Ghid de prezentare al celui de al 3-lea razboi mondial

11224417_723406201124521_1068264407925008191_n

1998-2000

Elitele globaliste, au pregatit o perioada de agresinune la nivel mondial sub steag american.  Zbigniew Brzezinski vorbește despre Facțiunea Globalistă de Vest, RPC (Predatory Ruling Class), în cartea „Marea tablă de șah”, el pledează deschis pentru acțiuni americane îndrăznețe care sa domine intraga regiune euro-asiatica.

În aceeași perioadă, facțiunea „neo-conservatoare”, RPC, reprezentata de oameni ca Robert Kagan, William Kristol, Paul Wolfowitz și Dick Cheney, încep agitarea apelor si fac ca SUA sa răstoarne orice guvern din Orientul Mijlociu, care stă în calea dominatiei Israeliene din regiune. În acest scop, Kagan și Kristol au fondat un grup numit PNAC (Proiectul Pentru Noul Secol American).

Cele două facțiuni astfel create, incearca sa domine ambele regiuni Europa si Asia. Globalistii sunt în general mai mult axati pe  subminarea blocului Rusia-China, pentru a crea o „lume unipolară” (Noua Ordine Mondială). Iar scopul principal al sionistilor este de a ajuta Israelul să-și extindă teritoriul și de a dezvolta o puterea regională dominantă în acea zonă a lumii. – tomatobubble.com

Zbigniew-Brzezinski2-14-11 - Kagan TW

Globalistul Zbigniew Brzezinski cat și Neo-Conservatorul Robert Kagan, au cerut un rol mai agresiv în politica externă americană. Ambii au vorbit despre necesitatea realizarii  unui „nou Pearl Harbor” pentru ca opinia publica sa-i sustina in actiunile lor.

2001 -2003

Astfel urmeaza evenimentul de steag fals, gen Parl Habour din 9/11 Septembrie- 2001 in care Turnurile Gemene(WTC) au fost doborate. Eveniment in urma caruia administratia Bush-Cheney vorbeste despre necesitatea eradicarii terorismului din orientul mijlociu. Astfel pe langa interesele familiei Bush de invadare a Afganistanului in urma acestui eveniment cu scopul de a prelua din nou controlul asupra productiei de opium, productie care fusese eradicata de noua conducere afgana, administratia Bush-Cheney intra si in Irak pentru a prelua controlul asupra campurilor petroliere detinute de statul Irakian sub conducerea lui Sadam Hussein.

Astfel Sadam Hussein este inlaturat de la putere de catre americani in 2003, moment in care incep discutiile despre noi invazii in state ca Siria, Liban, Libia si Iran pe motiv de detinere de arsenal nuclear si chimic cat si pe motive de sustinere a diferitelor formatiuni politice opozante regimurilor de putere prezente la acea data, formatiuni care pledau pentru „democartie” si inlaturarea regimurilor „dictatoriale”. Partide create de fapt de agenti secreti americani, britanici, si israelieni cu scopul clar de invrajbire si distrugere din interior a acestor state. Motivul fiind foarte clar, dominatia totala a tarilor bogate in petrol si gaze naturale cat si slabirea infuentei rusesti in acea zona.

Clark in schimb abia in 2007 a inceput sa vorbeasca public despre necesitatea invaziei in tarile amintite mai sus.

9-11-wtc7klark

2 Martie 2007, Klark: „O sa intram in 7 tari in 5 ani de zile, incepand cu Irak, apoi Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan si terminam cu Iran”

Planul de dominatie si ocupare in 5 ani, gandit de Klark nu a fost realizat insa, astfel presedintele Siriei Assad este si astazi in functie. Plan nereusit datorita fptului ca Vladimir Putin a intors spatele Noii Ordini Mondiale si nu mai vrea sa faca jocul neoconilor.

