În timp ce fraierii îşi fac griji din cauza musulmanilor, adevăraţii criminali ai planetei îşi văd mai departe, liniştiţi, de treabă!

În timp ce fraierii îşi fac griji din cauza musulmanilor, adevăraţii criminali ai planetei îşi văd mai departe, liniştiţi, de treabă!

Vinovati de tragedia imigrantilor sunt SUA,israel si europenii din NATO care le-au atacat tarile si le-au ucis copiii

SUA se implica în Razboiul cu Siria, si nu se înţelege deloc cu RUSIA, cu actiunile întreprinse de VLADIMIR PUTIN .
Să pornească oare de-aici, cel de-al treilea RAZBOI Mondial ? Statul Islamic (ISIS) este creatia celor de la Mossad/CIA care le asigura si finantarea si logistica. Si bineinteles ca le si dicteaza ordinele. Restul sunt povesti si intoxicari manipulari mass-media,tipic jidanesti. Toti banii din lume,toate bancile importante,toate multinationalele,comertul,serviciile,toate industriile,toata mass-media,aurul,diamantele si tot ce este de valoare pe acest pamant sunt in proprietatea jidanilor. Si toate guvernele tarilor Occidentale inclusiv cele din Arabia Saudita,Qatar,Bahrein,Oman sunt servitorii prea plecati ai jidanimii iudeo-masono-khazare.Cine cunoaste cat de cat „mersul” lucrurilor in aceasta lume nu mai poate fi „imbrobodit” de propagandistii iudeo-khazaro-masonilor. Din pacate marea majoritate a „goimilor” sunt prostiti pe fata de jidanimea iudeo-khazaro-masonica. Si daca cititi Planul jidanului iudeo-khazaro-mason Coudenhove-Kalergi elaborat inca din anii 1920 veti avea „imaginea” genocidului asupra populatiei Europei.

De ce valul de refugiati din Siria,Iraq ,Afganistan etc,nu loveste SUA si Israelul, cei care au pus la cale razboaiele civile din acele tari prin invazie cu ajutorul CIA si Mossad? Este exact ca in cel de al doilea razboi mondial, cind evreii din SUA au pus- o de un razboi folosind ca pretext moartea unui print,in fapt omorind milioane de evrei pentru a le fi luate averile,terenurile,fabricile,magazinele ,aurul,tablourile,etc si depuse in bancile ghiciti? evreiesti din lume! Pina si gazul care ucidea evreii Zylkon-B era facut de evrei, iar benzina de la tancurile germane era de la evreii din SUA -Texaco. Toti cei din jurul lui Hitler erau evrei Eva Braun,fotograful care ii facea propaganda,genearlul Von Stromberg,guverantorul Iacob al landului austriac care i a dat de ziua lui Cuibul Vulturilor.

Look no dirty hands - Roman Catholic Black & White Popes

Acum SUA ataca iraq-ul unde era liniste si pleaca dupa ce le a luat petrolul si lasa acolo ISIS in fapt mercenari CIA si Mossad care nu au nimic in comun cu perceptele Coranului in ce fac,platiti de evreii din SUA si Israel! Siria era dusamnul de moarte al israelului din Liban si se baga Mossad si prin cozile de topor o pun de un razboi civil sa apere ISIS! Daca se dorea erau lasate in pace tarile musulmane pentru ca era pace si nu mai era acest exod. Tot popoarele amaritii platesc factura,evreii isi iau banii de pe armele pe care le vind in zonele de conflict. Dar nu s-a vrut pentru ca CIA aduce opiumul drogul din Afganistan e pe locul unu in lume la droguri aceasta tara (pazesc românii transporturile speciale cu droguri ale CIA si Mossad) si mor ca prostii soldatii români pentru mafia drogurilor! Israelul isi freaca mainile de bucurie pentru ca musulmanii se ucid intre ei si iata nimeni dintre imigranti nu mereg in Israel.

As vrea ca acest vald de refugiati sa se duca si peste Israel cum ei s au dus peste Palestina. Si de ce nu,si in UK,SUA! Daca se dorea ISIS era terminata in 2 saptamani de SUA, UK ,Israel si NATO, cea mare si tare! Dar nu se vrea, pentru ca ei trebuie sa induca teroarea ca manipulare: uite ce fac musulmanii cei rai,teroristii. Si sunt destui prosti manipulati de evreii masoni si serviciile secrete si televiziunile evreiesti ,care sa puna botul. Eu Nu! Celor care se lasa manipulati de SRIA/CIA/Mossad si evreii masoni cu asa zisa problema a constructiei geamiei din Bucuresti: e spuneti despre faptul ca Iisus Hristos a fost ucis de evrei? Ati luat pozitie? Nu. Daca acesti imigranti nu erau atacati in tarile lor si era pace Iraq,Egipt,Afganistan,Siria,Libia etc, nu mai veneau. Nu au venit din dragoste pentru cei care le au ucis copii SUA/Israel/UK/UE.

12106795_10206702183824810_2386895896805432094_n

Nu va mai lasati manipulati cu problema constructiei geamiei ca sa uitati de adevaratele probleme scumpiri,viata grea,saracie. Capitalistii masoni nenorociti, care ati inventat razboaiele din Siria,Irak,Libia,Maroc,Tunisia ,Egipt, credeti ca toti sintem de vinzare ca acele cozi de topor care va fac jocul si isi zic ISIS nu au nimic in comun cu Coranul! Rusine celor care au ceva cu musulmanii fara a cunoaste adevarul ,nu cel de la televizor. Nu vedeti ca masonii sionisti au de cistigat de pe urma acestor conflicte?

Serviciul Roman de Informatii-SRI este implicat in actiuni de terorism si devalizarea economiei romanesti ,mina in mina cu americanii si CIA!

Metin Cerchez – metincerchezblog.blogspot.com

12038583_990593130982474_2259308140265376564_o

Miza este distrugerea crestinismului, adica pierderea sufletului, prin metoda hard, de constrangere, prin razboi, revolte, „primaveri” arabe, euromaidane, „refugiati” – invazie si colonizare, card si cip, legi antinationale, anticrestine, legi care ingradesc libertatea, pentru monitoritarea si controlul individului. Adica impotriva acelora care isi apara natiunea, cultura, traditia familia, omenia, sufletul….adica ceea ce nu s-a realizat prin metoda soft, prin „valorile” si „civilizatia” occidentului, prin statul de „drept”, prin manipulare, diversiune, minciuna, viclenie, indobitocire si spalare de creier „paine si circ”, babilonia multiculturalismului, distrugerea economiei, acapararea institutiilor statului de catre straini, distrugerea statului national. Vanzarea pamantului la straini, „alegerea” unui strain in fruntea statului, inmultirea faradelegii planificata sistematic de statul de „drept”, impunerea imoralitatii a pacatului ca norma de viata de statul de „drept”.

Forțele din umbră, din spatele Noii Ordini Mondiale (NOM) urmează un program lent de control total asupra omenirii și a resurselor planetei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s