Migratia din unele tari face parte din programul sionistilor pentru suprematia lor mondiala

547753_tsentralnyiy_park_nyu-yorka_osen_prud_derevya_4928x3264_www.Gde-Fon.com

Acum atit in Argentina cit si in Europa, sionistii incearca sa-i faca pe cetateni sa se urasca unul pe altul, sa se simta vinovati; ei nu vor ca evreii sa se simta vinovati pentru razboaiele din Iraq si mai ales Palestina, ci vor ca europenii sa se simta vinovati; deoarece sionistii stiu ca europenii sunt mindri de stramosii lor.

Credeti ca migratia din unele tari din Africa de Nord sau unele tari arabe spre Europa, face parte din programul sionistilor pentru suprematia lor mondiala?; pentru a mixa popoarele din Europa si a le slabi puterea, cultura?

Adevarul este o combinatie a acestor factori. Lumea s-a miscat tot timpul pe aceasta planeta, insa niciodata nu am avut o asa masiva migratie catre Europa, sau SUA, in sensul de non-europeni; dar din nou: suprematia evreiasca – si din nou!, nu vorbesc de toti evreii – ci de anumite grupuri de evrei care sunt in mod absolut sigur in spatele acestei migratii in Europa, dar si in SUA, care sunt devastatoare!

Aceste grupuri sioniste au schimbat demografia in SUA, dupa dictonul: “divide et impera” (separa si stapineste/ cucereste), dicton pe care ei insisi il folosesc chiar official. Ei stiu prea bine ca o societate conflictuala, urmare a amestecului cu alte natiuni / culturi, ii va pune in pozitia de conducatori peste noi toti. Fac propaganda in media ca alibi sa-i urasca pe negri si invers, sau chiar albii sa se urasca pe ei insisi. Ei vreau sa controleze total SUA.

Ca sa-si atinga scopul ce trebuie sa faca? Sa scape de europeni!; adevarul este ca daca ne uitam mai cu atentie, ei urasc cel mai mult europenii…nu orice evreu ii urasete pe albi/ europeni…da ei mereu mentioneaza cum orice tara europeana este anti-semita…ei ii urasc in aceiasi masura pe rusi. Motivul pentru care au inevestit in revolutia sovietica, este pentru ca ei ii urasc pe rusi…si au reusit sa-i faca sa se lupte unul impotriva celuilalt; inteligenta ruseasca, aristrocratia
ruseasca, oamenii de afaceri rusi si muncitorii au fost facuti sa se lupte unii
cu altii in timp ce ei au pus mina pe putere (in Rusia). Si da, ei sunt in
spatele acestor lucruri care se intimpla sub ochii nostri…de exemplu in SUA,cea mai mare asociatie de imigratie se numeste The Hebrew Imigration Sociaty (Organizatia Evreieasca pentru Imigrare), organizatie care se lupta de 100 de ani pentru a lasa frontierele SUA deschise; si da, ei au reusit in 1967 – de atunci de fapt SUA este in continua transformare demografica – iar acest proces se intimpla in Europa chiar acum!

Si apropos, cei mai multi locuitori ai Argentinei sunt spanioli, iar voi va recunoasteti cultura/ radacinile
spaniole…dumneavoastra stiti cine a deschis portile Constantinopolului nu o data, ci de patru ori navalitorilor turci? Evreii!

3206851311_f9ab0d39fc

Si aceasta afirmatie provine din istoria evreilor! Ce se intimpla acum, este o razbunare impotriva Europei;
tot asa cum revolutia sovietica a fost o razbunare impotriva rusilor. Rusia de fapt isi are propria ei revolutie si sa nu uitam ca in 1992 rusii chiar au rasturnat propriul lor sistem communist prin Guvernul Gorbaciov; a continuat totusi un comunism rece, insa se introdusese initiative libera, au inceput sa-i invete pe rusi despre morala, aveau institutii academice de mare valoare; rusii i-au indepartat de fapt pe evrei de la putere si de aceia am avut razboiul rece! Dupa al doilea razboi mondial, evreii nu au mai avut acelasi control in Rusia si singurul lor mod de a se razbuna a fost sa mentina un haos permanent.

