Acum se revarsă în stradă gunoiul unei generații pierdute

proteste-in-principalele-orase-din-tara-mii-de-oameni-scandeaza-impotriva-clasei-politice-din-romania-21251

Acum se revarsă în stradă gunoiul unei generații pierdute. Distrusă de un capitalism feroce, fără identitate, fără idealuri, care e furioasă pentru un singur motiv: nu mai poate consuma ce și cât ar vrea. Și pentru asta vrea să distrugă statul, vrea să-i vadă morți pe toți săracii, din cauza cărora n-au ei bani, vrea să facă praf democrația. Cu aceste gunoaie nu am cum fi solidar. Indiferent cât voi fi înjurat pentru asta, morții și răniții din club nici nu munceau din greu pentru a-și întreține familia și copiii, nici apărându-și patria, pe câmpul de luptă, nici ajutându-și semenii. Nu, erau la distracție.

Asta nu justifică moartea lor. Dar este o realitate. Erau la distracție. Nu sunt eroi. Pentru că nu sunt! Sunt oameni, avem compasiune pentru ei, pentru familiile lor, pentru prietenii lor. Dar nu putem fi solidari cu niște oameni care vor să facă tabula rasa pentru că statul nu dă bani, cum vrea băsescu, pentru modernizarea cârciumilor.

Și dacă vorbim de solidaritate și de indignare, unde erau când boc și băsescu închideau școli și spitale, când mureau arși atâția copii la maternitatea Giulești? Când mureau arși zeci de mineri? Când mureau acoperiți cu pământ sute de români, angajați la negru pe șantiere? Ăia nu erau ”de-ai lor”, nu? Dă-i în pizda mă-sii, să moară! Niște suboameni! Noi, noi suntem elita!

Ei bine, nu! Nu merge așa! De asta nu-mi pasă de toate cretinismele din stradă. Și, oricum, dacă ar avea un dram de minte, ar vedea cum sunt manipulați. Dar sunt prea proști. Și sunt proști și pentru că dincolo de indignare, și de distrugere, nu au niciun proiect pentru România. Să fie sănătoși. Scapă cine poate!

Apropo: dementul ăla care ține blogul ”Capitalism pe pâine”, Mihai Giurgea, el nu e pe nicio listă de guvern ”al poporului”? Că are ideile tocmai potrivite pentru un eficient ministru al noului Gulag capitalist. Are și formațiuni para-militare, ceva de genul ”Legiunea Țepeș Doamne”, sau așa ceva, pornite să extermine toți comuniștii și socialiștii odioși, toți asistații și săracii.

E generatia aia care a prins invatamantul la pamant, lipsa valorilor, principiilor, lipsa modelelor morale. E generatia care baleste la orice superficialitate, care a crescut in incubatoarele modelelor lui Soros. Isi urasc tara, isi urasc semenii, vor sa moara pensionarii, saracii,samd. E generatia care acum cativa ani umplea spitalele de la supra doze de etno botanice.

Constantin Gheorghe

Protestatarii care nu iubesc Romania , aduc la putere javrele corupte din jurul lui iohannis, Felicitari tineretului si serviciilor. Mă cam tem că acesta ar fi un semn că aşa-zisa nouă clasă politică va fi formată din politruci şcoliţi de Soros & Co.

Sunteți supuși celei mai crunte manipulări posibile. Si va fi groaznic de dezamagitor. Pentru ca sunteți mulți care credeți în ceea ce faceți.
Relevanta unui protest nu e data de numărul participanților, ci de valoarea proiectului pe care îl propune pentru societate. Nicio societate întreaga la cap nu legitimează o mișcare în care se vrea „omorârea saracilor”, desființarea încredințarea tarii corporațiilor.

Cine i-a saracit pe romani si a jefuit Romania? Cine a furat viitorul copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate? UE, SUA si corporatiile straine!

Nu „coruptia ucide”!

Ucide sistemul care a sustinut o asemenea coruptie cancerosa!

Ucide capitalismul turbat, lipsit de scrupule, ucid corporatiile impuse de UE si FMI in Romania!

Invectiva.ro

De cind cu revolutiile portocalii, euromaidanele, primaverile si alti tineri frumosi si liberi care fac revolutie aflindu-se pe statul de plata al corporatiilor, am ajuns sa fiu mai degraba de partea guvernelor care se incearca a fi rasturnate prin manipularea opiniei publice, la modul cel mai odios.

Cum dracului sa faci revolutie pentru Globalizare, pentru Big Brother si, in general, pentru limitarea drepturilor cetatenesti?

Poate nu inteleg eu…

Mai ales ca felul in care sint manipulati prostii care ies in strada ma scirbeste chiar mai tare decit cei vizati de ”revolte”.

Ar putea fi scris un eseu filosofic pe tema asta: cind ”democratia” este atit de transparenta, ca i se vad izmenele corporatiste.

Poate o sa il scriu cindva, cind nu o sa imi fie asa de scirba.

2 gânduri despre &8222;Acum se revarsă în stradă gunoiul unei generații pierdute&8221;

 1. Futu-ti dumnezeii tai de creier jegos, cum dracu sa spui ca oamenii aia nu munceau? Pai tu vrei ca toti sa munceasca 24h fara pauza? Sau in pauza sa stea dracului acasa si sa-si spele creierii cu rahatul de la TV? Esti o scursura ordinara irecuperabila, pretins patriot, dar de fapt un jeg uman fara respect fata de cei cu o gandire diferita de psihozele tale.

  • Asa, asa ! Zi-le ! Cum isi permit ei sa scrie asa ceva ? Sa vorbeasca blastfem despre MARTIRII de la colectiv ! Trupurile lor ar trebuii puse in biserici, la ei sa ne inchinam. Au fost oameni intradevar speciali, cei cazuti victime, la colectiv, acestui regim asupritor, oh da ! Au murit fara scop si au scos in strada o tara intreaga ! Doar cei ca tine, inteleg acest lucru, cei din noua generatie ! Ba chiar ti-ai putea relata aceasta adanca intelegere a lumii intr-o carte, intitulata
   „Futu-ti dumnezeii tai de creier”
   primul capitol l-ai putea intitula:
   Cum dracu sa spui ca oamenii aia nu munceau?
   iar in el ai putea vorbii despre toleranta ideilor si parerilor adverse.

   ba chiar ai putea avea si un slogan : „Degeaba ! „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s