Lingăii lui George Soroș s-au dezlănțuit. Demisia Klaus Iohannis !

George-Soros

APLAUDACII LUI CIOLOS/SOROS S-AU DEZLANTUIT. Dan Tapalaga si HotNews – Divizia Presa a SRI – A REDESCHIS EPOCA CULTULUI PERSONALITATII IN ROMANIA. Linguseli penibile la adresa lui Ciolos. Cultul Personalitatii a reaparut dupa 26 de ani.

„TEHNOCRAT” = om neales de NIMENI, pus de FMI, UE, SOROS etc…indeosebi in perioada de dinainte de alegeri tocmai ca sa nu raspunda nimeni politic (vezi Stolojan 1991 si Isarescu 1999), pentru a face „un nou acord cu FMI-ul”, pentru a face „reforme structurale”, pentru „a accelera investitiile” si pentru a oferi „soluţii prietenoase pieţelor”

„a face reforme structurale” = „a inchide si a falimenta industrii importante si, in acelasi timp, a vinde pe nimic alte industrii unor profitori si speculanti internationali”

„accelerarea investiţiilor” = „accelerarea privatizarilor facute pe nimic”

„Soluţia prietenoasă cu pieţele”, „premier pro-business” = solutie impusa de FMI si UE, prin care profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”

Nota : Ce a facut CIOLOS pentru Romania in anul in care a fost Ministrul Agriculturii?

Ati auzit sa fi facut ceva „remarcabil” atunci?

Ati auzit sa fi facut sau macar sa fi inceput:
– sisteme de irigatii,
– indiguiri,
– facilitati majore pentru taraani,
– „primul tractor” pentru tarani,
– depozite si retele comerciale prin care statul sa ajute producatorii agricoli,
– o noua banca agricola de stat care sa ajute taranmii cu credite ieftine,
– investitii prin care sa ajute taranii ca procesare produselor agricole sa se faca in satele si comunele tarii pentru a crea noi locuri de munca si a creste valoarea produselor agricole?

Ati auzit ceva din toate astea?

Nu s-a auzit nimic.

Cum a venit asa a si plecat.

Ba unii spun ca a sustinut cat a putut Codex Alimentarius si cultivarea la noi in tara a Organismelor Modificate Genetic.

Nu avem inca informatii clare despre aceste doua subiecte dar ne vom interesa.
Dan Tapalaga si HotNews – Divizia Presa a SRI – A REDESCHIS EPOCA CULTULUI PERSONALITATII IN ROMANIA.

Colonia România, anul de grație 2015. După ce duşmanul poporului, Ponta, apoi sbirul Oprea şi nu în ultimul rând călăul nemernic Piedone au fost maziliți, avem în fine un prim-ministru devotat tinerilor frumoși și liberi, denumiți generic ”strada”, în persoana tovarăşului Dacian Julien Cioloș.

În timp ce ”România nu e de vânzare” pentru că deja a fost vândută (vezi anii de după 1990 încoace), putem respira cu toții liniștiți: au sosit tehnocrații!! Am scăpat de „sistem” și de „clasa politică”, am bifat și-o revoluție feisbuciană pe final de an și Klaus Iohannis are ”guvernul lui”, prin marioneta de serviciu, Dacian Julien Cioloș.

Același suflu de ”respiro tehnocratic” l-au avut înaintea noastră și italienii prin ”Super” Mario Monti (afacerea Microsoft în timpul mandatului la Comisia Europeană și consilier Goldman Sachs in SUA), și mai ales frații noștri de-o Europă, grecii, prin tehnocratul Luca Papademos, și el cu un CV ”tehnic”: consilier și vicepreședinte la Banca Centrală Europeană, expert economic al Federal Reserve în Boston.

Ne-a venit rândul să respirăm și noi aerul rarefiat al guvernării tehnocrate: Dacian Julien Cioloș s-a preumblat și el prin Olimpul tehnocraților, recte pe la Comisia Europeană pe postul de comisar al agriculturii, apoi consilier pe lângă Jean-Claude Juncker.

Fiindcă umblă vorba că nu ar fi un tehnocrat sadea, că ar avea niscaiva scame la pedigree (nume de cod: Vulpea), că ar fi slugă la doi stăpâni (nume de cod: Mutu’ și Chioru’), Dacian Julien Cioloș și-a scos organizerul și to-do-list-ul și a pornit în Odiseea și Iliada ”discuțiilor exploratorii” (sic!) pe la partide… Să exploreze și alții to-do-list-ul, pasămite!

