Elita mondiala cauta sa forteze lumea sa intre intr-un “lagar de concentrare electronic” singura piedica in calea lor este ortodoxia

12074748_443185252532251_301846646199038845_n

Ce planuri are MASONERIA cu omenirea si cu credinta crestina

Elita globala anticrestina intentioneaza sa controleze oamenii, transformandu-i in “cyborgi”

“Elita mondiala cauta sa forteze lumea sa intre intr-un “lagar de concentrare electronic” si singura piedica in calea lor este viziunea crestina a lumii, a declarat Valery Filimonov, biocibernetician, expert in managementul sistemelor si membru al Academiei de Arte si Stiinte Petrovsky.

“E un secret ştiut ca forta principala din spatele comunitatii globale de internet reuneste mai degraba membri anticrestini si cosmopolitani ai elitei mondiale decit oameni de stiinta” a declarat Filimonov agentiei Interfax-Religion.

Tot el a aratat ca acestia edifica o societate in care “fiecare persoana va fi sub supravegherea unui Big Brother ce protejeaza interesele stapanitorilor actuali ai lumii, regilor profitului si camatarilor ce actioneaza la scara globala. E clar ca recesiunea curenta face parte din schema elitei mondiale de a inrobi omenirea” arata Filimonov.

El mai crede ca “nu numai ca este edificat un sistem care sa permita supravegherea permanenta dar se construieste si o structura care sa exercite putere absoluta asupra oamenilor”. El a dat ca exemplu Opinia 20 a Grupului European de Etica a Stiintei si Noilor Tehnologii care arata ca e nevoie de “o transformare a rasei umane” prin “multiplicarea unor tehnologii body-friendly” (compatibile cu organismul uman) care ar “preceda introducerea cyborgilor”. Se propune modificarea indivizilor prin “dispozitive electronice, cipuri subcutanate (adica implantate) si smart taguri”, spune Filimonov.

El crede ca toate acestea sunt introduse cu scopul “de a suprima libertatea data de Dumnezeu omului si de a schimba complet comportamentul uman”.

“Oamenii vor trai conform unor reguli stricte determinate de modele de comportament sistemice, adica vor fi atasamente controlabile ale unor sisteme operate automat. Este evident ca oamenii nu vor putea sa traiasca dupa credinta lor religioasa intr-o asemenea retea globala si nu e un secret ca cei care coordoneaza Noua Ordine Mondiala au facut din Ortodoxie inamicul lor numarul unu”, a mai spus Filimonov”.

cuvantul-ortodox.ro

12017622_441470096037100_1158839715738320545_o

Cardurile incurajeaza supermarketurile unde mancarea este super chimizata

Legea 142/98 privind acordarea tichetelor de masă a fost modificată pe 15 noiembrie 2013, pentru a include şi tichete de masă în format electronic.
Care sunt noutăţile

– Tichetele de masă pe suport de hârtie vor circula în paralel cu cardurile de masă (tichete de masă pe suport electronic)

– Cardurile de masă vor putea fi utilizate doar în unităţile de alimentaţie dotate cu POS care vor accepta noul suport electronic, încheind un contract de afiliere specific

– Cardurile de masă nu vor permite retragerea de numerar

– Tichetele de masă pe hârtie vor fi putea fi cheltuite în continuare în reţeaua de magazine partenere

– Tichetele de masă (hârtie şi card) vor beneficia de câteva îmbunătăţiri, ca de exemplu:

vor putea fi utilizate mai mult de 2 tichete pe zi (aceasta fiind limită în prezent)
salariaţii care lucrează mai mult de 8 ore/zi vor putea beneficia de mai mult de 1 tichet/zi lucrătoare.

Un gând despre &8222;Elita mondiala cauta sa forteze lumea sa intre intr-un “lagar de concentrare electronic” singura piedica in calea lor este ortodoxia&8221;

  1. dar ce nu mai exista si coji de copac? o femeie a trait 5 ani, s-ar putea sa mai traiasca si astazi, dar atat avusese la momentul reportajului de cand manca numai supa de nisip. Avea dintii cariati, i-adevarat, si facuse daca-mi amintesc bine, pietre la rinichi, asta pentru ca nu stia ca eexista si ceaul din matase de porumb pe care altii o arunca.
    Se poate trai fara ei, daca nu vrei nu-ti pot lua nimic decat obiectele, lucrurile, ceea ce oricum lasam aici cand plecam.
    Daca nu-i lasi sa-ti atinga mintea si sufletul n-au cum s-o faca.
    Orice diavol stie lucrul asta, de aceea te ispiteste sa-i cedezi, altfel n-ar fi avut nevoie de ispita.

Lasă un comentariu