-fracking ca fiind sprijinite de rusi (si o tin langa tot asa de ceva ani buni, cine urmareste  ii stie ce postari bolnave si lipsite de orice substanta au, cu pozele lui Reagan, lui Thatcher pe fundal.
Tot el este si presedintele minunatei Fundatii Barbus, care nu are pagina web, ci doar o pagina de FB cu 350 de likes.
Sa adaugam faptul ca la justitie e mana dreapta a CIA, Cristina Guseth, prietena Monicai Macovei, si avem o imagine in miniatura a ceea ce ne asteapta.


Da, va fi nasol…cineva zicea dictatura de dreapta. Tot ce se poate, cata vreme in secolul 21 dictatura se manifesta prin telecomunicatii, cu asa ministru la telecomunicatii.

P.S: Cam asta a fost revolutia strazii si a oamenilor „frumosi si tineri” (si nu mai avem nici ministru tanar si frumos, pus acolo sa ilustreze la modul cel mai explicit acest conceptatat de vehiculat). Avem CIA la guvernare.
Vanzarea si tradare pe paine, in linie dreapta, ca tot am intrat pe turnanta…

Sincer sa fiu, acu’ mi-as dori ca noul guvern sa taie salariile cu 50 % si sa mareasca TVA la acelasi procent , sa nu ajungem ca grecii. Si ce s-o mai putea face in materie de reforme inchiderea tuturor spitalelor, daramarea tuturor bisericilor incepand cu nefinalizata Catedrala a Mantuirii Neamului, introducerea in scoli a orelor de invamatant politic capitalisto -sorosist neoliberal de dreapta.

Florin Tudora

Un gând despre &8222;Tinerii frumosi si liberi care si-au luat tara inapoi !&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s