Tupeu,prostie maximă să profiți de moartea cauzată de un eveniment pentru a-l folosi contra religiei

index

Ipocrizia e maximă la postul Pro TV. Dramatizează la maximum tragedia de la clubul Colectiv, umplând ecranul de lacrimi şi de priviri îndurerate. Esca mai are puţin şi face pe ea. Au pus toate televiziunile sigla în alb-negru, înţelegând prin asta că ţin doliu. Dar proteviştii uită că exact la ora la care tinerii ăia ardeau de vii, Pro TV difuza un film horror, de Halloween, în care 5 tineri erau sacrificaţi ritual, pentru ca sângele lor să fie oferit ca ofrandă unor zei, aflaţi în adâncul pâmântului. Adică promovăm satanismele şi pe de altă parte umplem ecranul de lacrimi şi lansăm campanii umanitare. Cam la fel şi la Prima TV, un alt post satanisto-licuriciofil.

Faza aia de ieri cu „dacă jumătate din bisericile din Bucureşti erau spitale” e o propagandă jegoasă, care vrea să abată atenţia publicului de la faptul că România este satanizată de Occident. Să fie clar! Nu a murit nimeni în tragedia de la clubul „Colectiv”, din cauză că nu a avut loc la spital sau pentru că nu a primit ajutor la timp! Toţi cei răniţi au fost internaţi în spital şi au primit ajutor de urgenţă, iar cei care au murit, au murit în primele minute ale incendiului, înainte ca cineva să poată face ceva.

Dan Tănăsescu

Cei care au mers la proteste de la Universitate si striga din toti bojocii „VREM SPITALE NU CATEDRALE” sunt hoitarii nerusinati ai lui Soros regizorul papusar al blockbusterului intitulat „CRIZA REFUGIATILOR”,hoitari care se folosesc de mortii de la Colectiv ca sa atace Biserica care e vinovatul fara vina in toata mizeria tranzitiei.

UE şi FMI în timpul guvernării Băsescu-Boc, ne-a cerut reducerea numărului de spitale şi şcoli. UE şi FMI au spus că numărul de paturi de spital din România depăşeşte media europeană.

Cand esti colonie, cand finantele nu iti mai apartine iar altii decid pentru noi FMI a spus inchiderea spitalelor Basescu, Boc asta au facut si acum Basescu urla ca ce ar face el. Imi este greată…

Pentru toții spalații pe creier care sunt părtași la minciunile mediei satanice cum ca nu sunt spitale din cauza bisericilor.

CU CINISMUL DE HIENE PE MOARTE CALCAND: secularisti, agenti propagandisti ai “luptei anticorutie” si trusturi media anti-BOR cauta sa MANIPULEZE si sa CONFISTE emotia publica starnita de INCENDIUL TRAGIC din clubul COLECTIV.

Emotia… colectiva starnita de tragedia de la clubul Colectiv, de vineri noaptea, este departe de a se fi diminuat. Numarul celor morti continua sa creasca, relatarile supravietuitorilor continua sa apara, povesti de viata dramatice ies la suprafata. Televiziunile nu au alt subiect, exploatand si, abia secundar, informand cu privire la tragedie. Duminica, aceasta emotie a scos oamenii pe strada, la un mitting de aproape opt mii de participanti, adunati pentru a realiza un mars al tacerii.

In acest context, se observa cum, dincolo de tendinta fireasca de a acorda o explicatie evenimentului si de a vorbi, intr-o anumita masura, despre cauze ale raului si despre vinovati, se cauta confiscarea acestei emotii in folosul exclusiv al unor agende, interese si rafuieli. Se disting cel putin trei astfel de hienisme:

Propagandistii anticoruptiei. Prin siteurile online asociate si prin plasarea unor pancarde strategic in cadrul marsului tacerii, acesti “agenti ai Binomului” cauta sa pastreze narativa conform careia orice rau din Romania se explica prin existenta coruptiei. Prin urmare, solutia si salvarea, schimbarea sta in – logic, “lupta anticoruptie”.

