‘MILITIA SPIRITUALA’, un ONG finantat de Soros via fdsc.ro care desfasoara activitati homosexuale in licee și școli

MilitiaSprituala_008

Copiii se nasc PURI si NAIVI si vor cadea victime cui le toaca creierul prima data.
Iar pentru a ajunge ca ei sa fie primii care-i INDOCTRINEAZA este foarte important pentru ei ca sa produca o despartirea spirituala, cat mai rapida, intre copii si parintii lor, parinti care le pot asigura copiilor, atat cat mai pot, o educatie traditionala care sa puna la loc de cinste: obiceiurile, familia, istoria, limba, traditiile, stramosii samd.

Pentru a-i indeparta pe copii, cat mai repede, de parintii lor si pentru a-i indeparta pe copii cat mai repede de obiceiurile, familia, istoria, limba, traditiile, stramosii poporului de care apartin:
– din acest motiv cer gradinita obligatorie
– din acest motiv au introdus si clasa zero obligatorie
– din acest motiv se lupta zilnic sa introduca educatia sexuala in scoli
– din acest motiv se lupta zilnic sa scoata religia din scoli
– din acest motiv au distrus manualele de istorie cat si pe cele de limba si literatura romana, tocmai ca sa rupa copiii de traditia istorica si culturala a poporului lor
– din acest motiv cer ‘introducerea de consilieri in scoli, cate un consilier la fiecare 300 de elevi adica la fiecare 10 clase’, ‘consilier’ care sa supravegheze copiii si cadrele didactice – despre bunul mers al indoctrinarii.
– din acest motiv cer o legatura stransa (adica legalizarea) rolului ONG-urilor neguvernamentale in procesul de invatamant
– din acest motiv au creat „ONG-uri ale elevilor” (cum e posibil sa fie MINORI in ONG-uri?), „ONG-uri ale elevilor” care mai nou cer ca parintii sa nu mai poata decide la ce ore sa participe minorii mai mari de 14 ani etc…

Pe ce baza legala aceste ONG-uri PRIVATE desfasoara activitati in Institutiile de Stat Romanesti dar mai ales in Institutiile de Invatamant Romanesti? Au cerut acordul parintilor acelor elevi?

In aceasta directie se-nscrie si Proiectul „CRIM la liceu” – pentru care ‘Militia Spirituala’ a primit access liber prin liceele Capitalei (pe ce baza legala?), proiect finantat cu 68.740 de euro de sponsorii lor internationali via fdsc.ro.

Sponsorizare primita de la „marii filantropi ai lumii”

De unde vin banii? Sponsorizarea acestui proiect „CRIM La liceu” in valoare de 68.740 euro primita de ONG-ul „Militia Spirituala” ca sponsorizare de la marii filantropi din strainatate via fondong.fdsc.ro.

„Marii filantropi ai lumii” sponsorizeaza aceasta actiune

Cam asta e mesajul. Daca nu credeti va rugam priviti cu atentie afisul de mai jos, afis in care si Tricolorul e un fel de carpa de pus la bustul gol.

MilitiaSprituala_TraianDecebalGay

Iar acesti indivizi care sustin asa ceva au acces liber ca sa faca „actiuni educative” prin liceele romanesti de stat.

Alt Proiect – „Activismul şi cultura protestului la tinerii din România ” – Proiect finantat de ONG-ul lui Soros „Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe” – de unde reiese faptul ca TINTA acestui ONG ‘sponsorizat la greu’ sunt tinerii

Asociația Mișcarea Civică Miliția Spirituală vă invită la conferinţa de lansare a studiului „Activismul şi cultura protestului la tinerii din România” ce va avea loc marţi, 14 februarie 2012, începând cu ora 10:00, la Facultatea de Istorie, sala Nicolae Iorga din Bd. Regina Elisabeta 4-12, Sector 5, Bucureşti.

Evenimentul vine ca urmare a realizării unei cercetări sociologice în cadrul proiectului „The Geography of Youth Activism” în România, proiect ce şi-a propus să identifice modul în care tinerii percep activismul şi implicarea civică, încercând totodată să analizeze ideea de „cultură a protestului” .

Studiul ce urmează a fi lansat măsoară nivelul culturii protestului şi a implicării civice a tinerilor din România şi a fost realizat de către IMAS Marketing şi Sondaje în perioada octombrie-decembrie 2011.