Mai mult ei au mentinut si incurajat pe cei 14 oligarhi rusi care pur si simplu au furat 45% din resursele naturale ale Rusiei! Dintre acesti 14 oligarhi, 13 erau evrei si au facut acest proiect numai in trei ani! De fapt sionistii l-au influientat pe Ieltin – care a fost marioneta lor – controlata de Summer (evreu absolvent la Harvard) pentru a ceda 45% din avutiile acesteia bancherilor evrei.

In Argentina cel care a distrus economia a fost un presedinte Dominco Cavalo (de asemenea fost absolvent in economie la Harvard) care l-a influientat pe Ieltin in ceea ce trebuia sa faca cu economia Rusiei.

Va spun doar sa deschideti ochii!; aveti un minstru al afacerilor externe, noi avem de asemenea…cind de exemplu Anglia a intrat in razboi in Iraq – care de fapt a fost razboiul Israelului – a inteles ca nu era un razboi pentru petrol, ci numai pentru ca evreii din Israel ii urau pe iraqieni; numele acelui ministru (englez) Jack Straw (evreu) iar cel care il controla pe Tony Blair (premier britanic) era Levy (evreu). In SUA cind Obama a devenit presedinte, multi au crezut ca fiind afro-american nu putea fi controlat / dirijat de evrei; insa Obama a fost si este condus/ manipulat de David M. Axelrod (evreu) si Rahm Emanuel (evreu)
care este american – urmatorul dupa presedinte – si care este cel mai puternic american, deoarece el este cel care decide ceea ce presedintele trebuie sa vada si sa auda!; acest indivit a servit in armata, dar nu in cea americana ci in cea israeliana.

Dupa cum stiti Argentina are niste datorii externe artificiale uriase de peste 40 de ani. In SUA se critica in presa ca Argentina este rea platnica, etc.

In spatele lui Obama a stat cea mai mare corporatie din SUA si anume Goldman Sachs (banca internationala de investitii, mai ales pentru institutii de stat); eu cred ca orice om bine informat stie ca aceasta banca este cea mai criminala banca din lume!; or aceasta banca a investit cel mai mult in alegerea lui Obama…aceasta banca a pus pe butuci economia Greciei si cred ca daca Argentina are asemenea mari datorii in zilele acestea, este din cauza Bancii Goldaman Sachs.

David Duke & Adrian Salbuchi

Ce fac tarile arabe bogate din golf pentru emigranti? Ce face Israelul? Dar Statele Unite ale Americii, care au declansat revolutii si primaveri arabe? Nu doar ca ni se spune mai nou, prin gura unor vorbitori care mai de care mai ciudat, ca tot rusii ar fi de vina si pentru ce se intampla acum, dar marele vinovat, cel care a pornit razboaiele in spatiul musulman, mintindu-si chiar si proprii aliati pentru a-i baga in mizeria lor, care a sprijinit si aprins “primaverile arabe”, care a destabilizat intreaga zona, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.
Si daca tot a venit vorba de usturoi,ati vazut,ce s-a intamplat in Afganistan, Irak, Egipt, Siria etc. ?

11988504_434609453389831_8398945911987705460_n

Stat Islamic nu au nicio legătură cu religia musulmană

Statul Islamic și susținătorii săi din regimurile din Orientul Mijlociu, aliați ai SUA, sunt doar instrumentele bogaților de pe Wall Street care vor să domine lumea. Statul islamic este „prelungirea armată a capitalismului occidental și imperialismului”, care vizează ștergerea frontierele statelor naționale în Orientul Mijlociu și lovește împotriva celor care încearcă să reziste procesului de descompunere impus de Occident.

Ayatollahul Khamenei este omul Israelului. Sunniţii sunt o sectă creată de evrei, pentru a-i dezbina pe musulmani. Irak şi Libia sunt controlate de americani. Iranul este manipulat şi controlat din umbră de Israel, prin oameni infiltraţi în posturi cheie. Şi fostul preşedinte Ahmadinejad era tot omul Israelului.

Aşa-numitele grupări teroriste islamice gen ISIS sau Statul Islamic sunt nişte armate de mercenari şi criminali psihopaţi, organizate de CIA/Mossad şi finanţate la greu de SUA, Israel şi Arabia Saudită. Acei criminali care comit atrocităţi în numele Islamului nu au nicio legătură cu vreo religie, credinţă sau crez politic, ci sunt doar nişte unelte oarbe, care servesc scopurilor geopolitice ale celor care se află în spatele lor.

De la Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s