Klaus johannis ”reformează” clasa politică cu oamenii din regimul Băsescu

12239639_934509629937601_5217161000716295681_n

Traian Băsescu a plecat de la cârma Românie, însă regimul său, creat timp de zece ani, nu. Klaus Iohannis l-a readus pe Ciolanis, pe cai mari în România și implicit PNL la Guvernare. Dacă în noiembrie 2014, Iohannis urla din țoți plămânii că ”să nu dăm toată puterea unui singur partid”, cu referire la PSD, acum a aruncat la coș acest ”principiu” și transformă PNL în partidul unic, ca pe vremea comuniștilor.

PNL va deține și Președintele, și SRI, SIE, majoritatea în Parlamentul României, dar și Guvernul.

Adică cu alte cuvinte va deține toată PUTEREA în România pentru cel puțin un an de zile.

Și asta cu ajutorul UNPR care în spiritul ”interesului național”, a trădat și s-a urcat în barca Iohannis-PNL+PDL.

Sub pretextul că Dacian Cioloș este ”tehnocrat, independent și cinstit”, Iohannis a decis să-l desemneze în funcția de prim ministru și astfel PNL, din umbră, să conducă „Guvernul de tehnocrați”.

Acest lucru nu era posibil dacă vicepremierul izmenar, Gabriel Oprea, în ”interes național” și nu sărea brusc în tabăra liberalilor doar pentru a-și asigura ”spatele” și să-și albească ”dosarele”.

Dacian Coloș, după ce a ”aranjat” treburile pe la Ministerul Agriculturii, iar mai apoi a fost preșul Franței și al lui Barroso în Comisia Europeană, vine acum ca și ”Messia 2”, alături de Iohannis, să pună în practică planul ”CIOLANIS”, de Guvernare tehnocrată, transparentă și liberală a României.

Dacian Cioloș, om important în Regimul de tristă amintire, Băsescu, este reactivat acum de Iohannis. Adică treabă nemțească dar cu oamenii lui Băsescu. Această desemnare reprezintă o nouă sfidare pe față a lui Iohannis la adresa protestatarilor care cereau oameni noi în conducerea țării. Atât îl duce mintea pe Iohannis, să înțeleagă sintagma ”oameni noi”.

10984834_10208099409983783_7806465481319510827_n

Sănătoși le-m duce toate de e pace de-i război, căci acum la Guvernare, de la o poștă miroase a „Colanis liberal împănat cu aromă băsistă”. Acum se confirmă rolul și scopul vizitei intempestive și ascunse a lui Iohannis în august 2014 la Măritul Băsescu. I-a trasat sarcini importante pentru cinci ani. Cum să facă să readucă pe cai mari pe toți pionii regimului Băsescu.

Basescu nu a invins sistemul ticalosit, ci este seful sistemului ticalosit! El este mafiotul numarul 1 al Romaniei!

Ce este Mafia? Conform dictionarului explicativ al limbii romane aceasta titulatura este atribuita organizatiei care in mai multe state „s-a substituit puterii publice printr-o forma primitiva de judecata si de pedeapsa, exercitata in favoarea unor persoane private”. Mafie mai inseamna si „grup de persoane unite pentru a-si satisface prin orice mijloace interesele”. Cand asemenea grupuri isi planteaza oameni in institutiile cheie ale unui stat, Mafia anuleaza reactia normala a unui stat in fata fenomenelor de crima organizata vizibile cu ochiul liber.

Romania a devenit in ultimii ani un stat mafiot pentru ca exponentii la varf ai institutiilor de forta au devenit un scut pentru afacerile regimului Traian Basescu, protejandu-l atat pe comandantul suprem, cat si pe cei din jurul lui care au subminat economia nationala pentru a ingrasa consortii straine si au conlucrat cu clanuri interlope. Protectia nu s-a oprit doar aici, ci a culminat cu mazilirea unor magistrati care s-au apropiat cu anchetele lor de mafie, procurorii Angela Ciurea, Ciprian Nastasiu si Eugen Iacobescu fiind doar cateva exemple.

Cazul ALRO Slatina este dovada suprema a subminarii economiei nationale de catre un stat mafiot. Sub bagheta lui Traian Basescu aceasta intreprindere etalon a industriei romanesti a fost vanduta unui evreu pe circa 70 milioane dolari, adica profitul ALRO intr-un an si ceva. Dupa care, din 2006 si pana in 2012, guvernarile regimului Basescu i-au alimentat pe evreii de la ALRO cu energie ieftina de la Hidroelectrica, la preturi la jumatate din cele practicate cu ceilalti clienti. Asta nu ar fi fost nimic daca Hidrolectrica nu ar fi fost prin aceasta obligata sa vanda curent la ALRO la un pret cu 30% mai mic decat pretul de productie, fapt care a dus la pierderi colosale de 1 miliard euro. Statul mafiot a bagat Hidroelectrica in insolventa pentru a ferici o gasca de „baieti destepti” din energie. Jaful de la ALRO a fost semnalat marilor parchete prin nenumarate plangeri, insa totul a fost musamalizat dupa mazilirea procurorilor Ciurea si Nastasiu. PICCJ si SRI sunt principalii vinovati de ascunderea adevarului despre cei care au permis acest jaf.

