Demisia lui Ponta: şi-a vârât din nou coada miliardarul malefic George Soroş în România

Metode-de-manipulare-e1446635217591

Victor Ponta nu a demisionat pentru că a ieşit lumea ieri în stradă (e o iluzie să credem că s-a înfricoşat de aşa ceva. Victor Ponta a demisionat pentru că a primit nişte telefoane importante din interior si exterior, în care a fost ameninţat că, dacă refuză să plece, proteste imense vor avea loc în toată ţară până la demisia sa.

Mi s-a părut suspect că multe din ONG-urile lui Soroş în România au cerut în urmă cu 2 săptămâni demisia vicepremierului Gabriel Oprea, în urma accidentului mortal al poliţistului din coloana oficială a lui Oprea. De aceea, stau şi mă gândesc dacă accidentul poliţistului şi accidentul tragic de la “Clubul Colectiv” nu au fost cumva scânteia care a aprins revolta populaţiei.

Miliardarul americano-evreu George Soroş are o “reputaţie” în a provoca proteste şi revoluţii în diferite părţi ale lumii (vezi Ucraina sau Georgia!). Dacă e implicat Soroş din nou, care a ştiut astfel să speculeze revolta justificată a populaţiei, mă întreb ce urmăreşte el în România? Deocamdată nu am nicio idee, însă vom vedea în următoarea perioadă cum vor sta lucrurile.

La presiunea străzii și a trompetelor soroșiste, premierul Victor Ponta a demisionat

article-1253791-0276A7EB000005DC-736_233x423

Iată filmul ultimelor 12 ore. Ieri seară tinerii au ieșit în strada, cică doreau încă o „revoluție”. Solicitau demisia lui Ponta pe fondul tragediei de la clubul blestemat, deși legătura acestuia cu arșii de la „Colectiv” este cel puțin bizară.Televiziunile instigă la răzmeriță. Cel mai tare incită la revoltă DIGI 24, postul tv al SRI-ului.

Pe locul doi: Realitatea TV, cu Rareș Bogdan, menestrelul personal al președintelui, la pupitru. Se bulucește și Antena 3, să nu cumva să rateze predicatorul Mihai Gâdea ocazia de a demonstra că este și el un Rareș Bogdan în devenire. Președintele Klaus Werner Iohannis – slăvit fie numele său în veci! – turna și el niște gaz pe foc, postând acest mesaj în crucea nopții, ca să-l citească „revoluționarii” din stradă: „Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mișcare de stradă, care vine din dorința oamenilor de a le fi respectate condiția și demnitatea. Am înțeles că se cere și se așteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-și asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă.” Ia uite la el, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.  Gata, s-a delimitat, el nu este politician, doar politruc și a ajuns în funcția de președinte direct de la catedra de fizică! Și băi nea Mihalache sau care naiba postați aberațiile acelea plate, scrise în limbaj de rumeguș, atenție la cacofonii, chiar dacă mâncați rahat cu polonicul: „(…) ca cineva să-și asume(…)”!

Pe străzi se strigă vrute și nevrute, dar în general  „Jos!”.  Jos Ponta, jos Oprea, jos Piedone, jos asasinii, jos corupția, jos, jos, jos… Sosesc  galeriile echipelor de fotbal și calitatea scandărilor e tot  jos. A reapărut și un slogan din decembrie 1989: „Tinerii nu au murit degeaba!”, se strigă: „Nu plecăm acasă! / Morții nu ne lasă!”. Cum naiba să compari moartea accidentală a unora într-o cârciumă, unde se aflau pentru distracție, cu moartea celor care ieșiseră cu pieptul gol în față gloanțelor știind ce riscă? Este de-a dreptul jignitor pentru memoria celor decedați la evenimentele din decembrie ’89!

De ce oare ONG-urile lui Soros au reactivat imediat după dezastrul de la „Colectiv” rețelele de comunicare de pe internet și site-urile, care au stat în adormire un an, ca să scoată din nou masa de manevră în stradă? De ce se dorește destabilizarea României și eventual „ucrainizarea” țării noastre în cazul unor contramanifestații?  Oare de ce? Pentru ca păpușarii din exterior să poată jefui România!

După ce și-au instalat robotul marionetă, care nu are nimic în comun cu neamul românesc, în fruntea coloniei, prin aceleași manipulări și demonstrații de forță, în urmă cu un an, păpușarii sunt nemulțumiți de stagnarea propriilor planuri. România și-a plătit datoriile la FMI și cămătarii sioniști nu mai pot să-și impună legile lor pentru secătuirea financiară a poporului și înrobirea țării. La fel, sunt supărați că timp de un an nu s-a dat drumul jafului de la Roșia Montană și nici nu s-a demarat extracția gazelor de șist, ba s-a mai restrâns și jaful forestier. Nu le convine că nu și-au pus labele jegoase pe toate resursele energetice ale țării. Au mai rămas Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Transgaz și Romagaz la statul român! România, o colonie de mâna a doua și bună doar pentru resursele naturale și forța de muncă ieftină, trebuie mulsă complet și stăpânii lumii și-au pierdut răbdarea!

