Multinationalele străine scot anual zeci de miliarde de euro din România

401577_parusnik_korabl_more_5000x4000_www.Gde-Fon.com

Pe lânga profiturile pe care firmele straine le obtin cu ajutorul filialelor din România, multinationalele scot bani de la aceste subsidiare  practicând transfer care de cele mai multe ori sunt extrem de mari. Am ajuns vai de mama noastra. Destul ca suntem la pamant cu economia. Bugetul Statului Român este păgubit, an de an, de existenţa unor companii care raportează pierderi uriaşe.

Multinaţionale marchează profitul în ţara de origine, sau în paradisuri fiscale, iar în România nu plătesc impozit pe profit,căci raportează că nu scot profit, nu sînt în faliment şi nici măcar în insolvenţă. Pierderile suferite de economia românească pe seama acestor hoți în ultimii ani se ridică la mii de miliarde de euro.

Multinaţionalele şi băncile care operează în România scot anual din ţară zeci de miliarde de euro şi la stat contribuie cu mai nimic. Acolo se duc banii, nu în ajutoarele pentru amărâţi!

România s-a transformat într-un paradis al multinaţionalelor care controlează industria, agricultura, transporturile, construcţiile, comerţul, sectorul financiar-bancar etc. şi care îşi promovează reglementări legale în interes propriu.
Americanilor le plac trucurile ieftine din categoria „să-i prostim pe proști”. Unul dintre trucurile iubite de ei este transferarea vinei pentru crimele comise de ei.

img
Să luăm un exemplu mai vechi: americanii au fost beneficiarii morții lui Ceaușescu care a fost executat de către agenții lor din România, dar (culmea tupeului!) ei doresc ca românii să perceapă execuția lui Ceașescu ca o crimă comisă de Rusia.

Economia României s-a privatizat în beneficiul bancherilor străini şi nu intereselor naţionale

Ce stie românii dupe ce rade cand sa uita la Bendeag,Times New Morman Kamikaze ce se intampla in tara ? E un fapt real ca 90% din economia romana e controlata de straini iar DNA-ul nu a deschis nici macar nici un dosar de coruptie vreunui strain, in timp ce romanii minoritari au umplut puscariile. Bancile straine conduc lumea asta e clar si nimeni nu i mai poate opri pentru ca au corupt tot. Tiparesc bani din nimic si cer dobanda tarilor prin impunerea de taxe. Cine li se opune il mierlesc ca pe Ghadafi care avea moneda proprie si nu voia sa ia bani imprumut de la nimeni. In acest moment iranul nu asculta de ei Coreea de nord si bineinteles Rusia. Economia Romaniei este formata 90% din capital strain. Cati straini ati vazut anchetati in Romania pentru coruptie de catre DNA ? dar romani? Hai ca nu e greu nici chiar pentru un cetatean al tarii de pe antipenultimul loc la IQ sa inteleaga. Doar putin, ia-ti gandul de la hamburgeri McDonald,KFC,Coca cola si gandeste-te.

Din pacate toata Romania este condusa de SRI, care este o fililala a CIA. Chiar si armata este subordonata intereselor SRI, ceea ce este absolut umilitor. Este foarte simplu SRI-ul vrea sa creeze un popor inert total subjugat fara reactie in fata monopolului strain in Romania, si distrugerea capitalului romanesc prin orice mijloace. La fel, si distrugerea oricarei persoane cunoscute de origine romana nesubordonata intereselor straine, spre vesnica adorare a unui străin sau român vandut.

De ce trebuie salvate băncile străine cu banii românilor?

Sistemul bancar din România este doar o extensie a sistemului bancar occidental şi, prin urmare, beneficiază de un tratament special din partea statului. România, fiind o colonie, este forţată să acorde prioritate intereselor bancherilor străini şi nu intereselor naţionale.

De ce în România s-a instalat un sistem în care pierderile băncilor sunt suportate de cetăţeni, iar profiturile băncilor se duc în străinătate?

Veniturile statului nu sunt garantate, veniturile cetăţeanului de rând nu sunt garantate, de ce venitul băncilor trebuie să fie garantat? Nu e capitalism pentru toţi? Sau capitalismul dur şi crud este pentru cetăţeanul de rând, iar băncile străine au dreptul inerent de a trăi într-un paradis socialist finanţat din banii publici?

Asa ar trebui sa judece oamenii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s