Cazul Bercea este dovada suprema a coruptiei la varful parchetelor. Modul in care varfurile PICCJ si PCA Craiova au musamalizat ani in sir marile infractiuni din dosarele Bercea, in special actele de coruptie ale personajelor de prima marime care au luat bani de la interlopi, culminand cu fratele presedintelui Basescu, demonstreaza cancerul metastazat din Ministerul Public, dar si din CSM, care au conlucrat la ascunderea actelor de coruptie.

Sunt foarte multe cazurile din ultimii ani in care s-a vazut ca institutiile de forta ale statului: Curtea Constitutionala, PICCJ, DNA, DIICOT, SRI, ANI, ANAF, CSM, ICCJ au actionat in sprijinul regimului Basescu si impotriva opozantilor acestui regim. Regim care s-a remarcat prin dosare deschise opozantilor, la comanda, si dosare musamalizate in cazul exponentilor de nadejde ai regimului. Prin dezinformare si obtinerea unui sprijin international strain contra intereselor romanilor. In pofida vointei lor.

12193698_523974547772181_801695025912358710_n

Ministru al Transporturilor

Fost comandant de nava, Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor in cinci guverne, astfel:

– aprilie – octombrie 1991 in Guvernul Petre Roman 2;

– octombrie 1991 – noiembrie 1992, in Guvernul Theodor Stolojan;

– decembrie 1996 – februarie 1998, in Guvernul Victor Ciorbea, remaniat

– aprilie 1998 – decembrie 1999, in Guvernul Radu Vasile;

– decembrie 1999 – iunie 2000, in Guvernul Mugur Isarescu

Mai ales in ultimele trei mandate, Traian Basescu s-a ocupat de reabilitarea drumurilor nationale si expres a introdus celebra taxa de drum. Dosarul Flota

Pe de altă parte, cum se ştie, Băsescu a fost implicat în scandaloasa afacere a vânzării flotei care a adus statului român pagube de milioane de dolari. În ianuarie 1990, Băsescu era director general al Inspectoratului de Stat al Navigaţiei Civile din Ministerul Transporturilor şi a fost numit apoi subsecretar de stat şi şef al Departamentului Transporturi Navale. În mai 1991 a devenit ministru al Transporturilor, post ocupat până la alegerile din 1992.

A fost apoi, până la demisia din aprilie 1996, deputat în Parlamentul României. După o pauză bugetară de o jumătate de an, Băsescu a devenit din nou, la sfârşitul lui 1996, ministru al Transporturilor, funcţie în care s-a menţinut până la jumătatea anului 2000 când a fost ales primar general al Capitalei. Din decembrie 2004 este Preşedintele României.

Afaceri pe bani publici

Familia Traian şi Maria Băsescu a înfiinţat, începând cu 1994, firmele Triton Company SA (1994), Prod Cros SRL (1994), A.M.C. Cros SRL (1994) şi M.T. Vega Transport SRL (1996). Prima dintre acestea, Triton Company.

Iată ce declara Oprea, în 2000, despre modul în care a fost escrocat de familia Băsescu, după ce fusese angajat să se ocupe de tratativele cu partenerul italian, : “Subsemnatul am fost recomandat lui Mircea Băsescu de către cunoscutul meu, dl. Hustiu Nicolae, care era şi el antrenat în acel proiect. După întocmirea proiectului de contract şi depunerea cererilor pentru obţinerea vizelor de intrare-ieşire în Italia, după convenirea cu dl. Mircea Băsescu a comisionului ce mi se cuvenea, am efectuat o deplasare la Constanţa unde am avut o întrevedere cu dl. Mircea Băsescu, dna. Anca Ivaşcu şi dl. Traian Băsescu.

În cadrul întrevederii le-am prezentat proiectul de contract redactat în limba engleză şi argumentre tehnico-comerciale privind viitoarele negocieri. Peste puţin timp au sosit vizele, am trimis ex. nr.1 al Convenţiei asupra comisionului pentru a fi semnat de dl. Mircea Băsescu. La data de 1 februarie 1994 am luat avionul pentru Milano-Italia. Dl. Băsescu a spus că a uitat exemplarul nr.1 al Convenţiei pentru comision, dar mi-a dat asigurări că totul va fi plătit după perfectarea contractului de import. Negocierile cu fabricantul italian au fost dificile mai ales cele referitoare la garantarea service-ului după punerea în fiuncţiune a fabricii şi asistenţa post garanţie. După 2 zile de negocieri contractul a fost semnat iar a doua zi am revenit în ţară.

