Un gând întrebător despre Soros şi cei din legiunile lui…

12096175_715342721930869_3441006975842150011_n

Viktor Orban a pus punctul pe „I”: vinovaţi de starea de fapt sunt Soros şi „societăţile” „civile” inventate de aceştia, care de 50 de ani au distrus Occidentul (şi apoi şi ţările postcomuniste) cu ideologiile lor cretine.

Un Occident corupt de anti-creştinism, secularism, „drepturile” homosexualilor, transexualilor, travestiţilor, zoofililor şi delfinilor, ameninţat cu diverse apocalipse ecologice- „încălzirea globală”, „răcirea globală”, etc., convins că este o normalitate să îţi ucizi prin avort copiii pe care nu îi doreşti, bătrânii şi bolnavii de care nu mai ai chef să ai grijă, în care sexul a devenit criteriu de funcţionare socială, în care a te droga este cool şi a fi credincios creştin este „uncool”, în care arta s-a transformat într-un gunoi apreciat doar de snobi şi şcoala a devenit din formator civilizaţional, deformator ideologic, este un pericol pentru însăşi ideea de umanitate.

Şi când te gândeşti că nu sunt 100 de ani de când Occidentul era creierul şi sufletul lumii. Şi acum e creier- dar plin de tumori în metastază. Cât despre suflet…..

Dar de fapt ce vor oamenii lui Soros şi cei care gândesc ca ei? De ce vor să îmbolnăvească lumea aceasta cu cancer? De ce vor să vadă muribundă civilizaţia părinţilor lor? De ce vor să vadă deformată de tumori cultura occidentală, cea dintâi şi cea mai măreaţă dintre culturile lumii- şi aceasta pentru că s-a articulat nu pe nişte cuvinte ci pe Însuşi Cuvântul lui Dumnezeu- Scripturile ebraice şi creştine?

De ce vor să se sinucidă ucigându-ne şi pe noi?

De ce? Să fie prostie? Să fie răutate paricidă? Să fie toate la un loc?

Mai jos o imagine cu un arhiepiscop agresat în timpul unei conferinţe de un grup de feministe.

descc483rcare

Autor: Bogdan Duca

Sursa: Bogdan Duca- Un blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s