Efectul politicilor FMI

1975057_715332835265191_585237562633373046_n

Implementarea politicilor impuse de FMI care au facut posibila spolierea a miliarde de dolari de catre banci straine si corporatii. Multe din bunurile si resursele României au fost jefuite fara rusine. Sistemul sau financiar a fost folosit chiar pentru spalare de bani de catre Citibank, Credit Suisse si JP Morgan. Rezultatul net a fost un transfer masiv de bogatie si saracirea societatii.

La ce asistam astazi:

O criza economica provocata in care bancile si marile corporatii sunt protejate si finantate cu sume imense de bani, in timp ce oamenii simpli sunt aruncati in strada, sclavia creditelor FMI impuse din afara tarilor, crearea unei monede unice, eliminarea banilor de hartie si migrarea catre o societate cu bani electronici, introducerea cipurilor in carduri bancare, acte, produse, animale si oameni, crearea unor dosare personale prin centralizarea totala a informatiilor despre indivizi, monitorizare totala a comunicatiilor si a deplasarilor personale, interzicerea insemnelor religioase, abuzurile de tot feluri de ingradiri ale libertatii, etc.

Se mai indoieste cineva ca exista un plan ascuns pentru tot ceea ce se intampla? Devine tot mai clar ca se urmareste in mod ocult crearea unei dictaturi globale. Insa acest plan nu se poate indeplini fara acordul nostru. Ce putem face noi? Sa nu le mai facem jocul. Sa nu mai punem umarul la constructia unei ordini aberante.

12115771_715368018595006_6946168840081366311_n

Pentru a guverna si a controla o populatie, dincolo de folosirea violentei, acceptul populatiei trebuie obtinut prin: sistemul de educatie, distractia,promovarea controlului nasterilor,sistemul politic si asa mai departe. Cu toate acestea, este posibil ca cea mai simpla, dar probabil si cea mai eficace forma de control social sa fie eugenia, o filosofie ce include reducerea capacitatii reproducatoare in cazul celor “mai putin doriti”.

Exista o teama crescanda ca eugenia este folosita pentru controlul populatiei – a scapa de acele parti ale populatiei globale “in exces”. Alimentatia a devenit o arma pentru asigurarea dominatiei globale.

Problemele lumii nu sunt cauzate de suprapopulare, ci de lacomie si de un sistem de proprietate care asigura fluxul de bogatie de jos in sus. Nu este necesara stoparea cresterii populatiei, ci schimbarea unui sistem global larg raspandit si a unei mentalitati bazate pe folosirea excesiva a petrolului si pe consumul nesustenabil de resurse naturale, SUA fiind principalul vinovat.

Aceasta este ideologia celor bogati care privesc restul umanitatii ca pe o “problema de rezolvat”. In lumea actuala condusa de tehnologie, concerne etatist-corporatiste folosesc intreaga panoplie a mijloacelor de inalta tehnologie pentru a ne controla.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s