Cică demonstrația  de ieri a fost „spontană” – aiurea! – și se solicita demisia clasei politice. De ce nu s-a cere atunci și demisia buimacului de la Cotroceni? Doar și el e tot politician, ba a afirmat el însuși că-i de-a dreptul politruc! Fiindcă Iohannis Klaus Werner  este omul lor, al stăpânilor care construiesc Nouă Ordine Mondială și el reprezintă etalonul slugii devotate. Prin el și-au pus alți alogeni în fruntea serviciilor secrete, ca să fie clar și pentru proști că România nu mai aparține românilor.

Ce se întâmplă acum dă apa la moară celor care susțin, din ce în ce mai vocal, că incendiul care a provocat acel accident oribil colectiv – culmea, la clubul Colectiv! –  a fost declanșat intenționat ca să devină un pretext pentru cele ce se întâmplă acum. Un soi de „11 septembrie” american la scară mai mică!

Azi dimineață premierul a demisionat. Era morcovit clar Victor Ponta în discursul scurt al demisiei, se observa că și-a pierdut aplombul cu care ne obișnuise. Băi Victoraș, dacă erai deștept trebuia să-ți închipui că păpușarii nu te vor ține premier multă vreme, așa cum ți-au promis când ai aceptat blatul de acum un an. Atunci tu, deși câștigător al alegerilor, ai renunțat în favoarea „neamțului” ca urmare a amenințărilor (secesiune, război civil) și promisiunilor (păstrarea ta în funcția de premier). Ai ieșit la televizor și ți-ai recunoscut „înfrângerea” deși nici măcar nu se începuse numărătoarea voturilor la BEC. Așa a fost ordinul, însoțit de amenințări și promisiuni, politica “biciului și zăhărelului” a lui Adolf Hitler. Amenințările au fost reale, promisiunile s-au dovedit mincinoase…

 Marius Albin MARINESCU  

Se vede ca Soros  e in spatele TURMEI PROTESTARE de la UNIVERSITATE ca desi PONTA,IZMANA si PIEDONE au plecat ei insista obsesiv si ameninta ca sa puna un guvern de tehnocrati adica ca SOROS  sa-si puna MARIONETELE si PSIHOPATII de „dreapta” neoliberali care sa faca ravagii pornind de la taieri,inchideri de spitale,privatizarea sanatatii inclusiv de urgenta si sa mai dea strainilor ce mai e din avutul tarii inclusiv padurile la SCHWEIHOFFER ,toate masurile la comanda papusarilor FMI si Bancii Mondiale.

Eu nu inteleg de ce daca vor schimbarea sistemului nu cer ANTICIPATE TOTALE. Au ocazia sa-si arate forta si sa puna pe cine vor ei.  PNL Nu are niciun program de guvernare ca daca prin absurd li s-ar da gratis puterea n-ar avea ce sa faca asa ca insista pe TEHNOCRATII eclozati de Soros  sa preia puterea ca unii dintre ei sunt acoperiti, OENGISTI Si doctoranzi COPY PASTE. Iar TURMA PROTESTATARA sunt de fapt GLOATA de CORPORATISTI dependenti de companii evazioniste (APA NOVA) sau din cei care-si fac veacul in cluburi. Soros  se pare ca a marit POTUL si nu se lasa pana nu face un EUROMAIDAN ca sa isi puna oamenii lui tehnocrati. Nu conteaza ca vor iesi MORTACIUNI si RAZBOI CIVIL. Sa fereasca Dumnezeu de ce e mai rau ca gloata de spalati pe creieri e capabila de absolut orice. Mie unul mi-e frica ca ati vazut ca FASCISTOIXZII de „dreapta” sunt dezlantuiti si scriu pe ZIDURI ca unii traiesc degeaba deci instigand la omor.

Uniți, salvăm globalismul!

Aştept un prim ministru numit de Goldman Sachs, pentru că strada nu mai vrea oameni politici actuali (și au dreptate într-o privință), dar ar fi imposibil să propună miniştri. Drumul este înfundat.
Partide noi, dacă o sa se facă, ar avea nevoie de timp ca să dospească.
Alegerile anticipate ar duce la aceleași rezultate politice.
Partidele de mainstream nu vor ceda puterea.
Până la urma, serviciile aservite Hegemonului vor decide ceea ce li se transmite pe canalele „speciale” de comunicații.
Soluția Goldman Sachs nu ar fi ceva nou, a fost folosită de curând şi în Grecia, şi în Italia. Chiar şi preşedintele Băncii Centrale Europene este un fost funcţionar al băncii amintite.
Cu această ocazie, corupţia din ţară va fi eradicată total şi definitiv. Pentru că nu va mai exista noțiunea de „țară”.

Ar fi o naivitate să credem că România îşi va căpăta autonomia şi demnitatea. Nu toți suntem „tineri frumoși și liberi”.

