România supusă unui proces deliberat şi sistematic de distrugere

12115552_446374995546610_5665729589066329111_n

Bizar și cat de incredibil ar suna, omenirea a fost colonizata de un cult satanic numit Illuminati.

Acest cult reprezintă miscari masonice și bancheri evrei care detin un monopol asupra creditului guvernamental care le permite să perceapă dobânzi cu privire la fondurile pe care le creează din nimic. Natural doresc să protejeze acest premiu prin traducerea acestuia într-un monopol politic și cultural.

Aceasta ia forma unui guvern mondial totalitar dedicat lui Lucifer, care reprezintă sfidarea lor fata de Dumnezeu. Pentru a distrage atenția și de a controla au folosit-o vastă rețea oculta (francmasoneria) sa se infiltreze cele mai multe organizații, în special guvern, agențiile de informații, educație și mass-media. Suntem manipulati pentru a servi Illuminati. Ei subminează instituțiile, cum ar fi căsătoria și religie, și să promoveze depravare, disfunctie, corupția și diviziunea. Ei au orchestrat două războaie mondiale și planifica un al treilea.

Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces). Globalizarea inseamna disparitia guvernelor in beneficiul celor din spatele bancilor si corporatiilor.

Singura lor preocupare este acapararea puterii politice şi economice. Sunt hotărâţi să câştige pentru ei controlul total al bogăţiei, resurselor naturale şi putere asupra oamenilor de pe întreaga planetă. Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial.

Economia imperiului anglo-american iudaizat se bazează pe jaf şi crimă. Dacă nu jefuiesc şi nu omoară imperiul se prăbuşeşte. Imperiul încearcă de vreo 3 secole să cucerească planeta. Nuca cea mai tare de spart s-a dovedit a fi Rusia. Restul sunt diversiuni şi dezinformări.

America colonia Israelului TERORISTI SI ASASINI PLANETARI. Si noi ce facem? TACEM. Ne trimitem copii la moarte sa apere interesele evreior jidanior criminali pe Terra si noi ce castigam? MOARTEA SARACIA si FOAMETEA. Multi o sa se supere, dar am invatat de la HORIA PATAPIEVICI, cel care ataca Romania si natia romana pe banii si taxele romanilor.

Romanii natie pasnica si iubitoare de pace a devenit datorita intrarii in NATO o natie de teroristi. Asta ne trebuie, sa fim catalogati TERORISTI si de cine? De aliatii nostri America si Israel. Israel cel mai cumplit stat terorist de pe Terra. Israel e recunoscut ca cea mai temuta tara de pe Terra. A comis atentat cu masina capcana si crime la Oslo, Norvegia. Israel si MOSSAD au ucis peste 90 de tineri norvegieni NEVINOVATI pentru ca guvernul norvegian a recunoscut Palestina la ONU.

TACEM si ne alaturam criminalilor care au inceput sa decapiteze copii. Nu cred ca exista o crima mai mare pe Terra decat DECAPITAREA COPIILOR NEVINOVATI si noi ce facem? TACEM. si pentru ce? Pentru ca sunt crime si crime de razboi comise de Israel si America si noi suntem colonia lor si sclavii lor.

Pentru ce mergem la RAZBOI? Pentru ca sa aparam interesele evreilor jidanilor spurcati si criminali planetari. Au atacat romania in decembrie 1989 si acum suntem COLONIE AMERICANO-ISRAEIANA. Nu mai avem resurse energetice, nu mai avem fabrici si uzine, nu mai avem salariu si serviciu si nici familie, copii si casa. America si Israel au atacat Irak si Afganistan si noi suntem aliati lor si ce avem de castigat? SARACIA, FOAMETEA SI MOARTEA.

Uilonam Nitnelav

12106805_446377132213063_1288761267944512288_n

PROPAGANDA: ARTA MINCIUNII

Sionistii de frunte, fie ei neoconservatori, liberali sau stangisti, controleaza perceptia americanilor, precum si politica lor. Intelectualii neoconservatori actioneaza in numele cartelului bancar Illuminati Rothschild. Scopul acestuia este de a integra Orientul Mijlociu intr-o “noua ordine mondiala” pe spinarea soldatilor si a contribuabilor. Un alt termen pentru aceasta este “imperialism.” Agentii Rothschild care trag sforile din jurul lui Bush ii includ pe Richard Perle, Paul Wolfowitz, Douglas Feith, William Kristol, Eliot Abrams si Charles Krauthammer. Numai Wolfowitz este mentionat in treacat in filmul lui Moore, ca republican.

Richard Perle si Douglas Feith au fost membri ai think-tank-ului Partidului Likud care recomanda in 1996 “Israel isi faureste noul mediu strategic incepand cu indepartarea lui Sadaam Hussein.” Atacul din 11 septembrie a fost conceput pentru a-i pregati psihologic pe americani sa devina “formatori” ai mediului strategic al Israelului in Orientul Mijlociu. A se vedea si “Radacinile sioniste ale razboiului impotriva terorii”.

“Razboiul din Irak a fost conceput de intelectualii neoconservatori, majoritatea evrei… Acesta nu mai este un exercitiu academic, spune unul dintre el. Noi suntem responsabili pentru ce se petrece.”

Pentru a fi eficient, propaganda trebuie sa contina si un element de adevar. Razboiul si profitul din petrol a fost plata pentru Bush si gasca lui. In contra-partida, ei preiau pe riscul lor criticile anti-razboi. Atacul din 11 septembrie si Irakul indica niste lucruri mai grave: inrobirea pas cu pas a omenirii. Desi Bush a incercat sa faca pe plac bancherilor, ei vor o noua marionata in noiembrie – John Kerry.

AGENDA BANCHERILOR

Bancherii Illuminati organizeaza un stat fascist global pe care ei sa-l controleze direct. Desigur, aceasta se realizeaza in numele libertatii si al drepturilor omului. Ziarele Washington Post si New York Times detinute de bancheri. Partidul Republican si Democrat sta in buzunarul bancherilor Illuminati. Bancherii vor sa controleze oferta (prin capitalismul monopolistic) si cererea (prin controlul autoritatilor.) Ei doresc un monopol total asupra puterii si bogatiei si folosesc razboiul pentru a-l obtine.

12108709_446149675569142_3916044449479633942_n

Fasciştii republicani vor să vină la putere ca să înceapă mai repede războiul. Îi arde la pipotă pe khazari să vadă sânge!

În Partidul Republican se află cel mai puternic lobby pro Israel, aşa că nu e vorba de stânga şi dreapta ci de planurile Israelului. Dacă erau republicanii la putere, acum Siria era ocupată de SUA şi al treilea război mondial deja în defăşurare. Cu democraţii a fost ceva mai greu.

2 gânduri despre &8222;România supusă unui proces deliberat şi sistematic de distrugere&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s