Ce este in neregula cu aceasta narativa? Unilateralitatea explicatiei si interesul de manipulare evident. Nu coruptia si spaga au fost motorul din spatele neregulilor tehnice din clubul Colectiv, ci dorinta de profit si maniera in care se duc afaceri in Romania: supravietuieste doar cine este mai cinic. Coruptia e o consecinta a acestui sistem, nu o cauza. Fireste, insa, ca agentii Binomului nu vor ca minunata lume noua neoliberala sa fie demascata in resorturile sale criminale, la propriu.

Aceiasi agenti ai Binomului au reactionat, aproape instant, si cand s-a pus problema infrastructurii – spitalicesti si nu numai – din Bucuresti. Una din problemele evidente ale tragediei tine de statul minimal. In conditiile in care serviciile publice ale statului sunt un rau cel mult tolerat, pur si simplu este imposibil ca toate cluburile sa fie verificate cum trebuie in mod constant. Apoi, “reformele” demente si antisociale ale FMI/BM/CE, sustinute in cor de Binom si de sistemul de propaganda asociat, au dus la incapacitatea cronica, institutionala, a spitalelor de a prelua rapid, eficient, intr-un singur loc specializat, ranitii. In capitala Romaniei nu exista un Spital de Arsi care sa aiba capacitatea de a prelua mai mult de 30 de raniti. Tocmai medicii “spagari” si asistentele “spagare”, plimbati ostenativ pe la DNA, au facut diferenta in aceste momente, prin daruirea lor neconditionata cu care au venit sa lucreze si sa salveze vieti. Insuficienta infrastructurii a fost observata de mai multi, insa sistemul de propaganda, prin agentii sai fideli, a reactionat punctual si imediat, amenintand, chiar, ca cei care au ridicat aceasta problema “nu vor fi uitati”. Nu care cumva sa le treaca prin cap romanilor ca poate prioritatile sunt altele decat serviciile secrete, dereglementarea si binele marilor companii straine. Nu care cumva sa aiba ecou o astfel de reactie a unui medic de la Spitalul de Arsi:

“Ce ne-ar ajuta niște colegi în plus, mai ales pe Terapie Intensivă unde am doi colegi suspendați. Din păcate, și-au oferit ajutorul, dar au interdicția de a lucra într-un spital de stat. Aveam nevoie de experiența lor, m-ar fi ajutat experiența lor și faptul că ani de zile au lucrat cu arsurile. Au interdicții din trecut…”, a spus dr. Adrian Stănculea.

ASUR – secularistii anticrestini. Alta pancarta strategica plasata in multimea ce marsaluia, intr-un context in care, chipurile, tacerea era cea mai importanta, a fost “vrem spitale, nu catedrale“. Sunt cei care in orice se intampla in Romania gasesc vinovatul in BOR. Au sustinerea sistemului de propaganda neoliberal descris mai sus, intr-o alianta care doar aparent e incompatibila, pentru ca secularistii pretind ca vor ca statul sa dea bani la spitale. Sustinerea de care beneficiaza din partea unui sistemul de propaganda antisocial si antistatal ii arata insa in fariseismul lor cras: nu lipsa spitalelor doare, ci prezenta Bisericii. Propagarea mesajului anticrestin este favorabila sistemului de propaganda si pentru ca ofera o “explicatie” pentru starea precara a spitalelor, indepartand atentia si revolta publica de la reformele neoliberale catre Biserica.

TRUSTURI MEDIA. Unele trusturi media sunt in conflict deschis cu Patriarhia. Prin urmare, in cadrul emisiunilor transmise pe marginea tragediei, au gasit ocazia de a trage la raspundere, cu o rea credinta completa, Patriarhia, pe motiv ca nu s-ar face “slujbe gratuite” la clubul respectiv sau chiar ca nu se tin “slujbe neintrerupte” in aceste zile. Fariseismul, aici, este dublat de minciuna fatisa: se ascunde faptul ca Patriarhia a dat un comunicat in care a indemnat parohiile de care tin victimele sa ofere asistenta spirituala si MATERIALA familiilor victimelor. In plus, in fiecare biserica din Bucuresti, astazi, in cadrul Liturghiei, au fost pomenite intr-un moment special dedicat victimele de vineri noaptea.