SaddamGallows384891-111021-muammar-gaddafi1080-Bashar_al-Assad File Photo - FABIO RODRIGUES-POZZEBOM-ABR

Saddam (Iraq), Mort   /   Qaddafi (Libya), Mort /    Assad (Syria), inca in viata

Primavara lui 2013

SUA si „teroristii” finantati de catre americani, incearca inlaturarea lui Assad dar fara succes.

McCain_Syria_1

Iubitorul de război Senatorul McCain vizitează „rebelii din Siria; cei mai multi dintre ei sunt de fapt luptători străini, in majoritate mercenari plati si puscariasi special formati de catre agentiile papusarilor.

Iunie 2013

Președintele rus Vladimir Putin sosește în Israel intr-o vizită la celebrul prim-ministru Bibi Netanyahu. Vizita in care Vladimir Putin își exprimă opoziția față de orice actiune împotriva Siriei sau Iranului. Rusia fiind in relatii foarte bune cu ambele state.

netanyahu-and-putin-june-2012

Spre deosebire de liderii americani care sunt umili în fața lui Netanyahu, lui Putin nu i-a fost frică să meargă în Israel și să vorbească sincer cu primul-ministru.

Atât Putin cat și Dr. Assad, (un doctor de ochi educat în Anglia), au un mare sprijin printre sirieni.

Vara lui 2013

Rusia și China au cerut în mod constant pace. Hillary Clinton declara suparata: „Rusia și China vor plăti un preț mare pentru sprijinul adus regimului Assad.”

0

Sub presiunea  neo-conservatorilor și lobbistilor israeliani, Obama anunta o „linie roșie”. El afirmă că, dacă guvernul sirian a folosit arme chimice contra „rebelilor, SUA ar fi obligata să intervină.

Obama-Red-Line-e1378310463703

Cum stia Obama ca vor fi folosite arme chimice?

Previzibil, un pretins „atac cu gaze” de origine dubioasă are loc în Siria – doar la câteva săptămâni după avertizarea lui Obama! In presa occidentala se striga sus si tare ca multi copii au fost printre victimele „atacului cu gaz” purtat de Assad.

article-0-1BAFC4A8000005DC-280_634x348

„Acum, copii. Vom juca acum jocul somnoros-somnoros. Toată lumea sa se intinda si sa închida ochii.”

Imaginile atacurilor „cu gaz toxic” sunt foarte neclare. Chiar a avut loc acest atac?

Președintele Assad neagă cu tărie acuzația și invită la formarea unei anchete internaționale cu privire la presupusa apariție. Assad compară acuzația cu afirmațiile false in care se vorbea despre „arme de distrugere în masă”, in Irak în 2002 și 2003, motiv fals care a dus la invazia Irakului.

bc5da9ae16108b1b7afc860701fb64a8errol-morris-rumsfeld-slide-6UJH-blog480

Jurnalistul de investigație Seymour Hersh, castigator al premiului Pulitzer este convins că Assad a folosit gaze.

Nu era prima dată când guvernul Statelor Unite și New York Times au încercat să mintă pentru a trimite SUA in razboi.

Administrația Obama ignoră negatiile lui Assad și începe pregătirile pentru război. Între timp, Netanyahu prim-ministru Israelului continuă încercările sale de a induce un atac sirian împotriva Israelului. Assad nu va musca momeala nici a americanilor, nici a Israelului, dar amenință cu represalii în cazul unui atac pe scară largă asupra Siriei.

Syria_09181904297_27e8590c43_z

Netanyahu a a aruncat o bombă masiva peste pozitiile siriene, omorând zeci de soldati . Din fericire Assad nu a răspuns la acest act inexplicabil de război, la care senatorii John McCain și Graham (mai sus cu Netanyahu) l-au sprijinit pe deplin.

Liderii organizațiilor evreiești importante din America emit o declarație comună în sprijinul luptei împotriva Siriei.

conferenceJohn_McCain_official_portrait_2009

McCain mereu plaudat la conferintele AIPAC pentru discursurile sale pentru razboi impotriva Siriei si Iranului.