Iată lista cu sarcini de îndeplinit primită de Dacian Julien Cioloș (to-do-list-ul, ca să păstrăm atmosfera corporatistă), listă din care observăm că tehnocrația vine să finalizeze ce s-a început în mandatele de fiere ale lui Băsescu și sa neutralizeze toate reformele inițiate de Guvernul Ponta.

1. La loc de frunte pe lista lui Cioloș se află Biserica Ortodoxă Română (NOTA BENE! din care fac parte toți credincioșii creștin-ortodocși, nu doar fețele bisericești). Sub atentă îndrumare tehnică, Cioloș va da lovitura de grație BOR-ului prin interzicerea orei de religie în școli și apoi eliminarea facilităților fiscale acordate cultelor. Vivat tehnocrația, seculariștii au învins! Chiar și secularizarea lui Cuza, nu a fost îndreptată direct împotriva Bisericii Ortodoxe Române, ci împotriva Bisericii Greco-Catolice și a Bisericii Evanghelice si Reformate. Doar ca amănunt: să nu uităm că cei mai mari proprietari sunt Biserica Greco-Catolică  și cea Evanghelică si Reformata (centrul Clujului, al Sibiului și al Brașovului aproape în totalitate).

2. Komisariatul nou înființat de Iohannis și unde șef este acum Dacian Julien Cioloș va avea ca sarcină precisă (tehnocrată, ce mai!) privatizarea sistemului de învățământ românesc, că doar nu degeaba și-a făcut cuiburi Soroș prin zonă. Să vezi atunci fundații peste fundații apărute peste noapte care să preia școli, licee, grădinițe în care să fabrice mancurți! În felul ăsta, scurtăm și drumul de la tehnocrație la idiocrație. Țara „lucrului bine facut” te vrea prost, tinere frumos și liber!

3. O altă neîmplinire ce trebuie musai rezolvată, tot așa…frumos, tehnic: regionalizarea și descentralizarea. Sub pretextul simplificării accesului la fonduri si eliminării barierelor birocratice și decizionale se vor muta dosarele grele în provincie, la instituțiile ”descentralizate” și așa-zis autonome, pentru a fi îngropate definitiv la pachet cu scandalurile nationale care ar fi putut fi generate de catre acestea.

4. După învățământ, și sistemul medical este vizat pentru a fi privatizat, proces care se preconizează a fi fost demarat deja… ”Capul lui Arafat îl vrem!” este deja noul slogan al netrăiților liberi și frumoși.

5. Un alt punct pe to-do-list-ul Guvernului tehnocrat Cioloș este și stoparea relaxării fiscale obținute de reformele Guvernului ne-tehnocrat Ponta, reforme care nu avantajau multinaționalele, pentru că ele oricum ocoleau legea prin așa-zisele „optimizări fiscale”, dar (lucru important) puneau antreprenorii români pe poziții de concurență aproape loială cu multinaționalele. Mai mult, se va urmări și o creștere a dobânzilor la credite pe piața internă, pentru a închide ce mai este de închis și dereglementarea, acolo unde mai trebuie anulată și cea mai infimă intervenție a statului în economie.

6. La capitolul ”ce mai avem de furat în colonia România”, pe lista neagră a lui Cioloș apar: Hidroelectrica, Transelectrica, Nuclearelectrica, Transgaz, Romgaz și acoperirea marilor furturi prin fonduri gen Proprietatea. A, și să nu uităm, în timp ce se va pune în sfârșit capacul pe oala (acum nemaiaflată sub presiune) DNA-ului, se va desfășura în liniște deplină vânzarea terenurilor către străini (non-rezidenți, persoane fizice de peste tot și de nicăieri)… Că doar din moși strămoși am fost ospitalieri cu străinii…le dăm și cămașa de pe noi dacă ne-o cer…

7. Credeați că pe lista lui Cioloș scrie ”relaș economic, România”? Nichts! Kein! Ba, un pic de inflație vom primi de la BNR, să ne readucă cu picioarele pe pământ, că prea visam frumos și liber…

8. Subliniate cu roșu fosforescent în organizer-ul de tehnocrat impecabil al lui Cioloș stau scrise cuvintele: de asigurat flancul estic al NATO într-un viitor și foarte posibil front deschis împotriva Rusiei. Klaus Iohannis a semnat mai ieri decretul pentru promulgarea legii privind statutul rezerviștilor militari. Bucuroși le-om duce toate, de-o fi pace …sau război!

9. Cel mai mare rău dintre toate relele este însă următorul: 2 factori fără de care economia nu se poate dezvolta, ÎNCREDEREA și SPERANȚA s-au dus dracului! Și da, ele nu pot fi cuantificate și algoritmizate de tehnocrați.