Evident, ca de fiecare data, precizam ca ne referim la orientari. Nu inseamna ca toti angajatii din aceste sisteme si trusturi sunt inhaitati la asa ceva, sau ca toti secularistii sau ateii au mintea la “catedrale” si “spitale” in acest moment. Aici ne referim punctual la manifestari ce, vadit, sunt deliberate.

Prin comparatie, modul in care actorii politici cauta sa capitalizeze momentul sau, macar, sa faca “ce trebuie” din punctul de vedere al PR-ului, pare deja inofensiv. De asemenea, diferitele manifestari agresive, stupide, fanatice sau stridente pe marginea tragediei, sunt minore in raport cu acest rau sistematic organizat si perpetuat. O asemenea ravna a faptei rele, a manipularii, este un semn cat se poate de dramatic cu privire la cum ne aflam noi, astazi. Daca nici in asemenea tragedie nu putem sa ne lasam de interesele meschine, de agende de grup si de putere, de manipulare si de diversiune, atunci nimic nu ne mai poate intoarce din marsul nostru triumfal catre Apocalipsa.

PATRIARHIA CONDAMNA HALLOWEEN-UL/ In hainele de gala ale mortii: un ”praznic” al SADISMULUI, CRUZIMII si OCULTISMULUI

Patriarhia Română împărtăşeşte îngrijorarea a numeroşi părinţi, elevi şi profesori din întreaga ţară faţă de organizarea în tot mai multe instituţii publice de învăţământ din România (de la grădiniţe până la liceu), a unor serbări de Halloween, o tradiţie care îşi are originea în adorarea păgână a spiritelor şi a unui zeu celtic al morţii, străină de cultura, credinţa şi spiritualitatea românească.

În ultimii ani în şcolile româneşti sunt tot mai des organizate o serie de activităţi pe tema ,,nonviolenţei”, însă la astfel de manifestări ca cea de Halloween, sub pretextul distracţiei, elevii sunt invitaţi şi chiar îndemnaţi la practici oculte şi la adoptarea unui comportament nefiresc, adesea violent.

Familia, Şcoala şi Biserica trebuie să conlucreze pentru formarea şi educarea generaţiilor viitoare în spiritul valorilor autentice din societate, prin cultivarea şi încurajarea cunoaşterii culturii şi tradiţiilor româneşti, a stimulării creativităţii şi iubirii de frumos, a discernământului între bine şi rău, adevăr şi minciună, dreptate şi nedreptate etc.

De ce nu serbăm viaţa, iubirea şi frumuseţea? De ce avem nevoie de surogate, când Dragobetele, o sărbătoare a iubirii populare de pe meleaguri autohtone, îmbină atât de frumos tradiţiile şi cultura poporului român? Nimeni nu ne poate impune ce să iubim şi ce să urâm! Dacă am ajuns să iubim întunericul şi moartea atât de mult, încât să le celebrăm cu fast în şcoli şi grădiniţe, înseamnă că suntem un popor mort. Aidoma sărbătorii de Halloween, care nu reprezintă decât o invocare a forţelor răului şi a întunericului.

Am vrea şi noi, copiii din România, să ne îmbrăcăm o dată pe an în îngeri luminoşi. Sau în zâne bune. Sau în personajele din basmele noastre româneşti. Vrem o sărbătoare a poveştilor. Nu vrem să ne mai trezim noaptea plângând, fiindcă voi ne-aţi fabricat coşmaruri, în industria numită Halloween. Vrem să învăţăm să iubim, nu să urâm. Să ocrotim viaţa, nu să ne ucidem semenii. Să Îl iubim pe Dumnezeu, nu să invocăm puterile iadului.

An de an, suntem instruiţi, încă de la grădiniţă, cum să ne confecţionăm garderoba de Halloween, alcătuită din pelerine, coarne de draci, coifuri de vrăjitoare, măşti groteşti, costume cu capete de fiare, mumii, schelete. Educatoarele ne învaţă să ne pictăm feţele cât mai odios, mulţi dintre noi purtând pe frunte cruci răsturnate. Ni se spune că totul este o glumă, dar să fie oare aşa?!