Publicul american se trezeste si inunda cu telefoane impotriva razboiului care era pe cale sa inceapa.

Intre timp Rusia, China, Siria și Iran organizeaza exercitii militare în Marea Mediterană pentru un eventual conflict venit dinspre SUA si Israel, lucru care ii face pe papusari sa bata in retragere.

20130702-082218

Agresiunea americana a facut ca Rusia și China sa fie mai aproapiate mai mult decât oricând.

Rusia ofera o solutie la conflict, solutie prin care Siria sa fie de acord să renunțe la armele sale chimice în schimbul păcii și protecției din partea Rusiei. Papusarii scrasnesc din dinti dar nu au ce face si accepta solutia.

KerryLavrov

Secretarul de Stat al SUA Kerry și ministrul rus de Externe Lavrov ajung la o înțelegere pentru a evita războiul; dar jocul nu s-a terminat. Papusarii nu se lasa asa de usor.

Iarna lui 2013

CIA, începe actiunea Kiev, Ucraina. Scopul lor final este de a răsturna guvernul prieten al Rusiei si sa-l înlocuiasa cu un guvern marioneta SUA-UE. Senatorul McCain ajunge în curând la Kiev pentru a incita mulțimea cu scandari de genul „America este cu tine!”.

article-2524179-1A1F2C0F00000578-756_634x444

Unul(a) dintre artizanii scindarii de la Kiev a fost chiar Victoria Nuland (Nudelman) sotia lui  Robert Kagan, vesnicul razboinic impotriva teroristilor. Astfel Victoria Nuland a ajutat la aprobarea a zeci de miliarde din bugetul american pentru a instaura „democratia” in Ucraina.

ukraine-protests-jan-1991e0c11725ed49648393866050170169-1

Încurajati de McCain si Nuland-Kagancat și de alti intruși occidentali, protestele devin foarte violente. Dar Incredibil, Obama și celelalte marionete il îndeamnă pe Ianukovici sa „dea dovadă de reținere” față de „protestantii pașnici”.

Delta-in-Kiev-earlier-this-month.-Courtesy-photoJohn_McCain_with_Benjamin_Netanyahu_(SIADD)

Gruparea israeliana „Delta” și echipa sa a luptat pentru răsturnarea guvernului ales al Ucrainei.

La fel alte grupuri de mercenari americani au participat la aceasta rasturnare.

Care ar fi motivația Israelului de a stabili un nou guvern ucrainean anti-rus chiar sub nasul lui Putin? Intrebatii pe McCain și Netahyahu.

Odata ce Jocurile Olimpice de Iarna din Rusia se apropie de sfârșit, guvernul ucrainean este violent răsturnat și înlocuit cu marionete SUA-UE ostile Rusiei. Ianukovici fuge pentru a-si salva viața în Rusia.

RUSSIA-UKRAINE-UNREST-POLITICS-RUSSIA-EU-DIPLOMACYnuland-and-her-ukraine-friendsyats

Yanucovich este inlaturat iar in locul lui vin marionetele papusarilor SUA-UE

În Crimeea rușii declară separarea lor de la statul marionetă condus de marionetele occidetului si decid cu o majoritate de 97% pentru alipirea de patria mama Rusia.

ukraine3n-21-webcrimea-referendum-celebrate

Ceea ce presa aservita papusarilor a facut distorsionand adevarul si folosind cuvintele invazie si cucerire, a fost de fapt o alegere a rusilor de a nu face parte din structurile mafioate guvernate de papusari.

Vara lui 2014

Occidentul acuză în mod fals Rusia de orchestrarea instabilitatii din estul Ucrainei iar guvernul marioneta de la Kiev incepe bombardarea propriul popor.