Imediat după semnarea contractului am constatat vizibil o schimbare de atitudine din partea cuplului Ivaşcu-Băsescu, ceea ce pentru mine a fost un sentiment prevestitor de rele. Pe aeroport, dl. M.Băsescu, căruia i-am înmânat şi exemplarul nr.2 al Convenţiei de comision, mi-a dat din nou asigurări privind plata sumei de cca. 5200 dolari SUA ce mi se cuvenea de drept. A trecut o lună, au trect două şi nimic nu semişca din partea d-lui M. Băsescu. Atunci, cunoscând faptul că şi dl. Raian Băsescu face parte din grupul de proprietari, am făcut o vizită la sediul central al PD din Bucureşti unde era şi pe atunci tot vicepreşedinte.

Cel care l-a recomandat pe pe Ioan M. Oprea familiei Băsescu, Nicolae Hustiu, confirmă şi el, printr-o declaraţie semnată în mai 1995, afirmaţiile consilierului comercial şi s-a oferit chiar să apară ca martor într-un proces pe care Oprea l-ar fi intentat familiei Băsescu.

“Pentru dl. I.M.Oprea a devenit foarte clar că a fost escrocat în mod incalificabil de dl. M.Băsescu şi mi-a cerut explicaţii privind procesura de urmat. I-am răspuns că întrucât am ieşit din preconizata asociere la fabrica de îngheţată, nu-mi pot asuma răspunderea pentru nerespectarea convenţiei de către dl. M.Băsescu, dar pot oricând confirma existenţa ei şi asistenţa acordată de I. Oprea în pregătirea, tratarea şi semnarea contractului de import al fabricii de îngheţată aparţinând celor doi asociaţi menţionaţi mai sus (Mircea Băsescu şi Anca Ivaşcu – n.red.), precum şi nivelul comisionului (2,5% din valoarea contractului) convenit şi acceptat de M.Băsescu şi subsemnatul.

Având în vedere justeţea reclamaţiei d-lui I. Oprea am consimţit să-i dau prezenta declaraţie spre a-i servi în procesul pe care îl va deschide împotriva celor doi asociaţi de la SC Star Marine, respectiv ai fabricii de îngheţată adusă din Italia. Această declaraţie a mea este irevocabilă în text şi conţinut şi o voi susţine în faţa instanţelor de justiţie până când Dl. I Oprea îşi va primi comisionul pentru serviciile acordate firmei şi proprietarilor ei”.

De menţionat că, în 2000, consilierul Oprea încă mai trimitea scrisori pe la autorităţile competente, pentru a-şi recupera banii.

Tot timpul cu paharul in mana,Basescu a transformat Romania intr-o carciuma cu orchestra de pupincuristi care canta ode CARMACIULUI ,cu meniuri pe spranceana, specialitati pentru ai lui si resturi pentru opozitie,iar singura solutie sa vi la masa bogata a basescului este sa te faci „independent”.

La mesele bune de lângă orchestră, PDL e frământat de alte probleme, mai subţiri, de natură ideologică. Noroc cu Sever Voinescu, omul care a descoperit de unde vine învăţătura. Esenţa gândirii pedeliste se numeşte băsescianism. Ideologul partidului a mai explicat că băsescianismul merge mână în mână cu alt concept, cel de pleaşcă, enunţat atât de bine de Toader Paleologu. Baietii destepti se zbat sa daruiasca masa cu concepte cat mai pline de spirit pentru a-l multumi si veseli pe DICTATOR. Prima Doamna a partidului de guvernamant,Elena Udrea scoate si ea pe gurita tot felul de idei si propuneri nastrusnice ca sa-l multumesca pe Traian in speranta ca va fi urmasa lui Traian !

12227061_510963609081477_5329152051119157170_n

Regimul Basescu – regim criminal impotriva poporului român

Regimul Basescu – Boc, tutelat de FMI, a înregistrat cele mai multe recorduri post-decembriste si împotriva Poporului Român. Voi începe enumerarea lor cu cele mai mari recorduri din Europa, consemnate în timpul Regimului Basescu – Boc :
cea mai mare prabusire economica;

cel mai amplu program de distrugere a economiei nationale;

cea mai mare coruptie, contrabanda si evaziune fiscala;

cea mai mare saracie; cel mai mare atac la fibra biologica a populatiei;

cea mai rapida scadere a sperantei de viata;

cel mai mare numar de locuri de munca desfiintate (peste 5 milioane);

cea mai mare suprafata agricola necultivata (peste 4 milioane ha);

cele mai mari jafuri imobiliare;

cea mai mare crestere a datoriei externe;

