Lucian Mandruta a perseverat cu TEZE RASISTE ANTIROMANESTI

mindruta_fb_telefon

Mândruţă are opinii naziste

Lucian Mândruţă s-a remarcat în ultimul timp, în special în mediul online, printr-o serie de postări şi afirmaţii menite să şocheze şi să stârnească controverse. A făcut referiri la românii nespălaţi care şi azi încă mai au WC-ul în fundul curţii, a atacat religia creştină şi Biserica Ortodoxă în repetate rânduri, le-a mulţumit ungurilor, evreilor şi altor minorităţi într-un articol elogios postat de ziua naţională a Ungariei, s-a declarat un admirator al corporaţiilor şi organismelor modificate genetic şi multe altele.

Mai nou, Mândruţă are şi o emisiune pe Gândul.info, intitulată „Schimbă vorba”, în care se manifestă plenar pe linia menţionată mai sus. Într-una din ediţii, în care îl are ca invitat pe Moise Guran, un alt monstru sacru al capitalismului mediatic de factură mioritică,Mândruţă arată clar că are un mod de gândire de tip nazist, care împarte lumea în „oameni superiori” şi „oameni inferiori” pe criterii strict genetice.
Probabil Lucian Mândruţă este copleşit de sentimente de superioritate, crezându-se un fel de „supraom” din scrierile lui Nietzsche, care priveşte cu dispreţ gloata de idioţi, născuţi taraţi şi neputincioşi.

Numai că, lucrurile nu stau chiar aşa în ceea ce priveşte educaţia! În primul rând, educaţia nu prea are a face cu inteligenţa nativă a subiectului. În al doilea rând, educaţia este un proces complex, care începe odată cu naşterea unei persoane, care are ca rezultat modelarea personalităţii şi abilităţilor sale sub toate aspectele şi durează până la sfârşitul vieţii. Cititul de cărţi, de unul singur, într-o celulă, este departe de ceea ce înseamnă cu adevărat educaţie!

Dacă Mândruţă ar fi fost un „superman”, aşa cum îşi închipuie, probabil că şi-ar fi dat seama de acest lucru şi nu ar fi tratat lucrurile atât de simplist! Dar, din păcate, tocmai această superficialitate în gândire duce la atitudini fanatice şi extremiste care stau la baza nazismului şi eugeniei.

http://dantanasescu.ro/2014/02/25/mandruta-are-opinii-naziste.html

descărcare3-e1436369512964

Lucian Mândruţă în genunchi în faţa lui Năstase

Cred că toată lumea îl ştie pe Lucian Mândruţă, cel mai aprig şi „de dreapta” jurnalist şi influencer de pe Facebook, care a scandalizat opinia publică cu remarcile sale naziste la adresa „neisprăviţilor şi leneşilor” care l-au votat pe Ponta. Sunteţi deja familiari cu înverşunarea sa faţă de „asistaţii social”, pe care statul „comunist” îi întreţine şi îi trage după el, cu banii oamenilor harnici, muncitori şi inteligenţi, aşa ca domnul Mândruţă.

Lucian Mândruţă, îngenunchiat în faţa lui Adrian Năstase, îl ruga pe acesta să-l facă „cavaler de Cornu” şi îi promitea că nu o să mai spună nimic rău despre PSD, am aflat şi eu cum oamenii harnici şi întreprinzători fac bani din muncă cinstită. Marele om de dreapta, se milogea în faţa celui mai mare „comunist” şi cap al „mafiei PSD”, pentru o bucăţică de pâine cinstită şi capitalistă, aruncată de cel mai rău, „corupt, hoţ, securist şi turnător”, adică Dan Voiculescu.

Fragmentul face parte dintr-o ediţie a emisiunii „Pâine şi circ”, pe care o realiza la Antena 1, unul din posturile prin care Voiculescu şi echipa sa de „lingăi în frunte cu Mihai Gâdea”, „spală creierele românilor”.

http://dantanasescu.ro/2014/11/23/lucian-mandruta-in-genunchi-in-fata-lui-nastase.html

sarbu-mandruta-pionieri

“Lucian Mândruță a declarat că lumea se leagă în mod nedrept de imaginea sa de știrist și om de televiziune – acela era un om creat de alții pentru a servi în media, iar adevăratul Lucian Mândruță este cel care activează în on-line. Altfel spus, la televizor puteam vedea o prostie fabricată, artificială, abia pe conturile sale de social media avem de-a face cu prostia originală, naturală, cu prostia autentică.”

invectiva.ro

Lăutarii ”capitaliști”, care prind din zbor temele de propagandă și le reproduc ulterior după ureche, au ajus să blameze orice tip de măsură cu caracter social ca fiind comunistă, în România și aiurea, practic oriunde globalizarea neo-liberală și-a întins aripile.

