Cele 5 trepte ale trezirii constiintei din transa colectiva indusa de sistem

hqdefault

Treapta I: Negarea. Treapta a II-a: Furia. Treapta a III-a: Negocierea. Treapta a IV-a: Depresia. Treapta a V-a: Acceptarea.
Tu pe care treaptă te afli acum?

Este foarte important pentru noi toți să cunoaștem aceste procese pentru a identifica fiecare treaptă și să trecem prin ele cât mai repede. Am aranjat informațiile așa cum ași fi vrut să le fi invățat și eu. Aceasta va ajuta individul să facă față noii realități într-un mediu sigur și să asigure conștientizarea cu succes. Ne identificăm prin ceea ce facem,ce purtăm,ce conducem… Când ne vom deștepta,nimic din toate acestea nu vor mai conta. Vom transcende ordinea consumeristă actuală și vom fi complet pregătiți să facem față noii paradigme. Este foarte sănatos pentru fiecare dintre noi să începem să înțelegem acest proces. Să înțelegem nu numai unde ne aflăm,dar și încotro ar trebui să mergem.

Treapta I: Negarea
Aici veți respinge orice lucru care contrazice starea de fapt conventionala,catalogand drept „gândire nebună” , „teorii ale conspirației” .
Este de fapt un mecanism de autoapărare pe care-l folosește creierul pentru a-și apăra ego-ul. Nimănui nu-i place să admită că a greșit,cu atât mai mult că a fost păcălit. Este infinit mai ușor să negi adevărul decât să-l accepți. Negarea vine în două forme. Prima este cea mai răspândită. Pur și simplu nu dorești să afli adevărul,pentru că ți-ar putea strica mica ta viață fericită. Această negare inocentă tip „ignoranța este o binecuvântare” este îmbrățișată de atât de mulți oameni care cred că dacă lucrurile merg bine pentru ei de ce să se mai complice cu adevărul. Această formă de negare este cel mai ușor de depășit. Când lucrurile vor începe să meargă prost în lumea lor perfectă și mică,nu vor mai avea scuze să caute motivele pentru care lumea le-a fost destrămată. Nu mai există binecuvântare pentru ei să rămână ignoranți.

Al doilea tip de negare,este mult mai ascunsă. Numită și „negarea vinovăției” este negarea celor care au beneficiat de pe urma iluziilor paradigmei actuale. Aici găsim oameni de afaceri,guvernanți,etc și ale căror vieți sunt legate de paradigma curentă a datoriilor. Acești oameni luptă activ împotriva adevărului prin dezinformări și crearea de tip „teorii ale conspirației” . Ei vor creea o negare plauzibilă distanțându-se de realitatea acțiunilor sau inacțiunilor lor. Agresiva apărare a iluziilor îmi spun că ei știu ceea ce fac este greșit. Le este prea frică să trăiească în afara acestei paradigme și încearcă să o țină la un loc în ciuda costurilor umane.

Treapta a II-a: Furia

Furia este doar extensua lașă a tristeții. „Este mult mai ușor să fi furios pe cineva decât să-i spui că suferi. ” (T. Gates)
Când constați că ai fost păcălit vei reacționa violent și vei vrea să scapi. Această acțiune este ineficace în a aduce schimbările pozitive dorite. După părerea mea cei care incită la violență lucrează pentru guvern,încercând să găsească un țap ispășitor. Furia este o reacție foarte naturală. Și e de preferat să treci prin ea decât să o suprimi.

Aflarea modului real de funcționare al lumii reprezintă modalitatea de a afla modul cum ai fost înșelat. Poate vei rămâne credincios acestei țări în timp ce atrocități au fost comise pe la spatele tău. Furia reprezintă doar acoperirea faptului că ai fost rănit de modul profitării de tine. Această etapă este cea mai scurtă și cea cu cea mai mare degajare de energie.

Treapta a III-a: Negocierea

După ce te-ai calmat încerci să discuți cu oricine te ascultă spunându-i tot ce se întâmplă. Aceasta este cea mai enervantă etapă. Ține-ți minte că ve-ți întâlni oameni care se află la stagiul 1 de negare. Ve-ți ajunge să stricați petrecerile de Crăciun,vorbind despre clădirea nr. 7 de la World Trade Center sau vorbind despre FED – Banca Centrală Americană. În acest fel nu încerci practic să trezești oamenii ci doar să cauți ajutor. Cauți ghidaje sau îți structurezi propria ta căutare a adevărului. Știi clar că este ceva greșit. Știi că nu te mai poți întoarce la ignoranță. Fără claritate nu poți înainta. Și astfel ajungi la următorul stadiu Depresia.

Treapta a IV-a: Depresia

Acum că ai ajuns la toată lumea și nimic na pare că se întâmplă,se instalează depresia. Începi să-ți spui „Este prea mare. Ce pot eu să fac?”

Cea mai rea depresie este atitudinea arogantă „Eu știu totul. La naiba cu ceilalți,nu-mi pasă.” Este cel mai dureros stagiu și totodată cel mai greu de depășit. Fericirea umană vine din progres. Și fericirea în acest caz pare că te atrage într-o gaură. Din nefericire nu poți ocoli această etapă. Este absolut necesar să treci prin ea. „Trebuie să nu mă tem. Frica ucide mintea. Frica este mica moarte care aduce sfârșitul.” „Îmi voi înfrunta frica” „îi voi permite să treacă prin mine și peste mine.” „Și după ce se va duce mă voi întoarce către mine să-i văd parcursul.” „Unde a fost frica,acum nu mai este.” „Numai eu voi rămâne.” (Frank Courbet)

Treapta a V-a: Acceptarea

În acest punct ai acceptat realitatea și începi să iei măsuri active și pași pozitivi pregătindu-te pentru noul status. Acest proces în care faci alegerile înțelepte pentru tine și pentru ceilalți,va conduce la masive rezultate pozitive. Aceste rezultate pozitive îți vor reitera acțiunile și vor aduce alte rezultate pozitive. Lumea va începe să vadă lumina din ochii tăi și întoarcerea încrederii.

Acum te vor întreba ce s-a întâmplat cu tine,iar cei care altădată nu doreau să audă adevărul,vor fi în sfârșit pregătiți să te asculte. Acesta este în ultima instanță poziția unde cu toți ar trebui să fim. Atât personal cât și ca mișcare de rezistență. Motivul pentru care am avut succes cu trezirea oamenilor,este faptul că nu am vrut să-i sperii și să le induc depresie. Dacă vroiam,făceam și asta. Oamenii speriați nu vor accepta logica gândirii. Vor reacționa emoțional conform noțiunilor preconcepute.

Încerc să motivez,să încurajez și să deștept oamenii,pentru a face primul pas către deșteptarea oamenilor.
Am văzut deja că majoritatea oamenilor nu gândesc. Majoritatea vieții noastre este condusă de oameni care gândesc. În această nouă paradigmă trezirii din istorie oamenii trebuie să accepte că GÂNDESC deci sunt LIBER!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s