Felicitări serviciilor puse în slujba puterii globaliste, planul de distrugere a României merge ceas!

O să avem parte de guvernul celor care au închis sute de spitale şi au tăiat salariile medicilor şi profesorilor.
FMI o să apară mâine cu o nouă oferta pentru România, acum când s-au plătit datoriile. PNL a declarat ca, daca va fi nevoie, va taia si pensii si salarii. Asta vrea populatia? Asta va avea. Acum vine cu adevarat raiul pe pamant,sper sa se inchida scolile,cluburi cat mai multe,sa se dea liber la prafuri ,si hai ca ne simtim si noi o leaca de americani de azi in colo!

Îmi doresc un guvern pe care să îl numesc Guvernul meu.
(Klaus Iohannis)

De cand referendumul pentru demiterea lui Basescu a fost rasturnat de la Bruxelles si Washington, in Romania totul se face prin manipulare. Le este o frica teribila sa ajunga la guvernare oameni care sa tina la acest popor. Iohannis a fost pus presedinte din afara tarii, cu largul concurs al serviciilor.

Acum că Ponta şi-a dat demisia, Piedone şi-a dat demisia, protestele ar fi trebuit să înceteze. Dar ştiţi de ce şobolanii portocalii, băsişti şi pro Licurici, continuă să incite la manifestaţii?! Ia gândiţi-vă puţin! Ponta şi-a dat demisia, dar coaliţia PSD-UNPR continuă să deţină majoritatea în Parlament. Prin urmare noul prim-ministru va face parte tot din coaliţie, aşa că, noul PD(N)L tot nu poate prelua puterea. Deci au două soluţii: fie în conving pe Oprea să treacă de partea băsiştilor, fie dizolvă Parlamentul şi urmează alegeri anticipate. Se pare că Oprea nu vrea să schimbe barca, aşa că de aia urlă piţi rârâita cu ochelari şi restul găştii fomiste că vor alegeri anticipate! De aia continuă şi cu agitaţia în ţară, cu toate că aparent nu ar mai fi motive de protest.

Românii vor toţi schimbare, dar populaţia nu poate determina schimbarea şi nu nici nu are nevoie de schimbare, ci de normalitate şi stabilitate. Schimbarea înseamnă haos şi Noua Ordine Mondială. De o sută de ani încoace omenirea se tot schimbă şi lucrurile nu evoluează deloc în bine!

Foarte multă lume nu vede nici o legătură ascunsă între politică, servicii secrete, societăţi secrete, muzică, film, teatru, dans, mass-media, publicitate, tehnologii IT şi Internet, medicină, farmacie, droguri, alcoolism, sexualitate, homosexualitate, feminism, ateism. Toate au un numitor comun: SATANISMUL. Toate au la bază doctrina satanistă şi toate o slujesc.

Nişte tineri mor arşi de vii într-un club satanist şi întreaga maşinărie de propagandă îşi îndreaptă atacurile violente asupra Bisericii Ortodoxe. Aparent acest lucru nu are nicio logică. De ce să ataci biserica şi nu cluburile şi satanismul practicat acolo? Dar dacă descoperi dedesubturile acestei afaceri murdare, logica este una perfectă. Cei care au pus la care operaţiunea şi-au dat seama că acest eveniment cu un puternic impact emoţional în mentalul colectiv, i-ar putea trezi pe oameni şi i-ar determina să se întoarcă la credinţa în Dumnezeu, observând ce efecte groaznice poate avea adorarea diavolului. Şi de teamă ca acest lucru să nu se întâmple, ei atacă acum Biserica în mod preventiv, ca să fie siguri că ura nu este direcţionată spre satanism şi depravarea occidentală, ci spre Biserică şi tradiţiile româneşti.

700_c27f255940e868b42c4e395302c3ce02

Ce persoană poate fi mai potrivită pentru funcția de Prim-Ministru decât un tehnocrat CIA cum e George Maior ? Securistii isi iau tara inapoi ? Nu au scăpat-o niciodată!

Noul premier al Romaniei nu va fi altcineva decat George Maior, fostul sef al SRI-ului, actualul ambasador al Romaniei la Washington. De asta a stat mai bine de jumatate de an in SUA? L-au invatat cei de la CIA ce sa faca in Romania cand va fi premier si il trimit acum inapoi? Pentru asta au iesit oamenii pe strazi, ca George Maior, omul americanilor, al CIA-ului, al lui Soros, sa fie premier!?

Doar nu credeti ca va veni unul la putere care va creste salariul , alocatia , pensia sau va crea locurii de munca ? Toate astea sunt doar niste vise care nu se vor realiza pentru ca Romania de mult timp nu mai este a noastra.

România e vânduta deja,inclusiv alegerile sunt trucate,câștiga omul americanilor,clar! N-ați vazut publicitatea care se face ambasadorului american la toate televiziunile? Sa nu uitam ce a facut FMI,UE? Cine a comandat privatizările ,tăierile de salarii,închiderea spitalelor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s