La eveniment vor participa reprezentanți ai ONG-urilor active în domeniul implicării civice, reprezentanți ai clasei politice, studenți și profesori universitari.
Moderator: Mircea Toma – („ONG-ul ACTIVE WATCH – condus de Mircea Toma – sponzorizat de Fundatiile lui SOROS inca din anii ’90” – puteti vedea „cum cei din diferite ONG-uri sponsorizate din aceleasi surse” „impartasesc aceeasi ideologie” si „lucreaza foarte bine impreuna”.

Proiect finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe

Asociația „ActiveWatch”, fosta Agenție de Monitorizare a Presei, a primit (doar in ultima vreme) peste 400.000 de euro pentru 5 proiecte: „Net-rangeri împotriva intoleranței”, „Harta interactivă a Libertății de Exprimare”, „Decid pentru mine! Drepturi egale prin autoreprezentare pentru beneficiarii de servicii de sanatate mintala”, „Acces egal în spațiul public” și „Brigada civică Cojocna”.

Pentru că l-a apărat pe Eminescu, Ministerul Culturii este făcut „IRESPONSABIL” de către ONG-ul ActiveWatch, ONG finanţat de George Soros.

Agenţia de Monitorizare a Presei, ActiveWatch, solicită Ministerului Culturii să revină asupra comunicatului prin care cere retragerea ea publicităţii în care imaginea poetului Mihai Eminescu este asociată unor produse medicale pentru depistarea infecţiilor cu transmitere sexuală, informează Pagina de Media.

„Solicităm Ministerului să revină asupra comunicatului pe care îl considerăm iresponsabil prin pericolul la care expune sănătatea publică. Suntem totodată convinşi că dacă Eminescu ar fi fost în viaţă, ar fi fost fericit să sară în apărarea sănătăţii oamenilor şi ar fi participat la campania de limitare a riscurilor de transmitere a bolilor sexuale”, se precizează, printre altele, în comunicatul ActiveWatch.

SCANDALOS! Fotografia lui EMINESCU este folosită în continuare în campania contra BOLILOR VENERICE, dar sub ALTĂ FORMĂ, iar ACtiveWatch cere MENTINEREA ACESTEI STARI DE FAPT. Unde mai e dreptul la imagine a lui Mihai Eminescu?

În scrisoarea deschisă, intitulată “Confuzie şi stigmatizare în reacţia Ministerului Culturii faţă de folosirea imaginii lui Mihai Eminescu”, ActiveWatch spune că MC a invocat, într-un comunicat de presă (din 25 iulie, n.r.), Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, mai exact faptul că utilizarea unei opere fără consimţământul autorului poate fi făcută dacă utilizarea se conformează “bunelor uzanţe” şi nu contravine “exploatării normale a operei”.

“Remarcăm confuzia în care se află Ministerul Culturii atunci când invocă legislaţia privind drepturile de autor: condiţiile pe care legea le impune pentru utilizarea unei fotografii fără acordul fotografului nu au nicio relevanţă în discutarea impactului pe care campania incriminată o are asupra subiectului fotografiei – adică poetul Mihai Eminescu. Referitor la drepturile asupra fotografiei poetului, este posibil ca acestea să nu mai poată fi în fapt reclamate de niciun urmaş, fotografia fiind probabil deja în domeniul public. Nu pare a fi, în orice caz, în atribuţiile Ministerului Culturii să reacţioneze de fiecare dată când o fotografie este utilizată cu încălcarea drepturilor de autor “, spune ActiveWatch.

ActiveWatch este denumirea actuală a fostei Agenţii pentru Monitorizare a Presei. ActiveWatch este semnatară curentă în toate demersurile ce vizează drepturile homosexualilor, precum şi eliminarea religiei din şcoli.
ActiveWatch este o organizaţie finanţată de „mari fundaţii internaţionale înfiinţate şi finanţate de George Soros, și acestea sunt, la rândul lor, finanțatorii noștri”.

Pentru Proiectul cu bicicletele a intrat pe fir si OPTAR.RO – un alt ONG sponsorizat de Soros via fdsc.ro

Iata ce spune chiar OPTAR.ro „ONG-ul BICICLIST” care lucreaza mana-n mana cu „Militia Sprituala” la proiectul sponsorizat via fdsc.ro:

Cine e OPTAR? Unul dintre ONG-urile Bicicliste sponsorizate si ele din banii lui Soros.

