Muzica satanică şi acumularea de energii negative

motleycrew

Un incendiu puternic izbucnit vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti. La o analiză superficială, în spirit materialist/ateist, această tragedie a fost provocată de mai mulţi factori ce ţin de realitatea banală şi concretă. Spaţiul în care s-a desfăşurat concertul este impropriu, avea o singură ieşire, izolaţia fonică s-a făcut cu materiale inflamabile, ieftine şi neignifugate, organizarea a fost proastă etc.

Din punctul de vedere al ştiinţelor oculte ceea ce s-a întâmplat în acel club a reprezentat materializarea unor energii negative, malefice, care au fost acumulate în timp în acel spaţiu. Acolo cântă frecvent tot felul de trupe rock ce fac parte din curente agresive şi care promovează satanismul. Aceste formaţii nu numai că au o muzică agresivă, dar în piesele lor fac explicit referire la demoni, monştri, entităţi malefice, ritualuri satanice, sacrifiicii umane, crime, infern, promovează în concerte tot felul de simboluri oculte, satanice sau blasfemiază simboluri şi practici creştine.

Toate aceste manifestări, care sunt susţinute de public prin gesturi satanice, dansuri drăceşti, abuz de alcool sau chiar droguri, au creat în timp o entitate energetică, un egregor malefic, care atunci când a găsit condiţiile propice s-a manifestat sub forma tragediei de ieri noapte.

Condiţiile favorizante au fost în primul rând sărbătoarea păgână numită Halloween, o sărbătoare care promovează cultul morţii, al demonilor şi magia neagră şi care din păcate prinde tot mai mult teren şi la noi. O altă cauză favorizantă a fost probabil aceea că mulţi dintre spectatorii adunaţi acolo aveau o karmă colectivă, un destin similar, care a favorizat producerea evenimentului.

Întâmplător sau nu, chiar la ora la care s-a produs tragedia la Pro TV era un film horror, în care 5 tineri captivi într-o cabană la munte sunt ucişi pe rând de către o familie de zombi, controlaţi de nişte oameni de ştiinţă, pentru ca sângele lor să fie oferit ca jertfă zeilor, numiţi în film „Cei vechi”. Din păcate, culegi ceea ce ai semănat.

Clipul următor a fost filmat în luna aprilie a acestui an, în clubul „Colectiv”. Priviţi şi judecaţi singuri, dacă aceste concerte sunt sau nu adevărate liturghii satanice închinate forţelor întunericului.

Sursa si Autor articol : http://dantanasescu.ro/2015/10/31/muzica-satanica-si-acumularea-de-energii-negative.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s