cea mai mare inflatie; cea mai mare crestere de preturi;

cea mai mare dobânda de referinta a Bancii Centrale (BNR);

cea mai mare distrugere a sistemului bancar autohton;

cea mai mare crestere a TVA; cea mai mare distrugere a mediului rural;

cel mai mare abandon scolar; cel mai mare analfabetism;

cele mai multe scoli închise;

cea mai mare rata a mortalitatii infantile; cele mai multe boli ale saraciei;

cele mai mari disponibilizari de cadre didactice si medici;

cele mai multe si mai mari impozite si taxe;

cele mai multe IMM-uri lichidate;

cea mai mare inegalitate a veniturilor; cea mai mare crestere a ratei saraciei;

cea mai mare cifra a angajatilor care traiesc sub pragul saraciei;

cel mai mare procent (de peste 50%) al familiilor care nu îsi pot acoperi cheltuielile curente;

cea mai mare scadere a puterii de cumparare a pensionarilor într-un an (de cca. 20%); cea mai mare taiere din drepturile banesti ale bugetarilor (de 25 – 50%);

cea mai mare migratie a populatiei, în special a tinerilor;

cea mai învechita retea feroviala; cel mai mare genocid;

cea mai mare vrajba între toate categoriile sociale; cel mai mare numar al cetatenilor deprimati; cea mai mare incapacitate politica a celor care s-au aflat si se afla la guvernare; cel mai mare numar al conducatorilor de la nivel central si local care sînt handicapati, adica sînt rupti de realitate, respectiv nu mai vad, nu mai aud si nu mai simt; cea mai mare preocupare a guvernantilor pentru a face legi împotriva propriului popor si a Statului.

În timpul Regimului Basescu – Boc s-au înregistrat si cele mai mici recorduri din Europa, si anume:

cele mai mici salarii si cele mai mici pensii;

cele mai mici alocatii pentru copii;

cele mai mici ajutoare sociale;

cea mai mica speranta de viata;

cele mai putine locuinte sociale;

cele mai mici fonduri alocate pentru investitii în infrastructura;

cele mai mici randamente în sectorul vegetal si zootehnic;

cele mai mici alocari bugetare pentru Învatamînt, Sanatate, Cercetare si Armata;

cele mai putine autostrazi si drumuri modernizate;

Dupa atîtea si atîtea recorduri, Regimul Basescu – Boc se încapatîneaza sa ramîna la putere si tine cu dintii de ea pentru a putea continua, la comanda externa, Holocaustul împotriva românilor. Realitatea de azi este cu totul alta. Regimul Basescu – Boc este controlat si dirijat de FMI pentru a desfasura, într-un timp cît mai scurt, Holocaustul împotriva românilor si pentru înfaptuirea proiectului “Israel în România”. Cei din fruntea acestui Regim dictatorial Basescu – Boc si cei care îi sustin, cei din PDL, PNL, PMP, UDMR si UNPR.

Acesti tradatori de Neam si Tara, vinovati de Holocaustul împotriva românilor, au pus în mare pericol Statul National Unitar Român. Cînd în România Regimul Basescu – Boc a reusit sa înregistreze o prabusire economica doi ani la rînd si pentru anul 2011 continuarea recesiunii economice, cînd în toate localitatile marea majoritate a populatiei era nemultumita ca traieste în saracie si sub spectrul disponibilizarilor si a unor noi taieri de salarii si pensii, sub amenintarea bancilor straine, Guvernul Boc V acorda prioritate maxima satisfacerii noilor pretentii antiromânesti ale UDMR, precum si acceptarii noilor conditii înrobitoare puse de delegatia FMI.

Poporul Român a fost umilit si batjocorit de catre o delegatie a FMI ca în timpul Regimului Basescu – Boc. Niste straini, functionari la FMI, dicteaza ce si cum sa faca Parlamentul, ce prevederi sa fie înscrise în anumite acte normative, ce legi sa se voteze, cu ce continut si pîna la ce data, ce ordonanta sa dea sau sa modifice Guvernul României, etc. Nimeni nu-i întreaba pe membrii delegatiei FMI ce cîstiguri lunare fabuloase au (pe surse, cu mult peste 30.000 euro/luna) si care sînt platite de contribuabilii români, prin dobînzile de 2- 4 miliarde euro pe an, la creditele externe. Ei nu sînt solidari cu Poporul Român si lor nu le-a redus nimeni cîstigurile lunare cu 25%. Delegatia FMI strîmba din nas, nu-i convine reducerea TVA. Practic, delegatia FMI colaboreaza cu Regimul Basescu – Boc în Holocaustul împotriva românilor.

România nu e un stat normal: e o epavă a naufragiului politicii americane. Am mai afirmat că acest bişniţar „ciupit” de CIA în 1998, reprezintă, un pericol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s