Cu sufletele noastre nu-i de glumit, dragi părinţi! Opriţi acest joc periculos de-a moartea, stimaţi educatori! Vă rugăm, nu ne mai deghizaţi în demoni!

Domnilor inspectori şcolari, domnilor profesori! Nu transformaţi şcoala în platou de filmare pentru producţii horror! Sunteţi creştini, urmaşi ai unor oameni care s-au jertfit pentru ţară! Nu le întinaţi memoria, nu pătaţi obrazul ţării, implicând cele mai curate şi mai nevinovate fiinţe în manifestări care nu au nimic de-a face cu tradiţiile şi credinţa neamului nostru şi nici cu procesul instructiv-educativ.Menirea dumneavoastră este aceea de a forma caractere, nu de a le deforma, schilodind sufletele copiilor după măsura unui pat al lui Procust, impus de puteri străine. Căci pentru fiecare suflet distrus în acest fel, veţi avea cu toţii de dat un răspuns.

In plina tragedie Colectiv(a), cainii de paza ai serviciilor declanseaza operatiunea: SALVATI HALLOWEENUL DE ORTODOCSI!

Hotnews.ro, portal de stiri cunoscut pentru apropierea sa de unele zone din sfera serviciilor secrete, si-a asumat misiunea de a salva Halloweenul de “dusmanul public” numarul 1: societatea civila ortodoxa.

Pentru Hotnews, care nu se afla la prima stigmatizare a atitudinilor civice ortodoxe prin prisma dogmei “valorilor” occidentale, asimilandu-le propagandei rusesti, respingerea Halloweenului ar pune Romania pe aceeasi linie cu Bulgaria si Rusia:

Romania, in linie cu Bulgaria si Rusia. Tarile care se sperie de Halloween si vad in aceasta sarbatoare “o forma de colonizare culturala”

In articolul citat, se arata, printre altele, cu oarecare satisfactie, ca, in ciuda discursului anti-Halloween al liderilor religiosi bulgari, “sarbatoarea” rezista in special in cluburile de noapte:

in ciuda discursului critic al liderilor religiosi la adresa Halloween-ului, sarbatoarea continua sa fie populara la sud de Dunare, in special in cluburile de noapte din Sofia, asa cum noteaza novinite.com

Dincolo de grotescul postfactum al acestei observatii punctuale, constatam cum Hotnews imparte lumea in Bine si Rau: binele, aici, este in cluburile de noapte, raul este in liderii religiosi care critica demonismele.

Insa sensul principal al articolului se regaseste in cheia geopolitica folosita, mesajul implicit fiind ca cine este impotriva Halloween este cu Rusia si, prin urmare, este un dusman al “Occidentului” si se afla in tabara Raului, pe cand cine adera la valorile Halloweenului si ale cluburilor de noapte se afla in tabara Binelui, a Vestului asa cum il defineste portalul (complexul militaro-industrialo-corporatist si dogma sa neoliberala).

Hotnews s-a sesizat, de asemenea, si cu privire la demersurile APOR legate de organizarea Halloween in scoli:

Controversa de Halloween in scoli: Asociatia Parinti pentru Ora de Religie se lupta cu dovlecii si vrea sa scoata vrajitoarele din clase

Ideea principala care transpare din acest articol este ca APOR nu ar avea nicio autoritate si niciun drept asupra scolii, de unde rezulta ca demersul legat de Halloween ar fi ilegitim.

A se observa mecanismul prin care “jurnalistii” considera ca unele asociatii sunt demne de incredere si au demersuri pozitive, legitime, pe cand alte asociatii sunt nedemne si au demersuri rizibile, in cel mai bun caz, sau nocive, de cele mai multe ori. Pentru Hotnews, societatea civila legitima este compusa de ASUR, ACCEPT si alte ONG-uri alcatuite din activisti de profesie, ale caror demersuri legate de educatia sexuala, spre exemplu, sunt intotdeauna prezentate pozitiv, pe cand APOR, asociatie a PARINTILOR elevilor din scoli, este ilegitima indiferent de tema pe care se sesizeaza. APOR apare intotdeauna tendentios, intr-o cheie negativa.