Dacă exemplare precum Lucian Mândruță, dar și alții de teapa lui, au ajuns să reprezinte vocea noii orînduiri sociale, pe care mai-marii acestei lumi se pregătesc să o implementeze la nivel global, societatea corporatistă de consum a noului Ev Mediu al mileniului trei, se poate spune, fără teama de a greși, că Omenirea a pierdut trei sute de ani din istoria sa absolut degeaba.

invectiva.ro

Dragă Lucian Mîndruţă,

Eşti supărat pentru că ţi se pare că nu am vrea să ne apărăm ţara. E dreptul tău să crezi asta. Dar e şi dreptul nostru să-ţi spunem că greşeşti. Cred cu tărie că majoritatea tinerilor români vrea să-şi apere ţara, dacă ar fi atacată. Şi subliniez dacă ar fi atacată. Cred că ei îşi iubesc părinţii, bunicii, soţiile şi copiii şi nu ar fugi. Nu am fost niciodată un popor laş.

Dar suntem un popor inteligent, în ciuda spălării intensive de creiere pe care tu şi postul tău de televiziune aţi practicat-o atâta amar de vreme. Vedem că nu suntem chemaţi să ne apărăm ţara, ci să mergem să ţinem partea unui imperiu într-un război economic cu alt imperiu.

Tu te-ai găsit să vorbeşti de Ştefan cel Mare şi războaiele sale? Nu suntem toţi la fel de ignoranţi, unii am mai citit şi istorie şi ştim că Ştefan cel Mare nu a apărat niciodată Vestul. Sau Estul. „Vom lupta până la moarte pentru legea creştinească, noi cu capul nostru”, le scria Sfântul Voievod principilor Occidentali sperând să primească ajutor. A primit…încurajări. Vorbe. Tu lupţi pentru legea creştinească, Lucian?

Încetează deci cu minciunile aşa cum ai făcut-o de 20 de ani. Singurul care s-a târăt pe jos şi a pupat bocancii ai fost tu. Întâi pe cei ai evazionistului Sârbu şi apoi pe Voiculescu. Şi tu vii să ne vorbeşti nouă de târât pe asfalt? Tu, „cavalerul de Corbu” al lui Adrian Năstase?

Te-aş întreba dacă nu ţi-a fost puţin jenă când ai scris toate astea, dar mi-am dat seama că nu eşti familiar cu acest sentiment.

Dar dacă există oameni sătui de ţara asta şi care nu vor să o apere, dacă există oameni pentru care tot ce contează e facebook-ul, cluburile sau berea, dacă există oameni care îi preferă pe ruşi, e pentru că ai existat tu şi cei ca tine, care de 25 de ani i-aţi îndoctrinat non-stop să urască tot ce e românesc. Tu şi cei ca tine i-aţi promovat pe toţi interlopii şi desfrânaţii, pe politicienii vânzători, pe „oamenii de bine”, spunându-ne că sunt „elita ţării” , sau „generaţia yup„. În timp ce voi ne vorbeaţi de „integrarea europeană”, de „occidentalizare” am rămas fără industrie, fără agricultură, fără pământ, fără resurse, fără păduri. Doar aerul nu i l-aţi luat acestui popor.

Poporul „primitiv”, „înapoiat”, „pupător de moaşte”, „naţionalist” pe care l-aţi intoxicat cu manele şi kitsch, de a ajuns să se urască pe sine şi să plece în străinătate. Unii nu mai au ce familie să apere…aţi destrămat-o voi, iubitorii de globalizare. Dar e şi vina noastră, recunosc. Am picat prea uşor în faţa vorbelor voastre mieroase şi a promisiunilor fără fond.

Dragă Lucian, destul de mulţi oameni din ţara asta s-au prins că suntem de fapt o sub-colonie administrată din altă parte. Am priceput că drepturile noastre fireşti ni se restrâng în fiecare zi pentru tot felul de pretexte şi suntem trataţi ca nişte criminali apriori. Ştim. Şi mai ştim că acum aveţi de nevoie de noi.

Aşa că mesajul meu de încheiere este acesta: vom muri pentru cine şi pentru ce vrem noi, nu pentru „miopia şi neghiobia altora„, cum zicea Mircea Eliade. E ultima libertate care ne-a mai rămas.

Mihai Somanescu

activenews.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s