_75290542_75290541UKRAINE CRISIS

Noul președinte marionetă Petro Poroșenko este urât în jumătatea de est a țării sale (si nici in vestul tarii nu este prea popular). Dar SUA și UE il iubesc pe tiranul sângeros.

Rusia se opune provocărilor papusarilor și refuză să invadeze Ucraina, care, deși nu este inca un membrul NATO. S-a incercat cu inscenarea doborarii avionul Malaysian, pus in carca rusilor, lucru nereusit, datorita dovezilor prezentate de catre rusi si care au dovedit ulterior ca cei vinovati au fost Ucrainienii (manati de papusari). Lucru trecut acum cu vederea de catre presa aservita neoconilor. Alte provocari sunt sanctiunile nenumarate impuse Rusiei de catre SUA si UE in dorinta disperata de a destabiliza Rusia din interior.

25DONETSK-articleLarge-v2post-2018-0-47573200-1393412413

Rebelii au capturat mai multe cadre militare ucrainene; dintre care mulți sunt recruți neajutorati care urasc acum guvernu marionetă al președintelui Porky Poroșenko.

NATO si-a extins expansiunea in nord catre tarile baltice Estona, Letonia, Lituania, amenintand Rusia din toate partile

Astfel papusarii pe langa dorinta de a provoca Rusia sa intre intr-un mare conflict global, tintesc resursele Ucrainei, o tara foarte bogata in gaze de sist.

Intre timp Israelul macelareste si distruge aproape in totalitate Fasia Gaza, pe motiv ca Palestinenii ar fi ucis 3 copii Isrelieni, lucru dovedit ulterior fals, motivul fiind resursele de gaze din Maditerana care apartin de drept Palestinei, creand astfel un conflict sangeros in care au murit mai mult de 2000 de civili Palestinieni, multi  dintre ei copii si femei. Iar al doilea scop al Israelului si papusarilor fiind crearea unei noi zone de conflict in care lumea araba sa fie asmutita.

In acelasi timp in Extremul Orient, statele papusi ale SUA Japonia, Vietnam și Filipine au inceput sa se agite contra Chinei pe suveranitatea din Marea Chinei. Japonia a anunțat că va modifica Constituția pacifistă și va construi armata.

34C85359-3D30-4AAF-8D38-FC898B90B05E_cx0_cy8_cw0_mw1024_s_nBarack-Obama-Benigno-Aquino_943082_china_sea_border

Primavara-Vara 2014

De-a lungul Africii, unde China are o mulțime de afaceri reciproc avantajoase, un „grup islamic” terorist obscur cunoscut sub numele de „Boku Haram” apare de nicăieri. Teroriștii atacă și răpească muncitori chinezi în timp ce destabilizeaza guvernul pro-China / pro-Rusia din Nigeria. După ce Boku-bau-bau se presupune ca a rapit 200 de eleve, McCain solicită o invazie SUA!

La scurt timp după ce cartea „Boku Haram” este jucata vine dintr-o dată Ebola  Se intampla aceste lucruri pentru ca Nigeria este bogata in petrol sau datorita relațiilor apropiate ale acestora cu China (și, de asemenea, Rusia), sau poate amandoua?

Din nou, din senin, un nou „bau-bau”, cu un nume creativ este introdus pentru a speria lumea. Un grup terorist militarizat, cunoscut sub numele de „ISIS” (stat islamic în Irak și Siria), începe să efectueze atrocitățile din Irak și Siria. Grup care deriva din vechea Al Qaeda si este creat special de catre CIA si MOSSAD.