Pentru ca dihotomia legitim-ilegitim sa fie mai credibil ilustrata, Hotnews a publicat si o “reactie” “spontana” a unui parinte “revoltat” de obscurantismul APOR:

Scrisoarea unui tatic de Vrajitoare, catre parintii care le-au interzis copiilor Halloween-ul: Va temeti de inocenta care va arata asa cum sunteti. Habotnici si razbunatori!

Observati atributele asociate celor care vor Halloween: candoare (“inocenta”) si afectiune (“tatic”). In schimb, cei care se opun Halloween sunt bigoti obscurantisti (“habotnici”), rai (“razbunatori”) si inchizitoriali (“interzic”) o placere, nu-i asa, pura si nevinovata. Aceste atribute puternice, care sporesc efectul dramatic al situatiei, nu vor fi niciodata folosite pentru a descrie demersurile asociatiilor seculariste care vor sa interzica elevilor contactul cu ceva realmente pur, inocent si cald, cum ar fi… icoana Maicii Domnului cu Pruncul.

Capacul e pus, insa, cu acest articol in care Hotnews foloseste din nou o grila dihotomica a binelui si raului, aplicata, insa, in situatia tragediei de la clubul Colectiv:

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct – postare a unui internaut

Pe baza unor postari de pe Facebook, luate de ici-colo, se creioneaza din nou portretul inamicului public: fundamentalistul ortodox sau/si nationalist care “musteste de ura” impotriva Halloween:

Valul de ura impotriva sarbatorii de Halloween s-a pornit in urma cu cateva saptamani, pe masura ce tot mai multe organizatii de fundamentalisti religiosi au inceput sa ceara interzicerea serbarilor in scoli si gradinite. In paralel cu acest discurs au fost livrate si idei anti-occidentale si anti-americane, Vestul fiind prezentat de fundamentalisti si nationalisti drept sursa tuturor relelor din Romania.

Marea durere a Hotnews este, asadar, faptul ca Halloweenul a fost asociata cu tragedia din clubul Colectiv. Ca Hotnews, in plina perioada de maxima solicitare a tuturor resurselor de care poate dispune un organism de presa in aceste momente supra-aglomerate, are aceasta grija a monitorizarii internetului (retele sociale+siteuri) pentru a salva Halloweenul din ghearele fundamentalistilor arata cat de in serios isi ia acest portal rolul de paza si protectie a “civilizatiei occidentale” si a stigmatizarii si punerii la index a oricarei alte atitudini. Cu alte cuvinte, in plin carnagiu, grija Hotnews este ca se “livreaza idei anti-occidentale” si “anti-americane” pe internet. Asta ca sa fie mai clar care e menirea principala a portalului citat.

Este de un cinism dincolo de orice imaginatie sa te folosesti de socul provocat de aceasta tragedie pentru a stigmatiza pe cei care resping Halloweenul. Acestia devin cu atat mai indezirabili cu cat de-acum inainte aceasta “sarbatoare”, criticata, pana acum, pe motive mai degraba “abstracte”, va fi pe veci asociata unei tragedii concrete, reale, din clubul Colectiv.

De asemenea, o astfel de abordare, in care se incita, practic, la un conflict cultural care, altfel, ar fi mult mai atenuat (intre cei care “tin” si cei care “nu tin” Halloweenul) este deliberata, urmarindu-se inveninarea definitiva a spatiului public si internautic, pentru a anula orice sansa de raportare critica si obiectiva la realitatile curente. Halloweenul a devenit, de fapt, un instrument simbolic de control al discursului public, si, in functie de cum te pozitionezi fata de aceasta sarbatoare de import devii “bun” sau “rau”.

Apropo de natura simbolica a celor intamplate, ne aflam in fata unei tragedii care sintetizeaza toata istoria noastra postcomunista. In fosta fabrica dezafectata Pionier (“comunista”), transformata, intre timp, intr-un club intitulat Colectiv, unde au loc evenimente “urban style”, in cadrul concertului trupei Goodbye To Gravity se declanseaza… Iadul.