Pentru cei care mai au anumite perplexități… Da, Dacian Julien Cioloș este desemnat manager la Ferma animalelor numită România! Și da, o fi politica o curvă, dar ce-o să mai regretăm brațele ei ademenitoare după ce o să avem parte de înlănțuirea amorului tehnocrat!

Autor: Laurentiu Nicodim

Sursa : gandeste.org

10351336_10204358821953911_9034884336924080332_n

Presa Băsisto-Iohanisto-Soroistă nu zice nimic de decizia definitivă a casei obținută prin FALSURI de către Klaus Johannes! Excrementul Zilei nimic, Hotnews câteva rânduri, România Liberă nimic! Le cam pute!
Oare ce zic lătrăii ăia de acum un an care urlau victorie după fraudarea rezultatului la scrutinul 2 efectuată de STS la ordinele de la LANGLEY!

http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-pierdut-in-instanta-al-doilea-imobil-obtinut-prin-uz-de-fals/

10178155_1677667512447023_8570927639705921167_n

La fel cum în cazul răpirii jurnaliştilor din urmă cu zece ani, când preşedintele de atunci ştia totul, şi acum, în 2015, evenimentele urmăresc acelaşi scenariu: preluarea totală a puterii şi decimarea adversarilor cu sprijin consistent din exterior. Preşedintele Iohannis este unul dintre cei care cunosc adevărul celor petrecute în “Colectiv”, adevăr de care nu pare la fel de interesat pe cât a fost de grăbit să prăbuşească guvernul propriei ţări, ca dovadă a României lucrului bine făcut.

Faptul că preşedintele a redevenit tăcut, nu mai suprinde pe nimeni. Atât cât a fost nevoie pentru falsele dialoguri şi negocieri cu strada şi partidele politice, Iohannis s-a încruntat, a zâmbit, a făcut o baie de mulţime, apoi a dispărut în noaptea tot mai întunecoasă a durerii celor care au pierdut un apropiat în “Colectiv”.

Nici măcar cei din stradă nu mai pot fi convinşi de “accidentul din Colectiv”. Este tot mai clar că sute de oameni au fost folosiţi drept carne de tun politic, pentru o lovitură de stat. Acum, Iohannis are şi guvernul său.

Noua guvernare şi noua majoritate parlamentară se vor ridica din tragedia a zeci de tineri nevinovaţi, ai căror părinţi, fraţi şi prieteni aşteaptă, la aproape două săptămâni, un răspuns clar:

DE CE A FOST NEVOIE DE O TRAGEDIE PENTRU A DOBORÂ UN GUVERN?

Preşedintele României, Klaus Iohannis, tace! Adevărul nu este la fel de important pentru preşedintele care se dovedeşte mai lipsit de scrupule în comparaţie cu antecesorul său. Cu fiecare tânăr care pierde lupta cu viața se coboară o nouă treaptă în tenebrele unei președinții tot mai autiste și mai periculoase pentru statul românesc, trecut din nou prin foc și sânge nevinovat!

De când a ajuns la Cotroceni, se moare în jurul preşedintelui Iohannis, se moare şi la Bucureşti, şi la Sibiu, şi în alte locuri din România, tragediile fiind transformate în manipulări politice în care noile generaţii de români sunt folosite ca masă de manevră.

Să recapitulăm!
Zeci de tineri au murit inutil, alte câteva sute au fost răniţi. Imediat a fost declanşat mecanismul protestelor de stradă care s-au stins odată cu demisia guvernului Ponta. Ministrul şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, trădează şi se alătură noii majorităţi parlamentare al cărui premier pare să fie impus din afara României, țară a cărei imagine a fost din nou afectată la nivel internațional.

Acesta nu este un scenariu. Este pura realitate care ne arată că, din nou, România a fost trădată de servicii, armată, administraţia centrală, şi predată intereselor străine.

Această pagină de neagră istorie va fi înţeleasă de tinerii din stradă destul de curând, când vor descoperii că “guvernul meu” şi “România mea” nu le aparţin, pentru că ei contează cel mult ca masă de manevră şi experiment social.

Ce nu pare să înţeleagă Iohannis şi toţi cei care îl înconjoară azi este că tinerii şi scenariile se schimbă, şi că de fiecare dată, fără excepţie, vânătorul devine vânat.

http://dantomozei.ro/2015/11/12/are-iohannis-mainile-murdare-de-sangele-celor-din-colecti/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s