Cum e organizata Militia Spirituala?

Potrivit propriului site structura ONG-ului „Militia Spirituala” – e urmatoarea:

Echipa Miliţia Spirituală

Structura MS:

Preşedinte – Mihail Bumbeş

Vicepreşedinte – Mihai Burcea

Secretar General – Doina Vella

Departamentul de participare publică și organizare comunitară:

Alexandru Predoiu

Andreea Ignișca

Cornelia Gaie

Delia Gologan

Felicia Raetzky

Ioana Ceobanu

Ioana Iulia Negru

Irina Melente

Maria Silvia Bobu

Mariana Lalescu

Răzvan Drăgoi

Ștefania Neagoe

Alexandru Liță

Silvia Burcea

Departamentul de istorie recentă și studii politice:

Director – Ruxandra Ivan

Adriana Speteanu

Alexandra Panait

Membri fondatori ai MS:

Bogdan Biszok

Dorinel Brotac

Mihail Bumbeș

Mihai Burcea

„Miliţia Spirituală” a obţinut o finanţare de 30.000 de dolari din partea CEE Trust („Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe”), o platformă de ONG-uri finanţată, între alţii, de magnatul american George Soros.

Pe de alta parte, protestatarul Bumbeş spune că tocmai cei de la CEE Trust (cu sediul central în Polonia) i-au sugerat să facă studiul:

„M-au chemat acolo şi mi-au spus că ar trebui să fac o cercetare, «fă un studiu sociologic, să vii cu nişte măsuri să redeştepţi tinerii” – a declarat Bumbes

Una dintre concluziile studiului a fost că tinerii socializează tot mai puţin şi nu mai formează grupurile sociale care stau la baza protestelor de stradă.

Aşa că, „Miliţia Spirituală” a mai obţinut o finanţare de la CEE Trust (75.000 de dolari), graţie căreia a derulat proiectul CRIM, o şcoală de activism civic bazată pe creativitate, care şi-a propus „să asambleze laboratoare sociale alternative capabile să stimuleze dialogul civic între participanţi”.

Toate acestea au provocat o serie de teorii conspiraţioniste ţesute în jurul lui Mihail Bumbeş, inclusiv speculaţii de tipul „Soros îl plăteşte să scoată oamenii în stradă”.

El nu se simte foarte confortabil când trebuie să vorbească despre acest subiect:

„Asta cu Soros am demontat-o demult, a fost o diversiune. Realistic vorbind, ţi-l imaginezi pe Soros sunându-mă şi spunându-mi:

«Băi, Bumbeş, fă aşa şi aşa»?.

Aaa, bun…, omul e un speculant şi un rechin care joacă pe bursă.

Finanţiştii ăştia, care joacă pe fondurile astea, în general n-am o părere bună despre ei.

Dar, spre deosebire de alţii, ăsta chiar a investit. (n.red. Da a investit chiar si in Militia Spirituala)
În democratizarea României, dacă te uiţi cine a băgat bani la începutul anilor ’90, o să vezi.
Şi nu doar în România.
Şi în Rusia, şi în Bulgaria, peste tot.
O fi având şi nişte interese, dar nu la nivelul ăsta.
Poate cel mai important este să-şi spele imaginea.
Despre ce vorbim? Nu sunt prieten nici nu Soros, nici cu altcineva. E ridicol”.

Nota : Justificarea lui Bumbes e o mica diversiune.

Bumbes si Militia Spirituala „sunt prea mici”, pentru ca Soros „sa se intereseze direct de ei” (mai au pana sa ajunga la nivelul Renatei Weber).
Important e insa ca banii acestor filantropi internationali ajung acolo „unde trebuie”.
Daca acesti bani sunt directionati catre o anumita ideologie sau sunt dati doar „ca Soros sa-si spele imaginea”, cum spune Bumbes – las cititorii sa decida – dupa ce vor mai privi odata la afisul cu „Traian si Decebal”.

Cert este ca asemenea ONG-uri NU AU CE CAUTA IN SCOLI – sub nici un pretext „biciclist” sau de alta natura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s