Surse : cuvantul-ortodox.ro

Romania este jefuita continuu de jefuit,aur, petrol, gaze, apa de la robinet, energia electrica iar pentru toate astea Biserica e de vina ? sau ametitii care joaca cum le canta televiziunile si ziarele si sunt masa de manevra pentru politicienii care slujesc intereselor economice straine?
Cineva dadea exemplul ca occidentul nu mai face biserici ca n-are nevoie. Adevarat, n-are nevoie pentru ca sunt goale sau sunt piese de muzeu care le-au construit cu 5-700 de ani in urma cu bogatiile furate de la alte popoare.

Clar! Din cauza Bisericii nu avem spitale :)) Nu din cauza jafurilor,privatizarilor,comisianelor si spagilor si coruptiei politicienilor! Din cauza unei cladiri! Cand se construiesc malluri nu mai protestati? E treaba Bisericii sa construiasca spitale sau scoli? Iar daca ar construii, nu am avea nici medici si nici profesori pentru ca majoritatea au fugit afara din cauza salariilor mizere! Si asta nu din cauza Bisericii! Hai,gloata fara creier,mars la dansul pinguinului!

Isteria cu „spitale, nu biserici”, o manipulare ieftină și veche la care idioții pun botul din nou acum!

Trepanaților de internet le-a fost sugerată de către ong-urile soroșiste prin ”săgețile” lor, cum ar fi dobitocul Bendeac, ideea că biserica e de vină că nu au fost locuri în spitale după tragedia de la club. O mare prostie, fiindcă nu biserica a închis spitalele și a gonit doctorii în Occident, ci impostorii care ne conduc de 25 de ani!
Nu-i ceva nou, doar se caută motive de fiecare dată ca să se repună pe tapet o atitudine dușmănoasă față de un reper identitar românesc: biserica ortodoxă.
Culmea este însă să scoți vinovată biserica pentru o tragedie întâmplată la o sărbătoare satanică, Halloween.
Biserica si cu spitalul nu se concureaza in societate, ci se completeaza.

Ca să vedeți că este veche campania împotriva bisericii și comparația cu spitalele, iată ce difuza postul ovreiesc Pro TV pe 29 decembrie 2013, imediat după Crăciun!

12193810_2273980749407490_6314140813636960894_n 

Tinerii au murit complet nevinovaţi în noaptea de Haloweeen la clubul din Bucureşti. Ei s-au suspus integral valorilor învăţate de la cei mai mari ca ei şi cu toată puterea tinereţii lor au aplicat şi au cultivat ceea ce li s-a arătat, direct şi indirect, ca fiind valori de urmat, respectiv: conflictul, violența, moartea, vărsarea de sânge, răul întruchipat de diavol şi ajutoarele lui spiriduşii şi vrăjitorii, cultul competiţiei, al exceselor senzoriale, al propriilor simțuri în conflict cu binele colectiv, al exceselor de toate formele şi astfel au putut fi atraşi de către cei care promovează aceste valori.

Prin viclenie şi perfidie Poporul Român este ademenit să acţioneze în mod autodistructiv.

Să ajutăm ca Poporul Român să se poată dumiri la ce este supus.

De când s-au născut, aceşti copii au fost învăţaţi şi antrenaţi să fie duşmanii lor înşişi, ai celorlalţi şi ai vieții în general, astfel, de la naştere au fost părăsiţi în fața programelor de televizor care propaga doar răul, violenta şi minciuna, triumful vicleniei și glorificarea ticăloșiei, au fost îndemnaţi să se lase captivați de jocuri electronice care îi familiarizează cu distrugerea, conflictul şi moartea, au fost duşi la filme unde învață de bine despre conflicte, crime şi distrugere, chiar şi în fața aparent nevinovatelor desene animate, copii sunt învățați că este bine să distrugă, să şocheze, să confrunte pe alţii într-o luptă pentru pentru interesul propriu, iar la grădiniţă şi la şcoală sunt ademeniți în cultul violenţei şi morţii prin ritualurile de Haloween. De bine nu se găsește timp pentru a îi învăța.

Întreaga epocă prezentă s-a născut sub semnul violenţei: la revoluţie au fost omorâţi 1,100 de oameni precum şi preşedintele ţării iar în 26 de ani nu s-a găsit nici un vinovat pentru acesta crimă iar vinile pentru care preşedintele a fost asasinat s-au dovedit a fi inventate. De la revoluţie au mai fost omorâţi 8 milioane de copii români prin avort și cine poate şti câte genii şi salvatori ai poporului ar fi fost printre ei. Dar mai mult, de 26 de ani alte milioane de romani sunt ucişi pe neobservatelea prin otrăvire lentă prin sistemul alimentar şi medical.