ISIS-toyota-680x365

Apoi s-a inceput un serial foarte prost de categoria B, in care o serie de jurnalisti sunt „decapitati”, iar Obama este amenintat ca ii vine si lui randul.

front820145666270 (1)

Aceste filme foarte prost regizate  si intens promovate de catre media il impinge pe Obama sa ia actiune si sa declare ca se lucreaza la un plan de atac impotriva gruparii ISIS.

jamesfoleyimagery2hqdefault

Cu cateva momente înainte de „decapitare”, James Foley zambeste „Ei bine, noi toți trebuie să mergem cândva.” / Într-un interviu televizat, imediat după „decapitarea” lui James Foley, „sora văduvei”  nu se poate opri din zâmbit!

article-2729287-20A5DECE00000578-520_634x487

Incredibil, aceasta a fost același James Foley, care a fost răpit în urmă cu 3 ani în Libia, inspirand o campanie de marketing „Eliberati-l pe Foley”! După cum puteți vedea, „mama și tata” erau tot numai un zâmbet la acea stire cu rapirea din 2011!

foley-staged130322_obama_netanyahu_reuters_328

Stirea a trecut ca moarta imediat dupa ce unii experti au declarat ca era fabricata. Obama si Netanyahu rad de cei creduli.

Alte detalii despre decapitari vedeti aici.

Așa cum a făcut exact acum un an, Obama manevrat, este obligat să anunțe intenția SUA de a bombarda Siria, (sub pretextul bombardarii ISIS). De data aceasta, Statele Unite ale Americii pot pretinde un motiv „moral” pentru a face acest lucru – pentru a opri „pe ISIS de la actiunile lor”!

obama-isis-speech-091014Syria’s-Assad-expresses-support-to-Putin-on-Ukraine

Toamna 2014

De data aceasta, datorită serialului „șocant” cu decapitarile realizat de ISIS si pus pe YouTube, Obama a fost în măsură să scape si sa spuna națiunii (desigur,  în ajunul datei de 9/11, Setembrie), că este necesar să bombardeze Irakul și Siria. Cu Putin acum preocupat cu problemele provocate  de Globalisti in Europa de Est, Rusia va mai fi în continuare în măsură să-l protejeze pe Assad?

Guvernul sirian a declarat, în mai multe rânduri, că orice bombardare a pozițiilor ISIS pe teritoriul Sirian si efectuate fără permisiune, se considera a fi un act de agresiune. Cât timp va mai dura înainte ca forțele siriene și americane sa intre în conflict direct?

Russian S-300 missiles

Misile rusesti de aparare antiaeriana. Ce se intampla daca vor dobora un avion american?

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, nu vede cu ochi buni ce va urma:

„Există motive pentru a suspecta că atacuri aeriene asupra teritoriului sirian pot viza nu numai zonele controlate de militanții statului islamic, ci si trupele guvernamentale, asta,  pentru a slăbi pozițiile armatei lui Bashar Assad.”

Ali Shamkhani, secretar de Securitate Națională din Iran expune de asemenea care este trucul:

„Sub pretextul luptei împotriva terorismului, Statele Unite ale Americii doresc să urmeze politicile lor unilaterale și încalcă suveranitatea statelor. Washingtonul încearcă să distragă ochii lumii de la rolul său esențial în susținerea și dotarea teroriștilor din Siria în încercarea de a răsturna regimul legitim.”

p100-lavrov-motorcade-in-damascus-02-12

Vizita lui Lavrov din 2012 sustinuta cu urale de tot poporul.

În cazul în care SUA înceape bombardamentele din Siria, acesta va fi doar o chestiune de timp înainte ca forțele siriene și avioanele americane sa intre in conflict. Ce răspuns va da Rusia, Iran și China nu știe nimeni. Aceasta poate fi punctul cheie în meciul de șah în care Statele Baltice și piesele din Marea Chinei  sunt jucate împotriva alianței Rusia-China.

Cat de bine se potrivesc si apar in acelasi timp aceste 3 mari conflicte, in Europa de Est, In Orientul Mijlociu si in  Marea Chinei!

Singura întrebare care mai ramane este, de unde va porni marea infruntare?

Dumnezeu cu mila dragii mei!

Sursa: http://vremuritulburi.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s