Responsabilii pentru această situaţie sunt cei ce deţin în proprietate atât mass media prin care formează convingeri autodistructive cât şi sistemul financiar prin care deţin sistemul politic şi întreg statul cu toate instituţiile lui, dintre acești proprietari nici unul nu este român. În aceeași măsură sunt vinovați cei care, cunoscuți fiind drept „politicieni”, indiferent de etnie, români sau străini, pun umărul să susțină atacul acestor responsabili străini asupra Poporului Român, susținere fără de care nici un rău major nu s-ar putea realiza. Politicienii şi subalternii lor administrativi utilizează instituțiile Statului Român pentru completarea planului distructiv asupra minților românilor.

Instituţiile care influențează și condiționează mințile tinerilor, private sau de stat, nu învaţă copii nimic despre dragostea de oameni, despre cooperare între membrii societăţii, despre bine în toate formele sale, datorită faptului că interesul proprietarilor sistemelor de a exploata Poporul Român se înfăptuieşte numai în condiţii de nesiguranţă şi sărăcire generalizate, care la rândul lor se pot realiza numai printr-o stare de continuă şi acerbă competiţie bazată pe obsesiva şi exclusiva cultivare a interesului personal.

Doar părinţii mai pot salva Poporul Român atunci când îşi vor lua copii din faţa televizoarelor şi îi vor învăţa să cultive dragostea între oameni, dragostea de viaţă în orice formă, dragostea de bine pentru toţi, când îi vor învăţa despre obligaţiile lor față de alţi oameni, a tuturor faţă de toţi, despre dragostea de chibzuință și înţelepciune care se găseşte numai printre bătrânii greu încercaţi de viaţă.

Chiar și părinții pot cădea victime intoxicării malefice, precum e o mare probabilitate a se fi întâmplat în cazul domnului din Buzău despre care PRO TV raportează „… Miercuri ( n.r. 28 octombrie 2015) a intrat în comă după ce a făcut un stop cardio-respirator şi deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să îl salveze, au fost nevoiţi în cele din urmă să renunţe.” . Aflam din reportaj că duminică 01 noiembrie 2015 domnului de 65 de ani i s-au prelevat organe pentru a fi transplantate celor răniţi în incendiul de la clubul din Bucureşti. Se ştie că înainte de a li se preleva organele, „donatorii” sunt anesteziaţi. Păi de ce li se administrează anestezie dacă sunt … morţi? Sau poate că este doar o gigantică minciună și nu sunt de fapt morţi ci doar se află într-o situație în care nu se pot opune procedurii de prelevare a organelor? Se ştie că organele unui mort nu pot fi folosite la transplant. De ce l-or fi ţinut pe domnul de la Buzău de la abandonul medicilor până duminică, în ce scop dacă era … mort? Iar dacă nu era mort, atunci a fost omorât de fiul său iar mass media a ucis adevărul, l-a substituit ca de obicei cu un fals pe care l-a promovat cu surle și trâmbițe captând atentia și poluând conștiința poporului mai adânc. În acest caz trebuie aflat adevărul în cel mai mic detaliu ca nu cumva să rămână vreun dubiu și desigur să nu vorbim cu păcat.

Educaţia responsabilă dată copiilor e cea care poate salva suflete, şi nu numai pe cele ale copiilor. Singura modalitate de a impiedica diversiunile este sa stam uniți în jurul adevarului și să îl portejăm și să îl distribuim căt mai larg. Tinerii români au fost atrași intr-o cladire decrepită a unei fabrici dezafectate in intuneric, in fum, in picioare, sub lasere si artificii meschine …. dar nu la un concert de muzică religioasă, ci la o incantație a mortii, a distrugerii, complet opuse valoric față de ortodoxie.

Sursa de infiormatie nu sunt ce spune PROTV sau alte aparate de porpaganda. 

Adrian Grigoriu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s